• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
کسی از تاریخ تحویل پروژه و کارآموزی نیمسال اول خبر داره ؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از توضیحاتی که دادین ! :happy:

خواهش می کنم. انجام وظیفه بود.

3 ترم پیش دوستم با صفدری ریاضی 2 داشت . هر جلسه سر کلاس رفت . تمرینایی که باید حل می کرد رو هم که 3 نمره داشت تحویل داد . از تدریسش اصلا راضی نبود . میگفت تخته رو پر میکنه و جلوش هم وایمیسته و نمیشه نوشت سریع هم پاک میکنه ، توی دلش با خودش حرف میزنه . هی هم میره بیرون سیگار میکشه . امتحانشو بد نداده بود میگفت بدون تمرین 10 رو میگیرم اما با تمرین بهش داد 6 !!!! حالا راجب ریاضی مهندسیش اطلاعی ندارم .

خب، با این وضعیت کسی پیشنهادی داره؟ :( حالا ما باید چه گلی به گیسمون بگیریم؟ :worried: اگه این دانشگاه واسه آقایونه مثل بچه ی آدم بیان بگن، که خانوما اونجا رو انتخاب نکنن. کاش فقط همین یکی بود، درسای اختصاصی گروه برقو نگاه کنین، الکترومغناطیس و سیگنال سیستم هم دقیقا همین وضعو داره :grrr:

خب پس نمیشناسمت!
همیشه همون کد رو میرفتی؟

آره.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خب، با این وضعیت کسی پیشنهادی داره؟ :( حالا ما باید چه گلی به گیسمون بگیریم؟ :worried: اگه این دانشگاه واسه آقایونه مثل بچه ی آدم بیان بگن، که خانوما اونجا رو انتخاب نکنن. کاش فقط همین یکی بود، درسای اختصاصی گروه برقو نگاه کنین، الکترومغناطیس و سیگنال سیستم هم دقیقا همین وضعو داره :grrr:
حرص نخور بابا!
همه ی این کشور به نفع مرداس،حالا دانشگاه ما که جز خیلی کوچیکشه که دیگه معلومه بایدم اینطور باشه!
:grrr:

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرص نخور بابا!
همه ی این کشور به نفع مرداس،حالا دانشگاه ما که جز خیلی کوچیکشه که دیگه معلومه بایدم اینطور باشه!
:grrr:

از این حرص می خورم که ظاهرا هیچ کس هیچ اعتراضیم نداره. همه میگن همینه دیگه، چی کار کنیم؟ :grrr:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
از این حرص می خورم که ظاهرا هیچ کس هیچ اعتراضیم نداره. همه میگن همینه دیگه، چی کار کنیم؟ :grrr:
ما هم که داریم دوتا دونه بیشتر نیستیم!:grrr:
من فردا صبح میرم دانشگاه برم ی بدبختیم،اگه یادم موند میرم بپرسم ببینم گیلانی کی دانشگاهه!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
میشه درمورد این استاد توضیح بدید؟ امتحانش نمره دادنش حضور غیاب؟
عالی ه ، به حضورغیاب حساس ه ولی برای امتحان 50 تا سوال میده(از جزوه ش) میگه بخونید

سلام

هوش مصنوعی ژوبین دقوقی یا شیخ الحرم....؟؟؟

فقط نمره برام مهمه.... چون گرایش ما سفت افزار !!! هست...!!

شیخ الحرم کلا درس درست و حسابی نمیده،ما آخر ترم مونده بودیم چی بخونیم!یه جزوه پیدا کردیم و یه سری نمونه سوال انگلیسی که از روی اون خوندم+کتاب راسل ،امتحانش 70% شبیه نمونه سوال هاش بود ولی یکی از بدترین درس هایی که از نظر استاد داشتم همین هوش بود!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
عالی ه ، به حضورغیاب حساس ه ولی برای امتحان 50 تا سوال میده(از جزوه ش) میگه بخونید

شیخ الحرم کلا درس درست و حسابی نمیده،ما آخر ترم مونده بودیم چی بخونیم!یه جزوه پیدا کردیم و یه سری نمونه سوال انگلیسی که از روی اون خوندم+کتاب راسل ،امتحانش 70% شبیه نمونه سوال هاش بود ولی یکی از بدترین درس هایی که از نظر استاد داشتم همین هوش بود!
این استاد اولیه که نوشتی کیه؟مال چه درسیه؟
شیخ الحرم همه درسا رو همینطوری میده،نه؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
یکی از دوستام ازم در مورد اینا پرسیده. منم حتی اسم استادهام رو یادم نیست چه برسه به اینکه کدوم خوب بودن و کدوم بد ! :دی
میشه نظرتون رو در مورد اینا بگین ؟

ادیب رمضانی - استاتیک
امیدوار - ریاضی
حیوه داوودی - ریاضی
قائدی - ریاضی
ارفع - معادلات
رودک - معادلات
فغانی - فکر کنم ریاضی بود !

