• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
خب دوستان پرداختیدم...از راهنمایی و چشم پاکیتون!!!!مچکرم..
حالا در مورد اساتید کمکم کنید پلیز:
از دیشب دارم این تاپیک و میخونم و استادای خوب رو شناسایی کردم..اینا خوبن؟؟؟
ریاضی 2:امیدوار یا کرمعلی خواستم وردارم که دانشجویان محترم کلاساشونو تا دسته فرو کردن ): بین حيوه داودي-ليدا و طهرانچي-عبدالرضا و علاِئيان-مهدي کدوم خوبه؟اگه استاد بهتری میشناسی لطفا معرفی کنید..

فیزیک 2:فقط اخلاصی رو میشناختم که کلاسش غارت شد..یه استاد خوب پلیز!!!
راستی از علوي نائيني-سيد محمد به شدت دوری کنید...خطر گازگرفتگی!!

معادلات: شنیدم رودک و ارفع و کرمی خوبن..هرکدوم شد وردارم؟؟؟

(استاد خوب=خوب نمره بده..درس دادن اصلا مهم نیس)

پ.ن:
شهریه ثابت رو از کجا باید ببینم؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
با هاشمیان!:blush:
آخه نمره ها اومد، دیدم ازش بیست هم گرفتم! گفتم دیگه براش شناخته تر شده هستم تا منشی! بعد فکر هم نمی کنم خیلی با منشی فرق کنه!
ولی می خوام سرکلاس منشی هم برم!
یک سوال ازت می پرسم خواهش می کنم بقیه زیاد پیش رو نگیرن چون ممکنه دعوا بشه !
شما که نمره ی کامل رو گرفتی فکر می کنی سر کلاس هاشمیان برنامه نویسی هم خوب یاد گرفتی ؟
من این سوال رو از این باب می پرسم که با خیلی از دانشجویان استاد هاشمیان که حرف میزنم میبینم واقعا خیلی مسائل رو یاد نگرفتن میخوام بدونم این دوستمون مثل اون ها بوده یا نه !
به نظرم با زندگیت بازی نکن !!!!!!
می خوای 6 ترم حداقل این جا درس بخونی اگر برنامه سازی بلد نباشی این 3 -4 سال برات تبدیل میشه به دوران محکومیت تو ساواک همش میشه شکنجه ی روحی روانی !
سر کلاس یک استاد دیگه رفتن هم چون نسبت بهش تعهدی نداری نمی تونی خیلی روش حساب کنی !!!
تجربم میگه بار ها گفتم سر کلاس فلان استاد هم برم اما تنبلی گرفتاری خستگی نذاشته این کار رو بکنم !
دیگه خودت میدونی !:jealous:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
آره اتفاقا پاتوقش قبلا اونجا بود
احتمالا خودش بوده :D

شهريه رو بايد اينترنتي بديم؟
منم ثبت نام كنيد :D

خاطره ي خيلي باحالي باهاش دارم ...

نه خير ... هزينه ثبت نام اينه كه تو ايام استرس زاي امتحانات و انتخاب واحد ها بايد يه شيرين كاري انجام بدي تا دل بچه ها يه كم خندون بشه :p
البته توضيح ضروري اينكه منظور اين دوستمون شهريه مهد كودك تهران جنوب هست :D

Last edited:

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
الان مشاهده انتخاب واحدو بزن زیرشمینویشه شهریه ثایت و متغیرتو

1445459314d51151da1a3f.png

:(

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ذخیره بازیابی :
هدایت فر
دادگر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali.ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
fسلام بچه ها
زود میگید زلزله فیروزی بناهای آبی روشنی چطورند؟فیروزی بهتره یا ادیب تو زلزله؟
درس و نمره؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال ازت می پرسم خواهش می کنم بقیه زیاد پیش رو نگیرن چون ممکنه دعوا بشه !
شما که نمره ی کامل رو گرفتی فکر می کنی سر کلاس هاشمیان برنامه نویسی هم خوب یاد گرفتی ؟
من این سوال رو از این باب می پرسم که با خیلی از دانشجویان استاد هاشمیان که حرف میزنم میبینم واقعا خیلی مسائل رو یاد نگرفتن میخوام بدونم این دوستمون مثل اون ها بوده یا نه !
به نظرم با زندگیت بازی نکن !!!!!!
می خوای 6 ترم حداقل این جا درس بخونی اگر برنامه سازی بلد نباشی این 3 -4 سال برات تبدیل میشه به دوران محکومیت تو ساواک همش میشه شکنجه ی روحی روانی !
سر کلاس یک استاد دیگه رفتن هم چون نسبت بهش تعهدی نداری نمی تونی خیلی روش حساب کنی !!!
تجربم میگه بار ها گفتم سر کلاس فلان استاد هم برم اما تنبلی گرفتاری خستگی نذاشته این کار رو بکنم !
دیگه خودت میدونی !:jealous:

