Belgheis
Registered User
- نوشتهها
- 163
- لایکها
- 9
من برای یه اداره ای فرم پر میکردم همینو میخواست
ولی منم نمیدونستم چیه! به خاطر همین این سوالو تو فرم تیک نزدم
ممنونمممممممممممم از کمکت
من برای یه اداره ای فرم پر میکردم همینو میخواست
ولی منم نمیدونستم چیه! به خاطر همین این سوالو تو فرم تیک نزدم
فدات
بالاخره اینجا جمع شدیم که اگه کاری از دستمون برمیاد برای همدیگه انجام بدیم دیگه
انجام وظیفه بود
خوش برگشتی خواهرمن برگشتم
همه نمره هامم اومده![]()
وای مرسییییییییییییییییی که یه واکنشی نشون دادی مهربون :heart:
من شنبه واسه ثبت نامم باید بیام دانشگاه (تازه ناپیوسته معماری قبول شدم)، قبلش باید برم تو اینرول یه فرمیو پر کنم تا یه کد رهگیری بهم بده تا شنبه بتونم ثبت نام کنم، تو اون فرمه اومده:
نوع آخرین مدرک: پودمانی ، ضمن خدمت ، معادل ،مصوب ، مرسوم
می دونم که مدرک من 3تای اولی نیست
امیر انتخاب واحدت به کدامین سو انجامید؟!!
تونستی چیز خوبی برداری؟
ببین تا اونجایی که میدونم موقع ثیت نام کارشناسی که ثبت نام میکنه اگر اشتباهی تو همون برگه باشه رو تصحیح میکنه منظورم اینه که الان نمیدونم شما باید چی بزنی ولی موقع ثبت نام بپرس و بگو که کدوم رو زدی و آیا درسته یا نه....
ما خودمون که یضرب کارشناسی میخونیم یادمه اگه اشتباه نکنم مرسوم رو زد............
به احتمال زیاد شما هم مرسوم هستی..........![]()
از اون خنده معلومه که همه رو پاسیدی دیگه
چیا بودن؟چند شدی؟خیلی توپ شدم
20 واحد
خودم باورم نمیشه:blink:
خیلی توپ شدم
20 واحد
خودم باورم نمیشه:blink:
تصاعدی بالا رفته!ای وااااااااای
من صبح 60 تومن طلبکار بودم الان زده 100 تومن بدهکار
رو چه حسابی؟؟؟
والله خواهر من خودم فکر کنم پارسال مرسوم رو انتخاب کردم...در ضمن زیاد به این فرمه توجه نکن تو پرکردنش خیلی چیزا رو چرند باید بنویسی چون گزینه ای که مربوط به تو باشه رو نداره...فقط راستی برای ثبت نام تو سایت یه عکس خوب بده مثل من نشی ...فکر کردم عکس آزمونم میخوره رو کارت دانشجوییم یه عکس زاقارت دادم...الان عکس کارت دانشجوییم خیلی بیریخته....
و اینکه اون برگه که روش زده مثلا شنبه ساعت فلان بیایید برا ثبت نام رو ببر حتما چون بدون اون رات نمیدن تو حوزه ثبت نام...
مرسی،
آخه فرمه اینترنتیه اگه تیک نزنم ارور میده که باید یکیو انتخاب کنم تا کدرهگیری بده بهم
از طرفیم گفتم شاید چون اینترنتیه قابل تغییر نباشه یه موقع (1%) مشکلی پیش نیاد.
بازم ممنونم![]()
این هفته که عمرا!خواهش میکنم..........
راستی بروبچ یه سوال شروع کلاسارو زده شنبه.....واقعا از شنبه شروع میشه یا بازم هفته اول سرکاریه......:blink:
آخه من هنوز ترم زوج رو تجربه نکردم.........:blush:
نه میخوام بدونم واقعا میخوای از شنبه بری یونی؟؟؟؟خواهش میکنم..........
راستی بروبچ یه سوال شروع کلاسارو زده شنبه.....واقعا از شنبه شروع میشه یا بازم هفته اول سرکاریه......:blink:
آخه من هنوز ترم زوج رو تجربه نکردم.........:blush:
این هفته که عمرا!
میدونی که .... !!!
نه میخوام بدونم واقعا میخوای از شنبه بری یونی؟؟؟؟
خجالت هم خوب چیزیه
خب یه سرچ کنید ، من به اینا رسیدم :
4 – 68 - به دانشجويانيکه پس از اتمام دروس دوره ميانگين کل آنها بين 12 -10 بوده و يا در شمول ماده 46 آيين نامه آموزشي قرار گرفته باشند اما با اعمال ماده 47 و تبصره آن و ساير موارد، شرايط مفاد بندهاي68-2 و 3 – 68 را احراز مي کنند نيز مدرک مرسوم دانشگاهي اعطا مي گردد.
5 – 68 - به دانشجويانيکه پس از اتمام دروس دوره ميانگين کل آنها بين 12- 10 بوده و يا مشمول ماده 46 اين آيين نامه مي باشند و با اعمال مفاد بند 4 – 68 شرايط لازم را براي دريافت مدرک مرسوم کسب نمي کنند و يا بدلايلي ( مشکل **** وظيفه و ...) قادر به اجراي مفاد بند 4 – 68 نمي باشند مدرک مصوب اعطا مي گردد.
http://www.iauctb.ac.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=82&tempname=Theme1
خب من 4تا درس خیلی اصلی خیلی سنگین برداشتم آخهپس من چی 21 واحد برداشتم فقط 1 وصایا عمومیه!