• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
واااااااااااااااااااااااااااای !این جا چقد خوبه !!!!
چرا زودتر اینجا رو پیدا نکرده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart:
چقدر عشقولانست !
بسه دیگه پر رو میشن !
یک نظری در مورد انتخاب واحد اینجانب بدید لطفا :
استادا بر اساس اولیتشون هستند :
مدار1 : هادی، علائی ،امیرآبادی ،کوکبی
زبان ماشین : عباسپور ،پولادی
ذخیره بازیابی : هدایتفرد ، دادگر
نظریه :عباسپور ،بهشتی فر ،صلایانی ،محمدی
فارسی : نییدونم!
آز کامپیوتر :؟؟؟
اندیشه 1 : ؟؟؟:wacko:
زبان تخصصی : رستم دستان
بنظرید تا بدانیم کجای کاریم !!:cool:

مدار الكتريكي :‌فقط علايي (باهاش داشتم)
زبان ماشين : شك نكن عباسپور (باهاش داشتم)
اينم وب سايتش و نمرات پاياني دانشجويان
http://tju-abbaspour.com/index.php
زبان تخصصي : رستم زاده بد نيست (باهاش داشتم)
معمولا 10 تا 14 نمره ميده

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
ستاری واسه مدار الکترونیکی چه جور استادیه؟
برومند نیا و فاتحی واسه مدار منطقی چه جورین؟
درس شیوه رو اگه با از کامپیوتر بردارم مشکلی پیش نمیاد؟(اخه شنیدم از کامپیوتر تو درس شیوه به درد میخوره)

من باهاشون نداشتم اما بچه ها ميگفتن برومندنيا و ستاري خوبن اما بازم سوال كنيد از دوستان

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
فکر نکنم جزوه داشته باشه ، یاید خودت بنویسی ، البته اینو هم یادت باشه که تو جزوه ش غلط هم داره!:دی / یعنی بعدا که میخونی میبینی یه سری محاسبات رو اشتباه کرده و ...
برای برومند جزوه کافیه ، مساله هایی که تو جزوه ش حل کرده رو بلد باشی حل کنی تو امتحان مشکلی نداری
(ابن تجربه من درمورد دوتا درسی ه که باهاش داشتم(سیگنال و شبکه) ، و به تموم درسی هایی که برومند ارائه میده قابل تعمیم ه ! :D)

احتمالا برنامه حل معادلات دیفرانسیل باید بنویسن!:D
حالا اگه یکی مثه من کوشا باشه و نخواد فقط به جزوه بسنده کنه باید کتاب چی بخوره(بخره+بخونه:D:D:D:D:D:D

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
نمره ریاضی 2 من هنوز نیومده ...
نکنه نمرم هاپولی شه :(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نمره ریاضی 2 من هنوز نیومده ...
نکنه نمرم هاپولی شه :(
مال منم ریاضی 2 و پیشرفته م نیومده :(
نگران نباش :(
اگه قرار بوده باشه هاپولی بشه با هم هاپولی شده :(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بچه ها یه سوال!
اگه یه درس رو 2بار بیفتیم،دفعه دوم که میزنن بلااثر،این بلااثر یعنی چی؟
یعنی توی معدل کل حساب نمیشه یا توی معدل اون ترم هم حساب نمیشه؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
حالا اگه یکی مثه من کوشا باشه و نخواد فقط به جزوه بسنده کنه باید کتاب چی بخوره(بخره+بخونه:D:D:D:D:D:D
:D ، والا اسم کتابش یادم نیست،ولی از برومند باید بپرسی چون ممکنه یه منبع دیگه معرفی کنه،مثلا شبکه رو از روی کتاب خودش درس میداد!
اگه نرم افزاری زیاد رو این درس سرمایه گذاری نکن،چون به درد سخت افزار میخوره که بعدا الکترونیک دیجیتال باید برداره :دی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
:D ، والا اسم کتابش یادم نیست،ولی از برومند باید بپرسی چون ممکنه یه منبع دیگه معرفی کنه،مثلا شبکه رو از روی کتاب خودش درس میداد!
اگه نرم افزاری زیاد رو این درس سرمایه گذاری نکن،چون به درد سخت افزار میخوره که بعدا الکترونیک دیجیتال باید برداره :دی
نه بابا من سخت افزارم که گیر سه پیچ دادم دیگه!:D
هرکی بمن بگه نرم افزار هستی انگار بهم فحش ناموسی داده!

