• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مثلا شما میگی کسی که دان 2 کیوکوشین داره، با کسی که 1-2 سال تای بوکس کار کرده، مبارزه / مسابقه انجام بده، کاراته کار می بازه ؟!

گفتم که بستگی به میزان تجربه و آمادگی دو طرف داره؛ اگه کاراته کار با تجربه ای باشه، بهجا ضربه چرخشی و ماواشی گری سعی میکنه ضربه سریع و مستقیم بزنه؛ و بسته به محیط از محیط استفاده کنه.

نه ... من میگم کسی که مثلا 2 سال کاراته کار کرده به مدت روزی 4 ساعت با کسی که موی تای کار کرده به مدت 2

سال و روزی 4 ساعت و هوش و همه چیشونم یکی باشه و پشت کارشونم یکی باشه موی تای کار تو 1 دقیقه

میزنه منفجر میکنه کاراته کارو :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کاملا موافقم، 1-2 سال پیش تازه کمتر از این بحث ها میشد؛
اون زمان ما فقط بحث سر اصالت و درستی ادعا های سبک ها تو ایران و دنیا میکردیم

منم موافقم که در این باره بحث نکنیم چون هر کس تعصب داره روی رشته رزمی که کار میکنه

اما طبیعی اگر 2 ورزشکار توی یک سطح باشن رشته هایی مثل کیک باکس - موی تای فکر میکنم به راحتی بتونن

کاراته کارارو از دور خارج کنن ... اینو از روی فایتهایی که دیدم میگم بعلاوه اینکه چند تا از دوستان جزو قهرمانان

کیک باکسن و ازش سوال کردم به من گفت موی تای خیلی قوی تر از کاراته هست از نظر فایتینگ

حالا برای اینکه کسی ناراحت نشه ( ما هم چون خودمون تو رشته رزمی نیستیم ) در این باره بحث نکنیم اصلا

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از من بپرسین که موی تای کار هستم
ضربات پای موی تای خیلی قوی هستش
موی تای کاران در تایلتد با چوب بامبو که از سخت ترین چوب های دنیا همین چوب های بامبو تمرین میکنن
الان بدنم خیلی سفت شده چون چند ساله موی تای کار میکنم
کاراته تکواندو کونگ فو فول کیک بوکسینگ جلوی اساتید موی تای حرفی واسه گفتن ندارن
همین سیفو قهرمانی درسته خیلی سریع تکنیک میزنه برای خودش استاده ولی در مقابل اساتید بوکس تایلندی کم میاره
حتی خود بروسلی هم زمان خودش توی مبارزه با سلطان چارلز کم آورد

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
ماشالا لی لی لی لی موی تای .

یه کلیپ از سیفو اسماعیلی میذاریم فقط دوست دارم ببینید .

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=f6nLKkYnjKI&feature=related"]YouTube - Sifu Ghahremani Iranian Wuwei Tao Academy (IWTA)[/nomedia]

در مورد اساتید موی تای هم بگم هر کسی طلبه مبارزه هست سیفو قهرمانی درخواست مبارزه کسی رو رد نمیکنه . اگر دوست داشتید تریبشو فراهم میکنم . ولی خود استادتون باید درخواست رو بده به سیفو . بگذریم بابا حالم دیگه بهم میخوره از اینجور حرفای پست زیاد کن .

کلیپ بالا رو بچسبید .

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

YouTube - Sifu Ghahremani Iranian Wuwei Tao Academy (IWTA)

در مورد اساتید موی تای هم بگم هر کسی طلبه مبارزه هست سیفو قهرمانی درخواست مبارزه کسی رو رد نمیکنه . اگر دوست داشتید تریبشو فراهم میکنم . ولی خود استادتون باید درخواست رو بده به سیفو . بگذریم بابا حالم دیگه بهم میخوره از اینجور حرفای پست زیاد کن .

کلیپ بالا رو بچسبید .

نمایشی بود

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

YouTube - Sifu Ghahremani Iranian Wuwei Tao Academy (IWTA)

کلیپ بالا رو بچسبید .

