• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
آره، واسه دخترا هم هست. من این ترم انقلابو قلهک داشتم، این اونجا معروف بود، ملت همه در موردش حرف می زدن، آخرش استادمون قاطی کرد گفت من آقای عبدخدایی نیستما، اون روش خودشو داره من روش خودمو :lol: ولی من استاد خودمونو خیلی دوست داشتم، اسمش مریم رضایی بود، 10 تا سوال داده بود که هر هفته باید جوابو براش ایمیل می کردیم که 5 نمره ی پایان ترم بود، امتحانشم تستیه، خیلیم حذف کرده، اوناییم که هست همه رو سوال داده رو وبلاگ گذاشته. کلاسش اصلا خسته کننده نبود، با اینکه باید از فنی تا قلهک می رفتم، اصلا برام سخت نبود.

مریم رضایی؟اوه من چند ترم پیش باهاش تاریخ امامت داشتم چیزه زیادی حذف نکرد امتحانشم تستی تشریحی سختی بود میبینم که دیده استادای دیگه خوب نمره میدن روششو عوض کرده بهتر شده

Last edited:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طراحی که موندم بین صمیمی و عزت دوست شما بنظرتون کدومشون بهتره؟یکی امتحانش سخته و خوب درس میده یکی میپیچونه و نمره دادنشم نمیدونم
شما ساعت انتخاب واحدتون کیه؟

من انتخاب واحدم دوشنبه ساعت آخره،شما چی؟
من با صمیمی برمیدارم دوستم میگفت حجم جزوه اش به نسبت عزت دوست کمتره و خوبه:blush:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام

امتحان ریاضی مهندسی هم دادیم....من نمیدونم استاد اول ترن میاد میگه امتحان از 14 نمرست بعد میریم امتحان میدیم میبینیم از 18 هستش...دمشون گرم امتحان خوبی بود...من که پررررررررررررر کردم ولی درستاش فک کنم12-13 نمره بود!البته استاد ما جدول ضرب هم بنویسی نمره میده!!!(استاد ساعتچی).

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
من انتخاب واحدم دوشنبه ساعت آخره،شما چی؟
من با صمیمی برمیدارم دوستم میگفت حجم جزوه اش به نسبت عزت دوست کمتره و خوبه:blush:

من دوشنبه ساعت دوم
نمره دادن صمیمی چطوره؟ (یکی از دوستان میگفت خوب نمره میده )سوال های امتحانیش چطور بوده؟؟

چرا جلوی درسهای عمومی ننوشته کجا تشکیل میشه!!

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
شیخ الحرم همه درسا رو همینطوری میده،نه؟
به نظر من تا جایی که میشه نباید باهاش درس گرفت! یه سری این ترم پروژه داشتن میومدن سرکلاس ما کارش داشتن،دیگه کم مونده بود چندتاشون گریه کنن!

جزوه صمیمی کمتره ولی امتحانش مثل عزت دوست نیست که جزوه ش رو بخونی نمره خوب بگیری، عزت دوست جزوه ش زیاد ه ولی اگه هفته ای 1 ساعت بخونی مشکلی نداری

بچه هایی که میخوان سیستم عامل بگیرن، اگه با روحانی گرفتین حتما از اول ترم بخونین،اون جزوه ای که برای سیستم هست جزوه خوبیه ولی به اون اکتفا کنین نمیتونین پاس کنین ، جزوه خودش + کتاب تننباوم + تمرین های کتاب سیلبرشاتس رو باید بخونین

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان از بین استاد های زیر برای آز مدار الکتریکی1
کدوم استادا خوبن؟و کدوم استاد ها اصلا نباید طرفشون رفت
امیرصوفی-جعفری-حسینی جوبه-نویدخالصی-صدر منوچهری-امید ظهوریان-مدرسی عاصم-موسوی انزهایی

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دوستان از بین استاد های زیر برای آز مدار الکتریکی1
کدوم استادا خوبن؟و کدوم استاد ها اصلا نباید طرفشون رفت
امیرصوفی-جعفری-حسینی جوبه-نویدخالصی-صدر منوچهری-امید ظهوریان-مدرسی عاصم-موسوی انزهایی
با منوچهری داشتم ، بد نبود ، برای امتحان هم گفت هرمداری رو که بلد هستین ببندید!نمره هم خوب داد (البته گزارش کار ها رو براش ببری نمره خوب میده،ما آخر ترم همه رو با هم بهش دادیم)

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
به نظر من تا جایی که میشه نباید باهاش درس گرفت! یه سری این ترم پروژه داشتن میومدن سرکلاس ما کارش داشتن،دیگه کم مونده بود چندتاشون گریه کنن!

