• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

td-user01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از کسانی که میدونن تاریخ اعزامشون اول اردیبهشت سال 90 هستش؛

مدارکشون رو کی فرستادن و اینکه آیا برگ سبزشون اومده یا نه؟

ممنون میشم جواب بدین.

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال از کسانی که میدونن تاریخ اعزامشون اول اردیبهشت سال 90 هستش؛

مدارکشون رو کی فرستادن و اینکه آیا برگ سبزشون اومده یا نه؟

ممنون میشم جواب بدین.

عزيز من پانزدهم آبان فرستادم و برگ سبزمم ۳۰ روز بعدش اومد دم خونمون(البته من يه هفته بعد اينكه برگمو فرستادم رفتم از پليس +۱۰ پرسيدم و گفت يك ارديبهشت اعزامته) ولى بعدش رفتم درخواست تعجيل در خدمت دادمو افتاد يك اسفند

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
من اعزامم 1 اسفنده ، برگه سفید هنوز نیومده دم خونه ولی هفته پیش رفتم خودم گرفتم زده مازاد

الان برگ سفید صادر شده ، میشه اعزام رو انداخت عقب مثلا 1 اردیبهشت یا سفید صادر بشه دیگه نمیشه کاری کرد ؟؟

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
آقا همه ترس من از اینه که چون اضافه وزن دارم و کمی هم تنبلم اونجا نتونم بدوم و حالم رو بدجور بگیرن (نیروی انتظامی جهرم اونم!!! ) . من 27 بهمن کنکور ارشد دارم و میترسم این استرس روی کنکورم هم اثر خیلی بدی بزاره
سوال دیگم اینه که میشه 3 اسفند رفت آموزشی ( 2 اسفند تعطیل رسمیه).
پس 3 تا مشکل دارم :
1- بخاطر اضافه وزن حالم رو بدجوربگیرن ( در ضمن من از راه رفتن نمیترسم حتی 20 کیلومتر، فقط توی دویدن سریع نیستم والا پیاده روی طولانی همیشه داشتم)
2- تاثیر سربازی روی کنکور( 2 روز بعد کنکور باید برم سربازی نیروی انتظامی جهرم)
3- میتونم 3 اسفند برم ، تا توی چند روز فرصت کارام رو درست کنم؟

در کل بدجوری به راهنماییتون نیاز دارم.
در ضمن دوستام کلی ترسوندنم و میگن کارای خیلی مسخره باید انجام بدی.

رفيق منم يك اسفندمو افتادم جهرم و اتفاقا ۲۸ بهمن امتحان ارشد دارم.اصلا نگران نباش ديگه مثل قبلا سخت نميگيرن،مخصوصا با شرايطى كه الان براى **** پيش اومده.ايشالا دوتاييمون ارشد رو خوب بديمو با روحيه بريم آموزشى.بهت قول ميدم اگه هم سخت باشه فقط هفته اول،اونم از لحاظ روحى ميگم نه جسمى

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اعزامم 1 اسفنده ، برگه سفید هنوز نیومده دم خونه ولی هفته پیش رفتم خودم گرفتم زده مازاد

الان برگ سفید صادر شده ، میشه اعزام رو انداخت عقب مثلا 1 اردیبهشت یا سفید صادر بشه دیگه نمیشه کاری کرد ؟؟
فکر نکنم دیگه بشه کاری کرد چون برگه سفیدت اومده از من میشنوی نکن اینکارو چون از 1/1/90 به بعد خدمت میشه 24 ماه تبصرش به پادگان ها میگن اومده حقوق هم زیاد کردن درجه ها هم کم میشه یا بگم شده بهتره الان دوست من دی رفته میگه اگه خودت بکشی بتونی با لیسانس ستوان 3 بگیری معمولا رزم آور1 و2 میدن !!!!البته این اطلاعات مال **** هاشمی نژاد نیشابور بود