واووو! :f34r: چه سرعت خوبی داشت :happy:
ممنون جالب بود :rolleyes:

شما ببخش :D یادش نبود توی رشته شما، شاگردها یه بار مصرفن :D میزنی میکشیشون :lol: اینطوری واقعیه و نمایشی نیست :lol:

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
منم موافقم که در این باره بحث نکنیم چون هر کس تعصب داره روی رشته رزمی که کار میکنه

اما طبیعی اگر 2 ورزشکار توی یک سطح باشن رشته هایی مثل کیک باکس - موی تای فکر میکنم به راحتی بتونن

کاراته کارارو از دور خارج کنن ... اینو از روی فایتهایی که دیدم میگم بعلاوه اینکه چند تا از دوستان جزو قهرمانان

کیک باکسن و ازش سوال کردم به من گفت موی تای خیلی قوی تر از کاراته هست از نظر فایتینگ

حالا برای اینکه کسی ناراحت نشه ( ما هم چون خودمون تو رشته رزمی نیستیم ) در این باره بحث نکنیم اصلا

من خودم نه کاراته کار میکنم نه موی تای ولی هم دیدم هم دوستان زیادی تو 2 سبک دارم؛
سبک کاراته خیلی مهمه، و اینکه طرف برای چه چیزی داره کاراته یاد میگیره ( یا کلا هر رشته ای) ، ایا مسابقه هست یا مبارزه ای اتفاق افتاده.

اگه حرف شما صحیح بود، مسابقات k1 و ufc نداشتیم، رشته های هیبرید و mix martial arts هم خیر.
ولی با این گفته موافقم که کسی که 1 سال کیک بوکس یا موی تای کار کرده شانس بیشتری داره نسبت به کسی که فقط 1 سال آیکیدو یا کاراته کار کرده
;)

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قول lya اگر بحث مبارزه باشه شمشیر ترتیب همه رو میده!
امکان نداره بشه دو آدمو عینا تمرین داد تا رشته ها رو مقایسه کرد.
موی تای تو ایران 1 قرون نمی ارزه!
بهتره به جای این شاخ و شونه کشیدن ها اینم بگید که موی تای تو بحث آموزه های روانی تا چه حد فقیره!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بهتره به جای این شاخ و شونه کشیدن ها اینم بگید که موی تای تو بحث آموزه های روانی تا چه حد فقیره!

شمشیر اتفاقا اسونه، تانتو یا چاقو هست که دفاع در مقابلش بسیار سخت تر هست !

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم نه کاراته کار میکنم نه موی تای ولی هم دیدم هم دوستان زیادی تو 2 سبک دارم؛
سبک کاراته خیلی مهمه، و اینکه طرف برای چه چیزی داره کاراته یاد میگیره ( یا کلا هر رشته ای) ، ایا مسابقه هست یا مبارزه ای اتفاق افتاده.

اگه حرف شما صحیح بود، مسابقات k1 و ufc نداشتیم، رشته های هیبرید و mix martial arts هم خیر.
ولی با این گفته موافقم که کسی که 1 سال کیک بوکس یا موی تای کار کرده شانس بیشتری داره نسبت به کسی که فقط 1 سال آیکیدو یا کاراته کار کرده
;)
منم قبول دارم تو کوتاه مدت موی تای و امثالهم جواب میدن اما در بلند مدت بنده یه سبک اصیل رو ترجیح میدم.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
منم قبول دارم تو کوتاه مدت موی تای و امثالهم جواب میدن اما در بلند مدت بنده یه سبک اصیل رو ترجیح میدم.

این البته بر میگرده به هدف، اگه هدف مسابقه باشه، یک مکتب با اصالت ژاپنی مثل تنشین شودن کاتوری شینتو ریو ، یا کوکوشین ریو جواب نمیده ، چه به رسه به یک مکتب مثل جیکی شین کاگه ریو که شمشیر زنی محض هست.

ولی منم مثل شما یک مکتب اصیل رو ترجیح میدم

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
واووو! :f34r: چه سرعت خوبی داشت :happy:
ممنون جالب بود :rolleyes:

شما ببخش :D یادش نبود توی رشته شما، شاگردها یه بار مصرفن :D میزنی میکشیشون :lol: اینطوری واقعیه و نمایشی نیست :lol:

مرسی که توجه کردی و دیدی . برای خودم هم تعجب انگیز بود .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تا اونجاکه شنیدم شما برعکس آیکیدو خیلی مرگبار با حمله ی چاقو برخورد می کنید.

ما ؟ ما یعنی چه سبکی ؟:lol:

کلا من هر ریو ژاپنی که دیدم، تاکید بیشتری رو چاقو داشتن تا چاقو، و خلع سلاح کردن چاقو رو اخرین راه حل می دونن و تاکیید خیلی زیادی رو تکنیکهاش میکنن

شمشیر های ژاپنی، تیز ترین قسمت و خطرناک ترینش 1/3 بالایی هست، از نظر فیزیک هم بیشترین ترک یا نیرو رو داره.
همچنین شما شمشیر رو میبینی،
ولی چاقو به راحتی قابل استتار هست،تقریبا تمام تیز حساب میشه و برای دفاع باید بسیار نزدیک شید که خیلی خطرناک تر از نزدیک شدن به شمشیر هست.

