• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
حالا بلاخره کدوم سبک رو دوس داشته باشیم؟
مثلا بروسلی من فقط فیلم هاشو دیدم
مسابقات واقعی بروسلی رو ندیدم

ولی یکبار که فیلمسازان در مورد هنرهای رزمی بحث میکردند میگفتند سر صحنه فیلم برداری اژدها وارد می شود
تو او برخورد بروسلی با قهمران کاراته آوهارا سرصحنه مچ دست بروسلی موقع پرتدن در هوا ضرب شدیدی میبینه که فیلمبرداری رو بعدش چند روز متوقف میکنن بخاطر همینه باید مسابقات واقعی بروسلی رو تماشا کرد تا ببینیم بروسلی واقعا استاد هنرهای رزمی بوده یانه

در مورد بروسلی اعتقاد من اینه که خوب برای خودش در زمان خودش کسی بوده . کسی که کونگ فو رو به دنیا معرفی کرد . شاید برخی فکر کنن که فقط ستاره سینما بوده ولی واقعیت به نظر بنده این نیست .

شما خودت میدونی که کدوم سبک رو دوست داشته باشی .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
حالا بلاخره کدوم سبک رو دوس داشته باشیم؟
مثلا بروسلی من فقط فیلم هاشو دیدم
مسابقات واقعی بروسلی رو ندیدم

ولی یکبار که فیلمسازان در مورد هنرهای رزمی بحث میکردند میگفتند سر صحنه فیلم برداری اژدها وارد می شود
تو او برخورد بروسلی با قهمران کاراته آوهارا سرصحنه مچ دست بروسلی موقع پرتدن در هوا ضرب شدیدی میبینه که فیلمبرداری رو بعدش چند روز متوقف میکنن بخاطر همینه باید مسابقات واقعی بروسلی رو تماشا کرد تا ببینیم بروسلی واقعا استاد هنرهای رزمی بوده یانه

مشخص است که بروسلی تاثیر گزارترین شخص درتوسعه وگسترش هنر های رزمی در بین عوام بوده است وبعد از بروسلی این همه مردم علاقه مند به ورزشهای رزمی شدند وسبکهای چینی را هم بروسلی بود که معروف کرد مانند وینگ چان بطور خاص وگرنه معلوم نبود این سبک تا حالا اساسا چقدر گسترش می یافت چون همه بدنبال این بودند که ببینند بروسلی چه سبکی را کار می کرده است.
حتی این کونگ فو توآ راهم من فکر می کنم ابراهیم میرزایی تحت تاثیر گسترش یافتن هنر های رزمی بعد از بروسلی انگیزه پیداکرد دنبال آن برود.
اما این که دنبال چه سبکی بروی من این مسئله را برای تو ترسیم میکنم :
فرض کنیم که دونفر داریم به نام AوB حال Aمیخواهد به B ضربه بزند به نظر تو B باید چکار کند؟
1-ازمسیر ضربه دور شود.
2-ضربه حریف را منحرف کند.
3-مسیر حرکت ضربه را مسدود کند.
4-به حریف ضربه متقابل بزند.
5-مانند سبکهای گلاویزی بدن یا عضو ضربه زننده را بگیرد.
به نظر من هرسبکی برای واکنش بر اساس یکی از این موارد تخصصی شده است.مثلا کاراته بدلیل نشستهای نیرومند هدف اصلیش ابتدا منحرف کردن ضربه حریف است،ولی وینگ چان بدلیل سیاست صرفه جویی درمصرف انرژی سیاست اصلیش بر اساس زدن ضربه متقابل به حریف است،وپاگواچوان هدف اصلیش فریب حریف ودور شدن ازمسیر حرکت حریف وغافلگیری او است.
وبه نظر من سبکهایی مانند کاراته را می توان سبکهای دفاعی یا قدرتی نام برد،وسبکهایی مانند وینگ چان را سبکهای حمله ای یا سرعتی نام گزاری کرد.
ومن فکر می کنم که در سبکهای سرعتی افرادی موفق هستند که فرمانده باشند ویا شخصیت آنان این گونه باشد.ودر سبکهای قدرتی افرادی موفق می شوند که صبور باشند ویا فرمان پذیر. مثلا افرادی که در شغل های امنیتی هستند که شرایط ایجاب می کند فرد در هنگام ماموریت خود تصمیم بگیرد مانند نیروهای اطلاعاتی وجاسوسان سبکهای سرعتی با شرایط آنان سازگارتر است وکسانی که مامور دفاع از موضع خاصی هستند مانند نگهبانان سبکهای دفاعی یا قدرتی برای آنها بهتر جواب می دهد.
حال توببین که کدام سبکها برای توبهتر است.

