• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

eli banoo

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. بچه ها من اين ترم ميخوام هم كاراموزي بردارم هم پروژه..كلا ميشه 20 واحد .. كار درستيه؟ سخت نميشه؟:(

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من از دروس اختیاری فقط محاسبات پاس کردم حالا این ترم هم میخوام یه اختیاری بردارم اما لیست دروس ارائه شده کمه،نظریه محاسبات چه جوریه؟مدار منطقی پیشرفته یا انتقال داده میتونم بردارم؟

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان هر کی در مورد اساتید زیر هرچی میدونه بگه یه عده دانشجو رو از بلا تکلیفی در بیاره

روش تولید 2 رامین هاشمی و مهدی بسطان شیرین

زبان تخصی رشته صنایع کی خوب نمره میده ؟ اصلا زبانم خوب نیست و اصلا زبان دوست ندارم .

ماشین های افزار 1 ظهیر کریمی

طراحی قالب 1 هادی عبداللهی

محاسبات عددی رامتین گلبانگ

عملیات حرارتی رضا فرشباف زینتی و رضا امیر ابادی

ممنون که جواب میدید

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
کسی لطفعلي شميراني-حميدرضا رو میشناسه ؟ سيد صالحي-سميرا رو چی ؟
اگه میشناسید یه توضیحی در موردشون میدین ؟
در ضمن طهرانچی واسه ریاضی 2 و ارفع واسه معادلات خوبن ؟
غفارزاده واسه آشنایی با قرآن چی ؟ حاجی رحیمی (فیزیک1) رو هم اگه میدونید بگید.:blush:
ممنون

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
1- برای مدار 1 خیلی در مورد هادی و علائی حرف زدید.میشه بالاخره بگیر اولیت انتخاب با کدومشون و چرا ؟
2- بقیه ی استاد های مدار 1 چی؟اون ها تعطیلند ؟ مثل کرمدل ، کوکبی ،امیرآبادی ؟اون ها چطورند؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها من از دروس اختیاری فقط محاسبات پاس کردم حالا این ترم هم میخوام یه اختیاری بردارم اما لیست دروس ارائه شده کمه،نظریه محاسبات چه جوریه؟مدار منطقی پیشرفته یا انتقال داده میتونم بردارم؟

مدار منطقی پیشرفته رو یکی از بچه ها این ترم داشت میگف درس سختیه ولی برای ارشد بدرد میخوره
انتقال داده هم بچه ها داشتم فک کنم درس جالب و آسونی باشه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
1- برای مدار 1 خیلی در مورد هادی و علائی حرف زدید.میشه بالاخره بگیر اولیت انتخاب با کدومشون و چرا ؟
2- بقیه ی استاد های مدار 1 چی؟اون ها تعطیلند ؟ مثل کرمدل ، کوکبی ،امیرآبادی ؟اون ها چطورند؟

علایی عالیه من باهاش داشتم حضور غیاب مهم نیس واسش نمره بالا که از هیچ کدومشون نمیتونی بگیری البته خوب و درست تصحیح میکنه ها ولی تو نمیتونی نمره بالا بگیری قبل از اینکه وارد سایت کنه نمراتو به بچه ها میگه هرکی اعتراض داره بیاد دانشگاه خلاصه اکثر بچه ها رفتیم اونجاو اونایی که 7 تا 9 شده بودن رو 10 داد رفتن بقیه هم دسمال کشیدن که واسه بعضیها قبول شد بعضی ها هم نه مال ما که قبول شد

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من خودم با هادی داشتم خوب درس میده اما نمره دادنش،نمره خودتونو میده
علائی هم دوستام میگن خیلی خوبه ولی نمره هاش در سطح بالایی نیست چون کلا مدار 1 از همه مدارها یکم سنگین تره:happy:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدار منطقی پیشرفته رو یکی از بچه ها این ترم داشت میگف درس سختیه ولی برای ارشد بدرد میخوره
انتقال داده هم بچه ها داشتم فک کنم درس جالب و آسونی باشه

ممنون;)
شما نمیدونین برای انتقال داده بین صالح نمدی و برومندنیا و محمدیه فامیلی کدوم خوبه؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون;)
شما نمیدونین برای انتقال داده بین صالح نمدی و برومندنیا و محمدیه فامیلی کدوم خوبه؟

