یه چی میگم خواهشا جبهه نگیرید . اگه هم دلخور شدید همین الان میگم ببخشید
به شما هم میگن رزمی کار آخه . شما از رزمی چی فهمیدید یه نگاهی به این سه صفحه آخری بندازید
عین بچه مهدکودکی ریختین سرهم این میگه سبک من قویه اون میگه با شمشیر میکشمت اولی دوباره
میگه تفنگ میارم
یادتونه مهد میرفتیم همین داستانارو داشتیم
بابا خجالت داره شما رزمی کارید . رزمی کاری تنها لگد و مشت و پریدن نیست اگه اینجوری باشه که بلانسبت
خر و پرنده و کانگورو از ما سرترند که بابا جان
کو مرام تختی وار کو ادب پوریای ولی کو فروتنی کو گفتگوی منطقی
برادرای موی تای کارم من سابقه آشناییم با موی تای برمیگرده به سال 78 که با فیلم آموزشی موی تای کار میکردیم
بعدش هم که دوتا موی تای کار تهرانی اومدن شهرمون کارمند بودن و ما بعدازظهر با هم تمرین میکردیم
خداییش موی تای توی آرنج و زانو تکه اینا رو گفتم بدونید سابقه آشنایی من از شما بیشتره و من پیشکسوتم
نه دشمنی با این سبک دارم و نه بیگانه هستم باش ولی این دلیل نمیشه که بگیم هر جوجه ای یه سال موی تای کار کنه میتونه یکی دیگه رو توی یه سبک دیگه بزنه .
توهین به دو سبک مورد علاقم کردید . وینگ چون و آیکیدو برخلاق ظاهرشون خیلی هم قوی هستن . این رو چون لمس کردم میگم .
اینو ببینید
اگه یه وینگ چون با سرعت خودشو به چهل و پنج درجه سمت راست بکشه یه ضربه به بیضه موی تای کار بزنه دیگه یارو قید ازدواج رو باید بزنه
اینو مثال گفتم .
این طرفداری شما از این سبک داره آبروی این سبک رو میبره . تو که قرآن بدین نمت خوانی ببری آبروی مسلمانی
اولین چیزی که من از استادای موی تایم یاد گرفتم احترام بود و اخلاق مداری الان هم که دارم سبک ژاپنی کار میکنم هنوز اخلاق شریفشون برام الگوه اونوقت چند تا مثل شما دارید آبروی این سبک رو میبرید
سامورایی عزیز این اسمی که شما روی خودت گذاشتی مسئولیتی رو براتون به همراه داره اخلاق و نجابت سامورایی ها اولین چیزیه که باید مد نظر بگیری بیطرفانه میگم نوع نوشتارتون خوب نبود دوست عزیز
من موی تای کارکردم کاراته و آیکیدو هم کار کردم میدونم که
توی مبارزه هیچ سبکی برتر نیست این هنرجو و آمادگی روحی و بدنی و شیوه یاددهی مربیه که مهمه
خواهشا بذارید اینجا یه باشگاه رزمی بمونه نه یه .....
اینا رو فقط یه نگرانی یه رزمی کار بدونید برای جامعه مجازی رزمی
باتشکر از همه دوستان