• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی بده که جزوه منشی حجمش بالاست؟
دقت کردی هاشمیان طرز فکرشو میذاره جای بچه ها و برای همین عالی توضیح میده! منشی هم اینجوریه؟

آز مدار الکتریکی1 کدوم ها خوبن ؟ کدوم ها بدن؟
امیرصوفی- جعفری- حسینی جوبه - نوید اخلاصی- امید ظهوریان- موسوی انزاهایی-مدرسی عاصم

پارسا کاظمی برای درس ریز1 چطوره؟؟

من با امير صوفي داشتم به همون 15 داد از مدار رو ، كمي سخت گير ميزنه اما نيشه ازش نمره گرفت

پارسا اسمش خوب در رفته اما من باهاش شبكه داشتم اصلا راضي نبودم نه تو نمره نه تو درس

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون
ببخشید شما ترم پیش با دیباج افتادید؟

خواهش میکنم
جایی درز نکنه آره با 8.5 اقتادم امتحانش تستی بود منم قاطی کرده بودم ولی خداییش با نمره بالا انداخت منو تستاش تست کنکور بود و حجم درسشم خیلی بالا بود ولی بچه ها سر جلسه ازش سوال میپرسیدن اونم راحت میگف کدوم گزینه درسته ولی من اشتباه کردم هیچی ازش نپرسیدم :(

hessam_beckham

Registered User
لایک‌ها
3
اوکی، 3 تا استاد میگن نمیشه پس نمیشه :دی
پس جای اخلاق ، تنظیم جمعیت رو برمیدارم، حالا دوستان راهنمایی کنن با کی بردارم!

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
هاشميان يك ايراد داره ، فراموشكاره پروژه بهش دادي بايد سيريش شي نمر ش رو بگيري

برای پیشرفته هم حل تمرین میذاره؟
یعنی پروزه های ما هوتوتو؟!!!!!!!!!!:wacko::wacko::(
ای وای!
یعنی بعد اینکه نمره هارو گذاشتن رو سایت و بفهمیم که پروژه رو اثر نداده چه جوری باید اعتراض کنیم؟
باید پیداش گنیم؟ اثر میده؟:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
استاتیکت رو من نمیشناسم ولی من خودم ترم بعد اگه شانس بیارم 8 واحد:blink:(مقاومت 2و3ومکانیک مواد) میخوام با منوچهر صالحی بردارم...بنظرم بهترین استاد دروس استاتیک و مقاومته.
برنامه نویسی هم عالیه...همینطور اخلاق و اندیشه...
ریاضی هم مثل اینکه میگن زیاد جالب نیست...البته اگه اشتباه نکنم...
نه ریاضی خوبه.واقعا خوبه
یکی از دوستای منم بود که ترم قبل با یکی دیگه ریاضی 2 داشت نظرش این بود که این استاد عالیه!
منم واقعااااااا ازش راضی بودم.درس عالی میده و خیلی حجم جزوه ش از بقیه ی اساتید کمتره و کامل و با کلی مسئله و تمرین درس میده.
نمره هم همیشه کلی مثبت میداد و برای حضور و تمرین حل کردن و ... همش مثبت و نمره میداد.
برای پایان ترم هم گفت دست باز صحیح میکنم و علاوه بر 2 نمره کلاسی 1نمره هم به اونایی که همیشه بودن،به خصوص جلسه آخر ارفاق میکنه :)

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
برای پیشرفته هم حل تمرین میذاره؟
یعنی پروزه های ما هوتوتو؟!!!!!!!!!!:wacko::wacko::(
ای وای!
یعنی بعد اینکه نمره هارو گذاشتن رو سایت و بفهمیم که پروژه رو اثر نداده چه جوری باید اعتراض کنیم؟
باید پیداش گنیم؟ اثر میده؟:(

هر تمرين رو براش ايميل كردي . جلسه بعدش سركلاس اسامي رو ميخونه . اگر ايميل كردي و نخوند بهش بگو

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

با باقر زاده بردار ته استاده خیلی باهاله امتحانشم یکشنبس ولی میگف هرکی کل جلسات حاضر بوده باشه نمرش + 6 میشه یعنی کلا از 26 نمره

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

من که میگم اگه معدلت خوبه و فکر می کنی می تونی با وفاپور برداری حتما با اون بردار چون 89 ایی ها آخرین نفر ها هستند اصلا ممکنه بهشون نرسه!!!!
وفا پور عالیه!!! جزوه اش هم خیلی کمه! آخه نمیدونی که کتاب اخلاق چه جوریه! من اصلا یه خطشم نمی فهمیدم! بعد اگه معدل داری و با وفاپور برنداری و ترم های بعد هم بهت نرسه به نظرم پشیمون میشی!!!! (البته این نظر منه ها!)

