• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که امروز رفتن **** وظیفه بعد بیان تعریف کنن چه کردن مخصوصا مازادها

ما امروز رفتیم **** وظیفه اول همه رفتن یه جا نشستن بعدش یکی یکی کد هارو خوندن و هرکس که کدش اعلام میشد میرفت تا برگه ی اعزامشو بگیره.ما که 4شنبه اعزام شدیم ساعت 9صبح ترمینال غرب.

n2n2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما امروز رفتیم **** وظیفه اول همه رفتن یه جا نشستن بعدش یکی یکی کد هارو خوندن و هرکس که کدش اعلام میشد میرفت تا برگه ی اعزامشو بگیره.ما که 4شنبه اعزام شدیم ساعت 9صبح ترمینال غرب.

من هم مازاد شیراز بودم وبرگ سبز گرفتن گفتن ظهر بیاید ترمینال
همو موقع معلوم میشه کجایید

خماری همچنان ادامه دارد

mohammadmax1

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان
یه سوال آیا درسته که مدت خدمت در شهر دزفول(تیپ ۲ لشگر ۹۲ زرهی) ۱۷ ماه هستش و ایا کسی که از کسر خدمت پدر استفاده میکنه و بعد از آموزشی تو این شهر بیفته و ۲ ماه خدمت باقی مونده داشته باشه هم شامل این قانون میشه؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما که مازاذد نبودی؟ من که مازادم بهم گفتن ساعت 3 بیا

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
شما که مازاذد نبودی؟ من که مازادم بهم گفتن ساعت 3 بیا

من مازادم ... صبح رفتم ببینم چه خبره .. دیدم تو چند دسته مختلف (فکر کنم بر اساس **** و ارتش و اینا ) دیدم یکی اسماشون رو میخونه و میرن یه برگه میگیرن که توش زده کی و کجا بیان البته اینی که من دیدم مال **** بودن

ehsan_ati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، آقا منم صبح ساعت 7 رفتم شهرک آزمايش (محل اعزام در اصفهان)، خيلي خيلي شلوغ بود. تا حالا هيچ وقت انقدر سرباز رو 1 جا نديده بودم :D
بعد از اينکه همه رو 1 جا جمع کردن (به غير از مازادها که گفتن تا ساعت 10 صبح بايد صبر کنن!)، شروع کردن به حوندن اسم پادگان ها و جدا کردن بچه ها. برگه سفيدمون رو هم بعد از اينکه حاضريمون رو زدن ازمون گرفتند.
به گروه ما که به جوادنيا قزوين اعزام هستيم گفتند 2شنبه شب ساعت 9:30 ترمينال باشيم تا ببرنمون!
از بچه باحالا اگه کسی هست که جوادنيا افتاده باشه پيغام بزاره. خوشحال ميشم آشنا بشيم :)

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مازادم ... صبح رفتم ببینم چه خبره .. دیدم تو چند دسته مختلف (فکر کنم بر اساس **** و ارتش و اینا ) دیدم یکی اسماشون رو میخونه و میرن یه برگه میگیرن که توش زده کی و کجا بیان البته اینی که من دیدم مال **** بودن
ساعت 3 باید بری؟
صبح برای فضولی رفتی؟یا تقسیم شدی؟

saberdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اولین اخبار رو من میزارم :D
امروز صبح ساعت 6 رفتم **** وظیفه.برگ سفید رو گرفتن گفتن سه شنبه ساعت 9 صبح برید پادگان (خضرایی).
جالبه اولین باری بود که کارم اونجا زود راه افتاد.
مازاد ها رو هم ظاهرا می گفتن بشینید تا بقیه برن.دیگه باید صبر کنید تا خودشون بیان تعریف کنن.

سلام منم پادگان شهید خضرایی هستم و از بوشهر
ما از ساعت 7 رفتیم **** وظیفه و تا 11.5 معطل ما کردن و گفتن فردا 12.5 ترمینال برین .

- شما از کجا تشریف می آرید ؟

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که امروز رفتن **** وظیفه بعد بیان تعریف کنن چه کردن مخصوصا مازادها

خبر داغ داغ داغ داغ
من مازاد بودم. امروز صبح رفتم میدون **** و از طریق راه های غیراخلاقی برگه گرفتم واسه هتل خضرایی:lol:
سه شنبه 9 صبح باید معرفی کنم خودم رو

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
سلام منم پادگان شهید خضرایی هستم و از بوشهر
ما از ساعت 7 رفتیم **** وظیفه و تا 11.5 معطل ما کردن و گفتن فردا 12.5 ترمینال برین .

- شما از کجا تشریف می آرید ؟

سلام
من تهرانم :)
مثل اینکه فقط ما رو زیاد معطل نکردند.کلا 5 دقیقه هم طول نکشید.

