وااااااااااااااااااای من اشتباه می بینم یا واقعیته؟؟؟؟ از دو تا ریاضی مهندسی کرمی یکی رو کردن خواهر![]()
فکر کنم مسئولان دانشگاه میانforums رو چک میکنن!:lol:!فهمیدن بی عدالتی ۱ کلاسشو اختصاص دادن به خانوما!!
Last edited:
وااااااااااااااااااای من اشتباه می بینم یا واقعیته؟؟؟؟ از دو تا ریاضی مهندسی کرمی یکی رو کردن خواهر![]()
سخت بودنش رو نمیدونم ولی خوب برخورد نمیکرد با بچه ها،گیر میداد به پروپوزال شون و ...یعنی پروژه شیخ الحرم خیلی سخت بوده؟میشه درمورد این استاد بیشتر توضیح بدید؟
این درس طراحی وپیاده سازی حفظیه؟
این در سیستم عامل چجور درسه؟
این استاد روحانی جز اینکه به دانشجوها بدو بیرا میگه مشکل دیگه ای هم داره؟ بد نمره دادن؟امتحان فضایی گرفتن؟
فکر کنم مسئولان دانشگاه میانforums رو چک میکنن!:lol:!فهمیدن بی عدالتی ۱ کلاسشو اختصاص دادن به خانوما!!اما به نظرت بهمون میرسه !:f34r:
yani shoma khub khundid va 17 shodin? kodum behtar dars midan?
وااااااااااااااااااای من اشتباه می بینم یا واقعیته؟؟؟؟ از دو تا ریاضی مهندسی کرمی یکی رو کردن خواهر
ولی کلاس محاسباتشو حذف کردن :hmm: حالا میشه از بین این اساتید یه استاد درست حسابی برای محاسبات معرفی کنید:
امیرفخریان
شاهرضایی
قهرمانی
مالکی فرد
مسگرانی
هاشمی
یکی در حد ارفع و کرمی
سخت بودنش رو نمیدونم ولی خوب برخورد نمیکرد با بچه ها،گیر میداد به پروپوزال شون و ...
طراحی پیاده سازی میشه گفت حفظی ه ،مساله و .. نداره ، تئوری ه کاملا
درمورد روحانی و سیستم عامل :
سیستم رو هم میشه پیچوند هم میشه بهش شاخ و برگ داد،کاملا به استاد بستگی داره که چجوری درس بده
روحانی هم اینجوری که میگن نیست،سر کلاس تیکه میندازه ولی سیستم عامل جوریه که اگه یه سره بخواد درس بده واقعا خسته کننده میشه،به خاطر همین برای اینکه جو کلاس عوض بشه شوخی میکنه یا یه چیزایی میگه
- چیزی که من تجربه کردم و از چندتا از بچه ها هم پرسیدم اینه که سیستم عاملی که روحانی امتحان میگیره یکی از سخت ترین امتحانات تو کل دانشگاه ه!دیتابیس ش هم همینطور / واقعا باید خونده باشی و فهمیده باشی تا بتونی سوالات رو حل کنی ، 70% سوالاتش نکته داره، یه سری موضوعات رو سرکلاس میگه برید درموردش اطلاعات پیدا کنید،مثلا یه نمونه ساده ش فرق interrupt و trap ، اینو نه تو کتاب میتونی پیدا کنی نه تو جزوه ،باید تو نت بگردی ، و چیزهای دیگه...
سخت گیره ولی اگه بخونی و باهاش جلو بری آخر ترم علاقه ت به رشته کامپوتر + سواد کامپیوتریت بیشتر میشه !![]()
ببخشید شما درس محاسبات عددی میگید؟چرا پی من این استادها رو نمیبینم؟
من فقط زرین زاد و فیضیان و تقوی میبینم!!!!
شما محاسبات عددی درس اختیاری نرم افزار و سخت افزاری های ناپوسته رو میبینید اما اون یکی مال بچه های پیوسته هست . نبایدم ببینید .
ببخشید شما درس محاسبات عددی میگید؟چرا پی من این استادها رو نمیبینم؟
من فقط زرین زاد و فیضیان و تقوی میبینم!!!!
به نظرم اصلا این ترم طراحی الگوریتم بر نداری بهتره !خیلی ممنون از جوابتون
برای طراحی الگوریتم فقط شیخ الحرم و سالار مندی
سالارمندی که دوستم میگه زباد خوب نیست میمونه این آقای شیخ الحرم
روحانی هم رفت در لیست سیاه با این امتحان
کسی راجعبه سالارمندی چیزی میدونه؟
اگر منظور از هاشمی سید علیرضا هاشمی باشه استاد فوق العاده ایه!هم درس هم نمره !وااااااااااااااااااای من اشتباه می بینم یا واقعیته؟؟؟؟ از دو تا ریاضی مهندسی کرمی یکی رو کردن خواهر
ولی کلاس محاسباتشو حذف کردن :hmm: حالا میشه از بین این اساتید یه استاد درست حسابی برای محاسبات معرفی کنید:
امیرفخریان
شاهرضایی
قهرمانی
مالکی فرد
مسگرانی
هاشمی
یکی در حد ارفع و کرمی
من درکت میکنم خفن!نزدیک بود سکته کنم ... یه دفعه دیدم معدل کل درخشانم یه نمره اومده پایین ...:blink:
از این ترم میخوام توبه کنم ...
خیلی برام سخته که از شاگرد دومی یکی از ده دبیرستان برتر تهران افتادم به این حال و روز ...
هیچ کس منو درک نمیکنه.
شما محاسبات عددی درس اختیاری نرم افزار و سخت افزاری های ناپوسته رو میبینید اما اون یکی مال بچه های پیوسته هست . نبایدم ببینید .
به نظرم اصلا این ترم طراحی الگوریتم بر نداری بهتره !
من هم میخواستم بر دارم اما حیف این درس فوق العادست که با یک استاد مزخرف برداری حیف و میل بشه هیچی ازش یاد نگیری!
اگر قوامی بود خیلی خوب بود![]()
من درکت میکنم خفن!
من راهنمایی تا پیش دانشگاهی رو تیزهوشان خوندم
ولی به خاطر یه سری مشکلات شخصی که تو زندگیم پیش اومد از سال سوم به بعد همینجوری رو به زوال دارم پیش میرم
الان هم حال و روزم خیلی بده
حالا یکی بیاد منو درک کنه
اینجا من ۲بر فینگیلیش نوشتم اخطار دادن بهم شما هم تا تذکر ندادن فارسی بنویسید...:happy:
من در مورد کی نژاد حرف زدم![]()
دوستان! این درسا توی یه ترم خوبه؟
ساختمان گسسته
معادلات
ریاضی 2
فیزیک 2
پیشرفته
آز فیزیک 1
تربیت 2 یا آز کامپیوتر
تفسیر قرآن
خیلی ممنون از جوابتون
برای طراحی الگوریتم فقط شیخ الحرم و سالار مندی