• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی همون طرفای شهرک غربی؟:D
اگه اونجا باشی بچه محل قدیم ما میشی!:D

کدوم استاده؟مال چی بوده؟

توام مگه با ارفع افتادی ؟؟؟؟!

خود شهرک نیست ولی نزدیکه، با ماشین یه ربع راهه. دارم میگم دیگه، مریم رضایی، انقلاب. این ترمم باهاش تاریخ تحلیلی برداشتم. راستی عبدخدایی هم قلهک ارائه داده، شب امتحان انقلابمون تو تی وی نشونش داد :lol:

نه بابا :wacko: از اونی که فکر می کردم کمتر شدم، هرجوری حساب می کنم به این نتیجه می رسم که حتما یه اتفاقی افتاده، یا برگه اضافیایی که گرفته بودم گم شده یا خودم یه گندی زدم که ازش بی خبرم.

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
منم گیج شدم ولی اگه بشه خیلی خوب میشه هرکی آمارشو دراورد به بقیه هم تا فردا صب بگه خواهشا

من زنگ زدم دانشگاه ،تلفنا یا قطع بود یا اشغال،وصلم که میشد اپراتور محترم جواب نمیداد :wacko: بچه ها هم نمیدونن :( از کجا بفهمیم آخه؟؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خود شهرک نیست ولی نزدیکه، با ماشین یه ربع راهه. دارم میگم دیگه، مریم رضایی، انقلاب. این ترمم باهاش تاریخ تحلیلی برداشتم. راستی عبدخدایی هم قلهک ارائه داده، شب امتحان انقلابمون تو تی وی نشونش داد :lol:

نه بابا :wacko: از اونی که فکر می کردم کمتر شدم، هرجوری حساب می کنم به این نتیجه می رسم که حتما یه اتفاقی افتاده، یا برگه اضافیایی که گرفته بودم گم شده یا خودم یه گندی زدم که ازش بی خبرم.
منم برگه ی وسطم کنده شده بود!

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم برگه ی وسطم کنده شده بود!

یعنی برگه ی اصلی رو که دادن، 4 صفحه ش کنده شده بود؟ :blink: می دونی چیه؟ یادم افتاد که اسممو رو دو تا برگه اضافی که گرفتم ننوشته بودم، اینقدر تو فکر این بودم که وقت کم نیاد اصلا یادم رفت، فقط به مراقبه وقتی داشت ازم می گرفت گیر دادم که بنویسه دوتا برگه اضافی داره :(

راستی ریاضی مهندسی با کی برداشتی؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یعنی برگه ی اصلی رو که دادن، 4 صفحه ش کنده شده بود؟ :blink: می دونی چیه؟ یادم افتاد که اسممو رو دو تا برگه اضافی که گرفتم ننوشته بودم، اینقدر تو فکر این بودم که وقت کم نیاد اصلا یادم رفت، فقط به مراقبه وقتی داشت ازم می گرفت گیر دادم که بنویسه دوتا برگه اضافی داره :(

راستی ریاضی مهندسی با کی برداشتی؟
آره!:hmm:یعنی سرامتحان داشتم مینوشتم کنده شد!

منکه هنوز انتخاب واحدم باز نشده :(فردا ایشالله :(

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها وایرلس دانشگاه الان که تو انتخاب واحده کار میکنه؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره!:hmm:یعنی سرامتحان داشتم مینوشتم کنده شد!

منکه هنوز انتخاب واحدم باز نشده :(فردا ایشالله :(

واقعا امیدوارم خدا بخیر کنه :eek: من خیلی ارفعو دوست دارم، اصلا دوست نداشتم و فکرشم نمی کردم بین این همه درس، سر درسی که با اون دارم اینطوری خاطره ی بد برام بمونه. دوستام میگن اعتراض فایده نداره ولی به نظر من ارفع حتما رسیدگی می کنه :(

نترس هنوز ظرفیت داره کلی، فقط صبح زود اول وقت بردار، من اولین درسی که برداشتم همین بود، اینقدر هول هولکی برداشتم، عین این ندید بدیدا، انگار رفته بودم رو دور تند :lol:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
اکثر دخترا انتقال داده را با برومندنیا برداشتن حدود20نفر و 5نفر پسر
واکثر پسرها م با فرناز فامیلی حدود18 پسر
میگم:( نکته برومند به خانوم ها فقط نمره میده و فرنازفامیلی هم فقط به آقایون؟:(
من با فرناز نامیلی برداشتم:(