صالح نمدی رو که اصلا سمتش نرو رفیقام باهاش معماری داشتن ولی از ترس حذف کردن درسشو زیاد حرفای خوبی پیرامونش نمیزنن البته میگن خوب درس میده و ازت کار میکشه ولی...
اون دوتای دیگرو نمیشناسم

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صالح نمدی رو که اصلا سمتش نرو رفیقام باهاش معماری داشتن ولی از ترس حذف کردن درسشو زیاد حرفای خوبی پیرامونش نمیزنن البته میگن خوب درس میده و ازت کار میکشه ولی...
اون دوتای دیگرو نمیشناسم

مدار منطقی پیشرفته یعنی خیلی سخت تر از منطقیه؟
آخه انتقال داده به روزهام نمیخوره:(

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون;)

اینو از پی دی افی که دارم واست مینویسم
فرناز فامیلی محمدیه
هر جلسه یه فصلو درس میده کتابش هم خیلی بد ترجمه شده امتحان میانترم داره هر جلسه 2 یا 3 تا تمرین باید حل کنی و براش بیاری
پروژه هم باید انجام بدی
در کل به عنوان ی درس اختیاری برای نرم افزار ها خیلی کار بی خودی و زیادیه و فرقی بین نرم افزار و سخت افزار نمیذاره
امتحانشم آسونه

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی لطفعلي شميراني-حميدرضا رو میشناسه ؟ سيد صالحي-سميرا رو چی ؟
اگه میشناسید یه توضیحی در موردشون میدین ؟
در ضمن طهرانچی واسه ریاضی 2 و ارفع واسه معادلات خوبن ؟
غفارزاده واسه آشنایی با قرآن چی ؟ حاجی رحیمی (فیزیک1) رو هم اگه میدونید بگید.:blush:
ممنون

فیزیک یک با ذوالریاستین بردار خوب نمره میده! البته خودتم باید بخونی!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
مدار منطقی پیشرفته یعنی خیلی سخت تر از منطقیه؟
آخه انتقال داده به روزهام نمیخوره:(

من که کتاب ارشد رو داشتم میخوندم به نظرم خیلی کامل کرده بود منطقی رو ولی اگه برداری و هدفت کنکور باشه خیلی بدرد میخوره راستی یه سری مطالب جدیدم داشتا

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که کتاب ارشد رو داشتم میخوندم به نظرم خیلی کامل کرده بود منطقی رو ولی اگه برداری و هدفت کنکور باشه خیلی بدرد میخوره راستی یه سری مطالب جدیدم داشتا

کارگرنژاد خوبه برای مدارمنطقی پیشرفته؟:blush:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
کارگرنژاد خوبه برای مدارمنطقی پیشرفته؟:blush:

فاتحی اگه داره با اون بردار چون این ترم باهاش منطقی داشتم استاد باهالیه سایتشم
www.e-student.ir نمره هارو زده توسایتش نمره بالا هم میده و کلا استاد باهالیه ولی واسه درس زیاد روش حساب نکن درسو باید خودت بخونی مثل این ترم من

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
کار گر نژادو اسمشو زیاد شنیدم ولی به خوبی و بدی یادم نیست

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آز مدار رو با کی بردارم؟ هم خوب باشه هم خوب نمره بده

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
مگه لیست کلاسها اومده

من تازه این ترم میخام شروع کنم ولی وقتی تو سایت میرم و قسمت
مشاهده كلاسها
رو میزنم واسم اسم استاد ها و ساعت تشکیل کلاسها نمیاد
اصلا هیچی نمیاد

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
اون دوتای دیگرو نمیشناسم

اتفاقا کاملا برعکس.... صالح نمدی آدم خوبیه... خیلی خوب درس میده...

آره کار میکشه... ولی برای کار ارزش قائله و نمره اش رو هم حتما میده.....

من باهاش معماری داشتم ... بهم 16 داد و به رفیقم 17... ظاهرا 20 هم داشته...من خودم معماری کامپیوتر رو ازش خوب یاد گرفتم.... مخصوصا مباحثی مثل طراحی کامپیوتر مبنا و حافظه Cache...

بالا