• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
استقلال تیم هماهنگ تری شده نسبت به قبل

هر بازی هم داره بهتر میشه. امیدوارم تو جام باشگاه ها هم همینطوری باشه

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
به به
لذت بسیاری بردم.
تبریک میگم به آبی پوشان عزیز. علی الخصوص آبی پوشان پی تی نشین.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
داش علي مرد انقلابي پي تي منم تبريك ميگم ... برد استقلال رو به همتون تبريك ميگم

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

برد استقلال بر عاشقان آبی مبارک .

از زمان پیگیری مجدد لیگ ، استقلال سه برد پشت سر هم ارزشمند رو به دست آورده که این بسیار خوب هست .

امیدوارم بچه های استقلال این روند رو به رشد رو ادامه بدن و دچار غرور کاذب نشن .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
برد خوبی بود.
13.gif

خوب بازی کردیم.
سپاهانو بزنیم قهرمانیم :دی

تبریییییییییک

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک به دوستان اس اسی گل خوب بازی کردیم
سید صالحی گل کاشت /فرهاد هم عالی بود /جباری از مصدومیت در اومد بازی قابل قبولی کرد/ کلا" بچه ها خوب بودن
با اومدن یورگن گده استقلال عالی داره بازی میکنه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک به تمام آبی دلان
شکر خدا یواش یواش استقلال اصلی داره رونمائی میشه ، بازی خیلی خوبی بود وقتی مساوی هم شد مطمئن بودم که برنده بازی ما هستیم نکته ای که خیلی دوست دارم آمادگی تمام بازیکنان اصلی و زخیره ،دفاع سرحال و کم اشتباه ، خط حمله آتشین و شش دنگ شدن طالبلوئه .
به امید ادامه روند موفقیت های پسران آبی ..

سيد صالحي: اين دو گل حاصل تلاش تمام بازيكنان بود

A0998863.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، سيد مهدي سيد صالحي كه در ديدار امروز موفق به زدن 2 گل شده بود در خصوص مسابقه با نفت تهران اظهار داشت: از خدا ممنون هستم كه به تيم استقلال عزت داد و روز به روز انگيزه ما بيشتر مي‌شود.
وي افزود: دو گلي كه به ثمر رساندم حاصل تلاش تمام بازيكنان بود چون كار را آنها انجام دادند و معتقدم به طور شانسي اين دو گل را به ثمر رساندم.
سيدصالحي در ادامه صحبت‌هايش گفت: آنقدر انگيزه داريم كه اميدوارم در ليگ جام هستي و ليگ قهرمانان آسيا بهترين نتايج را كسب كنيم.
وي در خصوص ديدار مقابل سپاهان گفت: بازي سختي را پيش رو داريم اما تمام تلاشمان اين است كه از آن مسابقه نيز با دست پر برگرديم

مظلومي: در نيمه دوم دست به ريسك بزرگي زدم

A0993215.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 3 بر يك برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما امروز توانستيم نفت را كه هفته گذشته 4 گل زده بود، شكست دهيم. زيرا ما استقلال بوديم. امروز در طول 90 دقيقه به دنبال ارائه فوتبال بوديم و بايد از بازيكنانم تشكر كنم بخاطر زحماتي كه در تعطيلات كشيدند تا تيم به شرايط مطلوب برسد. بازيكنان همگي با هم همدل هستند و براي پيروزي تلاش مي‌كنند كه اين مسئله در چهره تك تك آنها ديده مي‌شود.
وي ادامه داد: مي‌دانستيم در برابر نفت بازي سختي را پيش‌رو داريم. نفت تيم بسيار خوبي است و نسبت به نيم فصل اول خيلي تغيير كرده و كار پرس را در دفاع و هافبك به خوبي انجام مي‌دهد. بر روي 3 اصل بازي امروز كار كرده بوديم و با اطلاعاتي كه داشتيم روي توپ‌هاي سوم و شوت به دروازه حريف كار كرديم.
مظلومي افزود: بر اثر يك اشتباه و روي يك ضربه ايستگاهي گل خورديم كه كار ما را در نيمه دوم سخت كرد. اما در نيمه دوم من دست به ريسك بزرگي زدم و يك مهاجم را به جاي يك هافبك آوردم و ديديد كه ريسكم جواب داد و پس از حضور آرش برهاني 2 گل ديگر به نفت زديم.
سرمربي استقلال در مورد ديدار هفته آينده در مقابل سپاهان اصفهان گفت: سپاهان رقيب ماست و در بالاي جدول قرار دارد. اين مسابقه يك نوع فينال است. در اصفهان بازي سختي داريم اما ما هم استقلال هستيم و براي پيروزي به اين شهر مي‌رويم.
مظلومي در مورد عدم حضور هوار ملا محمد در فهرست استقلال گفت: هوار بعد از جام ملت‌ها كمتر تمرين كرده و به همين دليل در فهرست نبود. كيانوش رحمتي و ايمان مبعلي نيز جدا از تيم تمرين مي‌كردند و به همين دليل امروز همراه تيم نبودند.

