• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
ممنون از وقتی که گذاشتی . کاملأ تأیید میکنم .

حالا از کجا باید یاد بگیریم ؟ :D
بو رو توی باشگاه از فردا شروع میکنم یاد یادگیری . کوتاه 65 سانتی . تونفا هم 2 شالبند بعد شروع میشه .
میمونه نانچاکو ;)

حرکات اصلی نانچکو 12 تاست که شما فرمودید 15 حرکت بلدید که احتمالا همون 12 حرکت اصلی رو در بر گرفته، برای فرم هم شما باید خودت ترکیب کنی و به فرم دلخواه برسی،جایی ندیدم که فرم یا کاتا برای نانچکو آموزش بدن ولی در هر صورت یادگیری اولیه خیلی آسونه که شما تجربه ش رو دارید و در درجات بالاتر این سرعت و تسلطه که مهمه.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
استاد سانچیکو در ایران داریم؟
در دنیا کیه؟

یه سوال در مورد جت لی
سبک مبارزه جت لی چه نوع کونگ فو هستش ؟
واقعا توی کارش استاده یا اینکه حرکاتش نمایشیه؟

قربون مرامت

2 سوال اولت رو جواب نمیدم .

جتلی کونگ فو شائولین کار کرده و به گفته برخی مقداری وینگ چون هم کارکرده . چیزای دیگه بلد باشه نمیدونم .
من باشم به عنوان استاد روشون حساب نمیکنم ولی در هر صورت رزمی کار هستن ولی کار بلد . مثل جکی چان یا ون دام .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
حرکات اصلی نانچکو 12 تاست که شما فرمودید 15 حرکت بلدید که احتمالا همون 12 حرکت اصلی رو در بر گرفته، برای فرم هم شما باید خودت ترکیب کنی و به فرم دلخواه برسی،جایی ندیدم که فرم یا کاتا برای نانچکو آموزش بدن ولی در هر صورت یادگیری اولیه خیلی آسونه که شما تجربه ش رو دارید و در درجات بالاتر این سرعت و تسلطه که مهمه.

آخه من دیدم که نانچاکو حرکات با پا هم داره ولی من توی این 15 حرکت هیچکدوم رو انجام ندادم ...

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
اول بگم در مورد نانچاک که این 15 حرکت و 18 حرکت و اینا همش فیلمه که در ایران از خودشون در آوردن
البت که نانچاک فرم داره
اگه از اساتید مخصوصا کسایی که کوبودو یا کاراته درست حسابی کار کرده باشن بپرسی بهت میگن
زیاد به این چیزا توجه نکن بیشتر سعی کن سرعت در حرکت دادن و کنترلت روی نانچاک بره بالا
نمیدونم اینو درسته بگم یا نه:lol::lol:
خودت بروس لی هم چند تا حرکت بیشتر انجام نمیده در فیلمش ولی خیلی سریع انجام میده خدایش
کنترل خیلی مهمه

دوم میخواستم نظر بروبچ رو در مورد اینکه دنیای ورزش های رزمی براشون تا حالا چه طور بوده بدونم
بدون در نظر گرفتن این که چند سال کار کردن
باعث ایجاد اختلال در زندگیشون شده و تاثیراتش در زندگی و اینا....
ممنون

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
میخواستم نظر بروبچ رو در مورد اینکه دنیای ورزش های رزمی براشون تا حالا چه طور بوده بدونم
بدون در نظر گرفتن این که چند سال کار کردن
باعث ایجاد اختلال در زندگیشون شده و تاثیراتش در زندگی و اینا....
ممنون

اوایل که خیلی داغ بودم از تمام زندگی منو انداخت به خاطر ورزش دانشگاه نرفتم،خیلی موقعیت های شغلی برام پیش اومد که چون با ساعت تمرین تداخل داشت بی خیال شدم و ...... البته خیلی موقعیتهای خوب هم به خاطر تمرین گیرم اومد.
هیروکاز کانازاوا رییس سازمان شوتوکان کاراته بین المللی:اول خانواده دوم کار و سوم کاراته
در ادامه میگه:البته من کارم کاراته است.

