• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
عمو عرفش اینه که اکثر پادگانا لباسو که می دن بعدش چند روز مرخصی می دن که طرف بره یا عوض کنه یا اندازه کنه یا بخر نهایتا اگه هم اندازت نشد و مرخصی هم ندادن باید تحمل کنی ... می تونی هم ریسک بکنی یه دست لباس خاکی بخری :eek:

عمـــــــــو 2 سال تحمل کنم؟! دیگه از چیزی از پاهام برام نمیمونه عمـــــــو :(
راستی تخت هم هستش! ای خدا بیچاره شدم رفت :(

cleverchild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی همون روز اعزام میکنن؟ ولی من فکر کنم بگن سوم بیاین پادگان چون دوم هم تعطیله.

من خودمم موندم
دیروز رفتم **** وظیفه گفتم بیام اینجا یا خودم باید برم-گفت کجا افتادی:گفتم بیگلری-گفت خودت برو
اما امروز صبح که شبکه خبر میدیدم(8:30 AM) این سرهنگه که میاد اخبار ناجا رو میگه گفت که تمامی مشمولان دارای مدارک تحصیلی کاردانی،لیسانس و فوق لیسانس که 1 اسفند اعزام هستن راس ساعت 6:30 صبح در تهران به میدان **** و در شهرستانها به مراکز **** وظیفه حضور پیدا کنن برای اعزام-هیچ حرفی از اینکه خودشون باید برن نزده و گفته تمامی مشمولان.
حالا نمیدونم خودم برم بیگلری یا برم **** وظیفه!!!!!!!

الانم اینو دیدم
http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...8b713&ID=5483cd56-0bf6-448c-9ebc-576ec46c5ed9

با این اوصاف بدو بدو جا نمونی
مشکین شهر- بیگلری از رشت کسی نبود

مهدی - 09111365223

Last edited:

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان مالک اشتر اراک کسي ترخيص شده؟؟

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عمـــــــــو 2 سال تحمل کنم؟! دیگه از چیزی از پاهام برام نمیمونه عمـــــــو :(
راستی تخت هم هستش! ای خدا بیچاره شدم رفت :(
پاهات تو حلقم :lol:
نه عمو آموزشی تقو لقه کلا اگه هم اندازت نشد تو این دو ماه دمپایی بپوش جای جوراب مثل بچه های ما :lol:
برا پاهاتم اگه دوس داری برو معافی اقدام کن ... حالا چه توی آموزشی چه قبلش ولی توی یگان کلی طول داره تا بتونی معافی بگیری :happy:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
پاهات تو حلقم :lol:
نه عمو آموزشی تقو لقه کلا اگه هم اندازت نشد تو این دو ماه دمپایی بپوش جای جوراب مثل بچه های ما :lol:
برا پاهاتم اگه دوس داری برو معافی اقدام کن ... حالا چه توی آموزشی چه قبلش ولی توی یگان کلی طول داره تا بتونی معافی بگیری :happy:

عمو مگه معافی برای پا می دن؟ :(
سایز پام 49 هستش قدم هم که 205 :(

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
عمو مگه معافی برای پا می دن؟ :(
سایز پام 49 هستش قدم هم که 205 :(

عمو شما همون مایکل جردن نیستی؟
127fs4573872.gif

من برای Hyper Extension پام (کشش بیش از حد مفاصل) اقدام کردم کلی دردسر کشیدم آخرم نشد... خیلی باحال بود آخرین روزی که دیگه دکتر اصلی داشت معاینه میکرد که بگه معافی یا نه گفت "من هر چی ورق میزنم پیدا نمی کنم ببینم این چند درجه باید باشه تا معاف بشی، شما برو حالا اونجا اگه مشکلی بود میتونی برای معافی اقدام کنی".

منم گفتم
3yfm7ut.gif

cleverchild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر داغ
همین الان شبکه خبر با ارتباط خبری ناجا اعلام کرد که مشمولین تحصیل کرده اول اسفند در ساعت 6:30 در تهران میدان **** و در شهرستانها در مراکز **** وظیفه حضور پیدا کنن تا به محل آموزش اعزام بشن(یعنی خودمون نریم)

از صبح داشتم کشیک میدادم که دوباره این خبر رو بشنوم
16:30 دوباره اخبار ناجا رو داد(شبکه خبر)
گفتش مشمولین فارغ التحصیل دانشگاهها ،شامل کاردانی ،کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکترا و فارغ التحصیلان پزشکی که 1 اسفند اعزام هستند با در دست داشتن برگ محل خدمت،برگ واکسیناسیون،شناسنامه و کارت ملی راس ساعت 6:30 صبح در تهران: میدان **** و در مراکز استانها: سازمان **** وظیفه استان حضور داشته باشند

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پادگان مالک اشتر اراک کسي ترخيص شده؟؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
عمو شما همون مایکل جردن نیستی؟
127fs4573872.gif

من برای Hyper Extension پام (کشش بیش از حد مفاصل) اقدام کردم کلی دردسر کشیدم آخرم نشد... خیلی باحال بود آخرین روزی که دیگه دکتر اصلی داشت معاینه میکرد که بگه معافی یا نه گفت "من هر چی ورق میزنم پیدا نمی کنم ببینم این چند درجه باید باشه تا معاف بشی، شما برو حالا اونجا اگه مشکلی بود میتونی برای معافی اقدام کنی".

