DORDORI
Registered User
فکر خوبیه!:happy:فردا برمیدارم تا حذف و اضافه آمارشو در میارم اگه نمیشد حذفش میکنم
فکر خوبیه!:happy:فردا برمیدارم تا حذف و اضافه آمارشو در میارم اگه نمیشد حذفش میکنم
وای ی ی ی ی ی یمنم گیج شدم ولی اگه بشه خیلی خوب میشه هرکی آمارشو دراورد به بقیه هم تا فردا صب بگه خواهشا
یعنی همون طرفای شهرک غربی؟
اگه اونجا باشی بچه محل قدیم ما میشی!
کدوم استاده؟مال چی بوده؟
توام مگه با ارفع افتادی ؟؟؟؟!
منم گیج شدم ولی اگه بشه خیلی خوب میشه هرکی آمارشو دراورد به بقیه هم تا فردا صب بگه خواهشا
منم برگه ی وسطم کنده شده بود!خود شهرک نیست ولی نزدیکه، با ماشین یه ربع راهه. دارم میگم دیگه، مریم رضایی، انقلاب. این ترمم باهاش تاریخ تحلیلی برداشتم. راستی عبدخدایی هم قلهک ارائه داده، شب امتحان انقلابمون تو تی وی نشونش داد :lol:
نه بابا :wacko: از اونی که فکر می کردم کمتر شدم، هرجوری حساب می کنم به این نتیجه می رسم که حتما یه اتفاقی افتاده، یا برگه اضافیایی که گرفته بودم گم شده یا خودم یه گندی زدم که ازش بی خبرم.
منم برگه ی وسطم کنده شده بود!
آره!:hmm:یعنی سرامتحان داشتم مینوشتم کنده شد!یعنی برگه ی اصلی رو که دادن، 4 صفحه ش کنده شده بود؟ :blink: می دونی چیه؟ یادم افتاد که اسممو رو دو تا برگه اضافی که گرفتم ننوشته بودم، اینقدر تو فکر این بودم که وقت کم نیاد اصلا یادم رفت، فقط به مراقبه وقتی داشت ازم می گرفت گیر دادم که بنویسه دوتا برگه اضافی داره
راستی ریاضی مهندسی با کی برداشتی؟
آره!:hmm:یعنی سرامتحان داشتم مینوشتم کنده شد!
منکه هنوز انتخاب واحدم باز نشدهفردا ایشالله
![]()
تبريك ميگم سحر خانم . انشاله موفق و پيروز باشيد.
بچه ها وایرلس دانشگاه الان که تو انتخاب واحده کار میکنه؟
خود شهرک نیست ولی نزدیکه، با ماشین یه ربع راهه. دارم میگم دیگه، مریم رضایی، انقلاب. این ترمم باهاش تاریخ تحلیلی برداشتم. راستی عبدخدایی هم قلهک ارائه داده، شب امتحان انقلابمون تو تی وی نشونش داد :lol:
نه بابا :wacko: از اونی که فکر می کردم کمتر شدم، هرجوری حساب می کنم به این نتیجه می رسم که حتما یه اتفاقی افتاده، یا برگه اضافیایی که گرفته بودم گم شده یا خودم یه گندی زدم که ازش بی خبرم.
از پاسارگاد میشه پرداخت کرد ؟؟
یا اینکه فقط ملت؟
توروخدا جواب بدین !!!
یه توصیه : تو این جور امتحانایی که فکر میکنی برگه اضافی لازمت میشه با خودت یه منگنه کوچیک ببر وقتی همه رو نوشتی برگه های اضافی رو به برگه اصلی منگنه کن اینجوری هم خیالت راحته هم اینکه استاد متوجه میشه با یه دانشجوی مرتب طرفه
دوست عزيز رو صفحه اول پاسخ نامه ذكر ميشه برگه اضافي داره و نيازي به اين كارا نيست
یه توصیه : تو این جور امتحانایی که فکر میکنی برگه اضافی لازمت میشه با خودت یه منگنه کوچیک ببر وقتی همه رو نوشتی برگه های اضافی رو به برگه اصلی منگنه کن اینجوری هم خیالت راحته هم اینکه استاد متوجه میشه با یه دانشجوی مرتب طرفه