• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.
معدل این ترمم برای انتخاب واحد حسابه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اقا يه نفر كمك كنه : من ميخوام درس ( طراحي بدنه و شاسي خودرو ) رو بردارم . توي چارتي كه من دارم و البته ماله سال 85 هست ( يعني قديميه ) نوشته پيش نياز اين درس فقط طراحي اجزا (1) هست .. اما شنيدم كه تازگي ها پيشنياز اين درس ارتعاشات هم شده ... كسي چارت جديد رو نداره ؟ لطفا اگه داريد يه نگاه كنيد و منو راهنمايي كنيد ... من كارشناسي ناپيوسته هستم

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
آقا ، دوست عزيز شما نخبه و آخر علم و منطق و فهم هستيد .. اوكي ؟؟؟؟؟
اگر كمبود داربد بيشتر ازتون تعريف كنم شايد مشكلتون حل شه .

به قول همون دوست خوش فکرمون درود، منم با شما موافقم.

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای چقدر نظر :D:D
طبق معمول چون کامپیوتر نیستم پستم رفت تو دیوار :blink::blink:
دمتون گرم
شب خوش

پ ن : فکر کنم دوره حرف های فمنیسم و آنتی فمنیسم تموم شده واقعا در گیر این چیزایین؟
هیچ فرقی بین زن و مرد وجود نداره

فیزیک 2 با نادری اصلا برندارید،نژادنیک خوبه

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان هیچ کس نظر دیگه ای در مورد دیباج و برومندنیا و فاتحی نداره؟ من بین انتخاب این سه استاد موندم. آخه روز دیباج که همه میگن خوبه، اصلا به من نمیخوره:(
آزمدار الکتریکی1 جباری---- جعفری------ صدرمنوچهری----- مدرسی----- موسوی انزهایی کدوم بهترن؟

چرا هیچ کی جواب نمیده. من فردا انتخاب واحد دارم

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این استاد چه طوریه؟ میشه راجبش توضیح بدید؟
این درسو حتما باید برداریم؟

من خودم نداشتم اما یه دوستم باهاش داشت میگفت عالیه
میشه کد این درسو بهم بگید؟:happy:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
والا من که حرفی نزدم !
داشتیم منطقی بحث می کردیم همه ی اعضای این بحث هم با آرامش داشتند حرفشون رو میزدند !
نمی دونم شما با خودت چی فکر کردی که این پست رو دادی !احساس کردی پدر انجمنی الان وقتشه ریش سفید بازی دربیاری بحث رو جمع کنی ؟یا اصلا موضوع حسادتی چیزیه !؟نمی دونم والا !
اما عزیزم اینجا محلتون نیست !
باید مراقب حرف زدنت باشی !
بفهم بزرگ شدی !!!!!این عقده ی ناکام تحقیر دیگران رو تا کی میخوای با خودت این طرف و اون طرف ببری !
هنوز تو سن 12 سالگی موندی ؟؟؟؟هنوز بزرگترین دغدغت اینه که چطوری با طرف مقابلت کل کل کنی ؟
بفهم شخصیت یک نفر ربطی به حرف هائی که تو بهش میزنی نداره!
الان دانشجوئی ... وقتشه دیگه بیدار شو!
مردم ازت انتظار دارند !
باید سعی کنی الگو باشی برای لات و لوت های دروازه غار نه اینکه مثل اون ها رفتار کنی !در شخصیت یک دانشجو همچین حرف هائی نیست!
برو یک ماهی روی خودت کار کن ببینیم چقدر پیشرفت می کنی .... احتمالا با این هم عقده و فشار عصبی که باهاش درگیری یک 10 سالی طول میکشه یک آدم معمولی بی تنش بشی !
لطفا این حرفها رو در پیام خصوصی بزنید.
اینجا جای این حرفها نیست.
شما که خیلی بزرگ هستی به قول خودت،باید بفهمی که جای اینطور صحبت ها در فروم دانشگاه نیست.:hmm:
در ضمن من شخصی که باهاش اینطور صحبت کردید رو میشناسم
ایشون آدم خوب و منطقی هستن و اونطوری که شما راجع بهشون صحبت کردی و توهین کردی نیستند
شما هستی که داری اشتباه میکنی!

دیگه هم لطفا این بحث رو همه تموم کنید!!!
بخصوص شما!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
این استاد چه طوریه؟ میشه راجبش توضیح بدید؟
این درسو حتما باید برداریم؟
این درسی که میگید منظورتون دفاع مقدسه؟
من پست مربوطه ش رو پیدا نکردم،اما تا اونجا که از اسم استاد فهمیدم دفاع مقدسه.
دوست من ترم پیش باهاش داشت،میگفت خوبه.
دفاع مقدس از این درسهای اختیاریه که بطور اجباری مثکه ورودی های 87 ببعد باید بردارن

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
آقای محترم، من رشته م برقه، 5 ترمم هست که توی این رشته درس می خونم، تمام این 5 ترمو شاگرد اول بودم در حالیکه معدل نفر دوم همیشه دست کم بیشتر از یک نمره از من کمتر بود، در ضمن نفر دومم خانوم بود. اینکه کسی سر کلاس حرف می زنه نشون دهنده ی این نیست که اون بیشتر بلده، سر امتحان مشخص میشه کی واقعا بلده.