:D
OnLy HaRdWaRe :D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
نه بابا من سخت افزارم که گیر سه پیچ دادم دیگه!:D
هرکی بمن بگه نرم افزار هستی انگار بهم فحش ناموسی داده!

:D
OnLy HaRdWaRe :D
پس خوب بخون،بعدش اکترونیک دیجیتال به این ربط داره بعدش هم VLSI رو باید با غول بازی (به قول بچه ها) کتیرایی برداری :D که اونم ادامه دیجیتال ه یه جورایی
منتها درباره کتاب از خود برومند بپرس ببین از روی چی درس میده

dma

Registered User
لایک‌ها
57
.... حالا نمره ها میاد دینامیک میشم 18 بعد انقلاب اسلامی 11 !:blink:

خوب به سلامتی پیش بینیم درست در اومد... این عباسی:puke: واقعا آدم بی شعوریه...گفته بود فقط از تیتر ها سوال میاد حتی یک دونه محض نمونه از تیتر ها نیومده بود...هر کیو دیدیم مینالید از امتحان....آدم عوضی گند زد به یه ترم مثل اسب درس خوندن من...

اساتید محترم هم فکر کنم میخوان نمره هارو با ترم دیگه یه جا اعلام کنن...یعنی 4 تا ورق تصحیح کردن این قدر زمان میبره؟! فقط آرزومه از دست این مملکت با آدم های بیشعورش فرار کنم...

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
پس خوب بخون،بعدش اکترونیک دیجیتال به این ربط داره بعدش هم VLSI رو باید با غول بازی (به قول بچه ها) کتیرایی برداری :D که اونم ادامه دیجیتال ه یه جورایی
منتها درباره کتاب از خود برومند بپرس ببین از روی چی درس میده
اوه اوه!
خدا بخیر کنه :(
حالا تو دعا کن مشروط نشم و بهم واحد برسه که بعد بفکر کتاب پرسیدن باشم!
تا حالا که 2 تا نمره م اومده و مشروطم!!!
:(:(:(

مرسی از راهنماییهات:happy:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خوب به سلامتی پیش بینیم درست در اومد... این عباسی:puke: واقعا آدم بی شعوریه...گفته بود فقط از تیتر ها سوال میاد حتی یک دونه محض نمونه از تیتر ها نیومده بود...هر کیو دیدیم مینالید از امتحان....آدم عوضی گند زد به یه ترم مثل اسب درس خوندن من...

اساتید محترم هم فکر کنم میخوان نمره هارو با ترم دیگه یه جا اعلام کنن...یعنی 4 تا ورق تصحیح کردن این قدر زمان میبره؟! فقط آرزومه از دست این مملکت با آدم های بیشعورش فرار کنم...
حرص نخور بابا!:happy:
یکی این پسر رو آروم کنه!

سعی کن با سختی لبخند بزنی!:happy:

من بدبخت قبل اینکه بیام این خراب شده شاگرد اول و المپیادی بودم و یکی از بهترین مدارس موجود میرفتم،الان که میبینی،داغون شدم و این ترم هم که خدا بخواد همه اساتید باهام لج افتادن و منو میندازن و بسلامتی طعم مشروطی رو هم دارم میچشم!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حرص نخور بابا!:happy:
یکی این پسر رو آروم کنه!

سعی کن با سختی لبخند بزنی!:happy:

من بدبخت قبل اینکه بیام این خراب شده شاگرد اول و المپیادی بودم و یکی از بهترین مدارس موجود میرفتم،الان که میبینی،داغون شدم و این ترم هم که خدا بخواد همه اساتید باهام لج افتادن و منو میندازن و بسلامتی طعم مشروطی رو هم دارم میچشم!

برم این وصایای عتیقه رو هم بخونم شر شو فردا بکنم حالم از هرچی ..... بهم میخوره

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
وای دارم دیوونه میشم !!!!!!!!