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
خواهش میکنم
جایی درز نکنه آره با 8.5 اقتادم امتحانش تستی بود منم قاطی کرده بودم ولی خداییش با نمره بالا انداخت منو تستاش تست کنکور بود و حجم درسشم خیلی بالا بود ولی بچه ها سر جلسه ازش سوال میپرسیدن اونم راحت میگف کدوم گزینه درسته ولی من اشتباه کردم هیچی ازش نپرسیدم :(

عجب فکر نمیکردم دیباج بندازه:( چه نامرد

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
هر تمرين رو براش ايميل كردي . جلسه بعدش سركلاس اسامي رو ميخونه . اگر ايميل كردي و نخوند بهش بگو

آخه مبانی ما رو حل تمرین هامون پروژه ها رو تصحیح می کردن! پس احتمالا مشکی پیش نمیاد!:rolleyes:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
نه ریاضی خوبه.واقعا خوبه
یکی از دوستای منم بود که ترم قبل با یکی دیگه ریاضی 2 داشت نظرش این بود که این استاد عالیه!
منم واقعااااااا ازش راضی بودم.درس عالی میده و خیلی حجم جزوه ش از بقیه ی اساتید کمتره و کامل و با کلی مسئله و تمرین درس میده.
نمره هم همیشه کلی مثبت میداد و برای حضور و تمرین حل کردن و ... همش مثبت و نمره میداد.
برای پایان ترم هم گفت دست باز صحیح میکنم و علاوه بر 2 نمره کلاسی 1نمره هم به اونایی که همیشه بودن،به خصوص جلسه آخر ارفاق میکنه :)

پس شاید من اسمش رو با یکی دیگه قاطی کردم!!!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
من با امير صوفي داشتم به همون 15 داد از مدار رو ، كمي سخت گير ميزنه اما نيشه ازش نمره گرفت

پارسا اسمش خوب در رفته اما من باهاش شبكه داشتم اصلا راضي نبودم نه تو نمره نه تو درس

مرسی:)

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
عجب فکر نمیکردم دیباج بندازه:( چه نامرد

مگه اون دیباجی که شما میشناسین مرده؟:lol:
ولی کلا اگه میخوای یه خورده یاد بگیری فکر کنم رویا بهتر باشه ولی باید دستت تند باشه و همیشه هم بری سر کلاسش چون از 2.5 کلاس 2.45 دقیقه بدون هیچ شوخی و خنده ای فقط مینویسه و بعد پاک میکنه

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
استاتیکت رو من نمیشناسم ولی من خودم ترم بعد اگه شانس بیارم 8 واحد:blink:(مقاومت 2و3ومکانیک مواد) میخوام با منوچهر صالحی بردارم...بنظرم بهترین استاد دروس استاتیک و مقاومته.
برنامه نویسی هم عالیه...همینطور اخلاق و اندیشه...
ریاضی هم مثل اینکه میگن زیاد جالب نیست...البته اگه اشتباه نکنم...

حاجي مقاومت دو و سه و مكانيك مواد مركب سنگين نيست برا يه ترم ؟ من هم ميخوام بر دارم ميترسم .
به نظرت تركيب درس هاي اين ترمم چطوره ؟ :
رياضي دو +سيالات 1 + طراحي شاسي خودرو + طراحي مكانيزم + ترمو ديناميك 2 + مقاومت دو البته ميتونم يه درس ديگه مثل مقاومت سه يه مكانيك مواد مركب يا سيالات دو رو به ليست بالا اضافه كنم . به نظرت همون هفده واحد خوبه يا يكي دو تا ديگه از اين درس ها رو هم اضافه كنم ؟
راستي رياضي دو كرمعلي چطوره ؟ نمره بده هست؟ .. يه استاد رياضي كه فقط نمره بده يكي به من معرفي كنه برام نحوه درس دادنش اصلا مهم نيست

Last edited:

hessam_beckham

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان دو سؤال؟
امکان تغییر رشته مکانیک به عمران تو ترم سوم چقدره؟
بعد اگه صورت بگیره استاتیک مکانیک رو میشه با استاتیک عمران معادل سازی کرد؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان دو سؤال؟
امکان تغییر رشته مکانیک به عمران تو ترم سوم چقدره؟
بعد اگه صورت بگیره استاتیک مکانیک رو میشه با استاتیک عمران معادل سازی کرد؟

این جور که من توی آیین نامه خوندم(توی جشن اول سال دادن!) میشه و شرایط هم داره! اما آخر همه حرفا و ماده هاش اینو توی یه کادر نوشته:
این فصل (فصل 12) فعلا در دانشگاه اجرا نمی شود!:D
حالا می خوای از آموزش بپرس!

hessam_beckham

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان، معادلات رو به جز ارفع و کرمی، یکی ر. که نمره خوب بده پیشنهاد کنید.

بالا