آقا ما هم رفتیم قرار بود 3 بریم زودتر رفتیم ساعت ب2:30
بعد به 3 دسته کاردان
لیسانس
فوق لیسانس
تقسیم شدیم که من دسته لیسانسها بودم 49 نفر بودیم (پدافند هوایی سمنان ارتش)نصیب ما همه شد از دوستانی که اونجا بودن یا اطلاعاتی دارن دربارش خواهشم میکنن بدن
یکی میگه اسفالت میشین یکی میگه هتل هوایی یکی هیچی نمیگه
من پری روز آموزشیم اونجا تموم شد ..
من لیسانس بودم ولی با فوق دیپلم ها توی یک گردان بودیم ... ( گردان بدر ) این دفعه اونطور که حرفش بود گروهان لیسانسه ها رو جدا می کنند .. اونطوری خیلی خوب می شه چون تنها موردی که داشتیم این بود که بچه ها فوق دیپلم نه اینکه جونتر بود خیلی شر و شور بودن تنبیهشو ما باید می کشیدیم ..
کلا خیلی خوب بود دورانش . شاید فقط چند روز اول یکم خشک و نظامی باشه بعدش از هتل یه چیز اونورتر می شه ..
جناب سروان جعفری فرماندتونه که واقعا آدم منطقی و کاملا نظامی هست ..
حدود 30 نفر از هم دوره ای های ما رو نگه داشتن تا ارشدتون بشن ..
تنها مشکل ما این هوای لعنتیش بود که شب سرد و روز گرم بود . ما که کل دوران سرما خورده بودیم. هر چی می تونی دوا و دارو ببر که اونجا بهداریش نری بهتره ..
از لحاض امکانات خیلی خوب نیست ولی تفاوت گردان بدر با خیبر و احد ( دیپلم و زیر دیپلم) از زمین تا آسمونه . خیلی به اون بنده خداها سخت می گیرن ..
بددترین تنبیهی که ما شدیم حدود 80 تا بشین پاشو تو یه شب بود بغیر از اون بزور 200 تا بشین پاشو رفته باشیم ..
کلا رژه رو خوب یاد بگیرید کار خاصی باهاتون ندارن . روز اول هم تا 2 روز دیر بری کاریت ندارن ولی ممکنه پاس شب تنبیهی برات بزارن که می ارزه .
تو دل کویره و هیچ نشانی از تمدن اونجا نیست . با سمنان 40 کیلومتر فاصله داره ..
تا جایی که می تونی دو در کن البته با گواهی پزشک که یکدفه تجدید دورت نکنن ( از 400 نفر ما 1 نفر تجدید شد )
کلا اصلا نگران نباش . خیلی حال می ده مخصوصا اینکه ارشداتون از ما می شن و خیلی بهتون سخت نمی گیرن ..
فقط احترامات رو خوب یاد بگیر و یه جناب سروان پری ایمانی داریم عاشق احترام گزاشتن آموزشی ها هست . بهت حال می ده ..
هر جوری می تونی پارتی جور کن که خیلی بدردت می خوره ..