آره فکر می کنم خیلی خوب یاد گرفتم!!!!!!!:hmm: ( اگه دقت کرده باشی سوالای مبانی رو گروه طرح می کنه!)
من از اول دبیرستان برنامه نویسی می خوندم!!! به زبان ++C و از روی دایتل! اگه اینکاره باشی می دونی از روی دایتل خوندن چقدر برای یه بچه اول دبیرستانی سخته!
بعد هم من عقیده دارم که با هر استادی که باشی خودت می تونی عالی بخونی و خوب هم یاد بگیری! فقط برای این دنبال استاد بودم چون استاد خوب زحمت آدم رو کمتر می کنه!
حتی اگه استادی هم بد باشه و بد نمره بده آدم خودش بخونه به نظرم خیلی بد پاس کنه با تلورانس 5 نمره است! پس اگه خوب بخونی بیستت میشه پانزده!!! که باز هم نمره بدی نیست!
بعدشم نمی دونم چرا فکر می کنی این دوتا با انقدددددددددر زیاد فرق می کنند!
وقتی نظرت به دو تا استاد توی یه دانشگاه انقدر متفاوته پس لابد فکر می کنی استادای شریف و تهران همه فوق العاده هستند!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آره فکر می کنم خیلی خوب یاد گرفتم!!!!!!!:hmm: ( اگه دقت کرده باشی سوالای مبانی رو گروه طرح می کنه!)
من از اول دبیرستان برنامه نویسی می خوندم!!! به زبان ++C و از روی دایتل! اگه اینکاره باشی می دونی از روی دایتل خوندن چقدر برای یه بچه اول دبیرستانی سخته!
بعد هم من عقیده دارم که با هر استادی که باشی خودت می تونی عالی بخونی و خوب هم یاد بگیری! فقط برای این دنبال استاد بودم چون استاد خوب زحمت آدم رو کمتر می کنه!
حتی اگه استادی هم بد باشه و بد نمره بده آدم خودش بخونه به نظرم خیلی بد پاس کنه با تلورانس 5 نمره است! پس اگه خوب بخونی بیستت میشه پانزده!!! که باز هم نمره بدی نیست!
بعدشم نمی دونم چرا فکر می کنی این دوتا با انقدددددددددر زیاد فرق می کنند!
وقتی نظرت به دو تا استاد توی یه دانشگاه انقدر متفاوته پس لابد فکر می کنی استادای شریف و تهران همه فوق العاده هستند!

زیاد عصبی نشو
تو دبیرستان روبوکاپ میرفتی؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها هرکی معماری میخواد بگیره با موحدی بگیره خیلی استاد گلی بود به من داده 19

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
خاطره ي خيلي باحالي باهاش دارم ...

نه خير ... هزينه ثبت نام اينه كه تو ايام استرس زاي امتحانات و انتخاب واحد ها بايد يه شيرين كاري انجام بدي تا دل بچه ها يه كم خندون بشه :p
البته توضيح ضروري اينكه منظور اين دوستمون شهريه مهد كودك تهران جنوب هست :D

عکس خودته؟ کجاس؟ اون خونه ماله کیه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
عکس خودته؟ کجاس؟ اون خونه ماله کیه؟

البته خونه كه نيست الونك هست اما مكان خوبيه براي خلوت كردن ادم با خودش .. ... اونم وقتي كه 500 كيلومتر دور شده باشي از تهران خراب شده ... يه موقع هايي بد جوري لازمه ..:D

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
البته خونه كه نيست الونك هست اما مكان خوبيه براي خلوت كردن ادم با خودش .. ... اونم وقتي كه 500 كيلومتر دور شده باشي از تهران خراب شده ... يه موقع هايي بد جوري لازمه ..:D

قبول دارم ولی با کوه خیلی بیشتر موافقم
نگفتی کجاس؟

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
من با استاد ساعتچی داشتم.....

بابا دم استاد ساعتچی گرم!!!!
من با ذاکری داشتم ،امتحانمو خوب دادم،نمره ی اضافی(فعالیت کلاسی) هم داشتم!! آخرش شدم 13 :blink: :blink: :blink: :blink:
دیشب که نمره ها اومد حسابی شوکه شدم ،من نمرمو بین 16 (در بدترین حالت ممکن ) الی 18 پیش بینی میکردم ،کلی رو این نمره حساب کرده بودم :eek: :eek: :( :(
به نظرتون درخواست تجدید نظر بدم؟؟؟؟ کمتر نکنه یه موقع؟؟؟؟

arteshbod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

بچه ها این استادها رو کسی میشناسه ؟ چجوری هستند ؟

ریاضی مهندسی: مسگرانی

برسی سیستمهای قدرت 1 : اخوین

ماشینهای الکتریکی 2 : کاویانی

تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستمها : محمد باقر علایی

از همه ممنون

بالا