اولا که شماکه ما رو نمیشناسی الکی نگو از رزمی هیچی نمیدونن!
ثانیا دوستان به شما بی احترامی نکردن ولی جنابعالی کلمات گهربار نثار می کنی!
یکی میاد تو خیابون یقتو میگیره شما میزنی مغزشو میترکونی بقول خودت یا خیلی خوب بر خورد کنی دندشو میشکنی
میری دادگاه ازت دیه می گیرن دوتا سرباز پیزوری بهت زور می گن برا اینه که می گم تو ایران یه قرون نمی ارزه!
تو ایران دفاع شخصی معنی نداره!
درضمن مبارزه خیلی فراتر از قدرت داشتن هست تا حالا تمرینات نیروهای ویژه رو دیدی؟ می دونی مبارزه چه شکلی میشه؟حمله میکنی میزنه تو گلوت گردنتو میشکنه و پایان!
اونجا می فهمی که همچین همه رو حریف نیستی!
این تمرینات بی حساب و خرکی هم انجام ندید 20 سال دیگه می فهمید چه اشتباهی می کنید.
کسی اینا رو میدونه
بنیان گذار شوتوکان در ایران کیه؟ کجا تمرین کرده؟
در مورد جیت کاندو بنیانگذارش کیه؟کجا تمرین کرده؟
در کاراته بزرگترین استاد در ایران کیه (هر سبکی)؟
این هم بخاطر بردار sasan s که همش پستهای من رو پاک مکنه می خواستم دو پست بزنم یکیشون کردم بنا به فرمایش شما
برادر softkade
کی میری تمرین؟
مزنه تمرین خصوصی پیش سیفو قهرمانی چقدره؟
به نظرم اگه بتونی چند مدت یک بار بری پیشش از خودش یاد بگیری بیشتر پیشرف میکنی
البته نه حالا یک چند وقت که گذشت
عزیزم فحش توهین ها را می گی چیزی نگفتن؟به استاد من میگه پارس می کنه چیزی نیست؟به من می گه کثیف فحش نیست؟میگه یه مشت خر غربتی فحش نیست؟استاد من سگ دو شقه می کنه فحش نیست؟کمی تمرین کنه می تونه با گاو مبارزه کنه فحش نیست؟من فقط جواب این سخنان را دادم پس منا محکوم نکونید.
در ضمن من بار ها گفتم تمامی سبک ها محترم هستند.همیشه اینو یادتون باشه دست بالا دست زیاده.
مهم اینکه کسی روح بزرگی داشته باشه نه این که حالا زورش زیاده زور بگه نه اینجور نیست.
بعد من وایمیسم که گردنمو بشکنن؟بله مبارزه فراتر قدرت هست ولی هرکی دوست داره سبک خودشو ببره بالا بگه رو سرش سبکی وجود نداره.طبیعیه.
بنیانگذار شوتوکان در ایران آقای فرهاد شریفی هستند.
در کاراته چیزی به نام بزرگترین استاد نداریم! همه برای خودشون یه امپراتوری دارن! چون جز قدیمی ترین سبکهای ایران هست و بیشترین تعداد مسابقات در طول سال در بین تمامی رشته های ورزشی ایران داره و همینطور بیشترین تعداد هنرجو، به طبع اساتید قدیمی و پیشکسوت بسیار زیاد هستند و نمیشه گفت کی بزرگترینه ولی اگر راس هر سازمان رو بخواید بدونید چه کسی هست بحث متفاوته، به طور مثال در شوتوکان 5 سازمان جهانی در ایران نمایندگی دارن:
یه چند تا رو میشناسم:
jska:محمد بهرامی(شاگرد فرهاد شریفی)
jka:محمدعلی صنعت کاران(قهرمان کشتی آزاد جهان و دان 6 جودو و دان 8 شوتوکان)
skif:
wskf:شنیدم دکتر جاسبی شده نماینده ایران و همینطور نائب رئیس فدراسیون جهانی شوتوکان و ریاست فدراسیون آسیا و اقیانوسیه
jks:کیکاووس سعیدی
و در کیوکوشین:
کیوکوشین ماتسویی: سید داود محمدیان(محل تمرین:ژاپن دیپلمات سابق جمهوری اسلامی در سفارت ایران در ژاپن دان 6)
لگد زدن به بامبو خرکیه مشت زدن به کیسه بکس انقدر که از مشتت خون بیاد خرکیه مشت زدن و لگد زدن به دیوار غیر اصولیه پرس سینه زدن در حالت چهارزانو خرکیه دوست عزیز من منظورم تمریناتی مثل آدمک چوبی نیست من منظورم تمریناتیه که با داغون کردن بدنت دنبال قدرت باشی بسیاری باشگاه هارو دیدم که میان دو نفر فشار میارن که طرف 180 باز کن، طرفی که 1ماهه اومده رزمی!!!!!!!!