برهاني: سوءتفاهم بين من و استقلال برطرف شد

A1007998.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از برتري 3 بر يك برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با نظر كادر فني در نيمه دوم به ميدان آمدم و سعي كردم در خدمت تيم باشم. از بازي خود نيز راضي هستم. در اين ديدار 90 دقيقه نفت را با كارهاي هجومي تحت كنترل قرار داديم و توانستيم پيروزي خوبي كسب كنيم.
برهاني در مورد اينكه در مصاحبه‌اي اعلام كرده كادر فني استقلال در ظاهر به او اعتماد دارد اما در باطن اجازه بازي به اين بازيكن را نمي‌دهد، گفت: از من پرسيده شد كه چرا بازي نمي‌كني كه گفتم‌ كادر فني به من اعتقاد كامل دارد. بعد از پايان محروميتم مقابل استيل‌آذين سوء تفاهم‌ها بين من و استقلال برطرف شد.

جباري: با دوندگي نفت را شكست داديم

A0883687.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري پس از برتري 3 بر يك نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و در نيمه دوم توانستيم با دوندگي بيشتر به پيروزي برسيم. با دوندگي بازيكنان استقلال حريف را خسته كرديم و پيروز شديم.
در حالي كه خبرنگاران مشغول گفت و گو با جباري بودند، منصور پورحيدري سرپرست استقلال مانع از انجام مصاحبه بازيكنان استقلال شد.
پورحيدري به حنيف عمران‌زاده نيز اجازه مصاحبه نداد اما آرش برهاني با خبرنگاران گفت‌وگو كرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

برد خوبی بود و سومین سه بر یک متوالی. تبریک.

زنده باد کاپتان مجیدی که به تیم فکر میکنه. کلا خوب بودیم ولی این جریح شدن نفت بعد از یک/یک محک خوبی بود که خوب بازی رو کنترل کردیم.

بدن بازیکنان خیلی خوب شده و خبری از کم اوردن نیست. هرچی به آخر بازی رسیدیم بهتر بودن.
نیمکت هم همدلی خوبی با تیم داره که خیلی خوشحال کننده هست.

کلا همه چی آرومه/ من چه قدر خوشحالم.

بریم تو کار سپاهان/ کلا بعضیعا و شرکا...
برای انتقام میان اما فکر کنم استقلال با کنترل بازی و بازی منطقی بره جلوشون.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبريک

مظلومی تو نيم فصل دوم داره خيلی خوب کار ميکنه ،نيمکت نشين کردن اون برزيلی به درد نخور،به دست آوردن ترکيب ثابت ،تعويض های خوب ،از همه مهمتر شخصيت دار شدن تيم .

استقلال وقتی که جلو هم ميآفته با برنامه بازی ميکنه و باز هم گل ميزنه و به دفاع بی منطق رو نميآره ، چه بازی هايی از استقلال به ياد داريم که به سختی گل ميزديم و در نهايت با دفاع بی برنامه دوباره گل ميخورديم و نتيجه رو ميداديم

به نظر من برد ديروز استقلال رو بايد به پای روحيه پيروزی طلبی مظلومی نوشت.
اميدوارم اين روند ادامه داشته باشه و ای کاش دربی قبل از عيد بود.