Last edited:

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
ولی با ضربه مشت چند اینچی استاد ایپ من خیلی حال کردم
یه نمونه فیلم ازش دیدم تمرین جالبی با ضربات مشت سریع و نزدیک داشت

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
امروز دوباره با مشقت زیاد پیش سیفو قهرمانی رفتم . جلسه دوم . خیلی یاد گرفتم . از شنبه هم ثبت نام میکنم .

موفق باشید

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلیپای وینگ چون دیدم
خیلی خوشم اومد توی یوتیوب کلی ازین کلیپ های وینگ چون بود
حرف نداره
ضربات سریع دست همزمان مشت های سریع
راستی کونگ فوی تایچی چطوره؟
در مورد جیت کاندو میخواستم بگم چرا بروسلی وینگ چون رو تغییر داده بود؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
کلیپای وینگ چون دیدم
خیلی خوشم اومد توی یوتیوب کلی ازین کلیپ های وینگ چون بود
حرف نداره
ضربات سریع دست همزمان مشت های سریع
راستی کونگ فوی تایچی چطوره؟
در مورد جیت کاندو میخواستم بگم چرا بروسلی وینگ چون رو تغییر داده بود؟

بله همینطوره .

تایچی یه سبک نرم هست که بیشتر بر روی کاتا و حرکات نمایشی تمرکز داره که سلامت جسم رو بعد از مدتی به ارمغان میاره . برای مبارزه نیست .

بروسلی در حدی نبود که بخواد وینگ چون رو تغییر بده . بروسلی فقط یه سبک ( فلسفه ) ناتمام ایجاد کرد به اسم جیت کاندو که پایه ضربات از روی وینگ چون بود . این سبک کامل نشد و به نظر من به صورت علمی قابل تأیید نیست و از وینگچون اصیل و با قدرت خیلی پایین تره . همه چیزه وینگچون روی اصوله که در جیت کاندو نیست .

مثلأ من فکر میکرم روش ایستادن وینگ چون غلطه که وقتی با سیفو صحبت کردم گفت که این نوع ایستاده نیروی وارده رو به سمت زمین هدایت میکنه .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بخوای مرتب بری تمرین کنی که پیرت درمیاد! مگه کرج وینگ چون نداره؟

نه خوب اونجا که نمیرم .
اینی که پیشش رفتم بنیانگذارشه . مرکز اصلیش اونجاس . حالا وینگ چون این شخص خودش در هر شهر یک نماینده داره . توی کرج هم یه نماینده داره که من میرم پیش اون .

وینگ چون تو ایران شاخه شاخه شده خیلی زیاد . بعد از اینکه سیفو از ایران میره تا آکادمی توی آلمانشو سرو سامون بده اینجا شاگرداش هر کدوم برای خودشون احساس بزرگی و استادی میکنند و وینگ چون رو به سمت خودشون میکشند .
پیرنیا که 1 سال فشرده کار کرده بود سبک وینگ چون سنتی رو تأسیس میکنه .
حسن زاده با دادن پول هنگفت به کرنشپشت توی آلمان نمایندگی سبک رو توی ایران از آن خودش میکنه در حالی که سیفو میگه از بی استعدادترین شاگردام همین حسن زاده بوده .
قهرمان بیگ ........
برادر زادش هم که به اسم سیفو از شاگردان اخاذی میکرده .

بعد از اینکه سیفو از آلمان میاد میبینه اینطوریه برای خودش سبک وو وی تائو رو بنیانگذاری میکنه ( البته وینگ چون رو هم خودش بنیانگذاری کرده بود دیگه ) که همون وینگ چون هست + قسمت یانگ در سبکهای چینی و این کار بدلیل اینه که خودش رو از شاگردانش جدا کنه و حرف و حدیث ها دیگه پاک بشه و سبک جدید ( البته همون وینگ چون و با اسم جدید ) بتونه بدون اختلافات و خیانت ها کار کنه .

