• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
آره بابا کجای کاری؟:lol:

یعنی اینقدر بدجنسن که نمی فهمم ما روی نمره های عمومی برای معدل حساب میکنیم!:(خداروشکر تا به حال همچین استادای به پست من نخورده
راستی قرار بود برای صالحی خبر کنم که خوب نمره میده یا نه والا هنوز نمرش نیومده اگه دروس ریاضیت خوبه وپایه ریاضیت قویه سیگنال درس ریاضیه+کلی فرمول اگرم با برومند گرفتی از پسش برمیای

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بچه ها کسی شماره موبایل استاد بابایی نداره من برم گیرش بیارم لهش کنم؟:grrr:
یا...گیلانی فردا یونی هست برم گروه رو روی سرش خراب کنم؟:grrr:
من نمره ریاضی2 م رو میخوام!:grrr:
دچار حس انتقام و خشم و کینه ی درونی شدم!:grrr:

گیلانی چهارشنبه ها یونیه؟!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یعنی اینقدر بدجنسن که نمی فهمم ما روی نمره های عمومی برای معدل حساب میکنیم!:(خداروشکر تا به حال همچین استادای به پست من نخورده
راستی قرار بود برای صالحی خبر کنم که خوب نمره میده یا نه والا هنوز نمرش نیومده اگه دروس ریاضیت خوبه وپایه ریاضیت قویه سیگنال درس ریاضیه+کلی فرمول اگرم با برومند گرفتی از پسش برمیای
چرا نمره ها نمیاد ؟ :(
دست گلت درد نکنه دوستم!:happy::wub:
:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
آخه اگه ما ی درسیو بیفتیم کی باید 2 باره برش داریم که نمره ها رو نمیدن؟؟
اینجور که بوش میاد تا حذف و اضافه نمیدن:hmm:

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه ها برای عمومی من خانوم مریم رضایی رو پیشنهاد می کنم. فقط توجه داشته باشین مریم رضایی فر که تو شکوه هست رو نمیگم، این مریم رضایی خالیه که این ترم تاریخ تحلیلی و انقلاب و قرآن تو شهرک ارائه کرده. امتحانش اینقدر راحت بود که من در عرض 10-15 دقیقه همه ی تستا رو زدم، بعد در حالیکه بچه های دیگه عین چی مشغول نوشتن بودن، ما همگی برگه رو دادیم و خوش و خرم اومدیم بیرون :) خیلی چسبید.

بعد اینکه بیشتر از 20 واحدم پرسیدم، گفتن مجوز می خواد،باید برین آموزش رشته ی خودتون، براتون فعال کنه.

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخه اگه ما ی درسیو بیفتیم کی باید 2 باره برش داریم که نمره ها رو نمیدن؟؟
اینجور که بوش میاد تا حذف و اضافه نمیدن:hmm:
آره دیگه!
تازه من همه ی معدلم به ریاضی 2 م بستگی داره که مشروط باشم یا نه!
جواب اعتراض معادلاتمم نیومده!
از کجا الان بدونم فردا باید چه درسی بردارم؟
اینهمه خودم رو فردا به در و دیوار بزنم و با استادای خوب درس بردارم،بعد ببینم جواب ریاضی 2 و معادلاتم بد اومده و افتادم،مجبور بشم اینا رو بردارم و بقیه رو حذف کنم،... آیا مشروط میشم یا نمیشم؟چند واحد بردارم؟!
اصلا به این چیزا فکر نمیکنن!:grrr:
من چه غلطی بکنم نمیدونم!:grrr:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
راستی بچه ها برای عمومی من خانوم مریم رضایی رو پیشنهاد می کنم. فقط توجه داشته باشین مریم رضایی فر که تو شکوه هست رو نمیگم، این مریم رضایی خالیه که این ترم تاریخ تحلیلی و انقلاب و قرآن تو شهرک ارائه کرده. امتحانش اینقدر راحت بود که من در عرض 10-15 دقیقه همه ی تستا رو زدم، بعد در حالیکه بچه های دیگه عین چی مشغول نوشتن بودن، ما همگی برگه رو دادیم و خوش و خرم اومدیم بیرون :) خیلی چسبید.

بعد اینکه بیشتر از 20 واحدم پرسیدم، گفتن مجوز می خواد،باید برین آموزش رشته ی خودتون، براتون فعال کنه.
اینطور که معلومه تو توی تمام واحد های این دانشگاه کلاس داشتی،فنی و شکوه و قلهک و شهرک و ... :lol:
خونتون کجاس که انقدر سریع و سیری و با همه استادا همه جا درس برمیداری؟:lol:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
این ترم دیگه واقعا از نظر نمره ای افتضاح شده من فک کنم یه سری هاشون نمره هارو نمیدن تا بچه ها زیرابشون نزدنن تو امثال این جور جاها تا انتخاب واحد تموم شه بعد بزنن چنتاشون این ترم مستقیما گفتن این چه حرفاییه تو سایتا دنبال من میزنین

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
این ترم دیگه واقعا از نظر نمره ای افتضاح شده من فک کنم یه سری هاشون نمره هارو نمیدن تا بچه ها زیرابشون نزدنن تو امثال این جور جاها تا انتخاب واحد تموم شه بعد بزنن چنتاشون این ترم مستقیما گفتن این چه حرفاییه تو سایتا دنبال من میزنین
یکی از استادا رو من میدونم که میاد اینجا فروم رو میخونه!:lol:
حتما انقد بهشون فحش میدیم که نمره نمیدن!:lol:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
یکی از استادا رو من میدونم که میاد اینجا فروم رو میخونه!:lol:
حتما انقد بهشون فحش میدیم که نمره نمیدن!:lol:

یکیشون این ترم گفت من کجا رندوم نمره میدم من اصلا اخلاقم بد نیست و ... بدبخت نمیدونست اکثر بچه ها مجبوری باهاش برداشتن منم بش گفتم استاد ما به حرفای اونا گوش ندادیمو با شما برداشتیم کلی حال کرده بود بد بخت آخر سرم نمره بهم افتضاح داد اسمشو نمیگم شاید اینجارو بخونه ناراحت شه

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطور که معلومه تو توی تمام واحد های این دانشگاه کلاس داشتی،فنی و شکوه و قلهک و شهرک و ... :lol:
خونتون کجاس که انقدر سریع و سیری و با همه استادا همه جا درس برمیداری؟:lol:

خونمون که غرب تهرانه، یعنی شمال غرب. شهرکو این ترم برداشتم، اول شکوه با اون استادی که گفتی تفسیر برداشته بودم، دیشب چک کردم دیدم برنامه ی واحدای دیگه اومده، استاد خودمم هست، دیگه دلم نیومد از همچین استاد گلی به خاطر راحتی خودم صرف نظر کنم :p البته تو طول ترم ازمون کار کشید یه خورده، هر جلسه باید جواب یه سوالو براش میل می کردیم که مجموعا 10 تا بود، 300 تا هم سوال داد واسه آخر ترم خوندیم، ولی امتحان مثل آب خوردن بود، در ضمن سر کلاسم خیلی خوش می گذشت.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره دیگه!
تازه من همه ی معدلم به ریاضی 2 م بستگی داره که مشروط باشم یا نه!
جواب اعتراض معادلاتمم نیومده!
از کجا الان بدونم فردا باید چه درسی بردارم؟
اینهمه خودم رو فردا به در و دیوار بزنم و با استادای خوب درس بردارم،بعد ببینم جواب ریاضی 2 و معادلاتم بد اومده و افتادم،مجبور بشم اینا رو بردارم و بقیه رو حذف کنم،... آیا مشروط میشم یا نمیشم؟چند واحد بردارم؟!
اصلا به این چیزا فکر نمیکنن!:grrr:
من چه غلطی بکنم نمیدونم!:grrr:

تو هم معادلات اعتراض دادی؟ فکر نکنم حالا حالاها بیاد. هرکی رو می بینی با ارفع داشته میگه 2-3 نمره از اونی که فکر می کردم بیشتر شدم، اونوقت ما رو ببین :hmm:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
علی اکبر زارع ارندی واسه اخلاق چجوریاست؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خونمون که غرب تهرانه، یعنی شمال غرب. شهرکو این ترم برداشتم، اول شکوه با اون استادی که گفتی تفسیر برداشته بودم، دیشب چک کردم دیدم برنامه ی واحدای دیگه اومده، استاد خودمم هست، دیگه دلم نیومد از همچین استاد گلی به خاطر راحتی خودم صرف نظر کنم :p البته تو طول ترم ازمون کار کشید یه خورده، هر جلسه باید جواب یه سوالو براش میل می کردیم که مجموعا 10 تا بود، 300 تا هم سوال داد واسه آخر ترم خوندیم، ولی امتحان مثل آب خوردن بود، در ضمن سر کلاسم خیلی خوش می گذشت.
یعنی همون طرفای شهرک غربی؟:D
اگه اونجا باشی بچه محل قدیم ما میشی!:D

کدوم استاده؟مال چی بوده؟
تو هم معادلات اعتراض دادی؟ فکر نکنم حالا حالاها بیاد. هرکی رو می بینی با ارفع داشته میگه 2-3 نمره از اونی که فکر می کردم بیشتر شدم، اونوقت ما رو ببین :hmm:
توام مگه با ارفع افتادی ؟؟؟؟!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
"ترم پیش قانونش این بود که اگه یه درسی 2 تا پیش نیاز داشت و تو یکیش رو گذرونده باشی میتونی با درس بعدیش هم نیاز کنی .فکر نکنم قانونا عوض شده باشه.در هرصورت خود دانی دوست من. "

اینو از یه سایت دیگه از بخش نطراتش آوردم(بیکار نیستما برا انتخاب واحد استرس دارم) یعنی من میتونم هم آز مدار1 بردارم هم آز مدار منطقی؟

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
"ترم پیش قانونش این بود که اگه یه درسی 2 تا پیش نیاز داشت و تو یکیش رو گذرونده باشی میتونی با درس بعدیش هم نیاز کنی .فکر نکنم قانونا عوض شده باشه.در هرصورت خود دانی دوست من. "

اینو از یه سایت دیگه از بخش نطراتش آوردم(بیکار نیستما برا انتخاب واحد استرس دارم) یعنی من میتونم هم آز مدار1 بردارم هم آز مدار منطقی؟
کاش میرفتی از یونی میپرسیدی :(
فکرنکنم نشه :(

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153

منم می خواستم آز فیزیک 2 و آز مدار 1 با هم بردارم ،بچه ها گفتن نکن شاید گروه حذف کنه ولی طبق چیزی که تو اون نظره گفته میشه :wacko: بالاخره میشه یا نه ؟؟ این قوانینو از کجا میشه گیر آورد(البته ورژن جدیدشو)

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
منم می خواستم آز فیزیک 2 و آز مدار 1 با هم بردارم ،بچه ها گفتن نکن شاید گروه حذف کنه ولی طبق چیزی که تو اون نظره گفته میشه :wacko: بالاخره میشه یا نه ؟؟ این قوانینو از کجا میشه گیر آورد(البته ورژن جدیدشو)

منم گیج شدم ولی اگه بشه خیلی خوب میشه هرکی آمارشو دراورد به بقیه هم تا فردا صب بگه خواهشا

بالا