من اینم بگم من نگفتم موی تای بده گفتم تو ایران با شرایط قانونی ما کاربرد نداره!
من کوچیک همه هستم و هیچ ادعایی ندارم !
اون توهینایی که میگن من ندیدم کدوم صفحه است؟
استاد قرار نیست توهینی در صفحات باقی بمونه .اون توهینایی که میگن من ندیدم کدوم صفحه است؟
شیهان مهدیزاده هم کاراته، سبک گوجوريو اوكيناوايی کار میکنن و دان 7 درجه کیوشی دارن. حالا نمیدونم این سبک جزو دسته بندی هایی که دوستمون گفت هست یا چیزی جداست![]()
عالی بود ممنون
میشه در مورد این سازمانها هم توضیح بدید
کسایی که ufc میرن، معمولا چند رشته رو تمرین کردن ، به این دلیل که مسابقات حالت مبارزه واقعی داره و مثلا زیرگیری و خاک کردن و گلاویزی که در رشته های کیک باکس، کاراته و امثالهم ممنوع اونجا ازاده
جوجوتسو برزیلی هم وقتی که جودو به برزیل برده شد به وجود امد و بیشتر به مبارزه روی زمین ( در حالی که رو زمین افتادی ) و تکنیک های خفه کردن تمرکز داره، اسمش غلط انداز هست
درضمن دلیل اینکه کسایی که ufc کار میکنن یکی از رشته هاشون کیک بوکس یا موی تای هست، به دلیل آسونی یادگیری و قابل اجرا بودنشون در 8 ضلعی ufc هست ،
همونطور که گفتم هدف خیلی مهمه در انتخاب مکتب رزمی، ورزش رزمی یا هنر رزمی .(این 3 واژه یکی نیستند)
استفاده از فراوانترین ماده ی طبیعی برای تمرینهای ورزشی:
شاید حدس زده باشید منظورم آبه
شنای عادی درون آب برای بدن رزمی کار بسیار مفید هست از اونجایی که اکثر عضلات شما در گیر میشن بدن شما به آمادگی خوبی میرسه پس قرار دادن شنا در برنامه ی تمرینی تاثیر مثبت روانی و جسمی داره
شنای زیر آبی رو هم ازدست ندید
میله های استخر رو بگیرید و دوچرخه بزنید این کار عضلات پای شما رو به شدت تقویت می کنه
درون آب راه برید ویا در حالی که آّب تا گردن شما هست به تمرین حرکات و فنون بپردازید
سخت ترین تمرین روی دست راه رفتن توی آبه ولی با سخت کوشی خیلی دور از دسترس نیست وقدرت بالاتنه ی شما رو به طرز چشم گیری افزایش میدهد.
به نظر شما قوی ترین لگد رزمی مربوط به کدام سبک رزمیه؟
من می گم مربوط به موی تای
نظر شما چیه
منظورم لگد مرگباره
به نظر شما قوی ترین لگد رزمی مربوط به کدام سبک رزمیه؟
من می گم مربوط به موی تای
نظر شما چیه
منظورم لگد مرگباره