• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی که معلوم شد کدوم گروهانی به هر کی یه مسئولیت میدن این مسئولیت هایی که میگم خوبه باشی :
منشی (البته کارش خیلی خیلی زیاده ولی مزایای خوبی داره ؛ ارشد کلاس ، مقسم چای ، مقسم نان ، (کلا مقسم غذا خوبه!)
اگه تو گروهای نظافت افتادی سعی کن سلف و آسایشگاه نباشی مثلا محوطه یا کارگزینی خوبه (البته سعی کن تو هر کدوم افتادی ارشد نشی)

ممنون از توضیحاتتون
حالا نمی شه یه نفر هیچ مسئولیتی نداشته باشه؟آخه مسئولیت ها به اندازه همه نیست احتمالا.

یه سوال دیگه
یکم سوالم بچگونست ولی می شه به جای ساک دستی از کوله استفاده کرد چون من مشکل دیسک کمر دارم نمی تونم چیزی دستم بگیرم با کوله راحتترم.

Last edited:

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
تو دوران آموزشی حقوق میدن؟
این که میگن درجه تحصیل کرده ها رو کم کردن، آیا ارتشم درجه هارو کم کرده یا فقط **** و نیروی انتظامی کم کردن؟

Delusion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو دوران آموزشی حقوق میدن؟
این که میگن درجه تحصیل کرده ها رو کم کردن، آیا ارتشم درجه هارو کم کرده یا فقط **** و نیروی انتظامی کم کردن؟

سلام
ارتش درجه ها رو کم نکرده.
---------------------------------
من امروز رفتم **** وظیفه ، گفتن که خودتون باید 7 صبح روز یکم پادگان مالک اشتر اراک باشید.
با پادگان تماس گرفتم ، گفتن که اگر شب قبل برسید مشکلی نیست، توی پادگان راهتون میدن. اما حتما 7-8 صبح پادگان باشید.

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحاتتون
حالا نمی شه یه نفر هیچ مسئولیتی نداشته باشه؟آخه مسئولیت ها به اندازه همه نیست احتمالا.

یه سوال دیگه
یکم سوالم بچگونست ولی می شه به جای ساک دستی از کوله استفاده کرد چون من مشکل دیسک کمر دارم نمی تونم چیزی دستم بگیرم با کوله راحتترم.

نه امکان نداره مثلا ما نظافت کارگزینی بودیم حدود 50 نفر با هم میرفتیم نظافت :blink:
اگه جهرم هستی استفاده از ساک و کوله شخصی ممنوع هست و فقط با از کوله انفرادی خودشون استفاده کنی (وسایل هایی که همرات میبری با ساک یا کوله باید بذاری تو همون کوله خودشون و ساک خودترو بذاری انبار)

ff7300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم کجل نکردم میشه با نمره 8 زد؟ ..آمین!:D

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
آقا میگم ماشالله با این روحیه سرت تو خدمت به باد نره شانس آوردی :lol:
مواظب آدم های دستمال باشه :f34r:

من زنگ زدم به یکی از بچه ها برای گرفتن راهنمایی همین طور که داشت توضیح میداد گفتم "پس دقیقاً همین سیستم برده فروشی، برده داریه..." که گفت رفتی اونجا از این حرف ها نزنی ها یه موقع :f34r: سرت تو لاک خودت باشه، با کار کسی کار نداشته باش هر کی هم تو کارت دخالت کرد همچین جوابشو بده که دیگه طرفت نیاد. هر جا هم کار اشتباهی کردی و ازت جواب خواستن بگو نمیدونستم ببخشید دیگه تکرار نمیشه. ;)

می دونم ستمه ولی مجبورم به حرف این دوستم گوش کنم چون "دقیقاً سیستم برده داریه" :lol:

Jtv

Registered User
لایک‌ها
0
خب ما امروز کچل کردیم
همه میگن شکل جنیفر لوپز شدی:D
اینو بگم با 4 و 6و 8 بزنی هیچ فرقی نمیکنه،کلهم کچلیه،هیچ فرقی هم نداره
با موهاتون خداحافظی کنید:p

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
طرح تقسیم مون اومد . افتادم تهران - قرار گاه خاتم انبیا - معاونت مهندسی دفاعی .
اکثرا هم دوره ای هام همینجا افتادن البته بوشهر و کیش و خارک و مشهد هم داشتیم ...

سوم باید خودم رو معرفی کنم . پیش بسوی خدمت ..
پایگاه جنب بیماستان بعثت هست کسی از بچه ها می دونه چطور جایی هست ؟

aligold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه امکان نداره مثلا ما نظافت کارگزینی بودیم حدود 50 نفر با هم میرفتیم نظافت :blink:
اگه جهرم هستی استفاده از ساک و کوله شخصی ممنوع هست و فقط با از کوله انفرادی خودشون استفاده کنی (وسایل هایی که همرات میبری با ساک یا کوله باید بذاری تو همون کوله خودشون و ساک خودترو بذاری انبار)