من خودم با سیستم درسی ارفع حال نمی کنم ولی جزو اساتید خوب هستش و نمره خوب میده ، امیدوارم دست به نمره اش خوبه .
ادیب استاد خیلی پری هستش تا اونجا که شنیدم ، یکی از دوستان که باهاش زلزله داشت ازش خیلی تعریف کرد ولی طبق معمول اساتید تی جی ، ظاهرا نمره پمره خبری نیست .

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم که داریم دوتا دونه بیشتر نیستیم!:grrr:
من فردا صبح میرم دانشگاه برم ی بدبختیم،اگه یادم موند میرم بپرسم ببینم گیلانی کی دانشگاهه!

منم دوباره زنگ می زنم. فردا چون امتحان ریاضی مهندسیه، احتمال داره بیاد، اگه گفت هست پا میشم میام.

این استاد اولیه که نوشتی کیه؟مال چه درسیه؟

اندیشه 2- رفیعی شمس آبادی

دلتو صابون نزن، اونم مال آقایونه، به ما نمی رسه :hmm:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم دوباره زنگ می زنم. فردا چون امتحان ریاضی مهندسیه، احتمال داره بیاد، اگه گفت هست پا میشم میام.

اندیشه 2- رفیعی شمس آبادی

دلتو صابون نزن، اونم مال آقایونه، به ما نمی رسه :hmm:
استاد اندیشه 2 مافی شیراز خوبه
خواهرم توی یه دانشگاه دیگه بود،با این استاد اندیشه 1 و 2 داشت،توی اون دانشگاه به هلو معروف بود!:D
من ترم پیش خواستم بردارم همش مال پسرا بود،این ترم با دخترا هم کلاس داده.

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

هوش مصنوعی ژوبین دقوقی یا شیخ الحرم....؟؟؟

فقط نمره برام مهمه.... چون گرایش ما سفت افزار !!! هست...!!

پرسال این موقع با ژوبین امتحان دادم هوش رو ، بلد نیست درس بده ، تجربه ی 5 6 ترم درس دادن هوش رو داره اما هیچی نمیتونه منتقل کنه ، بلد هم نیست ، بعضی وقتا ازش میپرسیدیم فلان چیز چیه میگفت منم خوندم نفهمیدم خیلی درگیر نکنید خودتون رو !!! یه سری نوت انگلیسی هست که از روش میخونه ، سر کلاس میشه از حرفاش جزوه نوشت اما به سختی ، بعضی چیزا رو خودش میگه بنویسید ، کلا کلاس خیلی بیهوده ای هست و ساعت پرت و وقت تلف کنیش زیاده . اگرم چیزی رو بلد باشه قدرت بیان نداره ، آز سیستتمش هم تجربه کردم دقیقا همینطوری بود . اما در عین حال بسیار مبادی آداب هست ، احترام زیادی به همه میذاره و خیلی سر کلاس سختگیر نیست . امتحانش به نسبت درسی که داده بود نمیشه گفت سخت بود اما 14 تا سوال بود که کار زیادی میخواست و توی 2 ساعت خیلی ها نرسیدن کامل جواب بدن . برای بعضی قسمت ها مثال نزده بود اما توی امتحان سوال داده بود از اون مباحث که فقط درسش رو گفته بود . خودش همیشه تاکید داشت که اگه توی برگه منظور رو برسونید نمره رو میدم و خیلی گیر نیستم و حتی بعضی جاها میگفت منطق رو اگه به ریاضی نمیتونید بیان کنید فارسی بنویسید . اما نمره هایی که داد رنج پایین بود ، بین 10 تا 13 14 . خیلی ها که انتظار 17 18 داشتن شوکه شدن از نمرات . خیلی هم افتاده نداشت . کلا استاد راه بیایی هست اما سطح پایین نمره .

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد اندیشه 2 مافی شیراز خوبه
خواهرم توی یه دانشگاه دیگه بود،با این استاد اندیشه 1 و 2 داشت،توی اون دانشگاه به هلو معروف بود!:D
من ترم پیش خواستم بردارم همش مال پسرا بود،این ترم با دخترا هم کلاس داده.

آخ جون :rolleyes: روزشم خیلی خوبه، پنج شنبه ست. امتحانش تستیه؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره مثکه!
توی دانشگاه خواهرم که اینطور بود!
جزوه هم خودش میگفت،حجمش کم بود

مرسی که گفتی، واقعا شیرینه که اندیشه رو آدم با یه استاد هلو برداره، من که اصلا روش فکر نمی کردم، گفتم یا تفسیر قرآن برمی دارم یا تاریخ تحلیلی، حداقل درسش جالب باشه. واسه تفسیر و تاریخ کسی رو نمی شناسی؟ می خوام تستی امتحان بگیره، به هیچ وجه هم سر نمره آدم گیری نباشه.

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
تفسیر موضوعی قرآن کسی رو می شناسین که هم خوب درس بده هم امتحانش آسون باشه؟
می دونین ساختمان گسسته فسضیان یا زرین زاد یا احمدی؟
آز فیزیک1
ریاضی2 به غیر از کرمعلی
خوب کیان؟

بالا