منم گفتم
3yfm7ut.gif

دست رو دلم نزار
cry222.gif

با این اوصاف از الان باید برم دنبال پوتین و لباس! شانسی که آوردم منبع این چیزا نزدیک خونمون هستش.
127fs4730978.gif

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
آموزشی تموم شد :D ...
حالا شنبه تقسیم هست . هنوز نمی دونم به کدوم یگان پدافند باید برم . هر جا باشه خوبه ..

دوران آموزشی که خیلی خوش گذشت - همون هتل هوایی که می گن واقعا هست ...

Last edited:

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من 3 ماه پیش تمام کردم آموزشیم اراک بود سخت بود ولی تمامش کردم
ناراحت نباشین اینقدر زود تمام میشه که ازش فقط چند تا عکس تو ذهنتون میمونه
از اون دسته آدمایی بودم که الکی انداختمش عقب ولی الان واقعا دارم حسرت میخورم که چرا زودتر نرفتم
موفق باشین

nokhodchiha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 3 ماه پیش تمام کردم آموزشیم اراک بود سخت بود ولی تمامش کردم
ناراحت نباشین اینقدر زود تمام میشه که ازش فقط چند تا عکس تو ذهنتون میمونه
از اون دسته آدمایی بودم که الکی انداختمش عقب ولی الان واقعا دارم حسرت میخورم که چرا زودتر نرفتم
موفق باشین

شما چندم ماه ترخيص شدي؟؟
امروزچهارشنبه 27بهمنه..به نظر شما مالک اشتر اراک کي ترخيص ميکنه؟؟فردا؟؟

mamali23

Registered User
لایک‌ها
0
به سلامتی شما از کجا هستید؟ من از ساری اعزامم ( لیسانس):rolleyes: شنیدم نزدیکه حرمه و کنار فرودگاه
من از قزوینم (لیسانس- 1366). منم شنیدم که پدافند چسبیده به فرودگاهه. آخر خیابان نخ ریسی
راهی تا حرم نیست

Last edited:

qazvini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب داستانی شده این اعزام ما ... تو برگه نوشته باید 7 صبح باید مشکین شهر باشیم . اینجا که پرسیدم (قزوین) میگن باید 7 صبح قزوین باشیم ولی الان که بچه های تهران میگن که بهشون گفتن خودشون باید برن باز شک کردم . از قزوین کسی نیست واسه بیگلری ؟

سلام
منم مشكينم از قزوين
رفتم **** وظيفه گفتن خودت بايد بري ولي الان تو فروم يكي نوشته بود اخبار گفته بايد بريم **** وظيفه شهرمون.
فردا دوباره ميرم مي پرسم.
شما ليسانسي؟

mamali23

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم مشكينم از قزوين
رفتم **** وظيفه گفتن خودت بايد بري ولي الان تو فروم يكي نوشته بود اخبار گفته بايد بريم **** وظيفه شهرمون.
فردا دوباره ميرم مي پرسم.
شما ليسانسي؟

**** وظیفه فردا تعطیله همشهری. بزار شنبه برو:) شنبه تا چهراشنبه کار میکنن

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا،پيرو فراخوان مشمولان فارغ التحصيل داراي برگ آماده بخدمت به تاريخ 1/12/1389 به اطلاع كليه مشمولان مي رساند:

نحوه و چگونگي اعزام بخدمت دوره ضرورت مشمولان فارغ التحصيل طي ابلاغيه اي (برگ اعلام محل مراجعه ) به اطلاع مشمولان رسانيده شده و اين قبيل از عزيزان مي بايست بر اساس اطلاعات مندرج در آن برگ اقدام نمايند.

لذا آندسته از مشمولاني كه به هر دليل تاكنون موفق به دريافت برگه اعلام محل مراجعه نگرديده اند مي توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مراجعه و نسبت به دريافت آن برگ اقدام و بر اساس اطلاعات مندرج رفتار نمايند.

اینطور که توی سایتشون زدن باید خودمون بریم پادگان اموزشی ما که مشگین شهریم
حالا اخبار نمیدونم چه گفته
چیکار کنیم؟!!
این هم از وضع مملکت با سرباز گرفتنش

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دوستان معافیت قد نداریم دیگه؟ کلاً راهی نیست با قد بلند و سایز بزرگ ( پا - لباس )معاف شد؟ :دی

بری اونجا 2برابر خودتم پیدا می کنی ...
من پیدا کردم .. اسمش قول برره بود !=))
اصولا ارشد و دژبان میشی ..
( یه توصیه : دژبان دمه در نشو! )

بالا