• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
به غیر از ایرانشاهی بازم می شناسید؟
فکر کنم نداره!
ممکنه بدنسازی انتخاب کنیم بعد یهو عوض شه؟

من خودم با شادمهذری داشتم . اما بچه های ایرانشاهی و شادمهری با هم بودیم . اون ایرانساهی یه کم سن و سال دار و مهربونه اما انون یکی یه دحتر عقده ایه که تازه استاد شده همه ش میخواد زور بگه . نه راستش نمیشناسم . بدنسازی چون نه فضا دارن نه وسیله 3 ربع بیشتر سر کلاس نبودیم . یهامتحان 10 نمره ای هم کتبی داره . اگه بدنسازی بگیری ممکنه استاد یه درصد عوض بشه اما رشته رو فکر نمیکنم .

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم با شادمهذری داشتم . اما بچه های ایرانشاهی و شادمهری با هم بودیم . اون ایرانساهی یه کم سن و سال دار و مهربونه اما انون یکی یه دحتر عقده ایه که تازه استاد شده همه ش میخواد زور بگه . نه راستش نمیشناسم . بدنسازی چون نه فضا دارن نه وسیله 3 ربع بیشتر سر کلاس نبودیم . یهامتحان 10 نمره ای هم کتبی داره . اگه بدنسازی بگیری ممکنه استاد یه درصد عوض بشه اما رشته رو فکر نمیکنم .

جلوی محل کلاس زده فنی!!!! یعنی چی؟!!!

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ای بابا، هر رشته ای برداری، امتحان کتبی داره؟ زمان امتحانش قبل ایام امتحاناس؟

این خانومه امتحان عملی رو سخت نمی گیره؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
ای بابا، هر رشته ای برداری، امتحان کتبی داره؟ زمان امتحانش قبل ایام امتحاناس؟

این خانومه امتحان عملی رو سخت نمی گیره؟

تربیت بدنی رو این ترم مد کردن که کتبی داره و جزو سرفصل هاست .
امتحانه عملی نداره ، همون فعالیت کلاسی هست 10 نمره که داد به همه . کتبی هم 10 نمره که اصلا منصفانه و بادقت صحیح نیمکنه .. تنیس هم بعضیا کتبی میگیرن . بعضیا نه . آره ما 14 آذر امتحان داشتیم.

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
چرا دخترا اینجا یهویی اینقد زیاد شدند :دی؟!
بگذریم :دی!
شیما خانم.... گیلانی دوشنبه صبحا معمولا تو دانشکده صنایع هستش.......

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی تو دانشکده فنی برگزار میشه دیگه!
یعنی چی نداره که؟!!
:)
مثل اینکه تا حالا تربیت برنداشتی!:) برای تربیت 2 جلوی محل کلاس رشته رو میزنن. مثلا اینجوری: (زیر زمین - بدنسازی یا بدمینتون) حالا مال اینو فقط زدن فنی!!!!!!!!!!!!

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
:)
مثل اینکه تا حالا تربیت برنداشتی!:) برای تربیت 2 جلوی محل کلاس رشته رو میزنن. مثلا اینجوری: (زیر زمین - بدنسازی یا بدمینتون) حالا مال اینو فقط زدن فنی!!!!!!!!!!!!

خداییش که تا حالا تربیت بدنی برنداشتم!:D
ولی میدونم چه جوری توضیحش میدن
من فک کردم رشته رو زدن!:blink:
sorry:happy:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
در جواب خواهر (جوجوی طلامون) که در مورد استاد رفیعی پرسیده بود باید بگم که :
هر ترم از روی یه جزوه حدودا 30 صفحه ای درس میده.میان ترم میگیره (حذف میکنه)
آخر ترمم تشریحی میده که باید عین جزوه (تاکید میکنم) بنویسی تا نمره عالی بگیری(20)
راستی هر جلسم حضوروغیاب میکنه.
ولی...
فکر نمیکنم برا خواهرا ارائه بده

بله فقط برای برادرا ارائه میده

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سیستم عامل و طراحی و پیاده سازی با کی برمیدارین؟;)

طراحی که موندم بین صمیمی و عزت دوست شما بنظرتون کدومشون بهتره؟یکی امتحانش سخته و خوب درس میده یکی میپیچونه و نمره دادنشم نمیدونم
شما ساعت انتخاب واحدتون کیه؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
از این حرص می خورم که ظاهرا هیچ کس هیچ اعتراضیم نداره. همه میگن همینه دیگه، چی کار کنیم؟ :grrr:

ما هم که داریم دوتا دونه بیشتر نیستیم!:grrr:
من فردا صبح میرم دانشگاه برم ی بدبختیم،اگه یادم موند میرم بپرسم ببینم گیلانی کی دانشگاهه!

آخه یادش بخیر منم اون ترم های اول حرص میخوردم که چرا هرچی استاده خوبه مال پسراس اما الان دیگه برام عادی شده هرچی استاده خوبه مال پسراس البته ی نکته هم ممکنه باشه و اون عاصی شدن استادا از دست خواهراس این ترم که دیباج خیلی حرص خورد میگفت پسرا از شما دخترا بیشتر درس میخونن گفت دیگه کلاس برای دخترا ارائه نمیدم رفتم دیدم معماری 2تا کلاس برای برادرا باز کرده:D

بالا