• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
سلام من خیلی وقت نیست عضو persiantools هستم، اما همیشه میینم این تاپیک UP هستش:blink:، حالا سوالی واسم پیش اومده: شما چند نفر هستید که خیلی پست میزنید؟؟ persiantoolsی ها اکثرشون از تهران هستن؟اکثرشون توی واحد تهران جنوب آزاد درس میخونن؟ یا ... لطفاً توضیح دهید

من فک کنم تو استاد روحانی هستی و اومدی حال منو بگیری آقا جون من نمیخوام باهت بردارم دمت گرم به اون رفیقتم (سلاجقه) بگو بابا 2 تا به خودت اضافه ظرفیت بده 4 تا هم به استادای دیگه زور که نیست نمیخوامت ازصب تا حالا یه دونه هم اضافه ظرفیت به استادای دیگه ندادین حواسمون هست

Last edited:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
میگم من این ترم باهاش ساختمان داده دارم، یعنی این انقد بده؟ با عزت دوست بردارم بهتره؟ کدوم بهتر نمره میدن؟

نه آقاجون... از من میشنوی با شاهپریان درس برندار... جالب نیست...

من با شاهپریان داشتم... 11 گرفتم... بقیه هم خیلی جالب نشدند...

درس دادنش خوب نیست... همون شبهه کد های ساختمان داده رو هم جالب درس نمیده...

با عزت دوست برداری بهتره... حداقل درس رو میفهمی...

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نه آقاجون... از من میشنوی با شاهپریان درس برندار... جالب نیست...

من با شاهپریان داشتم... 11 گرفتم... بقیه هم خیلی جالب نشدند...

درس دادنش خوب نیست... همون شبهه کد های ساختمان داده رو هم جالب درس نمیده...

با عزت دوست برداری بهتره... حداقل درس رو میفهمی...
ببین تو بگو من با برومند بردارم بهتر درس میفهمم یا با لطفعلی؟
من هنوز بین این دوتا گیر کردم :(

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
ببین تو بگو من با برومند بردارم بهتر درس میفهمم یا با لطفعلی؟
من هنوز بین این دوتا گیر کردم :(

من با لطفعلی معماری داشتم با 9 افتادم ، بالاترین نمره 12 بود ، اون ترم اینم قاطی کرد اصلا سوالاش از جزوه نبود . شبکه هم داشتم . سوال طرح نکرده بود ، از بانکی که از قبل داشته سوال داده بود و توی سوالاش سوالایی بود که توی جزوه ی ما نبود اما جزوه 4 5 ترم قبلش بود . واسه همین 17 شدم . خیلی به خودش زحمت طرح سوال نمیده . اما خیلی استاد با سوادیه . ارزش نشستن سر کلاسش هست خصوصا شبکه . مغز آدم دچار فوران میشه انقدر اطلاعات میریزه تیوی 2 ساعت داخلش . فقط یه ایرادی داره هر دو کلاسم شنبه ها ساعت 10 تا 12و30 بود همیشه نزدیک 11 میومد ، خیلی استاد شلخته ایه از این لحاظ . ولی اکثرا ازش راضی هستن منم خیلی قبولش دارم حیف که سوالا درست حسابی طرح نمیکنه . یکی از دوستان هم میگفت الکترونیکی باهاش 20 شده و خیلی هم نخونده بوده . اگه صداشو ضبط کنید مشکل سرعت هم رفع میشه . اصولا از روی جزوه میخونه و خیلی از جاش تکون نمیخوره .

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
انقد بدم میاد بین دو تا استاد گیر کنم :(
اه اه اه :(

کابوسهای شما چیه عزیز جان؟
روحانی؟!سلاجقه؟!

هیچ کدوم

کابوس من شیرازی هست ببینم نرم 2 پاسم میکنه از شر این یونی خلاص بشم یا نه ؟ :(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من با لطفعلی معماری داشتم با 9 افتادم ، بالاترین نمره 12 بود ، اون ترم اینم قاطی کرد اصلا سوالاش از جزوه نبود . شبکه هم داشتم . سوال طرح نکرده بود ، از بانکی که از قبل داشته سوال داده بود و توی سوالاش سوالایی بود که توی جزوه ی ما نبود اما جزوه 4 5 ترم قبلش بود . واسه همین 17 شدم . خیلی به خودش زحمت طرح سوال نمیده . اما خیلی استاد با سوادیه . ارزش نشستن سر کلاسش هست خصوصا شبکه . مغز آدم دچار فوران میشه انقدر اطلاعات میریزه تیوی 2 ساعت داخلش . فقط یه ایرادی داره هر دو کلاسم شنبه ها ساعت 10 تا 12و30 بود همیشه نزدیک 11 میومد ، خیلی استاد شلخته ایه از این لحاظ . ولی اکثرا ازش راضی هستن منم خیلی قبولش دارم حیف که سوالا درست حسابی طرح نمیکنه . یکی از دوستان هم میگفت الکترونیکی باهاش 20 شده و خیلی هم نخونده بوده . اگه صداشو ضبط کنید مشکل سرعت هم رفع میشه . اصولا از روی جزوه میخونه و خیلی از جاش تکون نمیخوره .
ساعت کلاسش خیلی بده!
شنبه ها بعدازظهر 4 تا 6 هست.
راهمم خیلی دوره
میخوام ببینم ارزش داره اینهمه خودم رو اذیت کنم و اونموقع بردارم باهاش یا نه با همون برومند بردارم؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
انقد بدم میاد بین دو تا استاد گیر کنم :(
اه اه اه :(

کابوسهای شما چیه عزیز جان؟
روحانی؟!سلاجقه؟!

