fshb
Registered User
فک کنم عزت دوست بهتر باشه
بقیه دوستان دیگه نظری ندارن؟
فک کنم عزت دوست بهتر باشه
مرسی از راهنماییتون پس برنمیدارم!!ا![]()
دوست عزيز استاد هرچقدر هلو و خوب هم باشه تا زماني كه خودت تلاش نكني فايده نداره . استاد خوب خيلي موثره اما دانشجو هم بايد تلاش كن و درس بخونه (البته خوده من كه هيچ وقت نخوندم)
دوست عزيز استاد هرچقدر هلو و خوب هم باشه تا زماني كه خودت تلاش نكني فايده نداره . استاد خوب خيلي موثره اما دانشجو هم بايد تلاش كن و درس بخونه (البته خوده من كه هيچ وقت نخوندم)
فرمیسک به هیچ وجه هلو نیستااااااااااااااااا
ئلی دز ضعیف تر قوامی هست ، سر کلاسش از درس دادن لذت می برید و حوری یاد میگیرید که تا دکترا هم مسلطین به مبحث حتی اگه نخونید .
من یه ترمم با پورسینا داشتما ولی حذفش کردم اگه یه خورده بلدی باهاش بردار یه پیر مرد باهالیه من که نرفتم ولی بچه ها میگفتن امتحانش آسون بود و باهاش 19 20 هم گرفتن
برادر وصایا چند شدی؟
من همه سوالارو درست جواب دادم ولی بهم داده 19![]()
اخه بستگی داره بلد بودن چی باشه من دبیرستان همیشه 20 19 میشدم ولی خوب زبان عالی نیستم
اگه با برنگی داشتید به همه داده 19
یکی میگفت 10 به زور میشم اما شده 19 کسی هم که میگفت 20 میشم شده 19 ، تازه داشت میرفت سوار ماشینش بشه من هر چی دستاش رو نگاه کردم خالیه خالی بود . هیچ برگه ای همراهش نبود که ببره .
آزمايشگاه مدارهاي الكتريكي (1) مدرسي عاصم-مرتضي
آزمايشگاه مدارهاي منطقي مهندسي-ناصر
كارگاه عمومي (1 صفري-جلال
اینا رو کسی اطلاعات داره ازشون>
ناصر مهندسي هتله
من باهاش از الكترونيكي داشتم
منم 19 20 میشدم ولی برای معلممون کارای کامپیوتری میکردم اونم 7-8 منو میداد 19-20
اگه واقعی بوده نمرت فک نکنم ازش بدت بیاد و میتونی نمره بالا بگیری ازش
سوال قبلی که کسی جواب نداد حداقل بگد برای فارسی کی خوبه:پی
رمضاني-مهناز
صادقي-معصومه
برای تاریخ امامت ---محققيان گورتاني-زهرا ---خوبه؟
زبان کی خوبههههههه؟؟؟؟؟؟
با امیر راحت ترم!
رفتم داداش...کافی نت هم سرعتش پایین بود با این ترافیک سایت حتی سایت بالا نمیومد!
یعنی واقعا داغون شدم! بر پدر و مادرشون لعنت....
مکانیک سیالات برداشتم با پناه....:grrr:
طراحی اجزا هم بهم نمیخورد نتونستم بگیرم.....
داداش رامتین این استاد آشتیانی مدیر گروه رو من رفتم پیشش گفتم فقط یه کد طراحی اجزا بهم میخوره اونم 47 نفر پر شده بعد بهم گفت برو اگه تونستی باهاش برداری بردار اگه نه بعد حذف و اضافه بیا برات بر میدارم.....حالا به نظرت با توجه به اینکه ظرفیت فیزیکی کلاس هم پر شده این برام انجام میده یا فقط میخواسته منو از سرش باز کنه؟
یکی یه هم فکری کنه من فقط 14 واحد دارم![]()
روحانی رو میشه باهاش کنار اومد؟ همه میگن خیلی خوب درس میده وباید فعالیت داشته باشی من کلافعالیتم خوبه میتونم باهاش پایگاه داده بردارم؟یعنی اگه خوب بخونم میتونم ازش 15-16 بگیرم؟
ممنون پس آز الترونیکیشم بردارم؟
خوب نمره میده؟ حضور غیاب واسش مهمه
آخه من کلا آدم منفی هستم نمیتونم مثبت بازی دربیارم از بچه ها میپرسه؟ اگه میپرسه برم تو فاز منگل بازی شاید دلش واسمون بسوزه
زبان تیمورتاش یا اسراری
فارسی معصومه صادقی خیلی خوبه
ممنوندرس نمیپرسه،ولی مبصر گروه بندی میکنه،بچه ها میرن لکچر میدن،استاد هم فقط تشریفشون رو میارن.![]()