این حرفایی که شما می زنید مربوط به حداقل 50 سال پیشه. اگر می بینید خانوما کمتر توی مشاغل مهم هستن به خاطر اینه که خانوما هزار جور مسئولیت دارن، مثل آقایون نیستن که تنها وظیفه شون کار کردن بیرون از خونه ست.

حالاچراشمادعواداری؟:blink:
البته شماهرادعایی که دوست داریدمی تونیدبکنید!کی میدونه چه خبره! راستی من قبل ازاینکه بیام تهران جنوب هاروارد درس می خوندم! اگه میتونید خلافش روثابت کنید! :rolleyes:
قبلاهم عرض کردم که عموما آقایون سرترازخانوم هاهستندبه خصوص توی رشته های مهندسی که باریاضیات ومنطق خیلی سروکارداره.دانشجوی خوب خودش روسرکلاس نشون میده.من هم به هرحال ازنمرات بی اطلاع نیستم.به هرحال من براساس چیزی که دراین چهارترم(بایک ترم تابستونی) دیدم قضاوت کردم وفکرمی کنم بعدازچهارترم بشه قضاوت عادلانه ای داشت.شمانبایدباتعصبات کور وفمنیستی اظهارنظرکنید.واقعیت روقبول کنید.هیچ چیزی ازارزش های خانومهاکم نمیشه.

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اقا يه نفر كمك كنه : من ميخوام درس ( طراحي بدنه و شاسي خودرو ) رو بردارم . توي چارتي كه من دارم و البته ماله سال 85 هست ( يعني قديميه ) نوشته پيش نياز اين درس فقط طراحي اجزا (1) هست .. اما شنيدم كه تازگي ها پيشنياز اين درس ارتعاشات هم شده ... كسي چارت جديد رو نداره ؟ لطفا اگه داريد يه نگاه كنيد و منو راهنمايي كنيد ... من كارشناسي ناپيوسته هستم

dma كجايي برادر بيا جواب بده

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
توی این چند صفحه ی گذشته یکم بعضی ها با من دچار تنش شدن !
نمی دونم چرا شاید به خاطر فشار امتحاناست آخه من حرفی نزدم که کسی بخواد ناراحت بشه به هر حال از همه به جز آقای webnama که الان به خاطر بی ظرفیتی و بددهنی ignore کردمش عذر میخوام!
هیچ قصد مغرضانه ای از حرفام نداشتم فقط نظرم رو گفتم !
به هر حال اگر کسی فکر می کنه من مغرورم از خودراضیم و از این حرف ها واقعا برای خودم متاسفم که طوری برخورد کردم که دیگران اینطور فکر کنند !
کوچیک همتون هم هستم !

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام، خوب شد اومدی. میشه بگی فاطمه امینی نجفیان امتحانش تستیه یا تشریحی؟
سلام دوستم
امتحانش تشریحیه
اما یه عالمه از کتاب رو حذف میکنه برای امتحان و فقط قسمت های تقریبا آسون رو امتحان میگیره که حدودا 80 صفحه س
اگه م خیلی بی ربط جواب ندی،خوب نمره میده و راحت 20 میشی
من خیلیا رو از خودم نوشتم،چون متن کتاب یادم نمیومد زیاد،اما بی ربط ننوشتم،19 شدم،پروژه هم دیر تحویل دادم،درس هم یه بار جلسه آخر جواب دادم،اما همیشه جز یه بار سرکلاس حاضر بودم.
این پروژه و سرکلاس داوطلبی درس جواب دادن هم خیلی به نمره ی آخر ترمت کمک میکنه

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
چارت جدیدتر توی سایت نیست؟
از توی سایت دانشگاه برو شاید باشه دانلود کنی

مساله اينجاست كه توي بعضي از چارت ها اصلا اسم اين درس نيست چون قبلا ارائه نميشد يه مدت ... توي چارتي كه سازمان مركزي داده فقط يه درس پيشنيازه اما توي بعضي از دانشگاه ها مثل دانشگاه ازاد مشهد و چند تا دانشگاه ديگه ميبينم كه دو تا درس رو پيشنياز معرفي كرده ( طراحي اجزا و ارتعاشات ) بعضي از دانشگاه ها هم مثل دانشگاه ازاد پرند كه تابستون اونجا بودم ديدم كه نوشته فقط يه درس پيشنياز هست اما توصيه ميكنيم ارتعاشات رو قبلش پاس كرده باشيد ... برام بر داشتن اين درس توي اين ترم حياتي هست

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها اگه آدم توی حساب کاربریش باشه هی می تونه رفرش کنه و وقتی رفرش می کنه اگه مثلا رکوردت باز شد متوجه بشه؟
یا آدم هی باید از حسابش بره بیرون و دوباره بیاد تو؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بالاخره نمردم و یه استاد یه نمره بالاتر از 9ونیم بهم داد :specool:
خدایا شکرت :(:thumbsup::wub:

بالا