یکی از این یوزرهای همکلاسیمون رو کشف کردیم ، نمیدونم سهمیه داره ، شاهده ، آزاده س ، چیه .

از 500 تومن ترمی 200 تومن فقط شهریه میده ، 400 تومن بنیاد میده ، از اون ور هر درسی که بیوفته براش بی اثر شاهد میزنن !!! یعنی انگار درس رو حذف کرده و نمره س افتاده براش حساب نمیشه . ترم اول اگه ریاضی 2 رو اینطوری بلا اثر نمیکردن مشروط بود و ترم بعد نباید زیاد واحد می گرفت . یا همین ترم اگه درس تخصصی افتاده ش رو بلااثر نمیکردن معلش 12.25 میشد اما الان شد 14 و خورده ای !!!!!!

تازه با رتبه 1000 و اندی قبول شده اونم با چه درصدایی ! خدایا همینطوری حق خوری میان دانشگاه بسشون نیست توی دانشگاهم باید یه چیزی شامل حالشون بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه رکوردشونم که ظاهرا زودتر باز میشه ! جالبه کل ستون مردودی هاش 0 هست !

دم **** با حق و مساوات و برابری گرم باد !

حالا بفهمید اون 400 و خورده ای معدل بالای 16 و 17 از کجا میاد !

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
چرا این نمره ها نمیاد ؟
میخواد با هم بیاد ی جا کارمونو تموم کنه؟:D

2 سوال فوری :
اگه کسی درسی رو ترم قبل پاش کرده باشه ونمرشم بالای12 شده باشه 2باره میتونه این ترم همون درسو برداره؟
میشه درسی رو 2 بار برداشت؟مثلا من میتونم هنگام که دارم انتخاب واحد میکنم 2 بار درس انتقال داده با ی استاد بگیرم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
اوه اوه!
خدا بخیر کنه :(
حالا تو دعا کن مشروط نشم و بهم واحد برسه که بعد بفکر کتاب پرسیدن باشم!
تا حالا که 2 تا نمره م اومده و مشروطم!!!
:(:(:(

مرسی از راهنماییهات:happy:

مشروط نمیشی نگران نباش
icon10.gif

roberty

Registered User
لایک‌ها
30

یکی از این یوزرهای همکلاسیمون رو کشف کردیم ، نمیدونم سهمیه داره ، شاهده ، آزاده س ، چیه .

از 500 تومن ترمی 200 تومن فقط شهریه میده ، 400 تومن بنیاد میده ، از اون ور هر درسی که بیوفته براش بی اثر شاهد میزنن !!! یعنی انگار درس رو حذف کرده و نمره س افتاده براش حساب نمیشه . ترم اول اگه ریاضی 2 رو اینطوری بلا اثر نمیکردن مشروط بود و ترم بعد نباید زیاد واحد می گرفت . یا همین ترم اگه درس تخصصی افتاده ش رو بلااثر نمیکردن معلش 12.25 میشد اما الان شد 14 و خورده ای !!!!!!

تازه با رتبه 1000 و اندی قبول شده اونم با چه درصدایی ! خدایا همینطوری حق خوری میان دانشگاه بسشون نیست توی دانشگاهم باید یه چیزی شامل حالشون بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه رکوردشونم که ظاهرا زودتر باز میشه ! جالبه کل ستون مردودی هاش 0 هست !

به...!! شما کجای کاری آبجی...؟؟

آدم میشناسم تو همین تهران جنوب رفته پیش هاشمی رفسنجانی منت کشی کرده...

اکبر آقا هم بهش حال داده و کل دوره لیسانس رو براش بدون شهریه رد کرده..!! یعنی تهران جنوب رو براش کرده دانشگاه دولتی..!!

بله... بعضی وقتها اینجوریه..!!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

عجب:hmm:
آخرش که چی بیسواد میرن بالا زودترم کار گیرشون میاد:hmm:
مشکلی نیست خدا ی جا جواب میده

sam_1326

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها كدام يك از استادهاي ترموديناميك زير خوب است؟(ازلحاظ درس و نمره)
1.احمدي دانش آشتياني 2.حبيبي 3.حسني 4.شمس 5.قماشي 6.كرمي

بالا