ما دیروز صبح از مالک اشتر اراک ترخیص شدیم .
مو رو با 8 بزنید .
حتما 50 تا بشقاب یک بار مصرف و قاشق یک بار مصرف با خودتون ببرید . دیگه مجبور نیستید بعد از غذا ظرف بشورید.
به ما غیر از 5 روز مرخصی میان دوره ,4 بار مرخصی آخر هفته دادند.
لیوان و 3 تا چوب لباسی برای آویز لباس با خودتون ببرید.
هر ساک و کیفی که دوست دارید ببرید کاری ندارند. هر گردان(600 نفر ) 6 تا تلفن کارتی و یک بوفه داره(رانی چیپس ایستک دوغ نوشابه و همه چی داره) نگران نباشید.
ولی مرخصی اول دوره ندارید .

aligold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکثرا هم دوره ای هام همینجا افتادن البته بوشهر و کیش و خارک و مشهد هم داشتیم ...

ما بایید هفتم خودمون رو معرفی کنیم. 7روز بهمون پایان دوره دادند.
یادش به خیر شبای اراک 20 درجه زیر صفر میرفتیم گشتی (شب باید 3 ساعت بین برجکا گشت بزنی):f34r:
ولی هرچی کارتن و چوب و خار تو پادگان بود آتیش زدیم.:D خیلی حال میداد

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما دیروز صبح از مالک اشتر اراک ترخیص شدیم .
مو رو با 8 بزنید .
حتما 50 تا بشقاب یک بار مصرف و قاشق یک بار مصرف با خودتون ببرید . دیگه مجبور نیستید بعد از غذا ظرف بشورید.
به ما غیر از 5 روز مرخصی میان دوره ,4 بار مرخصی آخر هفته دادند.
لیوان و 3 تا چوب لباسی برای آویز لباس با خودتون ببرید.
هر ساک و کیفی که دوست دارید ببرید کاری ندارند. هر گردان(600 نفر ) 6 تا تلفن کارتی و یک بوفه داره(رانی چیپس ایستک دوغ نوشابه و همه چی داره) نگران نباشید.
ولی مرخصی اول دوره ندارید .

کسانی که جهرم هستن :
بوفه ظرف یکبار مصرف با قاشق داره نمیخواد ببرید

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه

ازابتدا تا انتهاي سربازي با من باشيد
خاطرات روزانه ي يك سرباز
ashkhoor.blogfa.com ازتجربه ها درس بگيريد

Last edited:

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
شنبه زنگ بزن پادگان ببین تا کی میتونی بری برای پذیرش
من خودم که میخواستم برم زنگ که زدم گفت تا ساعت 7 شب هم میتونی بیای منم حدود ساعت 4 عصر بود رسیدم اونجا ، بچه هایی که صبح اومده بودن علاف شده بودن
شماره دفتر فرماندهی تو سایت پلیس +10 هست اگه پیدا نکردی بگو بذارم برات
هر سوال دیگه ای هم برات پیش اومد بپرس
اگه تونستی برو گروهانی که رشید علمداری فرماندش هست (فرمانده یک یک بود حالا شاید عوض شده باشه) خیلی آدم خوبی هست

یعنی واقعا دمت گرماااااا.زنگ زدم گفت تا ۱۰شب وقت داری بیای.به خاطر همه راهنماییات ممنون.ایشالا جای خوب بیفتی.هرجا افتادی اینجا خبرمون کن.بازم مرسی

ali00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز برای جهرم کسی تونست گوشی ببر داخل و چطوری. و اینکه گوشی را میشه گذاشت بخش امانت و برای خارج شدن تحویل گرفت. من سرم کوتاه نکردم همون جا کوتاه می کنند یا اینکه رسیدم جهرم باید خودم کوتاه کنم و با چند بزنم.ممنون

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خوشا به حالت مدرکت با رشته تحصیلیت چی بود؟
من بیچاره مازاد خوردم فردا سرباز درب موال آقا میشم :D
ای خس و خاشاک کاش به **** وظیفه هم بیان فردا:p

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز برای جهرم کسی تونست گوشی ببر داخل و چطوری. و اینکه گوشی را میشه گذاشت بخش امانت و برای خارج شدن تحویل گرفت. من سرم کوتاه نکردم همون جا کوتاه می کنند یا اینکه رسیدم جهرم باید خودم کوتاه کنم و با چند بزنم.ممنون

آره برده بودن داخل ولی نمیدونم چطور
اونجا دژبانی میتونی تحویل بدی بعد بگیری
اونجا مرخصی شهری میدن بری کوتاه کنی ولی اگه میتونی خونه کوتاه کن اولش که به ما گفتن با 2 بزنین بعدا شد 4

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که امروز رفتن **** وظیفه بعد بیان تعریف کنن چه کردن مخصوصا مازادها

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اولین اخبار رو من میزارم :D
امروز صبح ساعت 6 رفتم **** وظیفه.برگ سفید رو گرفتن گفتن سه شنبه ساعت 9 صبح برید پادگان (خضرایی).
جالبه اولین باری بود که کارم اونجا زود راه افتاد.
مازاد ها رو هم ظاهرا می گفتن بشینید تا بقیه برن.دیگه باید صبر کنید تا خودشون بیان تعریف کنن.

بالا