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
اس اس داره شخصیت تیمی تاثیرگذارشو نشون میده و در تمام طول بازی بدون استرس بازی کرد وقتی یک یک شدیم گفتم باز هم رو به حملات کور و بیدقت میاره و حریف هم استفاده می کنه و دومی رو میزنه ولی انصافا هم دفاع خوب بود هم هافبک بهشون اجازه عرض اندام نداد چقدر این شریفات متعصب و دونده اس اون برزیلیه هم بدک نبود کلا ترکیب ایده ال استقلال همینه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ahf170g1t1x8tso44ipg.jpg

السد قطر حریف استقلال شد

image_gallery

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال تیم السد قطر با پیروزی برابر تیم دمپو هند به گروه دوم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا 2011 راه یافت.
تیم السد دیشب در زمین خود با نتیجه 2 بر صفر برابر دمپو به برتری رسید و حریف استقلال در هفته نخست لیگ قهرمانان شد.
گلهای این تیم را عبدالقادر کیتا (33) و لئوناردو داسیلوا (89)به ثمر رساندند.
السد روز 10 فروردین در ورزشگاه آزادی میهمان آبی‌پوشان ایران خواهد بود.

اولين گل هوار براي آبي‌پوشان و پيروزي مقابل پيام

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15:30 در زمين شماره 3 آزادي برگزار شد.
تمرين امروز با برگزاري يك ديدار دوستانه با حضور بازيكنان ذخيره استقلال و تيم دسته دومي پيام بابل پيگيري شد.
استقلال در اين بازي پيراهن سفيد بر تن داشت و تيم پيام بابل نيز پيراهن هاي سفيد و مشكي پوشيده بود. بازيكنان پيام قبل از مسابقه با شاخه گل به سمت بازيكنان استقلال رفتند و كادرفني اين تيم نيز با دسته گل به سمت كادرفني آبي پوشان رفتند.

بازيكنان ذخيره استقلال اين ديدار را 3 بر يك بردند. گل هاي استقلال را هوار ملا محمد در دقيقه 40 و 88 و محسن يوسفي در دقيقه 70 به ثمر رساندند. لوييز آندره هم در دقيقه 78 با گل به خودي پيام را صاحب گل كرد.

* مجتبي جباري امروز به تمرين كششي و اختصاصي پرداخت.

* محمد محمدي دور زمين به دويدن پرداخت.

* بازيكنان اصلي پس از 20 دقيقه دويدن به استخر و سونا رفتند و فقط حنيف عمران زاده براي تماشاي بازي ذخيره ها در كنار زمين باقي ماند.

* فردا تمرين استقلال تعطيل است اما گلرهاي اين تيم ساعت 15 در زمين نوبنياد بايد حاضر شوند و تمرين اختصاصي انجام دهند.

كاش بازي 29 اسفند استقلال به دوم يا سوم فروردين موكول شود

A0939696.jpg

منصور پورحيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تغيير تاريخ دربي از ششم به دهم فروردين اظهار داشت: مشكل ما تاريخ دربي نبود. حرف اصلي ما براي بازي با صبا در تاريخ 29 اسفند است. چون قبل از برگزاري اين بازي بايد به عربستان سفر كنيم و در ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برويم.
وي افزود: اعتراضي به برنامه سازمان ليگ نداريم به هر حال آنها هم مشكلاتي دارند اما استقلال هم براي سفر به عربستان و بازگشت از اين سفر مشكلاتي دارد. وقتي به آنجا مي‌رويم نمي‌توانيم بازيكنان را به زيارت خانه خدا نبريم و از اين زيارت بگذريم. به همين دليل است كه مي‌گوييم اگر بازي استقلال با صبا از 29 اسفند به دوم يا سوم فروردين موكول شود، براي ما بهتر است.

پورحيدري ادامه داد: اگر قرار باشد بازي استقلال با صبا همان 29 اسفند باشد، تغيير تاريخ دربي تفاوتي براي ما نمي‌كند. اكثر بازيكنان استقلال دوست دارند هنگام سال تحويل در كنار خانواده‌هايشان باشند و بعضي از آنها بايد به شهرستان بروند اگر بازي در تاريخ 29 اسفند باشد فرصت كمي براي حضور در كنار خانواده خود دارند.
وي در ادامه در مورد شرايط استقلال گفت: خوشبختانه همكاري خوبي بين بازيكنان و كادر فني به وجود آمده است از بچه‌ها ممنون هستم چون خيلي زحمت مي‌كشند البته من هنوز از تيم راضي نيستم. هنوز آن استقلالي كه استقلال 90 دقيقه‌اي باشد، ‌نشده‌ايم اما نسبت به دور رفت وضعيت بهتري پيدا كرده‌ايم. خوشبختانه همكاري خوبي بين مربيان است و همه يكدل هستند.

