• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
سلام من تازه عضو شدم .
ورودی 89 هستم

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
آقا ما همیشه مطالبو دنبال میکردیم
بازم مخلص همه بچه هام هستیم

حاجي دنبال كردن مطلب كافي نيست بايد كامنت هم بذاري ... همين پستي كه دادي اگه بدوني چقدر به من كمك كرد منه ساده فكر ميكردم از بقيه بهتره حبيبي دنبال اين بودم كه با اون ترمو دو بردارم ... حالا ظاهرا تنها گزينه ي من نجفي هست مرسي بابت راهنمايي

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
برادر رامتین...

یه هم فکری کن برادر مغزم هنگ کرده!:wacko:

خوشبحالت كه مغزت فقط امروز هنگه .. من كه امروز از بس قاطي بودم سه بار دعوام شد اونم مني كه توي كل عمرم سه دفعه دعوا نكردم .. امروز همه رو اعصابم در حال پياده روي بودن اخرين دعوام هم سر يه كار اداري توي يه نهاد ( مردمي- نظامي ) با يكي از مسئولان بلا نسبت الاغ اونجا اتفاق افتاد حالا منو چيكارم ميكنن بعدن معلوم ميشه ... خدا به خير بگذرونه ... يه وقت ديديد سر از زنداني چيزي در اورديم

Last edited:

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
ممنون .
این انتخاب واحد خوبه؟
نقشه کشی :ارش صبا
آمار و احتمالات مهندسي :راد-محسن
فيزيک (2:عارف آذر-حسين
رياضي عمومي 2:دوستي-حسين
كارگاه عمومي :حشمتي-مهران
برنامه سازي كامپيوتر :دادگر-سيدعبدالرسول

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ممنون .
این انتخاب واحد خوبه؟
نقشه کشی :ارش صبا
آمار و احتمالات مهندسي :راد-محسن
فيزيک (2:عارف آذر-حسين
رياضي عمومي 2:دوستي-حسين
كارگاه عمومي :حشمتي-مهران
برنامه سازي كامپيوتر :دادگر-سيدعبدالرسول
راد زیاد جالب نیست
عارف آذر خوب درس میده بد نمره میده
زیاضی2 دوستی بچه ها خیلی ازش شاکی بودن،با کرمعلی،بابایی،....اینا بردار

eng_z

Registered User
لایک‌ها
2
شاهرضایی،صفدری خوبن،قائدی درس و نمره ش متوسط خوبه.
معادلات : فکرکنم یاراحمدی بین اینا گزینه ی خوبیه

خیلی ممنون DORDORI

راستی از بچه های شیمی کسی میدونه برای موازنه بین خوشگرد و پهلوانزاده کدومشون بهترن؟​

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
دوستی از چه نظر بده نمره نمیده یا بد درس میده یا کلاس می پیچونه؟

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
خوب خیلی بد شد دیگه نمی تونم تغییرش بدم
یه چیز دیگه من ریاضی 1 پاس کردم میتونم امار و احتمالات بردارم؟

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان....
لطفا اگه میشه برای این درس ها چند تا استاد بهم معرفی کنید :
ریاضی2
معادلات دیفرانسیل
ساختمان گسسته
ادبیات
(پیشاپیش از تمام کسانی که من را یاری می کنند کمال تشکر را دارم)

گسسته با فيضيان بگير

dma

Registered User
لایک‌ها
57
برادر عزيز
بله بيچاره كرد ما رو اما تقريبا همه پاس كردن ...
توي استاد هاي ديناميك ماشين ذوقي بهتره .. دليلي كه بچه ها ميگن بيچاره كرد اين بود كه سئوال هاي پايان ترمش سخت بود و زمانش هم محدود ... تقريبا هيچ كس نتونست بيشتر از 60 درصد سئوالها رو جواب بده ... دليل اين مدل سئوال دادنش هم اين بود كه سئوال ها از روي كتاب خودش كه اخر هاي ترم چاپ شده بود طرح شده بود. و چون بچه ها كتاب دير به دستشون رسيد و البته خيلي ها هم اصلا كتاب رو نخريده بودن نتونستن حل كنن . ذوقي قلق داره اگكگه كسي قلقش رو بلد باشه پاس ميشه ... ضمنا خود من ترم پيش حساب كردم حداكثر نمره پايان ترمم 4.5 بود ( از اين 4.5 نيم نمره براي نوشتن كد كلاس بود كه هيچ كس جز من نميدونست و ذوقي بالاي ورقه امتحان نوشته بود كسايي كه كد كلاس رو بلد باشن نيم نمره به نمره ي اونها اضافه ميشه )‌ ميان ترم هم ترم پيش نگرفت . اما نمره اي كه به من داد 13 بود چون نمره ها رو برده بود روي نمودار و البته من پروژه هم تحويل داده بودم به نظر من كه ذوقي از عصمتي بهتره ... بازم خودت ميدوني

داداش حجت رو تموم کردی دیگه!با ذوقی برمیدارییییم!!!در طول ترم هم مشورت میگیریم ازت که بالا 16 بگیریم ازش انشالله!البته اگه بهمون برسه....
راستی برادر این توحیدی هنوز نمره مارو نداده!بعد از 20 روز!!!!!!
اونی که گفتی اگه سیستم ارور نده...من امروز تست کردم ارور میده!