----

خیلی صحبت کردم و سوال پرسیدم نزدیک به 5 ساعت . حالا هر کسی سوالی داشته باشه بپرسه اگه بدونم جواب میدم .

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ضربات پای کاربردی وینگ چوون چطوریه؟
مثل کونگ فو توا سبک چکش پرنده چک دوبل داره؟
یته دوبل و اینا

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ضربات پای کاربردی وینگ چوون چطوریه؟
مثل کونگ فو توا سبک چکش پرنده چک دوبل داره؟
یته دوبل و اینا

هر ضربه پایی که بشه زد و زمان رو از دست نده در وینگ چون هست

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
بعد از اینکه سیفو از آلمان میاد میبینه اینطوریه برای خودش سبک وو وی تائو رو بنیانگذاری میکنه ( البته وینگ چون رو هم خودش بنیانگذاری کرده بود دیگه ) که همون وینگ چون هست + قسمت یانگ در سبکهای چینی و این کار بدلیل اینه که خودش رو از شاگردانش جدا کنه و حرف و حدیث ها دیگه پاک بشه و سبک جدید ( البته همون وینگ چون و با اسم جدید ) بتونه بدون اختلافات و خیانت ها کار کنه .

این قسمت رو نفهمیدم؟
اصلا وو وی تائو چیه؟
چرا اسم سبکش رو عوض کرد مگه بنیانگذاری نکرده بود از چی میترسید؟
خودش پیش کی یاد گرفته ؟اسم استادش کیه؟چند سال تمرین کرده؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با عرض درود خدمت دوستان وهمرزمان.
چند وقتی میشه به این تاپیک وکلا به pt سر نزده بودم
امروز و در کل این یک ماه دورهی خوبی رو طی نکردم ومتاسفانه خیلی ناراحتم دلایلش رو بیخیال ولی در کل خوشحالم که دوباره تاپیک هنر های رزمی راه افتاد ودوستان دارن بش اهمیت میدن.
three جان تو چطوری باشگاه میری یا نه هنوز..........
در مورد استاد بزتپ هم بله خوشحال شذم که تشریف اوردن ایران فکر کنم چند ماه پیش هم یک بار اومده بودن ایران

دوستان در مورد سبک های جدید هم خیلی حساس نباشید شده مثل خوانندگی هر کس ببخشید از ننش قهر میکنه میره سبک میزنه حالا مهم نیست سبک بزنه بابا لا اقل یه تغییری توش ایجاد کنه بعد ...... در ضمن هنر های رزمی برای خودشون شجره نامه دارند وپیروانشون برای اون هنر احترام قائلند مثلا همین سبک جدیدی که باب شده به نام
پارکور فایتینگ که هیچ بطی به سازمان جهانی پارکور واون پارکور فرانسوی نداره همهی حرکات حتی اسمهاشون یکی هست فقط یه دفاع شخصی بش اضافه کردن.
چرا راه دور نینجا رنجر/نینجا واریور/و.......و.... که از همین سبک های من در اوردی برادران ایرانی ما هستن دلیلش هم چیزی جز راحتی تاسیس سبک در ایران نبوده ونیست واقعا ادم خجالت میکشه.

انگای شیماس.
سایانورا

سلام
نه هنوز
کم سر میزنی
کجایی؟کم پیدایی؟
اوضاع نینجوتسو بعد از برگشت استاد چطور شد؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
این قسمت رو نفهمیدم؟
اصلا وو وی تائو چیه؟
چرا اسم سبکش رو عوض کرد مگه بنیانگذاری نکرده بود از چی میترسید؟
خودش پیش کی یاد گرفته ؟اسم استادش کیه؟چند سال تمرین کرده؟

وو وی تائو = وینگچون + قسمت یانگ ( حجومی ) چینی . وو وی تائو سبک فعلی سیفو هست که خودش ایجاد کرده . ولی نه اینکه بگیم مثل مثلأ نیو کونگ فو و ایناس . همون وینگ چونه که به خاطر مسایل غیر فنی تعویض نام داده .