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما ؟ ما یعنی چه سبکی ؟:lol:

کلا من هر ریو ژاپنی که دیدم، تاکید بیشتری رو چاقو داشتن تا چاقو، و خلع سلاح کردن چاقو رو اخرین راه حل می دونن و تاکیید خیلی زیادی رو تکنیکهاش میکنن

شمشیر های ژاپنی، تیز ترین قسمت و خطرناک ترینش 1/3 بالایی هست، از نظر فیزیک هم بیشترین ترک یا نیرو رو داره.
همچنین شما شمشیر رو میبینی،
ولی چاقو به راحتی قابل استتار هست،تقریبا تمام تیز حساب میشه و برای دفاع باید بسیار نزدیک شید که خیلی خطرناک تر از نزدیک شدن به شمشیر هست.
شما مگه بوجینکان کار نمی کنید؟
من چند تکنیکی که دیدم بهجای خلع سلاح طرف رو.....

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

بهش میگن Mono-Uchi درسته؟ :happy:

منم رشته اصیل ژاپنی رو خیلی بیشتر دوست دارم :wub:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما مگه بوجینکان کار نمی کنید؟
من چند تکنیکی که دیدم بهجای خلع سلاح طرف رو.....

نه من در حال حاظر چیزی کار نمیکنم، ولی بوجینکان جز چیزهایی بود که کار کردم،

البته این طبیعی هست که بوجینکان نسبت به آیکیدو خشن تر باشه، حتی مثلا در omote gyaku یا همون قفل مفصل مچ دست رو به خارج که مشابهش در آیکیدو هست، در بوجینکان به شم میگن مچ دست حریف رو بالاتر و نزدیک سینه خودتون قرار بدید (نسبت به آیکیدو ) و با انگشت و ناخن خودتون بین مفصلهای پشت دست حریف( بین برامدگی ها بکنید) که تکنیک سریع تر و مخرب تر اجرا بشه .

همین تفاوت بین تکنیک های مدارس جوجوتسو و تکنیک های جودو هست؛

کلا هدف و کاربرد - جوتسو و - دو با هم فرق میکنه، :cool:

بهش میگن Mono-Uchi درسته؟ :happy:

منم رشته اصیل ژاپنی رو خیلی بیشتر دوست دارم :wub:

بله ، ممنون از اشاره بهش

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من در حال حاظر چیزی کار نمیکنم، ولی بوجینکان جز چیزهایی بود که کار کردم،

البته این طبیعی هست که بوجینکان نسبت به آیکیدو خشن تر باشه، حتی مثلا در omote gyaku یا همون قفل مفصل مچ دست رو به خارج که مشابهش در آیکیدو هست، در بوجینکان به شم میگن مچ دست حریف رو بالاتر و نزدیک سینه خودتون قرار بدید (نسبت به آیکیدو ) و با انگشت و ناخن خودتون بین مفصلهای پشت دست حریف( بین برامدگی ها بکنید) که تکنیک سریع تر و مخرب تر اجرا بشه .

همین تفاوت بین تکنیک های مدارس جوجوتسو و تکنیک های جودو هست؛

کلا هدف و کاربرد - جوتسو و - دو با هم فرق میکنه، :cool:
دمت گرم نکته جالبی بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

;)

من که کلا رزمی کار نمیکنم ... با توجه به چیزی که دیدم و از دوستان شنیدم نظرمو دادم ... اما طبیعیه که موی تای

هیچ وقت به اصالت کاراته و تکواندو و اینا نمیرسه ... مسابقات یو اف سی هم توش Brazilian Jujitsu , موی تای

کیک باکسینگ و بوکس بیشتر از همه به کار میره ... یعنی مطلبی در باره Ufc میخوندم که نوشته بود اینا

پرکاربرد ترین ها هستن و اشاره خاصی به برزیلین جوجیتسو داشت ( که اصلا نمیدونم چی هست )

خوب با تفنگ که راحت تره ... بحث سر اینه که اگر وسیله خاصی توش نباشه کدوم طرفو میندازه

اما دقیقا درسته که موی تای از لحاظ آموزه های روانی خیلییییی ضعیف تر از کاراته و تکواندو و از این دسته

حالا دیگه در این باره بحث نکنیم الان سافت کده کل یوتوبو برامون لینک میکنه :D

بالا