• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

farshid_gt

Registered User
لایک‌ها
2
سید محمد ثامنیان برای تفسیر موضوعی نهج البلاغه میشناسید؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
از نظر اخلاقی میگفتن استاد خوبیه و کلا حال میکنی سر درس دادنش از بقیه نظرا هم که خبر دقیق نگرفتم اگه واجبه بگو تا برات بپرسم:lol:

فرمیسک 20 هست ، توی صفحها های قبل توضیح کامل دادم . درس فوق 20 هست ، اخلاقم همینطور ، کلاسشم همینطور ، امتحانش واسه ما که اولیت ترمش بود سخت بود اما انگار دیگه دستش اومده چطوری بگیره . دوستم این ترم 19 گرفت ازش .

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
سوال قبلی که کسی جواب نداد حداقل بگد برای فارسی کی خوبه:پی

رمضاني-مهناز
صادقي-معصومه

برای تاریخ امامت ---محققيان گورتاني-زهرا ---خوبه؟

زبان کی خوبههههههه؟؟؟؟؟؟

زبان تیمور تاش قدیما که خیلی خوب بود!!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
من از شاهپریان متنفرم . رفته بودیم همه واسه 20 . 30 خرداد رفتیم یونی که امتحانا لغو شد . افتاد 24 تیر ، واسه همه میل زد بیاین دور اول شرکت کنید آسونتره به همه هم بگید . بلدم نبود الگوریتم درس بده که . همیشه نمونه سوال جلسه آخرش رو میخونیدم . برامون 3 4 دوره نمونه سوال ترم های پیش رو فرستاد و همونا رو توی حل تمرین اخرش حل کرد و همه سوالاش معلوم بود چیه فقط اعداد و حالات عض میشد . رفتیم سر جلسه یه دونه سوال از اون همه نمونه سوالی که فرستاده بود و جلسه آخر حل کرده بود نداده بود . از فروشنده دوره گردی داده بود که توی جزوه ش فقط اسمش بود و حتی یه مثال عددی نداشت . اصلا خودشم بلد نبود . اصلا جروه ش کامل نبود ، تنها تمرینات کامل که ازش داشتیم همون کلید امتحانات قبلیش بود که تازه فهمیدیم یه مساله چطور حل میشه . خودش توی کلاس هی فرض می کرد ، هی با اعداد فرضی پیش می رفت و نمیفهمیدیم این عددا آخه چطوری در میاد . سر امتحان همه هاج و واج بودن اومد گفت شما 24 روزه پشتتون باد خوردهمیگید سخته . شماها واسه 20 اومدید حالا که20 نمیشید ناراحتید ، گفت شماها تنبلید ! نباید به جزوه اکتفا می کردین باید کتاب های مختلف می خوندین . کدوم آدم عاقلی نمونه سولای قبلی ، روش استاد توی امتحانای قبلی ، استناد به کلاس حل تمرین و جزوه رو ول میکنه میره دنبال کتاب لاتین و سولایی که توی جزوه اصلا اسمش فقط اومده نه بیشتر . خلاصه که خیلی آدم مزخرفیه از نظر من . البته چرا ! کافیه دختر باشید و بهش آویزون بشید اونوقت ........

یه مدت سر کلاسش عذاب وحدان گرفته بودم چرا اینقدر اذیتش میکنیم با 4 تا از دوسام بودم ساعت 7.5 صب بود کلاساش البته خودش دوبرابر ما میخندید میگف کلاسای 7.5 معمولا همه خوابن شما دیگه عجب جونورایی هستین ولی نامرد آخر ترم خیلی بد نمره داد هرکیو ازش پرسیدم گف خیلی بد نمره داده ولی اون ترمی که من باهاش داشتم امتحانش آسون بود انصافا

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اگه با برنگی داشتید به همه داده 19

یکی میگفت 10 به زور میشم اما شده 19 کسی هم که میگفت 20 میشم شده 19 ، تازه داشت میرفت سوار ماشینش بشه من هر چی دستاش رو نگاه کردم خالیه خالی بود . هیچ برگه ای همراهش نبود که ببره .

