• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه ها، واسه انقلاب، تو دانشکده مدیریت و حسابداری (قلهک و شریعتی) یه استادی هست به اسم آقای عبدخدایی. مثل اینکه عضو فداییان اسلام یا نمی دونم یکی از این گروهای زمان انقلاب بوده، بعد همه میگن سر کلاسش از اول تا آخر فقط خاطره های جالب تعریف می کنه، اینقدر خوش می گذره که همه سر و دست می شکنن برن سر کلاسش. آخر ترمم 10 تا سوال میده، سر امتحان دقیقا همونا رو کپی می کنه :p از ما که گذشت، اگه به شما رسید، تو هوا بزنین :cool:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
مرسی که گفتی، واقعا شیرینه که اندیشه رو آدم با یه استاد هلو برداره، من که اصلا روش فکر نمی کردم، گفتم یا تفسیر قرآن برمی دارم یا تاریخ تحلیلی، حداقل درسش جالب باشه. واسه تفسیر و تاریخ کسی رو نمی شناسی؟ می خوام تستی امتحان بگیره، به هیچ وجه هم سر نمره آدم گیری نباشه.
تفسیر این خانومه فاطمه امینی نجفیان خوبه!
پروژه اختیاری داره،باید یه موضوعی،هرچی که باشه و از نظر دینی بررسی شده باشه رو پاورپوینت یا فلش میکنی،روی سی دی بهش میدی.
هرجلسه حضور غیاب میکنه.
درس رو باید از قبل خونده باشی،اگه داوطلبی هر جلسه جواب بدی خیلی به نفعته و کلی نمره مثبت میده که اگه نمره توی پروژه یا امتحان کم داشته باشی کمکت میکنه.
من فقط پروژه دادم،اونم دیر تحویل دادم!امتحانمم یه دور روزنامه یی کتاب رو خونده بودم.شدم 19
برای امتحان هم خیلی از کتاب رو حذف میکنه!
یعنی کل اون کتاب به اون عظمت حدودا 80 صفحه ش رو امتحان میگیره!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
راستی بچه ها، واسه انقلاب، تو دانشکده مدیریت و حسابداری (قلهک و شریعتی) یه استادی هست به اسم آقای عبدخدایی. مثل اینکه عضو فداییان اسلام یا نمی دونم یکی از این گروهای زمان انقلاب بوده، بعد همه میگن سر کلاسش از اول تا آخر فقط خاطره های جالب تعریف می کنه، اینقدر خوش می گذره که همه سر و دست می شکنن برن سر کلاسش. آخر ترمم 10 تا سوال میده، سر امتحان دقیقا همونا رو کپی می کنه :p از ما که گذشت، اگه به شما رسید، تو هوا بزنین :cool:
ا؟:D
به دخترا هم کلاسش رو میدن؟:D
اگه خوبه بردارم!:D
دم خونمون هم هست خوبه!:D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
تفسیر موضوعی قرآن کسی رو می شناسین که هم خوب درس بده هم امتحانش آسون باشه؟
می دونین ساختمان گسسته فسضیان یا زرین زاد یا احمدی؟
آز فیزیک1
ریاضی2 به غیر از کرمعلی
خوب کیان؟
گسسته من عاشق زرّین زاد هستم و با هیچ استاد دیگه یی عوضش نمیکنم!
خیلی قشنگ درس میده،پایان ترمش هم از توی جزوه ش هست.
نمره رو باید یه مقدار خودت قلقش رو بلد باشی ازش بگیری.
امتحانش واقعا در حد گلابیه!

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15

توی همون دانشکده یه آخوند هست به اسم عبدالوحید وفائی ، خیلی باحالههههههه . از این ملا باحالای روشنفکر و آیت . اوم خنده بازاره ، با پاورپوینت درس میده . جزوه ش 16 صفحه ی پاپکو شده . یه سری سوال هم داده که کل درس رو پوشش داده کلی هاشم گفته مهم هستن . داشتم میوفتادم توی چاه که با خراسانی بگیرم اما اون خانومه توی گروه عموی کمکم کرد ، با اینکه باید از فنی میپریدم قلهک اما ارزشش رو داشت که لااقل کتاب به اون قطوری رو نخونم . البته ایشون فقط توی دانشکده مدیریت و حسابداری و تربیت معلم این ترم درس داشت . یه استاد خوب توی این عمومی ها بود به اسم حمزه آبانگاه ازگمی که نمیدونم این ترم چرا نیست ؟ پای ثابت تفسیر قرآن و نهج البلاغخ بود و هتللللللللل ! دقیقه آخر حاضری میزد . خوب صحیح می کرد . سوال داد از اونا امتحان گرفت . خیلی رله بود خلاصه . خودش میگفت اومدم بهتون 20 بدم .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ببخشید بچه ها این وسط یه سوال بی ربط داشتم!
چطور میشه از جلوی حراست با شال و روسری عبور کرد؟
فقط میشه شال سرم کنم و روش چادر؟
من مقنعه م گم شده،فردا هم باید برم یونی!
چیکار کنم؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
گسسته من عاشق زرّین زاد هستم و با هیچ استاد دیگه یی عوضش نمیکنم!
خیلی قشنگ درس میده،پایان ترمش هم از توی جزوه ش هست.
نمره رو باید یه مقدار خودت قلقش رو بلد باشی ازش بگیری.
امتحانش واقعا در حد گلابیه!

