• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
بیزحمت اگه به نتیجه رسیدین اعتراض بدین خبر بدین ،منم حسابی موندم چه کنم؟؟ :(

میترسم اعتراض بزنم، به جای اینکه نمره من بره بالا، 2-3 نمره کم هم بکنه:(
هیچ کس در طول تحصیلش اعتراض نزده؟ نمیدونه اگه اعتراض بزنیم نمره رو که پایین تر نمیارن!! چون اگه نمره رو کم کنن اوضاع بدتر از الان میشه:(:(:(

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
باز نیست،ظرفیت استادای خوب داره تموم میشه،چیکار کنم؟:(

راه هایی بهتر از حرص خوردن هم فکر کنم باشه!:D
زنگ بزن خدامات کامپیوتری "فکر کنم" شماره اش اینه:
33033337
33033335
از اون مهم تر مثل اینکه فایل ها رو از ایرانشهر باز می کنند. هر جور شده شماره شو گیر بیار!

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي تا به حال ترميم معدل برداشته؟

كسي ميدونه سيستمش چجوريه؟

دیروز تو آموزش کامپیوتر شنیدم داشتن برای یکی توضیح میدادن، گفت اگه معدل کل کسی زیر 12 باشه، می تونه درسایی رو که بین 10-12 شده دوباره برداره که معدلش بره بالای 12. مثل اینکه اگه معدل کل زیر 12 باشه مدرک نمیدن فقط گواهی میدن که مثلا این تعداد واحد گذروندی.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه اون یه نفر دوسته خودم بود!با کمال پر رویی یه همچین واحدی روگرفته بود....بعد امتحان گفت 20 میشه حالا باید ببینمش بپرسم چند شده...

چه جوری تونست برداره؟ آخه کلاسایی که مال جنس مخالف باشه اصلا تو لیست انتخاب واحد نمیاد!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
نه ننیستن . دو ترم که باهاش داشتم میگفت میخوام کل زبان های تخصصی کامپیوتر رو خودم بگیرم و ترم بعدش این کارو کرد و اصلا صفا نبود . به نظرم صفا بیشتر کار میکشه . این رستم زاده فقط هارت و پورت داره . وگرنه طبل تو خالیه . من که 16.5 گرفتم همون حددی که فکر میکردم . ولی کسی که همیششه اکتیو بود و لکچر داد و گفت بهش میتونی دیگه نیای سر کلا بهت 18 به بالا میدم شد 17 !

خیلی ممنون

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
میترسم اعتراض بزنم، به جای اینکه نمره من بره بالا، 2-3 نمره کم هم بکنه:(
هیچ کس در طول تحصیلش اعتراض نزده؟ نمیدونه اگه اعتراض بزنیم نمره رو که پایین تر نمیارن!! چون اگه نمره رو کم کنن اوضاع بدتر از الان میشه:(:(:(

اعتراض کلا فایده نداره من ترم یک انقلاب داشتم از سه تا کلاس 40 نفری 10-15 نفر که 9 تاشون کنفرانس داده بودن قبول شدن بقیه با 2-9 افتادن(من خودم 7 شدم) بعد رفتیم دم در گروه معارف بود فکر کنم حدود 50 نفر بودیم کلی دادو بیداد کردیم هیش کاری نکردن ولی خبر رسانی کردیم که دیگه کسی با اون کلاس بر نداره الانم دیگه بهش انقلاب نمیدن تاریخ تمدن و فرهنگ میدن که اکثرا کلاساش خالیه هیش کی بر نمیداره اسمشم جباری نصیر بود لطفا باهاش برندارین

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دیروز تو آموزش کامپیوتر شنیدم داشتن برای یکی توضیح میدادن، گفت اگه معدل کل کسی زیر 12 باشه، می تونه درسایی رو که بین 10-12 شده دوباره برداره که معدلش بره بالای 12. مثل اینکه اگه معدل کل زیر 12 باشه مدرک نمیدن فقط گواهی میدن که مثلا این تعداد واحد گذروندی.

آره منم شنیدم مدرک معادل میدن

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
اعتراض کلا فایده نداره من ترم یک انقلاب داشتم از سه تا کلاس 40 نفری 10-15 نفر که 9 تاشون کنفرانس داده بودن قبول شدن بقیه با 2-9 افتادن(من خودم 7 شدم) بعد رفتیم دم در گروه معارف بود فکر کنم حدود 50 نفر بودیم کلی دادو بیداد کردیم هیش کاری نکردن ولی خبر رسانی کردیم که دیگه کسی با اون کلاس بر نداره الانم دیگه بهش انقلاب نمیدن تاریخ تمدن و فرهنگ میدن که اکثرا کلاساش خالیه هیش کی بر نمیداره اسمشم جباری نصیر بود لطفا باهاش برندارین

وای استادای درس عمومی هم میندازن:eek:
استادای وزرش و عمومی اصولا نمره کم میدن(بازم بستگی به استاد داره) چون فکر میکنن ماها به درساشون اهمیت نمیدیم اما نمیدونستم بعضیاشون تا این حد میتونن بد باشن که بندازن!!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اکثر بچه ها کامپیوترن 2 تا مکانیک داریم بقیه هم ناشناس میان و میرن:happy:

مرسی از یادآوری! یه لحظه احساس چغندر بودن بهم دست داد :lol:

دو سه نفر دیگه م برق هستند!:D
یه دونه م محض نمونه آی تی داریم!:D
دو تا معدن داشتیم که فعلا یکیش مونده!:D
چهار-پنج تا صنایع داشتیم که من دوتاشون رو تک و توک اینجا میبینم!

یه دونه نمونه عمران هم داریم که omid هست! :D

این مجموعه اطلاعات من از این بخش هست!:D

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
معدل بالای چند میتونه 24 واحد برداره؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
استادای وزرش و عمومی اصولا نمره کم میدن(بازم بستگی به استاد داره) چون فکر میکنن ماها به درساشون اهمیت نمیدیم اما نمیدونستم بعضیاشون تا این حد میتونن بد باشن که بندازن!!
آره بابا کجای کاری؟:lol:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
معدل بالای 17
راستی بعضی از دوستان پریروز میگفتن برای بیشتر از 20 واحد بالای رفت اموزشو این حرفا که مثل اینکه این ترم همچین دنگوفنگی نداره خود سایت متوجه میشه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دو سه نفر دیگه م برق هستند!:D
یه دونه م محض نمونه آی تی داریم!:D
دو تا معدن داشتیم که فعلا یکیش مونده!:D
چهار-پنج تا صنایع داشتیم که من دوتاشون رو تک و توک اینجا میبینم!

یه دونه نمونه عمران هم داریم که omid هست! :D

این مجموعه اطلاعات من از این بخش هست!:D

اطلاعاتت قویه ها من فقط آخر ترما میومدم اینایی رو که گفتمو میشناختم پس ازین به بعد هر کی سوالای آماری خواست مید از شما میپرسه:lol:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اطلاعاتت قویه ها من فقط آخر ترما میومدم اینایی رو که گفتمو میشناختم پس ازین به بعد هر کی سوالای آماری خواست مید از شما میپرسه:lol:
آره تازه گرایش های رشته هاشون رو هم میدونم ، میدونم چه سالی هستن،پیوسته هستن یا ناپیوسته ... !:D
البته تقریبا 90 % رو!:D

در خدمتیم!:lol:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

حالا من کل حقایقو نگفتم بگم گریه همه بچه ها در میاد ولی از اون ترم بود که بدون مشورت درباره استادا با کسی برندارم ترم یک حسابی حال مارو گرفتن :blink:

بالا