بچه ها من از دروس اختیاری فقط محاسبات پاس کردم حالا این ترم هم میخوام یه اختیاری بردارم اما لیست دروس ارائه شده کمه،نظریه محاسبات چه جوریه؟مدار منطقی پیشرفته یا انتقال داده میتونم بردارم؟
1- برای مدار 1 خیلی در مورد هادی و علائی حرف زدید.میشه بالاخره بگیر اولیت انتخاب با کدومشون و چرا ؟
2- بقیه ی استاد های مدار 1 چی؟اون ها تعطیلند ؟ مثل کرمدل ، کوکبی ،امیرآبادی ؟اون ها چطورند؟
1- برای مدار 1 خیلی در مورد هادی و علائی حرف زدید.میشه بالاخره بگیر اولیت انتخاب با کدومشون و چرا ؟
2- بقیه ی استاد های مدار 1 چی؟اون ها تعطیلند ؟ مثل کرمدل ، کوکبی ،امیرآبادی ؟اون ها چطورند؟
مدار منطقی پیشرفته رو یکی از بچه ها این ترم داشت میگف درس سختیه ولی برای ارشد بدرد میخوره
انتقال داده هم بچه ها داشتم فک کنم درس جالب و آسونی باشه
ممنون
شما نمیدونین برای انتقال داده بین صالح نمدی و برومندنیا و محمدیه فامیلی کدوم خوبه؟
صالح نمدی رو که اصلا سمتش نرو رفیقام باهاش معماری داشتن ولی از ترس حذف کردن درسشو زیاد حرفای خوبی پیرامونش نمیزنن البته میگن خوب درس میده و ازت کار میکشه ولی...
اون دوتای دیگرو نمیشناسم
ممنون
شما نمیدونین برای انتقال داده بین صالح نمدی و برومندنیا و محمدیه فامیلی کدوم خوبه؟
سلام دوستان
کسی لطفعلي شميراني-حميدرضا رو میشناسه ؟ سيد صالحي-سميرا رو چی ؟
اگه میشناسید یه توضیحی در موردشون میدین ؟
در ضمن طهرانچی واسه ریاضی 2 و ارفع واسه معادلات خوبن ؟
غفارزاده واسه آشنایی با قرآن چی ؟ حاجی رحیمی (فیزیک1) رو هم اگه میدونید بگید.:blush:
ممنون
مدار منطقی پیشرفته یعنی خیلی سخت تر از منطقیه؟
آخه انتقال داده به روزهام نمیخوره![]()
من که کتاب ارشد رو داشتم میخوندم به نظرم خیلی کامل کرده بود منطقی رو ولی اگه برداری و هدفت کنکور باشه خیلی بدرد میخوره راستی یه سری مطالب جدیدم داشتا
کارگرنژاد خوبه برای مدارمنطقی پیشرفته؟:blush:
صالح نمدی رو که اصلا سمتش نرو رفیقام باهاش معماری داشتن ولی از ترس حذف کردن درسشو زیاد حرفای خوبی پیرامونش نمیزنن البته میگن خوب درس میده و ازت کار میکشه ولی...
اون دوتای دیگرو نمیشناسم