اتفاقا کاملا برعکس.... صالح نمدی آدم خوبیه... خیلی خوب درس میده...
آره کار میکشه... ولی برای کار ارزش قائله و نمره اش رو هم حتما میده.....
من باهاش معماری داشتم ... بهم 16 داد و به رفیقم 17... ظاهرا 20 هم داشته...من خودم معماری کامپیوتر رو ازش خوب یاد گرفتم.... مخصوصا مباحثی مثل طراحی کامپیوتر مبنا و حافظه Cache...
دوستان محاسبات عددی:
آزادی---امیرفخریان----شاهرضایی----فهرمانی----مالکی فرد--- ملک محمدی----هاشمی---کرمی هم که گیرمون نمیاد...
اینارم لطفا از نظر نمره دادن لیست کنید....درس هم که باید از جزوه کرمی خوند دیگه!!!
ببخشید آقای roberty شما تو صفحات قبل از کارگرنژاد واسه مدار منطقی پیشرفته خیلی تعریف کرده بودین،پس یعنی من باهاش بردارم؟:blush:
1- برای مدار 1 خیلی در مورد هادی و علائی حرف زدید.میشه بالاخره بگیر اولیت انتخاب با کدومشون و چرا ؟
2- بقیه ی استاد های مدار 1 چی؟اون ها تعطیلند ؟ مثل کرمدل ، کوکبی ،امیرآبادی ؟اون ها چطورند؟
آره بردار.... آدم خوبیه... هم از نظر درس و هم اخلاق و هم نمره...
یادمه یه روز کلاس نیومده بود.... هفته بعدش ازش پرسیدیم چرا نیومدی گفت تا نصفه شب داشتم از MBC action سریال prison break رو میدیدم... به خاطر همین دیروقت خوابیدم و صبح نتونستم زود بلند شم..!!!
مباحث درسی اش هم اینه:
http://kargarnejad.com/courses/87-88-1/2/index.php?section=resources&file=resources
درضمن کارگر نژاد با وجود جوانی یکی از پولدار ترین اساتید دانشگاه هست... هم ماکسیما داره و هم بنز و هم پرادو...!!!
خوش به حالش....
مبانی دفاع مقدس
رسولی منفرد...
نطاق پور......
کدوم خوبه؟؟؟؟
رسولی منفرد
اولین و مهم ترین توصیه: طرف کرمدل به هیچ عنوان نرو، به شدت خطرناکهuke:
کوکبی من باهاش برنامه نویسی داشتم، فارغ التحصیل برق شریفه، خیلی جوونه اصلا معلوم نیست استاده، آروم و خوش اخلاقه و با بچه ها خوب تا می کنه، مرتب سر کلاسا میاد و کامل مباحثو ارائه میده. در مورد امتحان ترم قبلیا به ما یه سری چیزا گفته بودن که همه ش اشتباه بود، خودشم گفته بود مثلا جلسه ی آخرو خوب بخونید ولی یه دونه هم از اون نداد، البته اینم گفته بود که قابل پیش بینی نیست که چی بده، 4 تا سول داده بود که دوتاش برنامه نویسی بود، یکیش خارج جزوه بود یکی دیگه هم شبیهش تو جزوه بود ولی فرق می کرد، کلا همه غافلگیر شدیم ولی اگه کسی خوب خونده بود می تونست بنویسه. ترم قبلیا می گفتن خیلی خوب نمره میده (نمره های ما هنوز نیومده) کلا احتمال اینکه بندازه ضعیفه مگر اینکه سفید داده باشی، خودشم می گفت هر ترم 20 دارم. به نظر من مهم ترین ایرادش اینه که سوالای امتحانو بدون حساب کتاب طرح می کنه، یعنی دقیقا به این بستگی داره که شام چی خورده باشه و با کسی دعواش شده باشه یا نه (البته خودشم اینو می گفت ما باور نمی کردیم)اصلا واسه سوال طرح کردن وقت نمی ذاره، همینجوری یه چیزی میده، من بعد امتحان فکر می کردم که من اینقدر واسه کلاس ارزش قائل شدم که کل ترمو بدون غیبت اومدم سرکلاس ولی این حتی به خودش زحمت نداده یه نیم ساعت واسه سوال طرح کردن وقت بذاره، حداقل اون 4 خط سوالو خوش خط بنویسه. کلا اصلا استاد خطرناک و آزاری ای نیست. تو طول ترمم اصلا اذیت نمی کنه. البته اینایی که گفتم همه ش مال برنامه نویسی بود، مدارو نمی دونم.
علایی رو شنیدم خیلی خوب نمره میده، بچه های برق که خیلی دوسش دارنولی یکی از دوستام می گفت خوب درس نمیده، من هیچ قضاوتی نمی تونم بکنم چون باهاش درس نداشتم.
امیرآبادی هم باهاش از اصول میکرو کامپیوتر داشتم. اونم اصلا خطری نیست، خوش اخلاقه و سخت گیرم نیست. به نظر میاد خوش نمره باشه.
اتفاقا کاملا برعکس.... صالح نمدی آدم خوبیه... خیلی خوب درس میده...
آره کار میکشه... ولی برای کار ارزش قائله و نمره اش رو هم حتما میده.....
من باهاش معماری داشتم ... بهم 16 داد و به رفیقم 17... ظاهرا 20 هم داشته...من خودم معماری کامپیوتر رو ازش خوب یاد گرفتم.... مخصوصا مباحثی مثل طراحی کامپیوتر مبنا و حافظه Cache...
مگه لیست کلاسها اومده
من تازه این ترم میخام شروع کنم ولی وقتی تو سایت میرم و قسمت
مشاهده كلاسها
رو میزنم واسم اسم استاد ها و ساعت تشکیل کلاسها نمیاد
اصلا هیچی نمیاد
لطفا به سوال من هم جواب بدید
لطفا به سوال من هم جواب بدید
ذخیره بازیابی با کی بردارم؟
کدوم بهتره دقیق توضیح بدید اخلاق درس نمره !
- هدایتفرد
- دادگر
اصلا چجور درسیه ؟سخت آسونه؟
برای نظریه زبان ها چی؟
این چجور درسیه؟سخته یا آسون؟
- صلایانی
- عباسپور
- محمدی
- بهشتی فرد
شنیدم حفظیه آره؟
امتحان محاسبات رو گروه طرح می کنه؟
بدهی چقدر باشه آدم نمیتونه انتخاب واحد کنه؟
من 10 تومن کم دارم الان حوصله هم ندارم واریز کنم
مشکلی پیش میاد؟