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نکنم دیگه بشه کاری کرد چون برگه سفیدت اومده از من میشنوی نکن اینکارو چون از 1/1/90 به بعد خدمت میشه 24 ماه تبصرش به پادگان ها میگن اومده حقوق هم زیاد کردن درجه ها هم کم میشه یا بگم شده بهتره الان دوست من دی رفته میگه اگه خودت بکشی بتونی با لیسانس ستوان 3 بگیری معمولا رزم آور1 و2 میدن !!!!البته این اطلاعات مال **** هاشمی نژاد نیشابور بود

رفيق فكر كنم ۲۴ ماه براى ديپلمه و ليسانس همون ۱۸ ماه.البته من كه اسفندمو برام فرقى نداره

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1

آخه همش داره واسم بد میاد ... قرار بود امریه بگیرم از یه اداره همه کارامو کردم 10 روز پیش فهمیدم امریه ام رو رد کردن نامردا نکردن زودتر خبر بدن آدم بتونه یه کاری بکنه... بعد افتادم دنبال پذیرش گرفتن از **** و اینا دیدم دیر شده برگه سفیدم صادر شده .. تازه کد هم که نخوردم لااقل تکلیفم روشن باشه زده مازاد ... دو هفته دیگه هم باید برم هیچ چیزی هم معلوم نیست

حالا مطمئنی اگه سفید بیاد تمدید نمیشه کرد اعزامو؟؟؟

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این افزایش طول خدمت سربازی در سال 90 تغییری در مدت سربازی شما اضافه نمی کنه. اولاً من رفتم **** وظیفه پرسیدم گفت چیزی به ما ابلاغ نشده پس فعلا منتفی است. اما طول مدت سربازی همیشه 24 ماه بوده و الان که 18 ماهه به خاطر عفو ***** که هر دوسال تمدید میشه. حالا آقایون در مجلس این عفو ***** رو میخوان قانون کنن. من برای خودم که فوق لیسانسم الان 16 ماهه اما یادمه تو قانونی که مجلس تصویب کرد گفت در قانون جدید برای فوق لیسانس ها 8 ماه کسر می شود که بازم همون 16 ماه میشه. این که سربازی داره زیاد میشه یا از این شایعه ها مال اینه که شما زودتر بری سربازی !!:happy:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفيق فكر كنم ۲۴ ماه براى ديپلمه و ليسانس همون ۱۸ ماه.البته من كه اسفندمو برام فرقى نداره
نه عزیز من کلا قبلا هم 24 بوده برای لیسانس که یه چند سالی میشه نسبت به مدرک تحصیلی قانون گذاشتن کم میشه که تا تاریخ29/12/89
بعد سال 90 بیشتر کسری که میدن 6 ماه اگه بسج باشی 3 ماه بیشتر از 6 ماه دیگه کم نمیکنن
بعضیها که کلا معاف شده به خاطر پدر جبهه بوده ..... الان باید کلاشونو بزارن بالاتچون اگه به سال 90 بکشه دیگه با خداست..

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه همش داره واسم بد میاد ... قرار بود امریه بگیرم از یه اداره همه کارامو کردم 10 روز پیش فهمیدم امریه ام رو رد کردن نامردا نکردن زودتر خبر بدن آدم بتونه یه کاری بکنه... بعد افتادم دنبال پذیرش گرفتن از **** و اینا دیدم دیر شده برگه سفیدم صادر شده .. تازه کد هم که نخوردم لااقل تکلیفم روشن باشه زده مازاد ... دو هفته دیگه هم باید برم هیچ چیزی هم معلوم نیست

حالا مطمئنی اگه سفید بیاد تمدید نمیشه کرد اعزامو؟؟؟
تنها راهش درخواست معافیت پزشکی که مثلا تشخیص بدن معاف از رزم
دور از جون شما اگه امروز یه پات بشکنه 2 هفته دیگه چطوری میخوای بری؟؟؟؟؟
میان اعزامت باطل میکنن پروندت میره برای پزشکی. .... اگه هم بفهمن خال بستی غیبت می خوری خودشون هم اعزامت میکنن
بیا برو دیگه :pمنم مثل تو دوست دارم میافتادم **** اما زده مازاد:(
1/12 باید برم شرش کنده بشه

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من پذیرش **** گرفته بودم برگ سفیدم اومده زده مازاد ! چی کار باید کنم؟!:(

پذیرشی که می گی دقیقا چی شکلی بوده؟ مثلا یکی گفته کپی برگه سبزتو بده و بقیش حله؟!!!!
یا اسمت توی لیست قرارگاه مربوطه برای پذیرش ثبت شده؟
اینا با هم خیلی فرق دارن !!!!
من خودم برای پذیرش اقدام کردم و می دونم که صد در صد اسمم جزء افرادی پذیرشی قرارگاه مربوطه ثبت شده بود!
البته هنوز برگه سفیدم نیومده!

