smfgol
Registered User
- نوشتهها
- 842
- لایکها
- 36
تا جایی که من می دونم دو تا درس از گروه معارفو نمی تونی با هم تو یه ترم برداری.
تایید میشه نمیتونی برداری
تا جایی که من می دونم دو تا درس از گروه معارفو نمی تونی با هم تو یه ترم برداری.
یعنی بده که جزوه منشی حجمش بالاست؟
دقت کردی هاشمیان طرز فکرشو میذاره جای بچه ها و برای همین عالی توضیح میده! منشی هم اینجوریه؟
آز مدار الکتریکی1 کدوم ها خوبن ؟ کدوم ها بدن؟
امیرصوفی- جعفری- حسینی جوبه - نوید اخلاصی- امید ظهوریان- موسوی انزاهایی-مدرسی عاصم
پارسا کاظمی برای درس ریز1 چطوره؟؟
ممنون
ببخشید شما ترم پیش با دیباج افتادید؟
هاشميان يك ايراد داره ، فراموشكاره پروژه بهش دادي بايد سيريش شي نمر ش رو بگيري
نه ریاضی خوبه.واقعا خوبهاستاتیکت رو من نمیشناسم ولی من خودم ترم بعد اگه شانس بیارم 8 واحد:blinkمقاومت 2و3ومکانیک مواد) میخوام با منوچهر صالحی بردارم...بنظرم بهترین استاد دروس استاتیک و مقاومته.
برنامه نویسی هم عالیه...همینطور اخلاق و اندیشه...
ریاضی هم مثل اینکه میگن زیاد جالب نیست...البته اگه اشتباه نکنم...
برای پیشرفته هم حل تمرین میذاره؟
یعنی پروزه های ما هوتوتو؟!!!!!!!!!!:wacko::wacko:
ای وای!
یعنی بعد اینکه نمره هارو گذاشتن رو سایت و بفهمیم که پروژه رو اثر نداده چه جوری باید اعتراض کنیم؟
باید پیداش گنیم؟ اثر میده؟![]()
اوکی، 3 تا استاد میگن نمیشه پس نمیشه :دی
پس جای اخلاق ، تنظیم جمعیت رو برمیدارم، حالا دوستان راهنمایی کنن با کی بردارم!
اوکی، 3 تا استاد میگن نمیشه پس نمیشه :دی
پس جای اخلاق ، تنظیم جمعیت رو برمیدارم، حالا دوستان راهنمایی کنن با کی بردارم!
خواهش میکنم
جایی درز نکنه آره با 8.5 اقتادم امتحانش تستی بود منم قاطی کرده بودم ولی خداییش با نمره بالا انداخت منو تستاش تست کنکور بود و حجم درسشم خیلی بالا بود ولی بچه ها سر جلسه ازش سوال میپرسیدن اونم راحت میگف کدوم گزینه درسته ولی من اشتباه کردم هیچی ازش نپرسیدم![]()
هر تمرين رو براش ايميل كردي . جلسه بعدش سركلاس اسامي رو ميخونه . اگر ايميل كردي و نخوند بهش بگو
نه ریاضی خوبه.واقعا خوبه
یکی از دوستای منم بود که ترم قبل با یکی دیگه ریاضی 2 داشت نظرش این بود که این استاد عالیه!
منم واقعااااااا ازش راضی بودم.درس عالی میده و خیلی حجم جزوه ش از بقیه ی اساتید کمتره و کامل و با کلی مسئله و تمرین درس میده.
نمره هم همیشه کلی مثبت میداد و برای حضور و تمرین حل کردن و ... همش مثبت و نمره میداد.
برای پایان ترم هم گفت دست باز صحیح میکنم و علاوه بر 2 نمره کلاسی 1نمره هم به اونایی که همیشه بودن،به خصوص جلسه آخر ارفاق میکنه![]()
من با امير صوفي داشتم به همون 15 داد از مدار رو ، كمي سخت گير ميزنه اما نيشه ازش نمره گرفت
پارسا اسمش خوب در رفته اما من باهاش شبكه داشتم اصلا راضي نبودم نه تو نمره نه تو درس
عجب فکر نمیکردم دیباج بندازهچه نامرد
پس شاید من اسمش رو با یکی دیگه قاطی کردم!!!
استاتیکت رو من نمیشناسم ولی من خودم ترم بعد اگه شانس بیارم 8 واحد:blinkمقاومت 2و3ومکانیک مواد) میخوام با منوچهر صالحی بردارم...بنظرم بهترین استاد دروس استاتیک و مقاومته.
برنامه نویسی هم عالیه...همینطور اخلاق و اندیشه...
ریاضی هم مثل اینکه میگن زیاد جالب نیست...البته اگه اشتباه نکنم...
در کورد کدوم استاد دارین حرف میزنین؟ ریاضی دو رو میگین؟
دوستان دو سؤال؟
امکان تغییر رشته مکانیک به عمران تو ترم سوم چقدره؟
بعد اگه صورت بگیره استاتیک مکانیک رو میشه با استاتیک عمران معادل سازی کرد؟