من خودم سیستم باهاش داشتم، درمورد دیتابیس این چیزی بود که از دوستم شنیدم ،ولی واقعا دیتابیس خوند ترم قبل (تا حدی که سیستم روحانی رو حذف کرد چون نمیرسید دوتاش رو باهم بخونه)مطمئنی میشه ازش 15 گرفت؟
من خودم سیستم باهاش داشتم، درمورد دیتابیس این چیزی بود که از دوستم شنیدم ،ولی واقعا دیتابیس خوند ترم قبل (تا حدی که سیستم روحانی رو حذف کرد چون نمیرسید دوتاش رو باهم بخونه)مطمئنی میشه ازش 15 گرفت؟
مطمئنی میشه ازش 15 گرفت؟
سلام من خیلی وقت نیست عضو persiantools هستم، اما همیشه میینم این تاپیک UP هستش:blink:، حالا سوالی واسم پیش اومده: شما چند نفر هستید که خیلی پست میزنید؟؟ persiantoolsی ها اکثرشون از تهران هستن؟اکثرشون توی واحد تهران جنوب آزاد درس میخونن؟ یا ... لطفاً توضیح دهید
persiantools متعلق به دانشجوی فعال است.این از تاثیر سخنان رئیس جدیدمونه،مام حرف گوش کن،فعالیم دیگه!!!!
persiantools متعلق به دانشجوی فعال است.
persiantools متعلق به دانشجوی فعال است.
یعنی کل یوم اینجا هم معدلی شد پست دادن؟!:blink:
اصلا چی هست اینا که میگی؟
فداتآقا راستی ممنون که در مورد هم نیازی اطلاعات دادی :happy:
نزدیک بود فاجعه رخ بده!!
باور کن من نمیدونماگه میدمنستم خیلی زود تر از این حرفا بهت میگفتم
من برای یه اداره ای فرم پر میکردم همینو میخواستوای مرسییییییییییییییییی که یه واکنشی نشون دادی مهربون :heart:
من شنبه واسه ثبت نامم باید بیام دانشگاه (تازه ناپیوسته معماری قبول شدم)، قبلش باید برم تو اینرول یه فرمیو پر کنم تا یه کد رهگیری بهم بده تا شنبه بتونم ثبت نام کنم، تو اون فرمه اومده:
نوع آخرین مدرک: پودمانی ، ضمن خدمت ، معادل ،مصوب ، مرسوم
می دونم که مدرک من 3تای اولی نیست
وای مرسییییییییییییییییی که یه واکنشی نشون دادی مهربون :heart:
من شنبه واسه ثبت نامم باید بیام دانشگاه (تازه ناپیوسته معماری قبول شدم)، قبلش باید برم تو اینرول یه فرمیو پر کنم تا یه کد رهگیری بهم بده تا شنبه بتونم ثبت نام کنم، تو اون فرمه اومده:
وای مرسییییییییییییییییی که یه واکنشی نشون دادی مهربون :heart:
اگه اینطوره که من نباید هیچی پست بدم اما فروم رو پست بارون کردم! :lol:احتمالا معدلین زیر 15 موقع انتخاب واحد حق پست دادن ندارن !!
از اون خنده معلومه که همه رو پاسیدی دیگهمن برگشتم
همه نمره هامم اومده![]()
خواهش میکنم :wub:وای مرسییییییییییییییییی که یه واکنشی نشون دادی مهربون :heart: