• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زرین زاد واسه بار ال این ترم نظریه حاسبات ارائه کرده بود که بلد نبود درس بده ، کتاب و جزوه هم نداشتیم . ما سر کلاس بر اساس نظریه بهش مطلب رو یاد میدادیم . امتحان زیر18 نمیشدیم اما به همه داد 12 13 13 . کلا وجب هم نکرده بود . با جوابای غلط خودش مطابقت داده دیده هیچکس به اونا نرسیده از همه کم کرده وگرنه نباید همه این نمره بشن . من که از این درسش راضی نبودم .

درسته،منم از یه دوستم شنیدم که نظریه محاسباتش خوب نیست
کلا هیچ ارفاقی هم نمیکنه.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
خیر!
نمیشناسم!
خب پس اگه رکوردت باز نشده معلومه که معدل این ترم هم توی انتخاب واحد تاثیر داره دیگه!

اگه نمیشناسی چرا اذیت میکنی؟چرا اسپم میدی؟چرا جو میدی؟چرا فضای انتخاب واحد رو مشوش میکنی؟لکن توطئه درکار است!!!

بعدشم چرا ظرفیت نداشته باشه مگه ترم پیش همین تعداد آدم انتخاب واحد نکردن؟!

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
درسته،منم از یه دوستم شنیدم که نظریه محاسباتش خوب نیست
کلا هیچ ارفاقی هم نمیکنه.

ارفاق بخوره تو سرش . نمره خود آدم رو هم نداد . خودش مثل دانشجویی بود که بار اول سر کلاس نشریه نشسته بود همونطوری تا ته ترم گیج و شیش و هشت میزد . یه سوال داده بود 36 تا استیت در میومد . نکرده بود یه بار خودش حل کنه سوال رو بعد بده توی امتحان . تازه سر جلسه هم ترسید بس که سوالاش ناقص و اشتباه بود تا جلو در سلف اومد و تا میز مراقب ها ایستاد و جلوتر نیومد و سریع فلنگو بست . من که بابت این حق خوریش ازش نمیگذرم .

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
اخه روز تقوی بهم نمیخوره:( شاید حذفش کنم:( امتحانش در سطح جزوشه؟
روز بقیه واسه آزمدار به من نمیخوره. مجبورم با این بردارم:(

دوست عزیز پیشنهاد میکنم هرجور که شده با استاد معین تقوی بردار محاسبات رو....آخره ترم مطمئن باش پشیمون نمیشی....نه از لحاظ نمره و نه از لحاظ درس دادن و جو کلاس....
ارزششو داره که 1 روز هیچ کلاسی نداشته باشی،و فقط برای کلاسه ایشون بیای به نظرم

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ارفاق بخوره تو سرش . نمره خود آدم رو هم نداد . خودش مثل دانشجویی بود که بار اول سر کلاس نشریه نشسته بود همونطوری تا ته ترم گیج و شیش و هشت میزد . یه سوال داده بود 36 تا استیت در میومد . نکرده بود یه بار خودش حل کنه سوال رو بعد بده توی امتحان . تازه سر جلسه هم ترسید بس که سوالاش ناقص و اشتباه بود تا جلو در سلف اومد و تا میز مراقب ها ایستاد و جلوتر نیومد و سریع فلنگو بست . من که بابت این حق خوریش ازش نمیگذرم .
در مورد چه استادي صحبت ميكنيد؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
به نظر شما این صفحه چقدر معتبره؟
http://fe.azad.ac.ir/index.aspx?siteid=20&pageid=1208
من میخام چهار شنبه بیام تهران.
واقعا اونطور که توی اون صفحه هست میتونم ساعت 1 مدیر گروه رو ببینم؟
من برای دیدن دو تا مدیر گروه توی این ساعتها رفته بودم،واقعا بودن،هرچند که من این صفحه رو اینجا ندیده بودم و از خود دانشگاه ساعتها رو پرسیده بودم!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اگه نمیشناسی چرا اذیت میکنی؟چرا اسپم میدی؟چرا جو میدی؟چرا فضای انتخاب واحد رو مشوش میکنی؟لکن توطئه درکار است!!!

بعدشم چرا ظرفیت نداشته باشه مگه ترم پیش همین تعداد آدم انتخاب واحد نکردن؟!
قاط زدی برادر DMA :D
ترم پیش همین مقدار بود،اما موضوع این بود که 87 ی ها جدا و 88ی ها جدا انتخاب واحد داشتن،نه اینکه هر 2 ورودی توی یک روز!!!
تازه ترم پیش هم که سر 87 سرور ترکیده بود!
امسال 100% خواهد ترکید!!!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
قاط زدی برادر DMA :D

اگه فقط این بود که مشکلی نداشتم تا الان برا 3 نفر واحد گرفتم! کرمی باز ! استادای آس مکانیک باز! مثل گشنه ای میمونه که کباب بره بزارن جلوش !:wacko:

من واقعا قاطی کردم شما ها هم مثل من بیشتره نمره هاتون نیومده؟! اینا نمیفهمن ما استرس داریم؟ نکنه قرار با ترم بعد با هم بدن؟!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
اگه فقط این بود که مشکلی نداشتم تا الان برا 3 نفر واحد گرفتم! کرمی باز ! استادای آس مکانیک باز! مثل گشنه ای میمونه که کباب بره بزارن جلوش !:wacko:

من واقعا قاطی کردم شما ها هم مثل من بیشتره نمره هاتون نیومده؟! اینا نمیفهمن ما استرس داریم؟ نکنه قرار با ترم بعد با هم بدن؟!

دوستان حداكثر ١٧ واحد برميدارن خوب اين ٣ واحدش مال تو ازشون ميخواستي اين ٣ واحد رو براي خودت بگيري بعد اونا حذف كنن تو برداري

dma

Registered User
لایک‌ها
57
معدل هاي ١٧ آيا ركرودهاي شما باز است؟

بچه ها این سوال منم هست...خیلی مهمه چون من دارم رو واحدای بچه ها برا خودم میگیرم!اگه بسته باشه فایده نداره این کارم!

دوستان حداكثر ١٧ واحد برميدارن خوب اين ٣ واحدش مال تو ازشون ميخواستي اين ٣ واحد رو براي خودت بگيري بعد اونا حذف كنن تو برداري

دقیقا همین کارو دارم میکنم!

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
بچه ها این سوال منم هست...خیلی مهمه چون من دارم رو واحدای بچه ها برا خودم میگیرم!اگه بسته باشه فایده نداره این کارم!

مراقب باش وقتی داری انتخاب میکنی یکی دیگه ازت نقاپه...ترم قبل من حذف کردم که دوستم برداره ولی یه ......گ
در کمین بود....:lol::lol:
الانم دنبال ازف2هستم براش

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
من نفهمیدم این معدل این ترم روی معدل کل برای انتخاب واحد تاثیر داره یا نه؟

bahram@h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از بچه های برق یه سوال داشتم
برا درس مبانی برق 2 (اسحق جوان) و(جلوه مقدم) کلاس ارائه دادن. میشه بگین چطورین

fshb

Registered User
لایک‌ها
31

واسه من هنوز بازه

بالا