جزوه صمیمی کمتره ولی امتحانش مثل عزت دوست نیست که جزوه ش رو بخونی نمره خوب بگیری، عزت دوست جزوه ش زیاد ه ولی اگه هفته ای 1 ساعت بخونی مشکلی نداری

بچه هایی که میخوان سیستم عامل بگیرن، اگه با روحانی گرفتین حتما از اول ترم بخونین،اون جزوه ای که برای سیستم هست جزوه خوبیه ولی به اون اکتفا کنین نمیتونین پاس کنین ، جزوه خودش + کتاب تننباوم + تمرین های کتاب سیلبرشاتس رو باید بخونین

یعنی پروژه شیخ الحرم خیلی سخت بوده؟میشه درمورد این استاد بیشتر توضیح بدید؟
این درس طراحی وپیاده سازی حفظیه؟
این در سیستم عامل چجور درسه؟
این استاد روحانی جز اینکه به دانشجوها بدو بیرا میگه مشکل دیگه ای هم داره؟ بد نمره دادن؟امتحان فضایی گرفتن؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوشنبه ساعت دوم
نمره دادن صمیمی چطوره؟ (یکی از دوستان میگفت خوب نمره میده )سوال های امتحانیش چطور بوده؟؟

چرا جلوی درسهای عمومی ننوشته کجا تشکیل میشه!!

نمره دادنشو نمیدونم اما Flint Lockwood میگن عزت دوست بهتره
من که عمومی برنمیدارم:D

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون از راهنماییتون;)

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
شما زبان تخصصی داشتید؟
یکی بگه این رستم زاده چطوریه؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما زبان تخصصی داشتید؟
یکی بگه این رستم زاده چطوریه؟

بله من با رستم زاده پاس کردم
به نظرم فقط از نظر اخلاقی یه جوریه وگرنه امتحانش بد نبود ولی خوب هر جلسه از بچه ها ترجمه درسها رو میخواد

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها کمک............ اول نمره بعد درس!!! به ترتیب بی زحمت بگید که اگه یکی گیرم نیومد اونیکی رو بگیرم.....

طراحی اجزا 1 :

اکبري احمد آبادي-داود
پايگانه-غلامحسن
پورکمالي انارکي-علي
صفا-مهدي

کارگاه اتومکانیک:

محمد ابراهیم-ابوالفضل
صفا-مهدی
نجفی گوگرچین-فرزاد

مقاومت 2 :

ابراهیمی میگن مقاومت 2 رو اذیت نمیکنه...امتحانش از کجاست و سطح سوالاش چطوره....

دینامیک ماشین:

ذوقی
عصمتی

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها ساختمان گسسته فیضیان بهتره یا زرین زاد؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان محاسبات عددی:
آزادی---امیرفخریان----شاهرضایی----فهرمانی----مالکی فرد--- ملک محمدی----هاشمی---کرمی هم که گیرمون نمیاد...

اینارم لطفا از نظر نمره دادن لیست کنید....درس هم که باید از جزوه کرمی خوند دیگه!!!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بله من با رستم زاده پاس کردم
به نظرم فقط از نظر اخلاقی یه جوریه وگرنه امتحانش بد نبود ولی خوب هر جلسه از بچه ها ترجمه درسها رو میخواد

ممنون
این زبانو برنداشتم برنداشتم تا ی استاد خوب بیاد ولی مثل اینکه خیر
شنیدم این ترم گفته صداتونو ضبط کنید آره؟شما این کارو کردید؟
مثل اینکه یکی از استادها هم پروژه داده گفته واسه اینکه بفهمم خودتون انجام دادید از خودتون فیلم بگیرید:lol:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بچه ها ساختمان گسسته فیضیان بهتره یا زرین زاد؟

یکی از دوستای من با فیضیان 19 شد سوالاش مثل جزوشه
من خودم با زرین زاد داشتم 17 شدم خوب بخونی خوب میشی

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
این زبانو برنداشتم برنداشتم تا ی استاد خوب بیاد ولی مثل اینکه خیر
شنیدم این ترم گفته صداتونو ضبط کنید آره؟شما این کارو کردید؟
مثل اینکه یکی از استادها هم پروژه داده گفته واسه اینکه بفهمم خودتون انجام دادید از خودتون فیلم بگیرید:lol:

نه،من ترم 3 داشتم تازگیها لوس تر شده:D
آره منم درباره این استادی که میگین شنیدم خدا بخیر کنه:lol:

بالا