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها وایرلس دانشگاه الان که تو انتخاب واحده کار میکنه؟

من امروز دانشگاه بودم...آره...کار میکرد..اما خیلی پایین بود سرعتش....ساعت حدود 3-4 داشتم چک میکردم انرول رو ....افتضاح بود...به زور تکون میخورد صفحات سایت!!!!!!!!!!!!

farshid_gt

Registered User
لایک‌ها
2

یه توصیه : تو این جور امتحانایی که فکر میکنی برگه اضافی لازمت میشه با خودت یه منگنه کوچیک ببر وقتی همه رو نوشتی برگه های اضافی رو به برگه اصلی منگنه کن اینجوری هم خیالت راحته هم اینکه استاد متوجه میشه با یه دانشجوی مرتب طرفه

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
از پاسارگاد میشه پرداخت کرد ؟؟

یا اینکه فقط ملت؟

توروخدا جواب بدین !!!

یه توصیه : تو این جور امتحانایی که فکر میکنی برگه اضافی لازمت میشه با خودت یه منگنه کوچیک ببر وقتی همه رو نوشتی برگه های اضافی رو به برگه اصلی منگنه کن اینجوری هم خیالت راحته هم اینکه استاد متوجه میشه با یه دانشجوی مرتب طرفه

دوست عزيز رو صفحه اول پاسخ نامه ذكر ميشه برگه اضافي داره و نيازي به اين كارا نيست

p.tajik

Registered User
لایک‌ها
108
همگی خسته نباشید

دفاع مقدس با 1)میر هاشمی یا 2) ولید زمانی ؟ :blink:

farshid_gt

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزيز رو صفحه اول پاسخ نامه ذكر ميشه برگه اضافي داره و نيازي به اين كارا نيست

معلومه که مراقب مینویسه برگه اضافی داره ولی برگه اضافی به هر دلیلی ممکنه از لای پاسخنامه بیوفته

dma

Registered User
لایک‌ها
57
دینامیک ماشین با ذوقی فقط 1 دونه ظرفیت مونده!یعنی به من میرسه؟کیست مرا یاری کند...

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اتفاقا مامانمم دقیقا همینو گفت. حتما از این به بعد این کارو می کنم. اینطوری حداقل دیگه بعد از امتحان اینقدر فکر و خیال آدمو اذیت نمی کنه :eek:

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها نمی دونم عمومی میخوام چی بردارم اصلا:(

یه کمک بهم میکنین ببینم چی به چیه؟؟

کدوم استادا بهترن :؟؟ ::

اندیشه 2:

1-عبدالرحیم اصلی
2- بهرام خالقی
3- سعید کاظم پور
4- محمد صافحیان
5- رضا مافی شیراز
6- سید حسین مدنی
7- محمد کاوه نافچی

آئین زندگی(اخلاق کاربردی):

1- ابراهیم یعقوبی

تاریخ امامت:

1- عین اله ارشادی
2- بهمن خوبی زاده

تفسیر موضوعی قرآن:

1- حمزه آبانگاه
2- محمد احمدی
3- سید جواد جلیلی شانی
4- هادی عظیمی گرگانی

آشنایی با قرآن:

1- سید جلال اخلاقی
2- محمد حسن بیگ وردی
3- محمد حسین پورعباسی
4- محسن تقی پور کران
5- محمدرضا جلیلی
6- سعید زعفرانی زاده
7- سلیمان عباسی

کارگاه:

1- کاظم ایمانی
2- حسین احمدی دانش آشتیانی
3- مهدی بستان شیری
4- جواد دلدار شیخی
5- جلال صفری
6- علی طاهری تمامی
7- سپهر یمینی

----------- راستی، کسی میشناسه استاد فرمیسک ناصرزاده رو؟؟ چجوری درس و نمره میده؟؟؟ با ایشون بردارم کامپایلر رو یا با استاد شاهپریان؟؟؟

بالا