• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
من با آقا بیگ این ترم داشتم ازش 17 گرفتم استاد خوبیه ولی به حضور غیاب اهمیت میده
فاطمه رو هم تعریفشو از خود آقابیگ شنیدم میگف خودشو فاطمه با هم سوالا رو طرح میکنن

ممنون........:happy:

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
چرا باز نمیشششششه رکورداااااا؟؟

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
اگه بخوام محاسبات با تقوی بردارم باید مدار به جای دیباج با فاتحی بردارم. این ارزشش داره؟
فاتحی اصلا بلد نیست درس بده یا خیلی خوب درس نمیده. مدار منطقی راحته؟ میشه اگه خودتم خوندی بفهمی؟
خواهش میکنم سریع جواب بدید. میترسم اکنت من ببندن

استاد دیباج خیلی خوب درس میده و سخت هم میده امتحان رو مثل اینکه....نداشتم باهاش...شاید این ترم بردارم باهاش...نمیدونم/...

والا نمیدونم فاتحی خواجه چجوری نمره داده، اما هر 2 تا درسه 3 واحدی هستن...جفتشونم توی ارشد به کار میان...مخصوصا منطقی که تو مواد امتحانی هستش....

ببین شاید اگه ببینی کدوم ارزشش بیشتره بهتر به نتیجه برسی...مثلا اگه بخونی محاسبات رو، میشه تضمین داد که بالای 18 بشی...اما منطقی رو چون نداشتم نمی دونم...بچه های دیگه هم کاش کمک کنن به این دوستمون

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
استاد دیباج خیلی خوب درس میده و سخت هم میده امتحان رو مثل اینکه....نداشتم باهاش...شاید این ترم بردارم باهاش...نمیدونم/...

والا نمیدونم فاتحی خواجه چجوری نمره داده، اما هر 2 تا درسه 3 واحدی هستن...جفتشونم توی ارشد به کار میان...مخصوصا منطقی که تو مواد امتحانی هستش....

ببین شاید اگه ببینی کدوم ارزشش بیشتره بهتر به نتیجه برسی...مثلا اگه بخونی محاسبات رو، میشه تضمین داد که بالای 18 بشی...اما منطقی رو چون نداشتم نمی دونم...بچه های دیگه هم کاش کمک کنن به این دوستمون

ممنون از جوابتون.
با زرین زاد برمیدارم. ایشالاه که هم خوب درس بده و هم نمره. البته روش محاسبات تو ارشد هم میاد

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اگه بخوام محاسبات با تقوی بردارم باید مدار به جای دیباج با فاتحی بردارم. این ارزشش داره؟
فاتحی اصلا بلد نیست درس بده یا خیلی خوب درس نمیده. مدار منطقی راحته؟ میشه اگه خودتم خوندی بفهمی؟
خواهش میکنم سریع جواب بدید. میترسم اکنت من ببندن

من این ترم با فاتحی داشتم ترم پیشم با دیباج داشتم دیباج امتحانش خیلی سخت بود ولی فاتحی امتحانش آسون بود همه سوالا از جزوش بود دیباج خیلی درس میده از اول جلسه تا 10 دقیقه بعد از اتمام جلسه فقط مینویسه تو هم باید باهاش بنویسی وگرنه عقب میمونی ولی فاتحی بیشتر رو مسائل جانبی تاکید داره از نظر نمره هم از دیباج 8.5 شدم(بین خودمون دوتا باشه) از فاتحی هم هنوز نیومده ولی احتمال داره بالا بشم17-19

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از جوابتون.
با زرین زاد برمیدارم. ایشالاه که هم خوب درس بده و هم نمره. البته روش محاسبات تو ارشد هم میاد

با زرین زاد این ترم داشتم از نمره دادنش خیلی ها ناراضی بودن ولی برعکس کسایی که با تقوی داشتن خیلی راضی بودن

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
من این ترم با فاتحی داشتم ترم پیشم با دیباج داشتم دیباج امتحانش خیلی سخت بود ولی فاتحی امتحانش آسون بود همه سوالا از جزوش بود دیباج خیلی درس میده از اول جلسه تا 10 دقیقه بعد از اتمام جلسه فقط مینویسه تو هم باید باهاش بنویسی وگرنه عقب میمونی ولی فاتحی بیشتر رو مسائل جانبی تاکید داره از نظر نمره هم از دیباج 8.5 شدم(بین خودمون دوتا باشه) از فاتحی هم هنوز نیومده ولی احتمال داره بالا بشم17-19

دیباج که امتحانش تستیه پس اصلا به راه حل بچه ها اهمیت نمیده و راه حل هیچ نمره ای نداره، درسته؟

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
طرح ريزي واحدهاي صنعتي هراتيان نژادي-محمود
روشهاي توليد (2) امين-سيدرضا
كارگاه ماشين افزار (2) پاشازاده-حامد
طرح سيستمهاي اطلاعاتي وکنترل مديريت عاطفي-محمدرضا
ماشينهاي افزار (1) زماني نيستاني-محمود
طراحي قالب (1) زماني نيستاني-محمود
محاسبات عددي گلبانگ-رامتين
تفسيرموضوعي نهج البلاغه بابائي توسکي-مهدي

خوب انتخاب کردم

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دیباج که امتحانش تستیه پس اصلا به راه حل بچه ها اهمیت نمیده و راه حل هیچ نمره ای نداره، درسته؟

دقیقا اتفاقا یکی از دلایلی که افتادم فک کنم همین بود راستی شنیدم این ترم 5 نمره هم تشریحی داشته

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
من با آقا بیگ این ترم داشتم ازش 17 گرفتم استاد خوبیه ولی به حضور غیاب اهمیت میده
فاطمه رو هم تعریفشو از خود آقابیگ شنیدم میگف خودشو فاطمه با هم سوالا رو طرح میکنن

سلام

برای آمار فرنوش بهتره یا آقا بیگ ؟؟

از فیزیک ۲ محمد شمس میشناسین ؟؟؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

برای آمار فرنوش بهتره یا آقا بیگ ؟؟

از فیزیک ۲ محمد شمس میشناسین ؟؟؟

فرنوشم تعریفشو زیاد شنیدم ولی من خودم با آقا بیگ داشتم شاید 16 میشدم ولی بقیه رو یه جاهاییشو اشتباه نوشتم بهم 17 داد ازش راضی بودم

نه نمیشناسم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دوستان کسی "صفري وشنويي" رو میشناسه برای آزمایشگاه معماری؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
آقا شانس و ببین!دقیقا ساعت 3 انتخاب واحد شروع میشه من میبینم اینترنتم بازی دراورده!حالا سالی یه بار از این کارا نمیکنه دقیقا میزاره رو ساعت انتخاب واحد این دوسته ما! که البته شکر خدا با یه ری استارت ختم به خیر شد!

خوب من یه چیزایی برا خودم تو یوزر دوستم برداشتم!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آقا شانس و ببین!دقیقا ساعت 3 انتخاب واحد شروع میشه من میبینم اینترنتم بازی دراورده!حالا سالی یه بار از این کارا نمیکنه دقیقا میزاره رو ساعت انتخاب واحد این دوسته ما! که البته شکر خدا با یه ری استارت ختم به خیر شد!

خوب من یه چیزایی برا خودم تو یوزر دوستم برداشتم!

خوش به حالت رفیقای ما که همه بدبختن مثل خودم یکیشون بالا بود که اونم تعطیل شده

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
استاتیک با کی بردارم :دی؟!
یعقوبی
یزدان شناس
دهقان
منعمیان.....

بالا