یعنی ممکنه لیست که رد بشه برخی دست کاریش کنن؟!!!!!!

به شک انداختی منو!!!

filit

Registered User
لایک‌ها
7
پذیرشی که می گی دقیقا چی شکلی بوده؟ مثلا یکی گفته کپی برگه سبزتو بده و بقیش حله؟!!!!
یا اسمت توی لیست قرارگاه مربوطه برای پذیرش ثبت شده؟
اینا با هم خیلی فرق دارن !!!!
من خودم برای پذیرش اقدام کردم و می دونم که صد در صد اسمم جزء افرادی پذیرشی قرارگاه مربوطه ثبت شده بود!
البته هنوز برگه سفیدم نیومده!

یعنی ممکنه لیست که رد بشه برخی دست کاریش کنن؟!!!!!!

به شک انداختی منو!!!

پذیرش واسه کجا گرفتی ؟

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان من تا اخر اسفند بايد مداركم رو بدم پلس +10 براي اعزام ( پايان 6 ماه فرجه ) ليسانس نرم افزار هم هستم

چقدر احتمال داره بخورم اول ارديبهشت ؟
خودم ميخوام اول تير برم

تا الان دوستان ميگفتن ميتوني خيلي راحت 2 ماه رو تمديد كني
اما الان رفتم سايت **** وظيفه شرايط تمديد رو خوندم همش شرايط خاص بود كه هيچ كدومش رو نداشتم
مثل بيماري
يا فوت اقوام درجه ا و ...
حالم گرفته شد چون يك سري كار هاي شخصي دارم كه ميخوام تا اخر خرداد نرم خدمت

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تا اخر اسفند بايد مداركم رو بدم پلس +10 براي اعزام ( پايان 6 ماه فرجه ) ليسانس نرم افزار هم هستم

خودم ميخوام اول تير برم

اما الان رفتم سايت **** وظيفه شرايط تمديد رو خوندم همش شرايط خاص بود كه هيچ كدومش رو نداشتم
مثل بيماري

احتمال اینکه بیفتی اول اردیبهشت خیلی کمه در حد 10 درصد. من آخر تیر ارسال کردم افتاد اول دی 4 پنج ماه فاصله میفته احتمال زیاد.

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خودم ميخوام اول تير برم

مثل بيماري
خیالت راحت برو کاراتو کن
رو 1/6/90 حساب کن من خودم مهر فرستادم اسفند باید برم تازه مازاد هم شدم

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
احتمال اینکه بیفتی اول اردیبهشت خیلی کمه در حد 10 درصد. من آخر تیر ارسال کردم افتاد اول دی 4 پنج ماه فاصله میفته احتمال زیاد.

خیالت راحت برو کاراتو کن
رو 1/6/90 حساب کن من خودم مهر فرستادم اسفند باید برم تازه مازاد هم شدم

اگه پارسال بود منم رو همين مدت حساب ميكردم
ولي الان ميگن چون نيرو ندارن زود ميفرستن
مگه نميگن برگه سبز 2 ماه قبل از تاريخ اعزام مياد دست ادم ؟
اگه اينطور باشه كه نميخوره به ارديبهشت

راستي از نظر شرايط و سختي دوره اموزشي بين ماه هاي مثلا ارديبهشت و تير ماه و اين ها فرقي قائل ميشن ؟
امسال هم كه ماه رمشون ميخوره وسط هاي مرداد فكر كنم

يك سوال ديگه هم دارم
من يك اشنايي دارم تو تهران كه گفت برگه سبزت كه اومد فكس كن براي من ديگه كاريت نباشه
حالا اگه طوري شد كه بايد خودم انتخاب كنم بين ارتش و نيرو انتظامي و **** كدوم رو انتخاب كنم ؟
جايي كه براي امموزشي انتخاب ميكنم بعدش تو يگان هم همونجاست يا باز هم ميتونم تغيير بدم ؟

مرسي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به دوستان گل
آقا کسي در مورد کد 02 که همون نیروی انتظامی سعید آباد (آذر بایجان شرقی) است اطلاعاتي داره؟ اونجا چه جوريه؟ سخت ميگيرن؟ اصلا اين سعيد آباد کجاست مرزي هستش؟
مدرک تحصيلي فوق ديپلم

خيلي ممنون

ای بابا!!! سعید آباد هم مگه درجه دار و افسر میگیره؟
تا حالا که فقط سرباز صفر آموزش میداد
ماشاا... نیروی انتظامی هر دوره داره مرکز آموزش افسری اضافه میکنه
اول فقط مالک اشتر اراک ولیعصر تبریز و شهید ادیبی مرزن آباد بودن
بعد دستغیب جهرم و بیگلری مشگین شهر و یکی دو تای دیگه اضافه شد الانم سعید آباد؟؟؟

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از روحیه سازی!:)
1 اسفند اعزامم..
کسی از بچه ها واسه 1 اسفند مالک اشتر اراک نیست؟؟؟؟

سلام رفیق امیدوارم خوب باشی
یکی از دوستای نزدیکم مالک اشتر بود پادگان بسیار خوبیه نگران نباش/ یگان هم افتاد میدون ونک داره تموم میشه دیگه ....
منم 1 اسفند اعزامم البته هنوز برگ سیفیدم نیومده ریفییییییییییییییییییییییییییییییق ...
موفق باشی...:D

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه پارسال بود منم رو همين مدت حساب ميكردم
ولي الان ميگن چون نيرو ندارن زود ميفرستن
مگه نميگن برگه سبز 2 ماه قبل از تاريخ اعزام مياد دست ادم ؟
اگه اينطور باشه كه نميخوره به ارديبهشت

راستي از نظر شرايط و سختي دوره اموزشي بين ماه هاي مثلا ارديبهشت و تير ماه و اين ها فرقي قائل ميشن ؟
امسال هم كه ماه رمشون ميخوره وسط هاي مرداد فكر كنم

يك سوال ديگه هم دارم
من يك اشنايي دارم تو تهران كه گفت برگه سبزت كه اومد فكس كن براي من ديگه كاريت نباشه
حالا اگه طوري شد كه بايد خودم انتخاب كنم بين ارتش و نيرو انتظامي و **** كدوم رو انتخاب كنم ؟
جايي كه براي امموزشي انتخاب ميكنم بعدش تو يگان هم همونجاست يا باز هم ميتونم تغيير بدم ؟

مرسي

یه چیزی بهت بگم به این کسایی که میگن خیالت راحت دل نبند، خیلی ها دور و بر من بودن که گفتن بیا جور میکنیم بیا اینکارو میکنیم اون کارو میکنیم. من هم **** آشنا داشتم هم بسیج هم نیروی انتظامی آخرش افتادم ارتش ! همشون موقع کار که میشه می پیچونن یا با یک کلمه نشد ببخشید تمومش می کنن و تو میمونی و کلی آرزو.
برو دنبالش اما بهش دل نبند. موفق باشی

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي دوستان
اگر كسي در مورد پادگان شهدائ جوادنيا قزوين ( وزارت دفاع ) سوال و اطلاعاتي ميخواد بگه من در خدمت هستم.
بنده 2 هفته ديگه دوره ي آموزشيم در اين پادگان تمام ميشود.

موفق باشد.

سلام رفیق امیدوارم که خوب باشی و سربازیت خیلی راحت و سریع تموم بشه
من 1 اسفند اعزامم و به احتمال خیلی زیاد اموزشیم میفتم جوادنیای قزوین البته هنوز برگه سفیدم نیومده ...
میخواستم یه توضیح در مورد پادگانش و فرماندهاش و کلا در مورد امورشیت بدی
ممنونم ...

بالا