• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سی دی های آقای خاکی رو از خودشون میتونید بخرید توی اکثر سی دی ورزشی فروشی ها هم دارن توی رزم آور هم تبلیغ سبکش هست . البته پیشنهاد میکنم همراه با کتابش استفاده کنید . واقعا دستش درد نکنه خیلی خوب نانچاکو رو آموزش میده

سی دی های حسین خاکی رو میگی ؟
اگه اونه من دیدم زیاد خوشم نیومد
در مورد حسین خاکی اطلاعاتی داری
چه ورزشی کار کرده و...
فکر کنم در اکادمی سلاح های سرد ایران کار میکنه درسته
ممنون

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سی دی های حسین خاکی رو میگی ؟
اگه اونه من دیدم زیاد خوشم نیومد
در مورد حسین خاکی اطلاعاتی داری
چه ورزشی کار کرده و...
فکر کنم در اکادمی سلاح های سرد ایران کار میکنه درسته
ممنون

بله حسین خاکی رو میگم فکر کنم یه کمیته سلاح سرد تشکیل داده و توی کشور هم نماینده هایی داره
در موردش اطلاع خاصی ندارم متاسفانه .
ولی برای من عالی بود چون من مبتدی بودم و این سی دی ها رو با کتابش به توصیه استادم استفاده میکردم

کمی توضیح دربارش بدم که دوستان دیگه با چشم بازتری این ها رو بخرن و خدانکرده بعد از خرید از من دلگیر نشن:blush:

در این سی دی ها آقای خاکی و شاگرداشون به ترتیب یه سری حرکت با نانچاکو اجرا میکنن که ممکنه ترکیبی از یک حرکت یا دو حرکت یا بیشتر باشه . هر سری از این حرکات یه شماره داره که شما باید تعداد خاصی مثلا هفتاد تا از این حرکت رو توی یه دقیقه بزنید . و وقتی که مثلا چهار سری از این حرکات رویاد گرفتین میتونید مثلا حرکت 1 رو با 3 ترکیب کنید و ...
این وقت گذاری و زدن تعدادی خاص توی زمان مشخص عملا سرعتتون رو بالا میبره

کلا من به آقای خاکی برای ایجاد این شیوه احترام میذارم . باز هم تکرار میکنم سی دی ها رو همراه با کتاب استفاده کنید .

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
بهتره برم همون کشتی خودمو بطور حرفه ای دنبال کنم
اینطوری داره پیش میره توی ایران استاد سبک های چینی پیدا نمیشه

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
من آنم که رستم بود پهلوان
حداقل این ورزش کشتی هیچ کس ادعا نداره که استاده
از مرام کشتی و اخلاق پهلوونی کشتی خوشم میاد که 10 ساله کشتی میگیرم

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من آنم که رستم بود پهلوان
حداقل این ورزش کشتی هیچ کس ادعا نداره که استاده
از مرام کشتی و اخلاق پهلوونی کشتی خوشم میاد که 10 ساله کشتی میگیرم

پهلوان عزیز رزمی هم زمانی مثل کشتی آدمای افتاده ای داشت ولی متاسفانه توی این چند ساله هر بچه ای استاد اعظم و خدای سبکی شده خودتون شاهد بودید توی همین تالار چجوری یه مشت ... داشتن به دیگران توهین میکردن و آبروی سبکی رو که مثلا نمایندش بودن میبردن
روح و فلسفه رزمی به قدمت تاریخ چین و ژاپن و عمق فرهنگشونه که هر چند به پای فرهنگ باشکوه کشورمون نمیرسه ولی خداییش مثل فرهنگ خودمون خیلی عرفانی و انسانیه ولی درک میخواد که یه عده از رزمی بلانسبت همه جفتک پرونی دیدن فقط

شما که به وینگ چون علاقه داری آقای قهرمانی هستش که خودش این سبک رو توی ایران بنیانگزاری کرده حالا هم داره همون سبک رو حالا پیشرفته تر به اسم وو وی تائو آموزش میده .
البته من پیشنهاد میکنم ایکیدو رو هم امتحان کنی خیلی جالبه هر قدر حریف قویتر باشه بدبختره چون نیروی خودشو به خودش برمیگردونیم:f34r:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116

استاد نیست ؟ :blink:
سیفو قهرمانی چیه پس ؟

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله اونجا نیست .

چیش چطوره ؟ رئیس سازمان جهانی وینگ چون هست ایشون . که سازمانشم به درد خودش میخوره .

چرا ؟ مگه این لیونگ تینگ نیست که اول بار آقای قهرمانی سبک ایشون رو آورد ؟
من فکر میکردم هنوز ایشون با این سبک کار میکنن ولی قویترش کردن مگه اینطور نیست ؟
راستی وو وی تائو رو مگه خود آقای قهرمانی بنیان گذاری نکرده ؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اقای پهلوان شما که میگید 10 سال است که کشتی کار میکنید پس ورزش رو حرفه ای کار میکنید
چه نیازی به ورزش رزمی داری؟اصلا کسی که حرفه ای ورزش میکنه دیگه وقت برای ورزش دیگه نداره؟
میبخشید این سوال رو پرسیدم چون خصوصی است و به من مربوط نمیشه ولی برام سوال شده بود

تعجب میکنم بین این همه پست بروبچ موتای اسپم نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

در مورد بروس لی با اینکه هنر رزمیش رو من تاکید میکنم من قبول ندارم ولی در سینما هنوز صحنه های هنر رزمی به اون زیبایی ندیدم یادش بخیر....