:eek:
من اون کتاب کذایی رو 3 دفعه خوندم.... بعد نامرد داده 19....ای داد از دست این اساتید...

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
فرمیسک 20 هست ، توی صفحها های قبل توضیح کامل دادم . درس فوق 20 هست ، اخلاقم همینطور ، کلاسشم همینطور ، امتحانش واسه ما که اولیت ترمش بود سخت بود اما انگار دیگه دستش اومده چطوری بگیره . دوستم این ترم 19 گرفت ازش .

دستت درست من صبح کامنتاتو دیدم سر همون با فرمیسک برداشتم بعدشم رفتم تحقیق دیدم همه چیزایی که گفتی رو دیگران هم میگفتن
بازم ممنون;)

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197

دوستتون درسش خیلی خوبه یا متوسطه؟؟
خیلی سخت بود یعنی چجوری بود؟؟ خیلی بالاتر از حد چیزی بود که درس داده بود؟؟؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اوه اوه
یه رفرش میکنی چند تا صفحه اضافه میشه:دی

نمیشه یه تاپیک جداگانه برای استادها باز کرد ؟؟؟

بهتر به جواب میرسیم اینطوری نمیشه همه پست ها رو خوند

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
دستت درست من صبح کامنتاتو دیدم سر همون با فرمیسک برداشتم بعدشم رفتم تحقیق دیدم همه چیزایی که گفتی رو دیگران هم میگفتن
بازم ممنون;)

خواهش می کنم ، ایشالا مدلش عوض نشه این ترم که شرمنده نشم . امیدوارم نمره ی خوبی بگیرید . راستی بعضی وقتا اول کلاس از جلسه ی قبل یا آخر کلاس از همون جلسه که درس داده کوییز میگیره . البته بیشتر وقتا مخصوصا وقتی درس همون روز باشه برگه ها رونمیگیره و میگه خودتون صحیح کنید .

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
ممکنه یک نفر در مورد فیزیک 2 کمی بهم راهنمائی بده؟
چطور درسیه ؟
تیتر فصل هاش چیه ؟
از هر فصل چند نمره میاد ؟
کدوم استادا خوبند؟

استاد انصاری هم خیلی خوبه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
متاسفانه پر شده:(

اگه بلدی با پورسینا بردار اگه بلد نیستی واستا با تیمور تاش بردار آخرین جلسه ازتون میپرسه چه نمره ای میخواین من گفتم 20 که 20 هم داد البته دفترشو آورده بود سر امتحان اونایی که گند زده بودن رفتن بهش گفتن استاد مارو فقط قبول کن که به همشون 10-12 داد ولی من هیچی نگفتم بااینکه گند زده بودم امتحانشم فقط پر کن چون خودش گفت سر حضور غیاب هم حساس نیست زیاد

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
پس من با همین استاد فرمیسک بردارم؟؟

همه موافقین پس؟؟:D

با اجازه ی همه...بچه ها تایید کنن، منم بر میدارم فرمیسک رو:D:p

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
یه مدت سر کلاسش عذاب وحدان گرفته بودم چرا اینقدر اذیتش میکنیم با 4 تا از دوسام بودم ساعت 7.5 صب بود کلاساش البته خودش دوبرابر ما میخندید میگف کلاسای 7.5 معمولا همه خوابن شما دیگه عجب جونورایی هستین ولی نامرد آخر ترم خیلی بد نمره داد هرکیو ازش پرسیدم گف خیلی بد نمره داده ولی اون ترمی که من باهاش داشتم امتحانش آسون بود انصافا

میگم من این ترم باهاش ساختمان داده دارم، یعنی این انقد بده؟ با عزت دوست بردارم بهتره؟ کدوم بهتر نمره میدن؟

Last edited:

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
من از شاهپریان متنفرم . رفته بودیم همه واسه 20 . 30 خرداد رفتیم یونی که امتحانا لغو شد . افتاد 24 تیر ، واسه همه میل زد بیاین دور اول شرکت کنید آسونتره به همه هم بگید . بلدم نبود الگوریتم درس بده که . همیشه نمونه سوال جلسه آخرش رو میخونیدم . برامون 3 4 دوره نمونه سوال ترم های پیش رو فرستاد و همونا رو توی حل تمرین اخرش حل کرد و همه سوالاش معلوم بود چیه فقط اعداد و حالات عض میشد . رفتیم سر جلسه یه دونه سوال از اون همه نمونه سوالی که فرستاده بود و جلسه آخر حل کرده بود نداده بود . از فروشنده دوره گردی داده بود که توی جزوه ش فقط اسمش بود و حتی یه مثال عددی نداشت . اصلا خودشم بلد نبود . اصلا جروه ش کامل نبود ، تنها تمرینات کامل که ازش داشتیم همون کلید امتحانات قبلیش بود که تازه فهمیدیم یه مساله چطور حل میشه . خودش توی کلاس هی فرض می کرد ، هی با اعداد فرضی پیش می رفت و نمیفهمیدیم این عددا آخه چطوری در میاد . سر امتحان همه هاج و واج بودن اومد گفت شما 24 روزه پشتتون باد خوردهمیگید سخته . شماها واسه 20 اومدید حالا که20 نمیشید ناراحتید ، گفت شماها تنبلید ! نباید به جزوه اکتفا می کردین باید کتاب های مختلف می خوندین . کدوم آدم عاقلی نمونه سولای قبلی ، روش استاد توی امتحانای قبلی ، استناد به کلاس حل تمرین و جزوه رو ول میکنه میره دنبال کتاب لاتین و سولایی که توی جزوه اصلا اسمش فقط اومده نه بیشتر . خلاصه که خیلی آدم مزخرفیه از نظر من . البته چرا ! کافیه دختر باشید و بهش آویزون بشید اونوقت ........

كاملاً موافقم باهات . هيچي بارش نيست و من نميدونم چرا بهش اجازه تدريس ميدن .
من باهاش 9 شدم ، بعدش با قوامي گرفتم و تازه فهميدم طراحي الگوريتم چي هست . حاضرم قسم بخورم مباحثي رو كه قوامي به ما درس داد اين اصلا تيترش رو هم با ما نگفته بود .
عشقش اينه كه يك وب سايت داشته باشه اما هنوز نتونسته يك سايت براي خودش بسازه :))

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
اگه بلدی با پورسینا بردار اگه بلد نیستی واستا با تیمور تاش بردار آخرین جلسه ازتون میپرسه چه نمره ای میخواین من گفتم 20 که 20 هم داد البته دفترشو آورده بود سر امتحان اونایی که گند زده بودن رفتن بهش گفتن استاد مارو فقط قبول کن که به همشون 10-12 داد ولی من هیچی نگفتم بااینکه گند زده بودم امتحانشم فقط پر کن چون خودش گفت سر حضور غیاب هم حساس نیست زیاد

نه دیگه از تیمورتاش فقط اسمش مونده، دوستم این ترم باهاش داشت، گفت تیمورتاش ی دنیا عوض شده

kh_lnz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسی از راهنماییتون پس برنمیدارم!!ا:)

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
پس من با همین استاد فرمیسک بردارم؟؟

همه موافقین پس؟؟:D

با اجازه ی همه...بچه ها تایید کنن، منم بر میدارم فرمیسک رو:D:p

دوست عزيز استاد هرچقدر هلو و خوب هم باشه تا زماني كه خودت تلاش نكني فايده نداره . استاد خوب خيلي موثره اما دانشجو هم بايد تلاش كن و درس بخونه (البته خوده من كه هيچ وقت نخوندم :( )

بالا