آره دیگه تو که خودت از صب شاهد بودی فقط 5 دقیقه برای صرف نهار رفتم بکوب اینجا نشستم یکی دیگرو باز کنن باهاش بردارم شرشو بکنم

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
ساعت کلاسش خیلی بده!
راهمم خیلی دوره
میخوام ببینم ارزش داره اینهمه خودم رو اذیت کنم و اونموقع بردارم باهاش یا نه با همون برومند بردارم؟

من نه برومند رو میشناسم نه تا حالا از نزدیک دیدمش نه چیزی ازش شنیدم . لطفعلی اگه قبلش توی یونی باشه فکر نکنم خیلی شلخته باشه .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آره دیگه تو که خودت از صب شاهد بودی فقط 5 دقیقه برای صرف نهار رفتم بکوب اینجا نشستم یکی دیگرو باز کنن باهاش بردارم شرشو بکنم
بخدا میگن روحانی واسه سیستم عامل خیلی خوبه!
گیر نده!
پایگاه داده شنیدم خیلی گیره!
یادم نیس تو چیا برداشتی،اما اگه سیستم عاملت با روحانیه بیخیال،خوبه
بچه هایی که با اون داشت واقعا راضی بودن از درس دادنش و حاضر نبودن با استاد دیگه یی عوضش کنن!
من که از 7-8 نفر اینو شنیدم!
حالا دیگه نمیدونم!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من نه برومند رو میشناسم نه تا حالا از نزدیک دیدمش نه چیزی ازش شنیدم . لطفعلی اگه قبلش توی یونی باشه فکر نکنم خیلی شلخته باشه .
برومندنیا نشنیدی واقعا؟:(

فکرنکنم لطفعلی قبلش یونی باشه :(
نمیدونم :(

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ساعت کلاسش خیلی بده!
راهمم خیلی دوره

منظورت برومندنیاست؟ اگه اونه که میگن خوبه من میخواستم باهاش انتقال داده بردارم که بچه ها گفتن درسش سنگینه

mamadbobo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام ببخشید اینو میپرسم،استاید محترم شما هم نمراتو اعلام نکردن یا فقط منه ببدبختم که نمرهام نیومده...:(:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منظورت برومندنیاست؟ اگه اونه که میگن خوبه من میخواستم باهاش انتقال داده بردارم که بچه ها گفتن درسش سنگینه
اوهوم همونو میگم!:(
البته اگه با لطفعلی بردارم روزای یونیم کمتر میشه و میشه شنبه یکشنبه دوشنبه :(
اما با برومندنیا یه چهارشنبه هم اضافه میشه،اما خب حداقل کلاسش نصفه شب برگزار نمیشه!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بخدا میگن روحانی واسه سیستم عامل خیلی خوبه!
گیر نده!
پایگاه داده شنیدم خیلی گیره!
یادم نیس تو چیا برداشتی،اما اگه سیستم عاملت با روحانیه بیخیال،خوبه
بچه هایی که با اون داشت واقعا راضی بودن از درس دادنش و حاضر نبودن با استاد دیگه یی عوضش کنن!
من که از 7-8 نفر اینو شنیدم!
حالا دیگه نمیدونم!

اتفاقا من برعکسشو شنیدم ولی من ازش نمره بالا میخوام 10 -12 فایده نداره میخوام همونقدر که تلاش میکنم:lol: نمره بگیرم بیشتر نخواستیم کمتر نده با این وضع بی معدلی:( والا

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان سلام ببخشید اینو میپرسم،استاید محترم شما هم نمراتو اعلام نکردن یا فقط منه ببدبختم که نمرهام نیومده...:(:(

اساتید غیر محترم ! ما هم اعلام نکردن ! ز یه ور سر تمرین گرفتن چونه میزنن که چون بین ترم تابستونی نیست باید یه هفته ای نمرات رو بدیم و فرجه واسه تمرین تحویل دادن نمیدن از اینور 17 روز میگذره از امتحان .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من و دوستم داره سه هفته میشه منتظر نمره ی ریاضیمون هستیم و خشک شدیم و نیومده :(

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اوهوم همونو میگم!:(
البته اگه با لطفعلی بردارم روزای یونیم کمتر میشه و میشه شنبه یکشنبه دوشنبه :(
اما با برومندنیا یه چهارشنبه هم اضافه میشه،اما خب حداقل کلاسش نصفه شب برگزار نمیشه!

رفیقم که بهم گفت خیلی خوبه

بالا