wh120-32.jpg

فتح اله زاده در گفت‌وگو با ايسنا:
فدراسيون بخواهد مي‌توانم مربي بزرگ به ايران بياورم
مي‌دانستم قطبي با شيميزو در حال مذاكره است
به فدراسيون نمره 12 مي‌دهم

فایل های ضمیمه

• image_gallery.jpg
    image_gallery.jpg
    112 KB · نمایش ها: 0
  • image_gallery2.jpg
    image_gallery2.jpg
    69.2 KB · نمایش ها: 1
  • image_gallery3.jpg
    image_gallery3.jpg
    73.8 KB · نمایش ها: 0
Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
تبریک بابت برد.
جاتون خالی دیروز بعد از چند وقت رفتم استادیوم
به نظرم یورن گده تاثیرش به وضوح دیده میشه.نیمه اول دفاع به جای زیر توپ زدن همه توپا رو میداد به آشوبی و اون پخش میکرد که امیدوار کننده بود
تیم از نظر بدنی عالی شده و اکثرا دقیقه 70 به بعد بازی رو گرفته دستش این چند وقته.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ممبینی دیدار استقلال و سپاهان را سوت می زند

پنجشنبه 5/12/89-هفته بیست و چهارم-ساعت 16:15

سپاهان –استقلال (فولاد شهر )

هدایت ممبینی-رضا سخندان-جمشید دانش مهر-میرزابیگی-ناظر:صدیقی

سیدصالحی: کاش قیچی‌ برگردان فرهاد گل می‌شد

showimage.aspx

استارت خود برای حضور در میادین رسمی فوتبال را در طول تعطیلات مسابقات لیگ برتر زد. آنجا که در ترکیه و سپس قشم به میدان رفت و در نهایت توانست با جلب نظر مظلومی از بازی اول استقلال پس از تعطیلات برابر شهرداری یاسوج به میدان برود.

سیدصالحی در آن بازی خیلی تلاش کرد تا به گل برسد اما ظاهرا قرار نبود پایش در جام حذفی به گل باز شود و او در اولین بازی فصلش در لیگ برتر برابر استیل‌آذین گل زد. پس از آن برابر پیکان هم گل زد و در نهایت توانست در مصاف آخر استقلال برابر نفت تهران دو گل به ثمر برساند. دو گلی که البته یکی از آنها در موقعیت مشکوک به آفساید به ثمر رسید