به نظرتون 3شنبه لباس میدن میگن برید یعدا بیاید؟

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تهرانم :)
مثل اینکه فقط ما رو زیاد معطل نکردند.کلا 5 دقیقه هم طول نکشید.

به نظرتون 3شنبه لباس میدن میگن برید یعدا بیاید؟

مام راهی هتل خضرایی شدیم :)
تا جایی که من میدونم لباس میدن و میگن برین 3-4 روز دیگه بیاین.
کسی اطلاع نداره خضرایی روزبرگ میده یا نه؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما هم رفتیم قرار بود 3 بریم زودتر رفتیم ساعت ب2:30
بعد به 3 دسته کاردان
لیسانس
فوق لیسانس
تقسیم شدیم که من دسته لیسانسها بودم 49 نفر بودیم (پدافند هوایی سمنان ارتش)نصیب ما همه شد از دوستانی که اونجا بودن یا اطلاعاتی دارن دربارش خواهشم میکنن بدن:)
یکی میگه اسفالت میشین یکی میگه هتل هوایی یکی هیچی نمیگه

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بعد به 3 دسته کاردان
لیسانس
فوق لیسانس
تقسیم شدیم که من دسته لیسانسها بودم 49 نفر بودیم (پدافند هوایی سمنان ارتش)نصیب ما همه شد از دوستانی که اونجا بودن یا اطلاعاتی دارن دربارش خواهشم میکنن بدن:)

مبارکه:happy:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که افتادیم نیرو هوایی سمنان تو دل کویر .. روز اول هم رفتیم چندین بار ازمون اسم و مشخصات پرسیدن و 4 روز مرخصی دادند تا مدارک جور کنیم ..

آخرش یکم از غروب گزشته بود که ما رو سوار تاکسی می کردند تا برسیم به شهر ( 30 کیلومتر از سمنان فاصله داره ) کلا بدک نبود ..

مخصوصا برا ما کلا تو پادگان 7 هزار نفره ما 21 نفر بودیم که برای اولین بار با لیناسی گرفتن بقیه که همراه ما بودن همه فوق دیپلم بودند و همه تو پارگان زیر دیپلم .. آی این فرمانده پایگاه پز ما رو می داد که شما باید درس بدید به بقیه و همه باید بهتون احترام بزارند و خودتون احترامتون رو حفظ کنید ...

برا کسر خدمت باید چه مدارکی ببریم . من نامه بنیاد جانبازان برای درصد جانبازی پدرم رو گرفتم و همینطور تایید میزان جبهش .. از خود پادگان چیزی نمی خواد بگیریم ( اینقدر هول هولکی اومدیم که یادم رفت اینا رو بپرسم )
و اینکه آیا بسیج فعال و کارت سبز بسیج ( دوره تکمیلی ) کسر خدمت داره تو ارتش ؟

اقا شما کی اونجا بودی هتله؟یا سرویسیم
منم شنیدم زیاد لیسانس نمیگیره :(

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بعد به 3 دسته کاردان
لیسانس
فوق لیسانس

من پری روز آموزشیم اونجا تموم شد ..
من لیسانس بودم ولی با فوق دیپلم ها توی یک گردان بودیم ... ( گردان بدر ) این دفعه اونطور که حرفش بود گروهان لیسانسه ها رو جدا می کنند .. اونطوری خیلی خوب می شه چون تنها موردی که داشتیم این بود که بچه ها فوق دیپلم نه اینکه جونتر بود خیلی شر و شور بودن تنبیهشو ما باید می کشیدیم ..

کلا خیلی خوب بود دورانش . شاید فقط چند روز اول یکم خشک و نظامی باشه بعدش از هتل یه چیز اونورتر می شه ..
جناب سروان جعفری فرماندتونه که واقعا آدم منطقی و کاملا نظامی هست ..

حدود 30 نفر از هم دوره ای های ما رو نگه داشتن تا ارشدتون بشن ..

تنها مشکل ما این هوای لعنتیش بود که شب سرد و روز گرم بود . ما که کل دوران سرما خورده بودیم. هر چی می تونی دوا و دارو ببر که اونجا بهداریش نری بهتره ..

از لحاض امکانات خیلی خوب نیست ولی تفاوت گردان بدر با خیبر و احد ( دیپلم و زیر دیپلم) از زمین تا آسمونه . خیلی به اون بنده خداها سخت می گیرن ..

بددترین تنبیهی که ما شدیم حدود 80 تا بشین پاشو تو یه شب بود بغیر از اون بزور 200 تا بشین پاشو رفته باشیم ..

کلا رژه رو خوب یاد بگیرید کار خاصی باهاتون ندارن . روز اول هم تا 2 روز دیر بری کاریت ندارن ولی ممکنه پاس شب تنبیهی برات بزارن که می ارزه .
تو دل کویره و هیچ نشانی از تمدن اونجا نیست . با سمنان 40 کیلومتر فاصله داره ..

