GraphX
Registered User
امروز استقلال اون استقلال هميشگي نبود اما دم سيد صالحي گرم كه اين روزا خوب داره گل ميزنه
اين تساوي خارج از خونه تبريك ميگم
اين تساوي خارج از خونه تبريك ميگم
اما از هر چه بگزریم سخن گل دیقه 92 شیرین تر است :دی
خیلی حال داد. کاملا نا امید وایستاده بودیم که ........گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل
البته یه مقدار شیرینیش با برد ذوب کم شد اما خب بیخیال.
ظاهراً اون دوستانی که می گن این استقلال با همیشه فرق داشت بازی های قبلی استقلال رو ندیدن
به نظر من این بهترین بازی استقلال بود یادمون نره که استقلال داشت با کی بازی می کرد کجا بازی می کرد تو چه جوی بازی می کرد
با چه کل کلی بازی می کرد جلوی تیمی بازی می کرد که شاید بردنشون برای استقلالی ها در حد بردن پرسپولیس باشه
جلوی قلعه نوعی خائن همه اینها باعث شده بود من فکر کنم این بازی رو استقلال وای می سه 11 نفری تو دروازه تکون نمی خوره ولی خدا وکیلی خیلی مردونه بازی کردن اصلا تو اصفهان جلوی سپاهان کم نیووردن هر حمله اونا می کردن اینا هم حداقل یه حمله نصفه نیمه داشتن
ما پارسال تو عمق دفاع و دروازه مشکل داشتیم که کسی بالا سر تیم نبود که درستش کنه حاجی که فقط هافبک و مهاجم می خره
الان من نمی دونم چرا یوسفی بازی نمی کنه چرا هوار بازی نمی کنه چرا دسوزا بازی نمی کنه و چرا امیر آبادی بازی می کنه و چرا رحمتی بازی می کنه و خیلی چرا های دیگه ...
به نظر من این بهترین بازی استقلال بود یادمون نره که استقلال داشت با کی بازی می کرد کجا بازی می کرد تو چه جوی بازی می کرد
درود بر فرزاد آبی دل.درود بر آبی دلان عزیز
به شخصه از بازی استقلال بخصوص نیمه دومش خیلی خوشم اومد ، بچه ها یسیار جسور دونده و با غیرت بازی میکردن اونهم تو خونه حریف
منتظری کلا گیج بود چند تا سوتی دیگه هم داد که به خیر گذشت.تو گل سپاهان هم طالبلو بی تقصیر بود چون منتظری جلوش بود و دید نداشت ، منتظری هم میتونست توپ رو بزنه ولی رفلکس مناسبی نداشت
جان واریو که کلا گم بود تو بازی.یه چیزی رو توجه کردین ؟! خسرو و فابیو یه اس اس کجا ، خسرو و فابیو سپاهان کجا ؟! یعنی میشه واسه فصل دیگه برگردن ........ ؟؟!![]()
فکر کردم فقط من از کیانوش بدم اومده :دیاین کیانوش هم باز نقش رومخ بودنش رو ایفا کرد ! هوار هم ما رو به بازیهای خوب مخصوصا تو آسیا امیدوار کرد ، سید صالحی هم که بعد از خروج از بند مصدومیت بسیار عالی و گلزن ظاهر شده شیر فرهادم که یه دونس عزیز دله :دی
آره خیلی ناز بود.همچین چسبیدخدائیش گلمون هم فیفا 2011 ای بود :دی
ایول ....خبری خوش برای آبی پوشان
میداودی از فروردین در تمرین استقلال
![]()
خبرانلاین - مهاجم تیم فوتبال استقلال از فروردین ماه می تواند در تمرینات این تیم حاضر شود و به تمرینات سبک بپردازد.
به گفته دکتر نوروزی روند بهبودی میلاد میداودی به خوبی طی میشود و اگر این روند را به همین صورت ادامه بدهد از فروردین ماه میتواند تمرینات سبک خود را آغاز کرده و برای حضور در تمرینات گروهی آماده شود.