اون دوتای دیگه رو هم میشناسی؟ مخصوصا فیضیان!
میشه باش 18 19 گرفت؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
توی همون دانشکده یه آخوند هست به اسم عبدالوحید وفائی ، خیلی باحالههههههه . از این ملا باحالای روشنفکر و آیت . اوم خنده بازاره ، با پاورپوینت درس میده . جزوه ش 16 صفحه ی پاپکو شده . یه سری سوال هم داده که کل درس رو پوشش داده کلی هاشم گفته مهم هستن . داشتم میوفتادم توی چاه که با خراسانی بگیرم اما اون خانومه توی گروه عموی کمکم کرد ، با اینکه باید از فنی میپریدم قلهک اما ارزشش رو داشت که لااقل کتاب به اون قطوری رو نخونم . البته ایشون فقط توی دانشکده مدیریت و حسابداری و تربیت معلم این ترم درس داشت . یه استاد خوب توی این عمومی ها بود به اسم حمزه آبانگاه ازگمی که نمیدونم این ترم چرا نیست ؟ پای ثابت تفسیر قرآن و نهج البلاغخ بود و هتللللللللل ! دقیقه آخر حاضری میزد . خوب صحیح می کرد . سوال داد از اونا امتحان گرفت . خیلی رله بود خلاصه . خودش میگفت اومدم بهتون 20 بدم .
اونم انقلاب درس میده؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
چیکار کنم؟

من همیشه با روسری و چادر میرم هیچ مشکلی هم پیش نمیاد!

ladygaga

Registered User
لایک‌ها
37
چیکار کنم؟[/QUO
آره بابا!خیلی از بچه ها با شال و روسری میان!ولی خیلی پوشیده و با چادر!ازین مدلای اسمش چیه؟!آها لبنانی!:p

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اون دوتای دیگه رو هم میشناسی؟ مخصوصا فیضیان!
میشه باش 18 19 گرفت؟
نه زیاد!
فیضیان فقط میدونم اصلا درس نمیده،نمره هم این همه میگن خوب میده،دوست من که ازش نمره خیلی پایینی گرفت!
احمدی هم شنیدم سواد نداره.نمره ش رو نمیدونم

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
استاد اندیشه 2 مافی شیراز خوبه
خواهرم توی یه دانشگاه دیگه بود،با این استاد اندیشه 1 و 2 داشت،توی اون دانشگاه به هلو معروف بود!:D
من ترم پیش خواستم بردارم همش مال پسرا بود،این ترم با دخترا هم کلاس داده.
میشه اول اندیشه 2 برداشت یعد 1؟
آخه این شیرازی که گفتی فقط 2ارائه میده!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خب دیگه همگی پاشید برید میخوام در اینجا رو تخته کنم!

منم برم ببینم فردا چطوری باید مخ استاد بزنم نمره بگیرم

شب همگی خوش

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
نه دیگه نمیشه!
اندیشه 1 با رزازی بردار!
نداره!!! عمومی کی میشناسی که هم جذاب درس بده و هم خوب نمره؟ (تو شکوه باشن!)

آخه یه خرخونی بم گفت با فیضیان بردار!
من برام خوب درس دادن مهمه و اینکه استاد ببخشید تو نمره دادن وحشی نباشه! نمره خودتو بده!
زرین زاد خیلی خوب درس میده؟ مثل هاشمیان(مبانیه!)؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره، واسه دخترا هم هست. من این ترم انقلابو قلهک داشتم، این اونجا معروف بود، ملت همه در موردش حرف می زدن، آخرش استادمون قاطی کرد گفت من آقای عبدخدایی نیستما، اون روش خودشو داره من روش خودمو :lol: ولی من استاد خودمونو خیلی دوست داشتم، اسمش مریم رضایی بود، 10 تا سوال داده بود که هر هفته باید جوابو براش ایمیل می کردیم که 5 نمره ی پایان ترم بود، امتحانشم تستیه، خیلیم حذف کرده، اوناییم که هست همه رو سوال داده رو وبلاگ گذاشته. کلاسش اصلا خسته کننده نبود، با اینکه باید از فنی تا قلهک می رفتم، اصلا برام سخت نبود.

چیکار کنم؟

اگه چادر بذاری، رنگ روسریتم تابلو نباشه، فکر نکنم کاری داشته باشن. من خودم تو یونی دیدم بعضیا با چادر و روسری ساتن میان.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه تربیت بدنی 2 کی خوبه؟ ترجیحا بدنسازی باشه.

بچه ها راستی یه سوال مهم، اگه دو تا درس بخوای برداری که امتحانشون دقیقا تو یه روز و یه ساعت باشه، چی کار میشه کرد؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
واسه تربیت بدنی 2 کی خوبه؟ ترجیحا بدنسازی باشه.

بچه ها راستی یه سوال مهم، اگه دو تا درس بخوای برداری که امتحانشون دقیقا تو یه روز و یه ساعت باشه، چی کار میشه کرد؟

فقط فرزانه ایرانشاهی ، سمت سعیده شادمهری نرو فقط که اههههههههههه !

بالا