تا جایی که می تونی دو در کن البته با گواهی پزشک که یکدفه تجدید دورت نکنن ( از 400 نفر ما 1 نفر تجدید شد )

کلا اصلا نگران نباش . خیلی حال می ده مخصوصا اینکه ارشداتون از ما می شن و خیلی بهتون سخت نمی گیرن ..

فقط احترامات رو خوب یاد بگیر و یه جناب سروان پری ایمانی داریم عاشق احترام گزاشتن آموزشی ها هست . بهت حال می ده ..
هر جوری می تونی پارتی جور کن که خیلی بدردت می خوره ..

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پری روز آموزشیم اونجا تموم شد ..
من لیسانس بودم ولی با فوق دیپلم ها توی یک گردان بودیم ... ( گردان بدر ) این دفعه اونطور که حرفش بود گروهان لیسانسه ها رو جدا می کنند .. اونطوری خیلی خوب می شه چون تنها موردی که داشتیم این بود که بچه ها فوق دیپلم نه اینکه جونتر بود خیلی شر و شور بودن تنبیهشو ما باید می کشیدیم ..

کلا خیلی خوب بود دورانش . شاید فقط چند روز اول یکم خشک و نظامی باشه بعدش از هتل یه چیز اونورتر می شه ..
جناب سروان جعفری فرماندتونه که واقعا آدم منطقی و کاملا نظامی هست ..

حدود 30 نفر از هم دوره ای های ما رو نگه داشتن تا ارشدتون بشن ..

تنها مشکل ما این هوای لعنتیش بود که شب سرد و روز گرم بود . ما که کل دوران سرما خورده بودیم. هر چی می تونی دوا و دارو ببر که اونجا بهداریش نری بهتره ..

از لحاض امکانات خیلی خوب نیست ولی تفاوت گردان بدر با خیبر و احد ( دیپلم و زیر دیپلم) از زمین تا آسمونه . خیلی به اون بنده خداها سخت می گیرن ..

بددترین تنبیهی که ما شدیم حدود 80 تا بشین پاشو تو یه شب بود بغیر از اون بزور 200 تا بشین پاشو رفته باشیم ..

کلا رژه رو خوب یاد بگیرید کار خاصی باهاتون ندارن . روز اول هم تا 2 روز دیر بری کاریت ندارن ولی ممکنه پاس شب تنبیهی برات بزارن که می ارزه .
تو دل کویره و هیچ نشانی از تمدن اونجا نیست . با سمنان 40 کیلومتر فاصله داره ..

تا جایی که می تونی دو در کن البته با گواهی پزشک که یکدفه تجدید دورت نکنن ( از 400 نفر ما 1 نفر تجدید شد )

کلا اصلا نگران نباش . خیلی حال می ده مخصوصا اینکه ارشداتون از ما می شن و خیلی بهتون سخت نمی گیرن ..

فقط احترامات رو خوب یاد بگیر و یه جناب سروان پری ایمانی داریم عاشق احترام گزاشتن آموزشی ها هست . بهت حال می ده ..
هر جوری می تونی پارتی جور کن که خیلی بدردت می خوره ..
مرسی رفیق اطلاعات خوبی بود مازد که خوردیم مارو 49 نفر بودیک که برگه دادن براای اونجا شاید بیشتر هم بشیم البته لیسانس میگم .یه سوال تلفنش چطوریه؟ مخابراتم داره ؟
راستی من بچه تهرانم کامپیوترم خوندم چطوری تقسیم میکنن برای یگان ؟خودت کجا افتادی ؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
مرسی رفیق اطلاعات خوبی بود مازد که خوردیم مارو 49 نفر بودیک که برگه دادن براای اونجا شاید بیشتر هم بشیم البته لیسانس میگم .یه سوال تلفنش چطوریه؟ مخابراتم داره ؟
راستی من بچه تهرانم کامپیوترم خوندم چطوری تقسیم میکنن برای یگان ؟خودت کجا افتادی ؟

گردان بدر کلا 6 تا تلفن داره که باید 5 تا 10 دقیقه ای تو صف وایستی .. همون تلفن ها کافیه . اگر کسی با تو کار داشت می تونه به داخلی گردان بدر زنگ بزنه صدات می کنند ( شمارشو یادم نیست ) یادت باشه تو شهر سمنان کارت تلفن بخری که هفته اول کارت تلفن گیرت نمی یاد اونجا .

برا تقسیم من که نفهمیدم چطوری بود . شاید با توجه به رشته و نمرات امتحانا باشه . من قرار گاه پدافند جنب بیمارستان بعثت افتادم . ولی کیش و بوشهر و اهواز و مشهد و ... هم داشتیم ( اکثرا تهران می افتن )

بالا