روی دور برد هستید. خوشحال به نظر می‌رسی؟
شکر خدا طی مسابقات اخیر توانسته‌ایم با برد زمین مسابقه را ترک کنیم و از این بابت باید گفت که لطف خدا شامل حالمان شده است. روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کرده‌ بودیم و از تمریناتمان توانستیم بهترین بهره را ببریم.
نفت هم محکم بازی می‌کرد.
بله. آنها اول دنبال تساوی بودند بعد برد. به همین خاطر هم بسته بازی می‌کردند. البته اگر ما باهوش‌تر بودیم گل‌های بیشتری به ثمر می‌رساندیم.
دو گلت را روی ریباند زدی؟
من یا هر کس دیگری از بازیکنان استقلال بود چنین می‌کرد. به هر حال شما گاهی خودتان زننده گل هستید و گاهی پس از از دست رفتن موقعیت باید با حضور به موقع زحمت هم‌تیمی‌تان را به ثمر برسانید. من برابر پیکان و استیل‌آذین خودم گل زدم و در این بازی آخر هم اول روی تلاش مجیدی و بعد تلاش برهانی به گل رسیدم. به همین خاطر هم هست که قبلا هم گفته بودم که همه ما فقط به یک چیز فکر می‌کنیم و آن چیزی نیست مگر برد استقلال.
می‌دانی پس از آنکه مجیدی ضربه قیچی برگردان را زد در موقعیت آفساید بودی؟
آن لحظه رو به توپ ایستاده بودم و حواسم به نفرات کنار‌دستی‌ام نبود، ضمن آنکه توپ برگشتی که دیگر آفساید ندارد. توپ به بدن دروازه‌بان خورده است. البته این را می‌دانم که توپ برگشتی گاهی اوقات در موقعیت آفساید به بازیکنان هم می‌رسد اما در این مورد بعید می‌دانم که من در موقعیت آفساید بوده باشم.
برخی معتقد بودند که همه کارهای آن گل را مجیدی کرد ولی به نام تو ثبت شد. قبول داری؟
به هر حال فوتبال همین است. گاهی اوقات هم عکس این مساله روی می‌دهد و مهم لطف و عنایت خداوند است که شامل حال من شد تا بتوانم تلاش دوست و کاپیتان خوبم را به ثمر برسانم. خودم هم دوست داشتم که ضربه قیچی برگردان مجیدی مستقیم وارد گل می‌شد اما قسمت اینگونه بود که من به جای مجیدی گل بزنم.
روی گل دومت هم همه کارها را آرش کرد و تو فقط یک نیش‌پا به توپ زدی.
گفتم که گاهی اوقات مهاجمان در چنین شرایطی قرار می‌گیرند. البته وقتی پس از آن گل، خود آرش هم گل زد خیلی خوشحال شدم.
در کل در بازی با نفت خیلی با آرش بودی.
طی روزهای گذشته حرف و حدیث‌هایی مطرح شده بود که به دروغ ارتباط ما دو نفر را بد جلوه می‌داد و می‌خواستم به همه ثابت کنم که من و آرش و دیگر نفرات استقلال با هم رفیق و دوست هستیم.
بحث خواب دیدن دخترت در مورد گلزنی‌ات تا چه حد صحت دارد؟
عین حقیقت است. دخترم خواب دیده بود که دو تا گل می‌زنم و همین هم شد.
در یک صحنه روی تو خطر شد اما داور خطا نگرفت و تو روی زمین از درد به خودت می‌پیچیدی، چه شد که به سرعت از زمین برخاستی و یک مرتبه خوب شدی؟
به هیچ وجه قصد فریب داور را نداشتم و وقتی زمین خوردم پایم سوخت ولی قصد بلند شدن داشتم و حتی اگر تیم حریف هم صاحب توپ می‌شد بلند می‌شدم.
این هفته بار دیگر با یکی از تیم‌های سابقت (سپاهان) بازی دارید، به این تیم گل بزنی شادی می‌کنی؟ مثل بازی با پیکان که گل زدی و شادی کردی؟
الان پیراهن استقلال را می‌پوشم و از اینجا حقوق می‌گیرم به همین خاطر برای موفقیت استقلال هم کار می‌کنم. ما باید حریفمان را شکست بدهیم و اگر گل هم بزنم قطعا شادی خواهم کرد.
بازی با سپاهان را چطور پیش‌بینی می‌کنی؟
این بازی حکم فینال لیگ را دارد و از امروز باید طوری تمرین کنیم که برای دیدار با میزبان خود آماده شویم. سپاهان تیم پرمهره‌ای است و هواداران پرشوری دارد، اما ما هم استقلالیم و باید در اصفهان پیروز شویم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهاني: گل زدن به رحمتي سخت است اما كارهاي سخت را دوست دارم

A0971253.jpg

آرش برهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال و ديدار روز پنج‌شنبه مقابل سپاهان صحبت‌هايي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيم:

* شرايط استقلال چطور است؟
تمرينات خوب و پرفشاري را پشت سر گذاشته‌ايم و نسبت به نيم فصل اول كاملا هماهنگ تر شده‌ايم. خدا را شكر بردهايي كه در چند هفته اخير كسب كرديم به ما از لحاظ روحي كمك زيادي كرده و باعث شده براي ادامه مسابقات انگيزه بيشتري بگيريم.

* شرايط خودت چگونه است؟ در بازي با نفت 25 دقيقه بازي كردي و گل زدي...
شرايطم از لحاظ روحي و بدني خوب است ضمن آنكه از قبل هم مشكلي نداشتم اما تشخيص كادر فني بود كه در يكي، دو مسابقه نيمكت نشين باشم. با اين وجود تمام تلاشم اين است كه در بازي‌هاي آينده موفق‌تر باشم.

