• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گردان بدر کلا 6 تا تلفن داره که باید 5 تا 10 دقیقه ای تو صف وایستی .. همون تلفن ها کافیه . اگر کسی با تو کار داشت می تونه به داخلی گردان بدر زنگ بزنه صدات می کنند ( شمارشو یادم نیست ) یادت باشه تو شهر سمنان کارت تلفن بخری که هفته اول کارت تلفن گیرت نمی یاد اونجا .

برا تقسیم من که نفهمیدم چطوری بود . شاید با توجه به رشته و نمرات امتحانا باشه . من قرار گاه پدافند جنب بیمارستان بعثت افتادم . ولی کیش و بوشهر و اهواز و مشهد و ... هم داشتیم ( اکثرا تهران می افتن )
پس مخابرات نداره که هر چقدر بخوام حرف بزنم پولشو بدم؟:(
راستی حموم . ......که ردیفه به چه چیزایی گیر میدن کلا
ببخشید من زیاد سوال میکنم دیگه خودت حال منو میدونی به من گفتن 3شنبه ساعت 7 صبح ترمینال جنوب باشم که ببرنمون اونجا حالا چطوری از تو شهر سمنان کارت تلفن بخرم نرسیده به سمنان یا 40 کیلو متر دورتر؟؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
پس مخابرات نداره که هر چقدر بخوام حرف بزنم پولشو بدم؟:(
راستی حموم . ......که ردیفه به چه چیزایی گیر میدن کلا
ببخشید من زیاد سوال میکنم دیگه خودت حال منو میدونی به من گفتن 3شنبه ساعت 7 صبح ترمینال جنوب باشم که ببرنمون اونجا حالا چطوری از تو شهر سمنان کارت تلفن بخرم نرسیده به سمنان یا 40 کیلو متر دورتر؟؟

حموم داره . اولا فقط 15 دقیقه وقت حموم بود ولی آخرا هر چی دلت بخاد ..بدک نیست تازه سازه . 20 تا دوش
سرویسشم تازه سازه ...

بعد از سمنان 40 کیلومتر بطرف جنوب ( داخل کویر ) یک جاده نظامی هست که تو این مسیر همه استحکامات نظامی و موشکی هست ( ایستگاه پرتاب ماهواره و ... ایران همین جاست )

تونستی تو سمنان بخر ولی فکر کنم کارت تهران هم باید بهش بخوره .

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حموم داره . اولا فقط 15 دقیقه وقت حموم بود ولی آخرا هر چی دلت بخاد ..بدک نیست تازه سازه . 20 تا دوش
سرویسشم تازه سازه ...

بعد از سمنان 40 کیلومتر بطرف جنوب ( داخل کویر ) یک جاده نظامی هست که تو این مسیر همه استحکامات نظامی و موشکی هست ( ایستگاه پرتاب ماهواره و ... ایران همین جاست )

تونستی تو سمنان بخر ولی فکر کنم کارت تهران هم باید بهش بخوره .

خیلی شرمنده کردی رفیق خداو چه دیدی ایشاا.. که منم افتادم پیشت جبران کنم
به کنسرو ماهی لوبیا .. آجیل هزار کفت زهرماری که دارم میبرم گیر نمیدن که
اسپری تن هم دارم میبرم کلا فرمانده های ارتش اونم نیرو هوایی خیلی عصا قورت دادن:happy:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
خیلی شرمنده کردی رفیق خداو چه دیدی ایشاا.. که منم افتادم پیشت جبران کنم
به کنسرو ماهی لوبیا .. آجیل هزار کفت زهرماری که دارم میبرم گیر نمیدن که
اسپری تن هم دارم میبرم کلا فرمانده های ارتش اونم نیرو هوایی خیلی عصا قورت دادن:happy:

هر چی می خوای ببر .. چاقو و اینطور مسایل ممنوعه .. ( تخمه یادت نره که اصلا اونجا نیست بقیه چیزها رو می شه تو بوفه خرید )

خب دیگه همینه . فرماندها شوخی ندارن ... ولی سرهنگ حسینی و یوسفیان ( فرمانده هنگ و فرمانده کل ) بچه های خوبین . از بین شما یاور انتخاب می کنند می تونید مستقیما مشکلات رو بهشون بگید ..

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم پدافند سمنانم
حالا اگه سه شنبه صبح بریم لباس می دند دوباره مرخصی می دند یا اینکه موندگاریم؟:lol:

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما هم رفتیم قرار بود 3 بریم زودتر رفتیم ساعت ب2:30
بعد به 3 دسته کاردان
لیسانس
فوق لیسانس
تقسیم شدیم که من دسته لیسانسها بودم 49 نفر بودیم (پدافند هوایی سمنان ارتش)نصیب ما همه شد از دوستانی که اونجا بودن یا اطلاعاتی دارن دربارش خواهشم میکنن بدن:)
یکی میگه اسفالت میشین یکی میگه هتل هوایی یکی هیچی نمیگه

رفیق بچه های کارشناسی ارشد رو کجا انداختن؟مازادها رو میگم

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام منم پدافند سمنانم
حالا اگه سه شنبه صبح بریم لباس می دند دوباره مرخصی می دند یا اینکه موندگاریم؟:lol:

بعضی ها رو مرخصی دادند و بعضی ها رو نه ..
بستگر داره راهتون نزدیک باشه مرخصی می دن ...