کسی فروشگاه لوازم ورزشی اینترنتی سراغ داره؟اصلا هست؟

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما تهرانید
من شهرستانیم شیراز چیزی جز کاراته و تکواندو هیچ چی اینجا نیست

این چطوره؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/پرونده:LeungTing-mindre.jpg

تا اونجا که میدونم شیراز وینگ چون سنتی داره همونی که کامران پیرنیا ادعای استادیشو میکرد .
البته شهرما هم سنتی داشت ولی با همه علاقم نرفتم . چون از شاگردی که به استادش خیانت کرده باشه خوشم نمیاد
-------------------
ببخشید آخرین باره دیگه همه پستهامو تو یه پست مینویسم :D:rolleyes:

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقای پهلوان شما که میگید 10 سال است که کشتی کار میکنید پس ورزش رو حرفه ای کار میکنید
چه نیازی به ورزش رزمی داری؟اصلا کسی که حرفه ای ورزش میکنه دیگه وقت برای ورزش دیگه نداره؟
میبخشید این سوال رو پرسیدم چون خصوصی است و به من مربوط نمیشه ولی برام سوال شده بود

تعجب میکنم بین این همه پست بروبچ موتای اسپم نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

در مورد بروس لی با اینکه هنر رزمیش رو من تاکید میکنم من قبول ندارم ولی در سینما هنوز صحنه های هنر رزمی به اون زیبایی ندیدم یادش بخیر....

کسی فروشگاه لوازم ورزشی اینترنتی سراغ داره؟اصلا هست؟

آقا خواهشا نگید بچه های موی تای هرچی میگید بگید ولی نگید موی تای . منم موی تای کار کردم
ای کاش دو استادم رو از نزدیک میدیدید اونوقت می فهمیدید که اینا ...... هم نیستن
در مورد بروس لی فلسفش قشنگ بود می گفت شما جیت کاندوی خودت رو بساز یعنی چند سبک رو ترکیب کن و رزم خودت رو بساز

فروشگاه رزمی اینترنتی نیست . بدبختانه توی رزمی کشور کسی به فکر خدمت نیست همه به فکر سود خودشونن .
اگه شما یه سایت پیدا کردید که مشخصات کالا رو داده باشه منو هم خبر کنید معمولا تبلیغات گنگی توی مجلات رزمی میکنن و شما ناچار ندیده باید بخرید یا برید تهران که برای خیلیها مقدور نیست

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
وینگ چون مال لئونگ تینگ نیست .
سیفو وینگ چون WT رو آورد که همه جای دنیا آموزش میدن . بعد از اون جریانات سبک خودش رو تأسیس کرد که تمام موارد وینگ چون سابق رو داره + یک سری تکنیکهای حمله که بدین صورت سبک پیشرفته تری نسبت به وینگ چون است .
لئونگ تینگ رئیس اون سازمان هست ولی کسی که شاگرد استاد فقید ییپ من بوده استاد لو من کام برادر زاده ایشون است که هم اکنون سیفو قهرمانی پیش ایشون کار میکنن . البته با استاد های دیگر سبکهای بازمانده معبد شائولین هم کار میکنن که این قسمت میشه یانگ .

----

اینم فروشگاه رزمی که خیلی هم جنس نداره . باید بازار بریم واسه خرید .
http://pishtazsports.com/new/index.php?&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=34

----

کامران پیرنیا که ...... :D
آخه کسی که تکنسین 1 گرفته چطور میتونه سبک بزنه و بنیانگذار یک سبک باشه ؟ :D شما خوب کاری کردی نرفتی .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
آقا خواهشا نگید بچه های موی تای هرچی میگید بگید ولی نگید موی تای . منم موی تای کار کردم
ای کاش دو استادم رو از نزدیک میدیدید اونوقت می فهمیدید که اینا ...... هم نیستن
در مورد بروس لی فلسفش قشنگ بود می گفت شما جیت کاندوی خودت رو بساز یعنی چند سبک رو ترکیب کن و رزم خودت رو بساز

فروشگاه رزمی اینترنتی نیست . بدبختانه توی رزمی کشور کسی به فکر خدمت نیست همه به فکر سود خودشونن .
اگه شما یه سایت پیدا کردید که مشخصات کالا رو داده باشه منو هم خبر کنید معمولا تبلیغات گنگی توی مجلات رزمی میکنن و شما ناچار ندیده باید بخرید یا برید تهران که برای خیلیها مقدور نیست

چشم دیگه نمیگم بچه های موتای:blush::blush::blush::blush:

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
تکنیسین یک همان دان 1 است.
پیرنیا هم سبک جدیدی ابداع نکرد بلکه بعد از فوت استاد اصلی سبک وینگ چان استاد ییپ من ،هرکدام از شاگردان ایشان برای خود روشی از وینگ چان را آموزش دادند که البته فرق چندانی با هم نمی کند و پیرنیا هم سبکی را که پسر کوچک استاد ییپ من آموزش می دادند که ظاهرا مدعی همان سبک استاد ییپ من است وبدون تغییر آموزش می دهند و آن سبک را به ایران آورده اند که این سبکها در کل با هم فرقی ندارد.
ودر مورد استاد قهرمانی هم من فکر می کنم که ایشان خود مقصر بوده اند وبعد از مدتی آموزش از ایران رفته اند واین سبک بدون **** شد .ایشان انتظار داشتند هم در ایران ازمنافع مادی و معنوی این سبک استفاده کنند و هم در آلمان.

MUAY THAI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه وبلاگ زدم قصد دارم گسترش بدم فعلا در حد کپی پیست ولی به زودی متفاوتش می کنم واسش برنامه دارم هرکی دوست داره می تونه بیاد اونجا در خدمتم یه نظر سنجی هم گذاشتم ممنون.
www.thai-warrior.blogfa.com

بالا