چقدررررر خووووووببچه ها من هروقت ثبت و میزنم ثبت میکنه ولی به تعداد ثبتام اضافه نمیکنه
تا حالا چند بار ثبت و زدم ولی تعداد ثبتام همون 5 تاس که دیروز زدم!!!!
مشکوکم!!
آها راس میگی!
بابا من آلزایمر دارم!
چیکار کنم خب!این مسئولیت های زندگی واسه آدم حواس نمیذاره!
آخه بابا اصلا حس تمرین حل کردن ندارم!
آره از امیرفخریان فاصله بگیر!![]()
لیست رو بگو بگیم بهت کی خوبه
چرا آمار با آقابیگ برنداشتی؟
این خانومه توپ درس میده،اما زیاد خوب نمره نمیده
ي
باقر پور :hmm::hmm: ( از اين واقعا بدم مياد 2 بار باهاش حذف كردم )
مال منم همینطوره رو 4 گیر کرده.........به نفع ما....:happy:بچه ها من هروقت ثبت و میزنم ثبت میکنه ولی به تعداد ثبتام اضافه نمیکنه
مشکوکم!!
H.E.S.A.M به نظرم تا آخرین روز انتخاب واحد رکوردا بازه
آزادی
اسلام پور
امیدوار
امیرفخریان
بابایی
حيوه داودي
خادم
دوستی
زارع
شاه رضایی
شفیعی موسوی
صفدری
طهرانچی.علاییان-غریب خواجه-غفوری-فرنام-فیض ابادی-قایدی-قربانی-هاشمی-کرمعلی-نوبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
بچه ها من هروقت ثبت و میزنم ثبت میکنه ولی به تعداد ثبتام اضافه نمیکنه
مشکوکم!!
خب شما که سرخود دو تا درسو که تداخل دارن برنداشتی، از اول مجوز گرفتی دیگه، هیچ مشکلی پیش نمیاد، اگرم اینطور که میگین باشه نهایتش یه کم دوندگی داره دیگه.
راستی، میشه بگی چطوری مجوز گرفتی واسه تداخل امتحان؟ من این ترم همین مشکلو دارم، میگن فقط به ترم آخریا مجوز میدیم، الآن یه درسو برداشتم نتونستم همنیازشو بردارم، انتخاب واحدم رو هواست، نمی دونم چی کار کنم![]()
والا اگه اين عيرضا هاشمي هموني باشه كه من باهاش برداشتم كلاسش هتل بود چون من كلا سه جلسه رفتم نه حضور غياب گير داد به ما نه تغيير كد كلا اصلا كاري بهمون نداشت ( شايد فرق كرده باشه اين قضيه مال 4 ترم پيش هست ) سر كلاس فقط اخر ترم بد جوري حالم گرفته شد چون جزوه اي كه مال كرمي بود و من داشتم يه بخشيش ناقص بود يعني اون بنده خدايي كه جزوشو كپي كرده بودم يكي دو تا مطلب رو اصلا ننوشته بود و از شانس بد من همون دو تا مطلب هم دو تا سئوال پايان ترم بود منم كه سر كلاس نرفته بودم اصلا روحم خبر نداشت جريان چيه .. اين شد كه خيلي ناپلئوني پاس كردم فكر كنم 11 شدم محاسبات رو
بچه ها من هروقت ثبت و میزنم ثبت میکنه ولی به تعداد ثبتام اضافه نمیکنه
مشکوکم!!
من این ترم باهاش سیالات داشتم.....هنوز نمره هاش نیومده.
معلوم نیس چیکار میکنه.
البته به نظر استاد پریه و درس دادنش خیلی عالی بود.ولی بچه ها که میگن نمره....وااسفاها
خب شما که سرخود دو تا درسو که تداخل دارن برنداشتی، از اول مجوز گرفتی دیگه، هیچ مشکلی پیش نمیاد، اگرم اینطور که میگین باشه نهایتش یه کم دوندگی داره دیگه.
راستی، میشه بگی چطوری مجوز گرفتی واسه تداخل امتحان؟ من این ترم همین مشکلو دارم، میگن فقط به ترم آخریا مجوز میدیم، الآن یه درسو برداشتم نتونستم همنیازشو بردارم، انتخاب واحدم رو هواست، نمی دونم چی کار کنم![]()
بله دقیقا واسه منم همینطوریه...
یه درسی رو انتخاب میکنم و یکی رو حذف و ثبتو میزنم
درسو ثبت میکنه و به ثبتام زیاد نمیشه ولی اون درسی رو که حذف کردم ثبت نمیکنه و باید برا حذف اون 2باره ثبت بزنم
(نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه:wacko::wacko::wacko![]()
میبینم که به نتیجه من رسیدی؟!این همه ترم پیش بهت گفتم با دوستی معادلات بردار 2 تا تمرین حل کن پاسی صد در صد!گوش نکردی....
البته دوستی معمولا کل کلاس رو 10 میده:blink:
این فرناز فرنام جوونه؟!اگه جوون بود که من حتما بااون میگرفتم:lol:
خب بگو خانومی یا آقا؟آزادی
اسلام پور
امیدوار
امیرفخریان
بابایی
حيوه داودي
خادم
دوستی
زارع
شاه رضایی
شفیعی موسوی
صفدری
طهرانچی.علاییان-غریب خواجه-غفوری-فرنام-فیض ابادی-قایدی-قربانی-هاشمی-کرمعلی-نوبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
آزادی
اسلام پور
امیدوار
امیرفخریان
بابایی
حيوه داودي
خادم
دوستی
زارع
شاه رضایی
شفیعی موسوی
صفدری
![]()
آرههه كجاي كاري ماله من روي عدد يك مونده چه حالي ميدها كه هي الكي ثبت رو بزني![]()