آقا ، دوست عزيز شما نخبه و آخر علم و منطق و فهم هستيد .. اوكي ؟؟؟؟؟
اگر كمبود داربد بيشتر ازتون تعريف كنم شايد مشكلتون حل شه .
وای چقدر نظر
طبق معمول چون کامپیوتر نیستم پستم رفت تو دیوار :blink::blink:
دمتون گرم
شب خوش
پ ن : فکر کنم دوره حرف های فمنیسم و آنتی فمنیسم تموم شده واقعا در گیر این چیزایین؟
هیچ فرقی بین زن و مرد وجود نداره
دوستان هیچ کس نظر دیگه ای در مورد دیباج و برومندنیا و فاتحی نداره؟ من بین انتخاب این سه استاد موندم. آخه روز دیباج که همه میگن خوبه، اصلا به من نمیخوره
آزمدار الکتریکی1 جباری---- جعفری------ صدرمنوچهری----- مدرسی----- موسوی انزهایی کدوم بهترن؟
این استاد چه طوریه؟ میشه راجبش توضیح بدید؟
این درسو حتما باید برداریم؟
سلام.
معدل این ترمم برای انتخاب واحد حسابه؟
لطفا این حرفها رو در پیام خصوصی بزنید.والا من که حرفی نزدم !
داشتیم منطقی بحث می کردیم همه ی اعضای این بحث هم با آرامش داشتند حرفشون رو میزدند !
نمی دونم شما با خودت چی فکر کردی که این پست رو دادی !احساس کردی پدر انجمنی الان وقتشه ریش سفید بازی دربیاری بحث رو جمع کنی ؟یا اصلا موضوع حسادتی چیزیه !؟نمی دونم والا !
اما عزیزم اینجا محلتون نیست !
باید مراقب حرف زدنت باشی !
بفهم بزرگ شدی !!!!!این عقده ی ناکام تحقیر دیگران رو تا کی میخوای با خودت این طرف و اون طرف ببری !
هنوز تو سن 12 سالگی موندی ؟؟؟؟هنوز بزرگترین دغدغت اینه که چطوری با طرف مقابلت کل کل کنی ؟
بفهم شخصیت یک نفر ربطی به حرف هائی که تو بهش میزنی نداره!
الان دانشجوئی ... وقتشه دیگه بیدار شو!
مردم ازت انتظار دارند !
باید سعی کنی الگو باشی برای لات و لوت های دروازه غار نه اینکه مثل اون ها رفتار کنی !در شخصیت یک دانشجو همچین حرف هائی نیست!
برو یک ماهی روی خودت کار کن ببینیم چقدر پیشرفت می کنی .... احتمالا با این هم عقده و فشار عصبی که باهاش درگیری یک 10 سالی طول میکشه یک آدم معمولی بی تنش بشی !
من طبق شنیده هام میدونم که فاتحی مثکه از برومندنیا بهترهچرا هیچ کی جواب نمیده. من فردا انتخاب واحد دارم
چرا هیچ کی جواب نمیده. من فردا انتخاب واحد دارم
این درسی که میگید منظورتون دفاع مقدسه؟این استاد چه طوریه؟ میشه راجبش توضیح بدید؟
این درسو حتما باید برداریم؟
آقای محترم، من رشته م برقه، 5 ترمم هست که توی این رشته درس می خونم، تمام این 5 ترمو شاگرد اول بودم در حالیکه معدل نفر دوم همیشه دست کم بیشتر از یک نمره از من کمتر بود، در ضمن نفر دومم خانوم بود. اینکه کسی سر کلاس حرف می زنه نشون دهنده ی این نیست که اون بیشتر بلده، سر امتحان مشخص میشه کی واقعا بلده.
این حرفایی که شما می زنید مربوط به حداقل 50 سال پیشه. اگر می بینید خانوما کمتر توی مشاغل مهم هستن به خاطر اینه که خانوما هزار جور مسئولیت دارن، مثل آقایون نیستن که تنها وظیفه شون کار کردن بیرون از خونه ست.
اقا يه نفر كمك كنه : من ميخوام درس ( طراحي بدنه و شاسي خودرو ) رو بردارم . توي چارتي كه من دارم و البته ماله سال 85 هست ( يعني قديميه ) نوشته پيش نياز اين درس فقط طراحي اجزا (1) هست .. اما شنيدم كه تازگي ها پيشنياز اين درس ارتعاشات هم شده ... كسي چارت جديد رو نداره ؟ لطفا اگه داريد يه نگاه كنيد و منو راهنمايي كنيد ... من كارشناسي ناپيوسته هستم
چارت جدیدتر توی سایت نیست؟dma كجايي برادر بيا جواب بده
چارت جدیدتر توی سایت نیست؟
از توی سایت دانشگاه برو شاید باشه دانلود کنی
سلام دوستمسلام، خوب شد اومدی. میشه بگی فاطمه امینی نجفیان امتحانش تستیه یا تشریحی؟
چارت جدیدتر توی سایت نیست؟
از توی سایت دانشگاه برو شاید باشه دانلود کنی