خوشبحالت كه مغزت فقط امروز هنگه .. من كه امروز از بس قاطي بودم سه بار دعوام شد اونم مني كه توي كل عمرم سه دفعه دعوا نكردم .. امروز همه رو اعصابم در حال پياده روي بودن اخرين دعوام هم سر يه كار اداري توي يه نهاد ( مردمي- نظامي ) با يكي از مسئولان بلا نسبت الاغ اونجا اتفاق افتاد حالا منو چيكارم ميكنن بعدن معلوم ميشه ... خدا به خير بگذرونه ... يه وقت ديديد سر از زنداني چيزي در اورديم

احتمالا میدون **** بودی دیگه!!!
درست میشه انشالله....چرا بلا نسبت!درست نسبت دادی داداش!

راستی دوستان خیلی شرمنده یه اسپم میدم تو این شرایط استرس....برادر رامتین لفظ مغز اومدند من یادم اومد....اگه کسی دکتر مغز و اعصاب خوب سراغ داره لطفا اسمش رو برام پیغام خصوصی بزنه لطفا......

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
احتمالا میدون **** بودی دیگه!!!
درست میشه انشالله....چرا بلا نسبت!درست نسبت دادی داداش!

راستی دوستان خیلی شرمنده یه اسپم میدم تو این شرایط استرس....اگه کسی دکتر مغز و اعصاب خوب سراغ داره لطفا اسمش رو برام پیغام خصوصی بزنه لطفا......

نه ميدون **** نبودم اما يه نهاد زير مجموعه اي از **** بود... بد جوري پشيمونم از كاري كه كردم خيلي قاطي كردم .. خدا كنه خيلي گند نزده باشم هر چي پل بود پشت سرم خراب كردم ..

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
آز فیزیک 2 و آز مدار 1 رو نمیشه با هم برداشت؟؟؟؟
اصلا حواسم نبود :wacko:

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها...من آزمایشگاه فیزیک 2 برنداشتم....اما مدار الکتریکی پاس کردم....

آز مدار 1 تا پیش نیاز داره...یکی مدار الکتریکی...یکی هم آز فیزیک 2..... نمیتونم آز مدار بردارم؟؟؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام

لیست اساتید رشته های مختلف
این لیست از تک تک صفحات این تاپیک جمع آوری شده است و نظرات دوستانی است که در این تاپیک فعالیت دارند
این لیست هر ترم آپدیت می شود

کامپیوتر - لینک دانلود

برق - لینک دانلود

مکانیک - لینک دانلود

عمران - لینک دانلود

صنایع - لینک دانلود

پایه - لینک دانلود
(درس های فیزیک 1 و 2 و آزمایشگاه - آمار-ریاضی 1 و 2 - ریاضی مهندسی- معادلات)

عمومی - لینک دانلود
درس های اندیشه 1 و 2 -زبان - فارسی - انقلاب - تربیت بدنی - قرآن - وصایا-اخلاق- تاریخ - تفسیر +برنامه نویسی برای رشته ای غیر از کامپیوتر

پی نوشت 1 : درسی مثل استاتیک بین رشته های مختلف مثلا عمران و صنایع ، مشترک هست، در لیست تهیه شده، اگر بچه های عمران جواب داده بودند در رشته عمران و اگر بچه های صنایع جواب داده بودند در رشته صنایع جایگذاری شده است، اگر درس مشترکی بین رشته شما و رشته های دیگر .جود دارد، اون یکی رشته هم دانلود کنید

پی نوشت2 : از دوستان خواهشمندیم که اول رشته خود را دانلود کنند، اگر استاد و درس مورد نظر موجود نبود، سوال بفرمایند که از سوال های تکراری جلوگیری شود

پی نوشت 3: این لیست اولین نسخه است، اگه کمبودی هست به بزرگی خودتون ببخشید و حتما یادآوری کنید که اون اشکال در آپدیت بعدی حتما بر طرف شه

آخرین تاریخ آپدیت : 22/ 10/ 88
این لیست جدیدش نیست؟؟

بالا