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از جوابت یک سوالم در مورد تقسیم داشتم می خواستم بدونم با توجه به اینکه من فیزیک خوندم دوره کد می خورم یا نه اگر بخورم شما نمی دونید دوره کدهاش تو چه زمینه ای آموزش می دن ؟ و کجا میفتن؟
یک سوال کوچیک دیگم داشتم اونم اینه که بعد از ظهر از ساعت چند به بعد در اختیار خومونیم​
م

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
مرسی از جوابت یک سوالم در مورد تقسیم داشتم می خواستم بدونم با توجه به اینکه من فیزیک خوندم دوره کد می خورم یا نه اگر بخورم شما نمی دونید دوره کدهاش تو چه زمینه ای آموزش می دن ؟ و کجا میفتن؟
یک سوال کوچیک دیگم داشتم اونم اینه که بعد از ظهر از ساعت چند به بعد در اختیار خومونیم​
م
همه چی به یگان مربوطه و نیازش بستگی داره .

ساعت 4 به بعد ..

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق بچه های کارشناسی ارشد رو کجا انداختن؟مازادها رو میگم
والله جونم برات بگه اصلا حواسم بهشون نبود که کجا رفتن
اما میدونم خیلی کم بودن شاید 5 نفر به زور

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از یکی دیگه از دوستام هم پرسیدم حرفهارو تایید کرد میگه تازه داره درجه دار میگیره قبلش افتضاح بود الان کلاسهای آموزش ... تازه ساز شده خلاصه گفت بد نمیگذره
اما به هرکی میگی سمنان میگه کویر :(

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال ؟؟؟
من دو ماه آموزشی رو تموم کردم و هفته بعدی باید خودم رو به یگان معرفی کنم،باید با لباس شخصی برم یا با لباسای سربازی؟؟ موبایل میتونم ببرم یا نه؟؟ (در ضمن من نیروی انتظامی هستم با درجه ستوان سومی)

Eh262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال ؟؟؟
من دو ماه آموزشی رو تموم کردم و هفته بعدی باید خودم رو به یگان معرفی کنم،باید با لباس شخصی برم یا با لباسای سربازی؟؟ موبایل میتونم ببرم یا نه؟؟ (در ضمن من نیروی انتظامی هستم با درجه ستوان سومی)

سلام
باید با لباس سربازی به همراه درجه هات بری.به ما که اینطوری گفتن.موبایلو نمیدونم میشه برد یا نه.
کجا تقسیم شدی؟برگه های ما هنوز نیومده.

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از یکی دیگه از دوستام هم پرسیدم حرفهارو تایید کرد میگه تازه داره درجه دار میگیره قبلش افتضاح بود الان کلاسهای آموزش ... تازه ساز شده خلاصه گفت بد نمیگذره
اما به هرکی میگی سمنان میگه کویر :(

کویرم عشقو حال خاص خودشو داره

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
منم امروز رفتم 01. ظهر رسیدیم اونجا بهمون ناهار دادن چند تا فرم پر کردیم تقسیممون کردن. بعدشم رفتیم برای جلسه توجیهی و نصف وسایلمونم بهمون دادم اما چند تاش مونده. دو تا افسر آموزش بود برای گروهان ما یکیش واقعا پسر خوب و با شخصیتی بود اون یکی خیلی میخواست خودشو خشن نشون بده. در مجموع برخورد پرسنل اونجا با ما خوب بود. بعدشم گفتن برید شنبه صبح ساعت 5:30 بیاد پادگان.

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
منم مازاد بودم امروز تقسیم شدم ... افتادم 06 نیروی زمینی پاسداران ... چه جور جاییه ؟

اینکه میگن روز اول تو پادگان یه برگه میدن و میگن پر کنید چیه قضیش ؟ چی باید بنویسیم که بهتر باشه ؟؟

خواهشا یکی جواب بده ما رو از نگرانی نجات بده

ehsanhkhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا mbrando منم افتادم همون جا . بهت گفتن کی بری پادگان خودتو معرفی کنی؟ چه ساعتی؟

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
تو اون برگه ای که دادن نوشته 9 صبح 3 شنبه

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به سربازان وطن و در شرف سربازان وطن و نگرانان سربازان وطن

من سه شنبه کمیسون پزشکی دارم ارتوپدی

توصیه هاتون رو با گوش دل می شنود :دی