حالا بلاخره کدوم سبک رو دوس داشته باشیم؟
مثلا بروسلی من فقط فیلم هاشو دیدم
مسابقات واقعی بروسلی رو ندیدم
ولی یکبار که فیلمسازان در مورد هنرهای رزمی بحث میکردند میگفتند سر صحنه فیلم برداری اژدها وارد می شود
تو او برخورد بروسلی با قهمران کاراته آوهارا سرصحنه مچ دست بروسلی موقع پرتدن در هوا ضرب شدیدی میبینه که فیلمبرداری رو بعدش چند روز متوقف میکنن بخاطر همینه باید مسابقات واقعی بروسلی رو تماشا کرد تا ببینیم بروسلی واقعا استاد هنرهای رزمی بوده یانه
مشخص است که بروسلی تاثیر گزارترین شخص درتوسعه وگسترش هنر های رزمی در بین عوام بوده است وبعد از بروسلی این همه مردم علاقه مند به ورزشهای رزمی شدند وسبکهای چینی را هم بروسلی بود که معروف کرد مانند وینگ چان بطور خاص وگرنه معلوم نبود این سبک تا حالا اساسا چقدر گسترش می یافت چون همه بدنبال این بودند که ببینند بروسلی چه سبکی را کار می کرده است.
حتی این کونگ فو توآ راهم من فکر می کنم ابراهیم میرزایی تحت تاثیر گسترش یافتن هنر های رزمی بعد از بروسلی انگیزه پیداکرد دنبال آن برود.
اما این که دنبال چه سبکی بروی من این مسئله را برای تو ترسیم میکنم :
فرض کنیم که دونفر داریم به نام AوB حال Aمیخواهد به B ضربه بزند به نظر تو B باید چکار کند؟
1-ازمسیر ضربه دور شود.
2-ضربه حریف را منحرف کند.
3-مسیر حرکت ضربه را مسدود کند.
4-به حریف ضربه متقابل بزند.
5-مانند سبکهای گلاویزی بدن یا عضو ضربه زننده را بگیرد.
به نظر من هرسبکی برای واکنش بر اساس یکی از این موارد تخصصی شده است.مثلا کاراته بدلیل نشستهای نیرومند هدف اصلیش ابتدا منحرف کردن ضربه حریف است،ولی وینگ چان بدلیل سیاست صرفه جویی درمصرف انرژی سیاست اصلیش بر اساس زدن ضربه متقابل به حریف است،وپاگواچوان هدف اصلیش فریب حریف ودور شدن ازمسیر حرکت حریف وغافلگیری او است.
وبه نظر من سبکهایی مانند کاراته را می توان سبکهای دفاعی یا قدرتی نام برد،وسبکهایی مانند وینگ چان را سبکهای حمله ای یا سرعتی نام گزاری کرد.
ومن فکر می کنم که در سبکهای سرعتی افرادی موفق هستند که فرمانده باشند ویا شخصیت آنان این گونه باشد.ودر سبکهای قدرتی افرادی موفق می شوند که صبور باشند ویا فرمان پذیر. مثلا افرادی که در شغل های امنیتی هستند که شرایط ایجاب می کند فرد در هنگام ماموریت خود تصمیم بگیرد مانند نیروهای اطلاعاتی وجاسوسان سبکهای سرعتی با شرایط آنان سازگارتر است وکسانی که مامور دفاع از موضع خاصی هستند مانند نگهبانان سبکهای دفاعی یا قدرتی برای آنها بهتر جواب می دهد.
حال توببین که کدام سبکها برای توبهتر است.