• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

majid65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوکی:D خوبه 3 نفر شدیم اینجا که نیرو هوایی افتادیم.ایشالا که خوش بگذره :rolleyes: میگما کنسرو ماهی بیاریم میشه اونجا جوش زد؟:wacko:

خوب ظاهرا" که نیرو هوای جای خوبیه .نه فک نمی کنم بذارن کنسرو بیاری . اونجوری هم که من شنیدم جایی واسه گرم کردن نیست . آی دی یاهو داری بده بیشتر باهم صحبت کنیم

qazvini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكين شهر از قزوين اگه كسي هست.
تماس بگيره با هم بريم.
09370205099

mamali23

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من درست منظور شما رو متوجه نشدم!
من اعزامی از اصفهان هستم و برای من توی برگه سفید نوشته :" 7 صبح پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی اراک "
حالا باید 7 صبح برم ستاد فرماندهی شهر خودمون یا مستقیم برم پادگان ؟

لطف میفرمایید بگید شما از کدوم شهر اعزام میشید؟

باید جایی که توی برگتون نوشته برید.
من از قزوین اعزام میشم

mamali23

Registered User
لایک‌ها
0
اوکی:D خوبه 3 نفر شدیم اینجا که نیرو هوایی افتادیم.ایشالا که خوش بگذره :rolleyes: میگما کنسرو ماهی بیاریم میشه اونجا جوش زد؟:wacko:

:D من شنیدم از نظر غذایی موردی نداره. کنسرو رو بعید میدونم بزارن. ولی خشکبار مث کشمش و گردو بیار گار غذارو میکنه:D به منم بده :p

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
خوب ظاهرا" که نیرو هوای جای خوبیه .نه فک نمی کنم بذارن کنسرو بیاری . اونجوری هم که من شنیدم جایی واسه گرم کردن نیست . آی دی یاهو داری بده بیشتر باهم صحبت کنیم
آیدیم رو پی ام کردم :D
:D من شنیدم از نظر غذایی موردی نداره. کنسرو رو بعید میدونم بزارن. ولی خشکبار مث کشمش و گردو بیار گار غذارو میکنه:D به منم بده :p

:lol: آخه شنیدم کنسروم میزارن:wacko: یکی از فامیلامون برده بود:wacko: خشکبار که حتما :D

lake_house

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کدوم پادگان هستی؟
من خودم دی89 مازاد بودم.افتادم چمران ناجا.چند روز اول حسابی داغون بودم.خب منم مثل تو نمیخواستم اونجا باشم.به هر حال باهاش کنار اومدم و الان آموزشیم تموم شده.
اگه پارتی داری یا میتونی جور کنی برو **** وظیفه و گرنه اصلا بهش فکر نکن و توکلت به خدا باشه.

مالک اشتر اراکم
لیسانسم
کسی نمیدونه اگه واسه اموزشی نرم چی میشه؟؟

arash6381

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خب به سلامتیا 1/12 ها راهی شدن
حالا 1/2/9 بیان تو بحث
من که امروز ارشد دادم خیلی سخت بود:blink: دهنشون سرویس
من خودم 1/2 با کارناسی از اصفهان اعزامم
:f34r:

کی دفترچه رو فرستادی؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دقیقا درسته :D بهترین جا برای خدمت هست نیرو هوایی ارتش. مخصوصا واسه لیسانسه ها

تایید میشه /.

البته نیرو هوایی هم بدی های خودش رو داره منتهی بهترین نیرو هست به نظر من.

den7ial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه های تهران که 1/12 به بیگلری مشگین شهر می رن !!! آقا ماهم جزوشونیم . امروز رفتم ترمینال غرب بلیط گرفتم ....واسه ساعت 7 عصر 30 ام ... سر ساعت 6 صبحم میرسه اونجا... هر کی زودتر گرفته اشتباه نکنه ..اونجا یخ می زنین یا باید برین پادگان تا صبح بلرزین بعدم بلاتکلیف باشین تا مسولین بیان... من که جوری گرفتم که 6 صبح برسم جلو پادگان ...