در ایران:اول کار و پووووول دوم کار و پووووول سوم کار و پووووول چون اگر پول داشته باشی هم توی خانواده که هیچی توی فامیل و حتی همسایه و آشنا هم میدرخشی!!! و هم اینکه میتونی تمرین کنی و .....

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آخه من دیدم که نانچاکو حرکات با پا هم داره ولی من توی این 15 حرکت هیچکدوم رو انجام ندادم ...

اونا حرکات فرعی و نمایشیه و دوسه تا هم بیشتر نیست تا اونجا که من میدونم.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
هنرهای رزمی چینی , بیشتر نمایشی و یا تفریحی هستند, ولی هنرهای رزمی ژاپنی به معنای

واقعی کلمه رزمی هستند !

:hmm:

شما چند سال هنر رزمی کار کردی؟اونوقت چند سالش رو هنر چینی کار کردی؟
اقا این تاپیک دیگه خیلی مسخره شده هر کی از راه میرسه یک چیزی مینویسه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
هنرهای رزمی چینی , بیشتر نمایشی و یا تفریحی هستند, ولی هنرهای رزمی ژاپنی به معنای

واقعی کلمه رزمی هستند !

:hmm:

اوس :lol:

بابا استاد ما اینهمه صحبت کردیم شما مطلب رو تو یک جمله گفتی . باریکلا :D
تا حالا میرفتیم باشگاه تفریح میکردیما . شما کجا بودی تا حالا اینهمه وقتمون هدر رفت .

----------

تاپیک مسخره شده که هیچی رزمی توی ایران هم مسخره شده . یارو بیخ دیواری هم بلد نیست میاد در مورد هنر رزمی نظر میده . طرف بدنسازه میاد میگه کیک بوکس بهترینه . فوتبالیسته میاد میگه چینیا نمایشی کار میکنن . وزنه برداره میاد میگه کیوکوشین بهترینه .
بس کنید دیگه اعصابمونو ریختید بهم . 2 روز این تاپیک به سمت درستش نمیره . اه اه اه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
من به خاطر ورزشم از خوابم و تفریحم میگذرم .
خیلی دنیای بزرگی داره . هرکسی عاشق یک سبک هست و بهش واقعأ علاقه داره . من خیلی از سبکها رو در موردش تحقیق کردم . همیشه ناراضی از اینکه چرا اینهمه سبک یکیش زیبا نیست ( از نظر من ) که بلاخره به وینگ چون رسیدم که ......

علاقه مند باشی ازش خسته نمیشی . مثل بدنسازی نیست که آدم میره بعد از مدتی خسته میشه و میاد بیرون . رزمی واقعأ یه دنیای دیگس .

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
تاپیک مسخره شده که هیچی رزمی توی ایران هم مسخره شده . یارو بیخ دیواری هم بلد نیست میاد در مورد هنر رزمی نظر میده . طرف بدنسازه میاد میگه کیک بوکس بهترینه . فوتبالیسته میاد میگه چینیا نمایشی کار میکنن . وزنه برداره میاد میگه کیوکوشین بهترینه .

مشکل در فرهنگ یا بهتر بگم بی فرهنگیه ما ایرانی هاست :eek: نمونه شم زیاده، تا حالا نشده میکروفون جلو کسی بگیرن بگه این موردی که شما میپرسی در تخصص من نیست! همه ماشالله از تخم مرغ گرفته تا هوا فضا اطلاعات کامل دارن و صاحب نظرن :lol: اینه که همه در مورد هر چیزی نظر میدن :D همون کاری که قبلاً میکردید بهترینه، محلشون نذارید :lol:

یه سوال! دوستانی که کندو کار میکنن، لوازمشون رو از کجا تهیه میکنن؟ :rolleyes:
میخوام بدونم، توی ایران جایی برای تهیه لوازمش هست؟ :happy:
البته فروشگاههای خیلی خوب ژاپنی هست ولی احتمالاً همه کندو کارهای تو ایران امکان تهیه لوازم از ژاپن رو ندارن. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه. :blush:

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من تنها سه صفحه ی آخر رو خوندم . با جو اینجا هم آشنایی ندارم ولی نوع گفتگو خارج از مرام رزمی بود و چند نفر به قول دوستمون معلوم الحال داشتن آبروی سبک قدیمیم یعنی موی تای رو می بردن من به عنوان یه رزمی کار از حیثیت رزمی و سبک سابقم دفاع کردم
از این به بعد هم به چشم به مسائل حاشیه ای نمی پردازم .
------------------------
نانچاکو یه اسحله س و توی هر کشوری بنا به نیازش تغییراتی پیدا کرده . پس اگه توی چین یه سبک داره توی ژاپن یه سبک و توی آمریکا هم یه سبک نباید تعجب کرد .
دوستانی که ژاپنی کارن میدونن که ژاپنی ها بسیار روی آداب تاکید دارن و برای نانچاکو هم که زادگاهش اوکیناواست کاتا درست کردن
من به علاقمندان به نانچاکو دوره ی سه جلدی نانچاکو استاد فومیودمورا رو پیشنهاد میکنم و
همینطور سی دی و کتاب حسین خاکی
هر دو واقعا خوبن
------------------------
تمرین با سلاح هم بخشی از بدنسازی رزمی هست . به این صورت که شما با اضافه شدن قدرتتون باید وزن اسلحه رو زیاد تر کنید . اینجوری هم قوی تر میشید و هم لذت تمرین با سلاح باعث میشه که تمرین براتون لذت بخش باشه
----------------------

کی گفته که سبک های چینی فقط نمایشی ان:eek::eek:
پس شما به سبک هایی مثل وینگ چون و شوای چیائو چی میگید که صد در صد کاربردی ان و همین وینگ چون یکی از بهترین دفاع شخصی هاست که نیروهای ویژه پلیس آمریکا و آلمان و کشورهای دیگه دارن اونو کنار آیکیدو یاد میگیرن . خواهشا اول تحقیق کنید بعد فکر کنید بعد تایپیک بزنید .
-------------------------
جناب پهلوون حق با شماست بهترین سبک تلفیقی از سبک های مختلفه چرا که هر سبک یه کمبود هایی هم داره

در آخر از دوستانی که نوشته های من باعث رنجششون شده عذر میخوام

Last edited:

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
تا جایی که من می دانم جت لی قهرمان سابق جهان در رشته ووشو وشائولین بوده است و با استاد محمد پور غلامی زیر نظر رییس فدراسون جهانی و یا آسیایی کار کرده اند استاد پور غلامی هم که الان نایب رییس کمیته فنی فدراسیون آسیا است،ولی به نظر من بروسلی بهترین صحنه های رزمی را تهیه کرده است چون در فیلمهای او مبارزین از حرکات رزمی و فنون آن در فیلم تاثیر می پزیرند که با فیلمهایی که طی آن یک نفر بعد از کلی کتک خردن تازه گرم می شود فرق می کند وبعد از بروسلی هم به نظر من جت لی در رده دوم قرار دارد.من به شخصه از ستاره هایی که از همان ابتدا نشان می دهند که در کار خود مهارت دارند بیشتر خوشم می آید تا کسانی که لازم است کلی کتک بخورند تا گرم شوند.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
در مورد شوای چیائو میشه بیشتر توضیح بدید ؟

این سی دی و کتاب آقای خاکی که فرمودید از کجا میشه تهیه کرد ؟ لینک دارید ؟

ممنون

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چی میگم خواهشا جبهه نگیرید . اگه هم دلخور شدید همین الان میگم ببخشید

به شما هم میگن رزمی کار آخه . شما از رزمی چی فهمیدید یه نگاهی به این سه صفحه آخری بندازید
عین بچه مهدکودکی ریختین سرهم این میگه سبک من قویه اون میگه با شمشیر میکشمت اولی دوباره
میگه تفنگ میارم
یادتونه مهد میرفتیم همین داستانارو داشتیم
بابا خجالت داره شما رزمی کارید . رزمی کاری تنها لگد و مشت و پریدن نیست اگه اینجوری باشه که بلانسبت
خر و پرنده و کانگورو از ما سرترند که بابا جان
کو مرام تختی وار کو ادب پوریای ولی کو فروتنی کو گفتگوی منطقی

