باشه رفيق خواستم تو در دسر نيفتي كه جوابمو بدي
۱ـحوله بياريم يا ميدن؟كلا چه چيزايي ميدن بمون؟
۲ـخانوادم گير دادن كه باهات بيايم اونجا،اصلا كسي با خانوادش مياد؟
۳ـتو خوابگاه بايد لباس سربازي بپوشيم؟آخه شنيدم ميگن فقط همون لباس سربازي بايد هميشه تنت باشه.يعني لباس براي تو خوبگاه بيارم يا نه؟
۴ـ وسيله خاصي اگه ميدوني بايد ببريزم بگو بي زحمت
رفيق اگه گفتم زنگ بزنم بهت ،خواستم تو زحمت تايپ كردن نيفتي.دست درد نكنه رفيق
خواهش میکنم اشکالی نداره
یه حوله به ابعاد 40*70 بهت میدن که بیشتر برای خشک کردن دست و صورت کافیه تا حمام ولی یودن کسایی که با همین حمام میرفتن ولی من خودم حوله بردم
استحقاقی شامل :
1 مسواک
2 خمیر دندان
1 مهر
1 جفت دمپایی
2 شامپو
2 صابون
2 دست لباس زیر
2 دست لباس کار
1 دست لباس گرم(شلوار و پیراهن)
1 اور کت
1دستکش و کلاه کرکی
1 حوله
4 جفت جوراب
2 پتو
2 ملافه بزرگ و یکی برای روی بالش
ا پوتین
1 کلاه نقاب دار
1 کیسه انفرادی
3 کیلو قند
1فرچه و 1 برس و 2واکس
دیگه چیزی یادم نمیاد!
آمدن خانواده ها کلا وقت تلف کردن هست چون تا دم در پادگان که بیشتر نمیتونن باهات باشن تو هم که تا رسیدی جهرم میری پادگان پس فایده ای نداره بیان . البته دوره ما چند تا خانواده ها هم اومده بودن
فرمانده پادگان گفت که اگه کسی شلوار گرم آورده میتونه تو آسایشگاه موقع خاموشی بپوشه ولی همون لباس گرم هایی که میدن خوبه، خیلی ها هم بودن که با همون لباس کار میخوابیدن (چون یه موقع اگه بخوای بری بیرون آبی بخوری یا دستشویی بری باید با لباس کار بری!)
وسیله هایی که باید باهات باشه :
قاشق + چنگال + بشقاب+ کارد میوه خوری + در یاز کن + چندتا پلاستیک دسته دار متوسط + کیسه فریزر برای اینکه بکشی روی بشقابت که کثیف نشه بخوای بشوریش:blink: + آجیل ، تخمک + مجله برای اوقات بیکاری خیلی خوبه + کرم دست + اسپری بدن + لیف + ماشین صورت تراشی + ناخن گیر + سوزن نخ + دو سه تا بسته سوزن قفلی برای آنکارد + یه مقدار هم میوه ببر
وقتی که معلوم شد کدوم گروهانی به هر کی یه مسئولیت میدن این مسئولیت هایی که میگم خوبه باشی :
منشی (البته کارش خیلی خیلی زیاده ولی مزایای خوبی داره ؛ ارشد کلاس ، مقسم چای ، مقسم نان ، (کلا مقسم غذا خوبه!)
اگه تو گروهای نظافت افتادی سعی کن سلف و آسایشگاه نباشی مثلا محوطه یا کارگزینی خوبه (البته سعی کن تو هر کدوم افتادی ارشد نشی)
اگه سوال دیگه ای هم داری بپرس