در ضمن من کارشناسی ارشد عمران هستم..چه میشود خدا داند !.. امیدوارم بعد این دوماه برمون گردونن شهر خودمون!!!

امیدوارم خوش بگذره ... راستی میگن درست سرده اونجا ولی از اراک بهتره ..چون اراک بد جوری هواش کثیفه و آبش آلوده است .. هفته اول مریضید .... خلاصه امیدوارم از سرما یخ نزنم اونجا !!

Last edited:

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
شما چندم ماه ترخيص شدي؟؟
امروزچهارشنبه 27بهمنه..به نظر شما مالک اشتر اراک کي ترخيص ميکنه؟؟فردا؟؟

اون وقت ما رو 1/6/88 ترخیص کردند و گفتند که 7/6/88 خودمون رو به ستاد فرماندهی تهران بزرگ معرفی کنیم

den7ial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام
میشه بدی هاش رو بگین؟
مرسی

سلام

بدیش اینه که نیروی هوایی ارتش هست نه **** ، و کلا ارتش خیلی گیر بازاره و سختیــ ش خیلی بیشتر از **** هست/.

مورد بعد هم اینکه نیرویی هوایی دزفول و چابهار هم جزء بدترین و سختگیر ترین ها هستند و هر کسی نمیتونه اونجاها خدمت کنه /. مگر اینکه با لیسانس و بالاتر برن اونجا یا خوش شانس باشه...

چابهار هم که از لحاظ امنیتی زیاد جالب نیست/.

منتهی شیراز که من هستم واسه گروهبان ها واقعا هتله /. هر چند همشون غیر بومی هستند ولی حال میکنن...

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
من خودمم موندم
دیروز رفتم **** وظیفه گفتم بیام اینجا یا خودم باید برم-گفت کجا افتادی:گفتم بیگلری-گفت خودت برو
اما امروز صبح که شبکه خبر میدیدم(8:30 AM) این سرهنگه که میاد اخبار ناجا رو میگه گفت که تمامی مشمولان دارای مدارک تحصیلی کاردانی،لیسانس و فوق لیسانس که 1 اسفند اعزام هستن راس ساعت 6:30 صبح در تهران به میدان **** و در شهرستانها به مراکز **** وظیفه حضور پیدا کنن برای اعزام-هیچ حرفی از اینکه خودشون باید برن نزده و گفته تمامی مشمولان.
حالا نمیدونم خودم برم بیگلری یا برم **** وظیفه!!!!!!!

الانم اینو دیدم
http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...8b713&ID=5483cd56-0bf6-448c-9ebc-576ec46c5ed9

یعنی من که مازادم زده تو برگ سفید ساعت 3 بعد از ظهر باید 6 صبح برم اونجا ؟

Last edited:

qazvini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه های تهران که 1/12 به بیگلری مشگین شهر می رن !!! آقا ماهم جزوشونیم . امروز رفتم ترمینال غرب بلیط گرفتم ....واسه ساعت 7 عصر 30 ام ... سر ساعت 6 صبحم میرسه اونجا... هر کی زودتر گرفته اشتباه نکنه ..اونجا یخ می زنین یا باید برین پادگان تا صبح بلرزین بعدم بلاتکلیف باشین تا مسولین بیان... من که جوری گرفتم که 6 صبح برسم جلو پادگان ...

در ضمن من کارشناسی ارشد عمران هستم..چه میشود خدا داند !.. امیدوارم بعد این دوماه برمون گردونن شهر خودمون!!!

امیدوارم خوش بگذره ... راستی میگن درست سرده اونجا ولی از اراک بهتره ..چون اراک بد جوری هواش کثیفه و آبش آلوده است .. هفته اول مریضید .... خلاصه امیدوارم از سرما یخ نزنم اونجا !!

سلام همخدمت
من از قزوينم . ميتوني براي منم بيليط بگيري قزوين سوار بشم.
اين شمارمه 09370205099
اگه مي توني يه پيامك بده باهت تماس بگيرم.
ممنون

بالا