برادرای موی تای کارم من سابقه آشناییم با موی تای برمیگرده به سال 78 که با فیلم آموزشی موی تای کار میکردیم
بعدش هم که دوتا موی تای کار تهرانی اومدن شهرمون کارمند بودن و ما بعدازظهر با هم تمرین میکردیم
خداییش موی تای توی آرنج و زانو تکه اینا رو گفتم بدونید سابقه آشنایی من از شما بیشتره و من پیشکسوتم
نه دشمنی با این سبک دارم و نه بیگانه هستم باش ولی این دلیل نمیشه که بگیم هر جوجه ای یه سال موی تای کار کنه میتونه یکی دیگه رو توی یه سبک دیگه بزنه .
توهین به دو سبک مورد علاقم کردید . وینگ چون و آیکیدو برخلاق ظاهرشون خیلی هم قوی هستن . این رو چون لمس کردم میگم .
اینو ببینید
oshpolaq5.jpg

اگه یه وینگ چون با سرعت خودشو به چهل و پنج درجه سمت راست بکشه یه ضربه به بیضه موی تای کار بزنه دیگه یارو قید ازدواج رو باید بزنه
اینو مثال گفتم .
این طرفداری شما از این سبک داره آبروی این سبک رو میبره . تو که قرآن بدین نمت خوانی ببری آبروی مسلمانی
اولین چیزی که من از استادای موی تایم یاد گرفتم احترام بود و اخلاق مداری الان هم که دارم سبک ژاپنی کار میکنم هنوز اخلاق شریفشون برام الگوه اونوقت چند تا مثل شما دارید آبروی این سبک رو میبرید

سامورایی عزیز این اسمی که شما روی خودت گذاشتی مسئولیتی رو براتون به همراه داره اخلاق و نجابت سامورایی ها اولین چیزیه که باید مد نظر بگیری بیطرفانه میگم نوع نوشتارتون خوب نبود دوست عزیز

من موی تای کارکردم کاراته و آیکیدو هم کار کردم میدونم که توی مبارزه هیچ سبکی برتر نیست این هنرجو و آمادگی روحی و بدنی و شیوه یاددهی مربیه که مهمه

خواهشا بذارید اینجا یه باشگاه رزمی بمونه نه یه .....

اینا رو فقط یه نگرانی یه رزمی کار بدونید برای جامعه مجازی رزمی
باتشکر از همه دوستان

آقا من قصد توهین نداشتم شما نگاه کنی دوستان 20 صفحه ای هست که هی به بهانه ی مویتای اسپم میزنن
من چندبار گفتم موی تای سبک قوی هست ولی بخاطر بحث دیه و دفاع از خود در ایران بدرد خیابون نمی خوره
منم یکم زیاده روی کردم بهر حال من قصد بی احترامی نداشتم

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به خاطر ورزشم از خوابم و تفریحم میگذرم .
خیلی دنیای بزرگی داره . هرکسی عاشق یک سبک هست و بهش واقعأ علاقه داره . من خیلی از سبکها رو در موردش تحقیق کردم . همیشه ناراضی از اینکه چرا اینهمه سبک یکیش زیبا نیست ( از نظر من ) که بلاخره به وینگ چون رسیدم که ......

علاقه مند باشی ازش خسته نمیشی . مثل بدنسازی نیست که آدم میره بعد از مدتی خسته میشه و میاد بیرون . رزمی واقعأ یه دنیای دیگس .

دوست عزیز خواب برای بدن شما خیلی مهم هست اگر می خوای نتیجه ی خوبی از تمرینات بگیری باید خواب و
تغذیه ی مناسب داشته باشی
خواب به اندازه تمریناتت مهمه چون روند عضله سازی درخواب انجام میگیره

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قربون مرام پهلوونی رزمی کاران
بنظرم بهترین ورزش رزمی ترکیبی از مجموعه تمامی فنون کاربردی هنرهای رزمی دنیاست چیزیکه بروسلی دنبالش بود ولی عمرش اجازه نداد و فوت کرد
با اینکه به طور حرفه ای کشتی تمرین میکنم ولی نیاز دارم یک هنر رزمی یاد بگیرم
وینگ چوون رو دوس دارم
آره قربونش

