farnazsoft
Registered User
- نوشتهها
- 261
- لایکها
- 15
اونم انقلاب درس میده؟
نه ، اندیشه 2
اونم انقلاب درس میده؟
فقط فرزانه ایرانشاهی ، سمت سعیده شادمهری نرو فقط که اههههههههههه !
فقط فرزانه ایرانشاهی ، سمت سعیده شادمهری نرو فقط که اههههههههههه !
به غیر از ایرانشاهی بازم می شناسید؟
فکر کنم نداره!
ممکنه بدنسازی انتخاب کنیم بعد یهو عوض شه؟
من خودم با شادمهذری داشتم . اما بچه های ایرانشاهی و شادمهری با هم بودیم . اون ایرانساهی یه کم سن و سال دار و مهربونه اما انون یکی یه دحتر عقده ایه که تازه استاد شده همه ش میخواد زور بگه . نه راستش نمیشناسم . بدنسازی چون نه فضا دارن نه وسیله 3 ربع بیشتر سر کلاس نبودیم . یهامتحان 10 نمره ای هم کتبی داره . اگه بدنسازی بگیری ممکنه استاد یه درصد عوض بشه اما رشته رو فکر نمیکنم .
من خودم با شادمهذری داشتم . اما بچه های ایرانشاهی و شادمهری با هم بودیم . اون ایرانساهی یه کم سن و سال دار و مهربونه اما انون یکی یه دحتر عقده ایه که تازه استاد شده همه ش میخواد زور بگه . نه راستش نمیشناسم . بدنسازی چون نه فضا دارن نه وسیله 3 ربع بیشتر سر کلاس نبودیم . یهامتحان 10 نمره ای هم کتبی داره . اگه بدنسازی بگیری ممکنه استاد یه درصد عوض بشه اما رشته رو فکر نمیکنم .
ای بابا، هر رشته ای برداری، امتحان کتبی داره؟ زمان امتحانش قبل ایام امتحاناس؟
این خانومه امتحان عملی رو سخت نمی گیره؟
یعنی تو دانشکده فنی برگزار میشه دیگه!جلوی محل کلاس زده فنی!!!! یعنی چی؟!!!
یعنی تو دانشکده فنی برگزار میشه دیگه!
یعنی چی نداره که؟!!
مثل اینکه تا حالا تربیت برنداشتی!برای تربیت 2 جلوی محل کلاس رشته رو میزنن. مثلا اینجوری: (زیر زمین - بدنسازی یا بدمینتون) حالا مال اینو فقط زدن فنی!!!!!!!!!!!!
به انضمام لیدا حیوه؟!کرمعلی یا دوستی؟
کدوم بهتره
در جواب خواهر (جوجوی طلامون) که در مورد استاد رفیعی پرسیده بود باید بگم که :
هر ترم از روی یه جزوه حدودا 30 صفحه ای درس میده.میان ترم میگیره (حذف میکنه)
آخر ترمم تشریحی میده که باید عین جزوه (تاکید میکنم) بنویسی تا نمره عالی بگیری(20)
راستی هر جلسم حضوروغیاب میکنه.
ولی...
فکر نمیکنم برا خواهرا ارائه بده
سیستم عامل و طراحی و پیاده سازی با کی برمیدارین؟![]()
از این حرص می خورم که ظاهرا هیچ کس هیچ اعتراضیم نداره. همه میگن همینه دیگه، چی کار کنیم؟ :grrr:
ما هم که داریم دوتا دونه بیشتر نیستیم!:grrr:
من فردا صبح میرم دانشگاه برم ی بدبختیم،اگه یادم موند میرم بپرسم ببینم گیلانی کی دانشگاهه!