عوض کردنش به این دلیل هست که اون زمان با سیفو همکاری نکرد فدراسیون . در طرفی هم حسن زاده نفوذ داشت توی فدراسیون . فدراسیون به سیفو گفته که باید تمام فعالیت ها زیر نظر اینا باشه و با محدودیت و سیفو قبول نکرده و رفته آلمان و حسن زاده و غیره جاشو گرفتن . آقای کرنشپشت که استاد سیفو در آلمان بوده با گرفتن مبالغ زیاد نمایندگی وینگچون رو در ایران به حسن زاده داده در حالی که بیست و اندی سال با سیفو کار کرده . این مسایل باعث شده که سیفو سبک وو وی تائو رو تأسیس کنه . که بصورت مستقل یعنی هم از فدراسیون ایران هم فدراسیون جهانی وینگ چون که دست لئونگ تینگ هست ، کار میکنه .

خودش در اصل پیش کرنشپشت یاد گرفته ولی استاد اصلی خودش رو برادر زاده استاد بزرگ اییپ من یعنی "لو من کام" میدونه . دقیقأ یادم نیست یا 23 سال بود یا 33 سال . فکر کنم همون 23 بود

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا ضربه مشت نزدیک وینگ چون رو بلدی بزنی؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
وو وی تائو = وینگچون + قسمت یانگ ( حجومی ) چینی . وو وی تائو سبک فعلی سیفو هست که خودش ایجاد کرده . ولی نه اینکه بگیم مثل مثلأ نیو کونگ فو و ایناس . همون وینگ چونه که به خاطر مسایل غیر فنی تعویض نام داده .

عوض کردنش به این دلیل هست که اون زمان با سیفو همکاری نکرد فدراسیون . در طرفی هم حسن زاده نفوذ داشت توی فدراسیون . فدراسیون به سیفو گفته که باید تمام فعالیت ها زیر نظر اینا باشه و با محدودیت و سیفو قبول نکرده و رفته آلمان و حسن زاده و غیره جاشو گرفتن . آقای کرنشپشت که استاد سیفو در آلمان بوده با گرفتن مبالغ زیاد نمایندگی وینگچون رو در ایران به حسن زاده داده در حالی که بیست و اندی سال با سیفو کار کرده . این مسایل باعث شده که سیفو سبک وو وی تائو رو تأسیس کنه . که بصورت مستقل یعنی هم از فدراسیون ایران هم فدراسیون جهانی وینگ چون که دست لئونگ تینگ هست ، کار میکنه .

خودش در اصل پیش کرنشپشت یاد گرفته ولی استاد اصلی خودش رو برادر زاده استاد بزرگ اییپ من یعنی "لو من کام" میدونه . دقیقأ یادم نیست یا 23 سال بود یا 33 سال . فکر کنم همون 23 بود

اخر کجا تمرین کرده؟
چه استاد خیانت کاره نامردی؟از این استاد الکی ها بوده
خودش به غیر از وینگ چان چی تمرین کرده

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
یک چیز دیگه که در صحبت هات بود این بود که استاد زمانی که پیش استادش تمرین میکرد حسن زاده از ایران به استاد استادش پول میده بعد وقتی استاد برمیگرده ایران می بینه دیگه وینگ نیست درسته
یک جای کارش می لنگه؟؟
چطوری زمانی که خودش المان بوده شاگردش میتونه همچین کاری کنه عجیبه
خود حسن زاده به غیر از ایران جایی تمرین کرده؟؟؟
اون که بزتپ رو آورده ایران چی؟زیر نظر کی تمرین کرده

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اخر کجا تمرین کرده؟
چه استاد خیانت کاره نامردی؟از این استاد الکی ها بوده
خودش به غیر از وینگ چان چی تمرین کرده

ببین اول کارشو پیش کرنشپشت در آلمان شروع کرده . با جند تا استاد دیگه . بعد از قطع رابطه با اون ، رفته پیش برادر زاده ییپ من .

حالا جالبه کرنشپشت خیلی تو وینگ چون معروفه .

شائولین تمرین کرده قبل از وینگ چون

بالا