من فکر میکنم ترکیب جالبی بشه
البته پیشنهاد میکنم جودو رو هم امتحان کنی

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد شوای چیائو میشه بیشتر توضیح بدید ؟

این سی دی و کتاب آقای خاکی که فرمودید از کجا میشه تهیه کرد ؟ لینک دارید ؟

ممنون

شوای چیائو یا کشتی چینی سبکیه که در اون با گرفتن و پرت کردن حریف + قفل مفصل و خفه کردن حریف رو از کار میندازن شبیه جودو و آیکیدو و جوجیتسو ولی باید بدونید که از هر سه تای اینا خیلی پرتکنیک تره کلا بگم شاخه
حتا نقلی دارن که این سه سبک از شوای چیائو گرفته شدن که با توجه به سابقه ی تاریخی تاثیر سبک های چینی به ژاپنی دور از ذهن نیست . سازمان جهانی هم نداره و فکر کنم الان توی چین و آمریکا فقط تدریس میشه

سی دی های آقای خاکی رو از خودشون میتونید بخرید توی اکثر سی دی ورزشی فروشی ها هم دارن توی رزم آور هم تبلیغ سبکش هست . البته پیشنهاد میکنم همراه با کتابش استفاده کنید . واقعا دستش درد نکنه خیلی خوب نانچاکو رو آموزش میده
اگه پیدا نکردید بگید آدرس و تلفنش رو براتون پیدا کنم

راستی شما وو وای تائو کار میکنید پیش سیفو قهرمانی ؟
این سبکش چجوریه یعنی وینگ چانه . وینگ چان پیشرفته تره چیه ؟
بعد همون دو اسلحه رو یاد میده منظورم شمشیر پروانه و چوب بلنده یا نه سلاح دیگه هم داره مثل اسکریما ؟

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
این عکسی که گذاشتی آواتارت هیکل خودته:blink::blink::blink:
فکر کنم نینجوتسو
در اهواز هم هست باشگاهش

نه باو این هدفمه....شما میدونی کجای اهواز نینجوتسو داره؟
دوستان ورزشی به اسم MMA هم تو ایران هست؟

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
شوای چیائو یا کشتی چینی سبکیه که در اون با گرفتن و پرت کردن حریف + قفل مفصل و خفه کردن حریف رو از کار میندازن شبیه جودو و آیکیدو و جوجیتسو ولی باید بدونید که از هر سه تای اینا خیلی پرتکنیک تره کلا بگم شاخه
حتا نقلی دارن که این سه سبک از شوای چیائو گرفته شدن که با توجه به سابقه ی تاریخی تاثیر سبک های چینی به ژاپنی دور از ذهن نیست . سازمان جهانی هم نداره و فکر کنم الان توی چین و آمریکا فقط تدریس میشه

سی دی های آقای خاکی رو از خودشون میتونید بخرید توی اکثر سی دی ورزشی فروشی ها هم دارن توی رزم آور هم تبلیغ سبکش هست . البته پیشنهاد میکنم همراه با کتابش استفاده کنید . واقعا دستش درد نکنه خیلی خوب نانچاکو رو آموزش میده
اگه پیدا نکردید بگید آدرس و تلفنش رو براتون پیدا کنم

راستی شما وو وای تائو کار میکنید پیش سیفو قهرمانی ؟
این سبکش چجوریه یعنی وینگ چانه . وینگ چان پیشرفته تره چیه ؟
بعد همون دو اسلحه رو یاد میده منظورم شمشیر پروانه و چوب بلنده یا نه سلاح دیگه هم داره مثل اسکریما ؟

بله من وو وی تائو کار میکنم .
همون وینگ چون هست + یانگ در هنرهای رزمی که حمله است . جند صفحه قبل در مورد ایجاد وو وی تائو توضیح دادم .
نه صلاح ایناس : چوب کوتاه 65سانتی - چوب 180 سانتی - تونفا - شمشیر و چاقوی پروانه - نانچاکو - چوب بلند 3.5 متری که این آخری فوق العاده کاربردی هست . شاید صلاحی از قلم افتاده باشه ولی تا اونجا که یادمه ایناس .

بالا