* بازي با سپاهان را چطور مي‌بيني؟
سپاهان تيم بزرگ و قابل احترامي است كه از كادر فني و بازيكنان با تجربه‌اي برخوردار است. در اصفهان كار مشكلي داريم و معتقد هستيم اين مسابقه يك فينال 6 امتيازي خواهد بود. اميدوارم اين مسابقه را از آن خود كرده و در كورس قهرماني يكي از حريفمان را جا بگذاريم.

* تقابل با امير قلعه‌نويي كه هميشه از تو به عنوان يكي از مهاجمان خوب ايران نام برده چگونه خواهد بود؟
دوران و خاطرات خوبي را با امير قلعه‌نويي پشت سر گذاشتم. او يكي از مربيان خوب فوتبال ما است ولي من بازيكن استقلال هستم و انگيزه دارم كه براي استقلال موفق باشم.

* حتما گل‌زني در اين مسابقه را هم در برنامه داري.
همه دوست دارند در چنين مسابقه‌اي گل بزنند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم.

* قبول داري گل زدن به رحمتي سخت است.
قبول دارم كه كار سختي است اما من هميشه كارهاي سخت را دوست دارم.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر همه.
مخصوصا فرزاد و مجید عزیز که چراغ رو روشن نگه میدارند.

بازی پنج شنبه خیلی مهمه. کلا هم جدولی مهمه و هم روند تیمی و هم کری هاش که سر جاشه.

این بحث تیم ملی برای مربی داخلی تا حدودی میتونه به نفع ما بشه و تمرکز نیمکت سپاهان رو بهم بزنه که تا حدودی هم این اتفاق افتاده.
تیمشون خوبه ولی الان اوضاشون یه کم نوسانی به نظر میرسه و قابلیت افت رو دارند.

سه تا بازی رو با نتیجه سه بر یک بردیم اما باید حواسمون باشه که با تیمهای پایین جدول بازی کردیم. البته به نظر من بازی تو این شرایط با این تیمها سخت تر هم هست بهر حال تلاش ها برای نیافتادن کم کم زیاد شده. نفت واقعا تیم خوبی بود. پیکان هم تا حدودی ولی این بازی شرایط روحی خاصی رو میطلبه.
من خیلی به نتیجه خوشبین هستم.

دم حاجی گرم که کمپ رو به سامان میرسونه اگه این سازمان تربیت بدنی بذاره.

روانخواه هم براش اسمایل امید و صبر میذارم.

این مربی السد هم بدجوری پاش به تهران نرسیده دور برداشته. یه جایی دیدم گفته اس اس رو میبریم. !!!
باید این تیم رو له کرد. صدرنشینی از همین بازی باید شروع بشه.

به امید موفقیت

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تغيير زمان ديدار برگشت السد و استقلال

برنامه بازي‌هاي گروه دوم ليگ قهرمان آسيا

توقف حریف استقلال در لیگ قطر

تاج: قطری‌ها از نام استقلال می‌ترسند

حيراني: ادعاي السد رد شد

بهانه‌جويي باشگاه السد قطر براي عدم برگزاري بازي اين تيم مقابل استقلال در ليگ قهرمانان آسيا رد شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محمدحيراني؛ ‌مدير رسانه‌اي تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در پاسخ به حاشيه‌سازي السد قطر گفت: السد قطر در نامه‌اي به كنفدراسيون فوتبال آسيا درخواست كرده بود به دليل امن نبودن تهران، ديدار اين تيم با استقلال در روز دهم اسفند در ورزشگاه آزادي برگزار نشود و اين بهانه‌جويي و حاشيه‌سازي بيش نيست چرا كه السد 30بهمن توانست جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را كسب كند و آنها با اين حاشيه‌سازي به دنبال زمان بيشتري هستند تا بتوانند ميزان آمادگي‌شان را براي حضور در اين بازي افزايش دهند.
حيراني در ادامه افزود: واقعيت امر اين است كه تهران كاملا امن بوده و ناظر AFC به انجام بازي اميد ايران و قزاقستان تاكيد كرده و با اين حساب ادعاي السد رد شده است.
مدير رسانه‌اي استقلال در پايان گفت: به طور حتم جدال استقلال و السد قطر دهم اسفند برگزار مي‌شود و انشاءا... استقلال با ارائه نمايشي زيبا و جوانمردانه به اين پيروزي در ليگ قهرمانان خواهد رسيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا