• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
بچه هايي كه مازاد شدن اين شانسو دارن خودشون بين گزينه هاي اندك انتخاب كن ( البته هميشه اينجوري نيست) زمان من انتخابي شد و من نرفتم بيرون افتادم نيروي انتظامي . ليسانسه ها يادشون نره اگه ارتش رو گفتند بزنن بيرون و گرنه احتمال نيروي انتظامي افتادن و بعد راهور افتادن خيلي زياده ..

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
نگران نباش دوست عزیز
همون روز که بری برای افتتاح حساب بهتون شماره حساب رو میدن
همون شماره حساب واسه **** وظیفه نیازه
بعدا میتونید برید و بد از 10 روز کارتتون رو بگیرید
موفق باشی
یا علی

خیلی ممنون

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا من هنوز کامل متوجه نشدم.

1 اسفند 6صبح که میرم میدون **** از همونجا اعزام میکنن یا اینکه برگه میدن میگن فلان روز و ساعت بیا فلان جا؟

و اینکه وسایلو باید همون 1ام با خودم ببرم یا اینکه نه وقتی رفتم اردکان و وسایل بهم دادن دوباره میگن برین فلان روز بیاین که من همون روز وسایل خودمو بردارم ببرم؟

:rolleyes:

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ببخشید این سوال می پرسم
شنیدم وضعیت بهداشتی پادگانها خوب نیس این درسته؟ از اونایی که رفتن یکی بگه وضع حموم و سرویس بهداشتی پادگانها چطوریه (آفتابه سوراخ و اینا:blush:)

ciltex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بچه های نیرو هوایی خضرایی کسی نبود....:happy:

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
مجددا سلام
دوشنبه(2 اسفند) تعطیله ،تکلیف ما چی می شه؟ میگن بربن ،سه شنبه بیاین؟

cleverchild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 اسفند از رشت اعزامی مشکین شهر-بیگلری نبود!!!!!!!!!!!!
بدو بدو که داریم میریمااااا
جا نمونی

مهدی - 09111365223

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی رفیق

یه سوال دیگه یعنی 1 اسفند میگن چیا لازمه بیاریم ؟
چيز زيادي لازم نيست ببري فقط لباس گرم ويه خورده آجيل و تنقلات وكتاب و مجله واسه وقتاي بيكاري.همه چيزاي ديگه رو اون جا مي دن

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ببخشید این سوال می پرسم
شنیدم وضعیت بهداشتی پادگانها خوب نیس این درسته؟ از اونایی که رفتن یکی بگه وضع حموم و سرویس بهداشتی پادگانها چطوریه (آفتابه سوراخ و اینا:blush:)
داداش توقع نداشه باش جايي كه مي ري وضعيت بهداشتيش خيلي عالي باشه اما ان قدرا هم بد نيست

مي گذره سخت نگير

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هنوز کامل متوجه نشدم.

1 اسفند 6صبح که میرم میدون **** از همونجا اعزام میکنن یا اینکه برگه میدن میگن فلان روز و ساعت بیا فلان جا؟

و اینکه وسایلو باید همون 1ام با خودم ببرم یا اینکه نه وقتی رفتم اردکان و وسایل بهم دادن دوباره میگن برین فلان روز بیاین که من همون روز وسایل خودمو بردارم ببرم؟

:rolleyes:
1اسفندهيچي لازم نيست باخودت بياري اون جا تعيين مي كنن كه كي وچه روزي واز كدوم ترمينال بايد اعزام شي وقتي رفتي اردكان اون جا ديگه موندگاري تا 25يا30 روز ديگه كه بهت ميان دوره بدن

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ازدوستان مي تونه بگه كه منظوراز معاف موقت چيه؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
1اسفندهيچي لازم نيست باخودت بياري اون جا تعيين مي كنن كه كي وچه روزي واز كدوم ترمينال بايد اعزام شي وقتي رفتي اردكان اون جا ديگه موندگاري تا 25يا30 روز ديگه كه بهت ميان دوره بدن
مرسی :)

cleverchild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر داغ
همین الان شبکه خبر با ارتباط خبری ناجا اعلام کرد که مشمولین تحصیل کرده اول اسفند در ساعت 6:30 در تهران میدان **** و در شهرستانها در مراکز **** وظیفه حضور پیدا کنن تا به محل آموزش اعزام بشن(یعنی خودمون نریم)

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
كسي ازدوستان مي تونه بگه كه منظوراز معاف موقت چيه؟
منظور اینه که بهت مثلا 6 ماه یا یک سال معاف موقت می دن که باید تو این مدت خوب بشی اگه نشدی یا معاف از رزم می دن یا دوباره معاف موقت می دن ... خیلی بعیده معاف دایم کنن ...
با معاف موقت می تونی برا دانشگاه اقدام کنی برای ثبت نام ولی برای گواهینامه راهنمایی رانندگی نه چون وضعیت جسمیت مشخص نیست برای راهنمایی رانندگی . :)

mamali23

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی می دونه آموزشی مشهد نیروی هوایی چطوره ؟؟ کلا واسه اول اسفند لیسانس بهترین جا واسه آموزشی کجاست ؟ من خراسان شمالی هستم

:D یدونه هم خدمتی دیگه. تا الان شدیم 3نفر نیروهوایی مشهد

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
خبر داغ
همین الان شبکه خبر با ارتباط خبری ناجا اعلام کرد که مشمولین تحصیل کرده اول اسفند در ساعت 6:30 در تهران میدان **** و در شهرستانها در مراکز **** وظیفه حضور پیدا کنن تا به محل آموزش اعزام بشن(یعنی خودمون نریم)

یعنی همون روز اعزام میکنن؟ ولی من فکر کنم بگن سوم بیاین پادگان چون دوم هم تعطیله.

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دوستان برای کسانی که سایز لباسشون بزرگ هستش (قدی) و بزرگ پا هستن تکلیف لباس فرم و پوتین چی می شه؟ :دی
عمو عرفش اینه که اکثر پادگانا لباسو که می دن بعدش چند روز مرخصی می دن که طرف بره یا عوض کنه یا اندازه کنه یا بخر نهایتا اگه هم اندازت نشد و مرخصی هم ندادن باید تحمل کنی ... می تونی هم ریسک بکنی یه دست لباس خاکی بخری :eek:

بالا