• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
امروز استقلال اون استقلال هميشگي نبود اما دم سيد صالحي گرم كه اين روزا خوب داره گل ميزنه
اين تساوي خارج از خونه تبريك ميگم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من موندم چرا همیشه این فرهاد کاراش محو میشه آ ! توی این گل 3نفر نقش اصلی داشتن نه 2نفر نه یه نفر ..
مجیدی .. هوار .. سید ..
مجیدی حرکت تکینیکیش دفاع رو از هم پاشید .. هوار هم قشنگ کشید بغل و سانتر کرد .. چیزی که اصلا فکرشو نمیکردم خداروشکر توی این بازی مفید ظاهر شد ..
کلا استقلال استقلال همیشگی نبود .. به چند دلیل ..
یک استقلال بازیکناش استپ کردن توپ رو اصلا یاد نگرفتن . . . پاس کاریشون هنوزم ضعیفه و دیگه اینکه سانتر نداریم .. دیدین که منتظری چقدر ضایع سانتر میکرد ؟ اخه من موندم کی گفته این بره سانتر کنه آخه ؟
خلاصه اینکه سوتی ها بسیار بود و بسی شانس هم آوردیم گل نخوردیم و اینکه موقعیت گل سپاهان روی تیم ما بیشتر از ما روی تیم اونا بود ..
راجب گلی هم که خوردیم باید بگم که 100% امیر آبادی در نقش یه مترسک ظاهر شد .. منتظری هم به نظر من جاخالی داد اما خب فاصلش با توپ زیاد بود ترسید جهت توپ عوض شه کسی نتونه واکنش درست نشون بده . .دید طالب لو هم انگاری بسته بود ولی درکل به نظر من که طالب لو خوب کار نکرد . .
در مجموع روز خوبی نبود . امیدوارم 3شنبه اینجوری بازی نکنه والا باید بازم دوره چهارجانبه رو توی خواب ببینیم حداقل برای سال اول خوبه . .سال بعد 100% قهرمانی آسیا میخوایم
ای بابا ..
یه مساوی دادیم آ !
اشکال نداره .. بقیه رو میبریم جام حذفی هم هست .. به نظر من هیچکدومو استقلال نگیره فقط یه نائب قهرمانی یا قهرمانی آسیا بده . .کافیه :d

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بازی رو تقریبا کامل بصورت ایستاده جلوئه مغازه همسایه دیدم. :دی

اصلا خوب نبودیم. دوتا پاس درست نمیتونستن تیم به هم بدن. وقتی پرس میشد رو پای بازیکنا لو رفتن توپ حتمی بود. نمیدونم چرا این هر وقت توپ دست استقلال بود و صحنه اهسته پخش میشد توپ می افتاد دست سپاهان :دی

منتظری خیلی افتضاح بود. روی گل کامل با امیر ابادی مقصر بود. وحید هر چند عکس العملهای خوبی داشت بعضی صحنه ها و خروجهاش به نظر بهتر شده اما رو گل به نظرم مقصر بود توپ از بغلش رد شد. یه صحنه هم شوت از راه دور رو با سینه گرفت که نزدیک بود توپ برگشتی .....

فرهاد خوب بود. بعضی حرکتهاش خوب بود اما کسی نبود باهاش همراهی کنه.
هوار چند دیقه اومد خوب حرکت میکرد. این رحمتی و اشوبی کلا اومدن شهر بازی. باز این اشوبی بعضی موقع ها یه پاسی میده این رحمتی غیر از خطا کردن کار دیگه ای بلد نیست. امروز کلی خطا پشت محوطه به تیم حریف داد استقلال.

اما از هر چه بگزریم سخن گل دیقه 92 شیرین تر است :دی

خیلی حال داد. کاملا نا امید وایستاده بودیم که ........گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل

البته یه مقدار شیرینیش با برد ذوب کم شد اما خب بیخیال.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اما از هر چه بگزریم سخن گل دیقه 92 شیرین تر است :دی

خیلی حال داد. کاملا نا امید وایستاده بودیم که ........گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل

البته یه مقدار شیرینیش با برد ذوب کم شد اما خب بیخیال.

اینها رو خیلی پایه ام مجید جان.

به جون دلپیرو دقیقه 89 گفتم نمیبازیم.

وحید توپها رو دو ضرب میکرد یه جورایی ولی خدایی دو تا از شوتها خورد زمین. یکیش که دوبار خورد زمین. اونی که یانوش نیمه اول زد. نیمه دوم هم یه موقعیت خوب گرفت ازش.

سید یه هد خوب دیگه هم زد که خطری رفت رو دروازه.

فکر کنم حداقل ویژگی این بازی این بود که به دسوزا بیشتر بازی برسه. خدایی هم از کیانوش بهتره و هم از اشوبی.
با نظر کامیار در مورد صحنه گل موافقم . منتظری ترسید تغییر مسیر باعث گل بشه ولی به نظرم نباید ریسک میکرد. باید میزد توپ رو. کلا بعضی روزها منتظری بد بازی میکنه/ مثل بازی با شاهین تو لیگ/ بعضی روزها خیلی خوب میشه.

فرهاد هم که نماد تعصب. دقیقه نود استارت بزنی تو این سن فقط بابت افتخار هست که همچین کاپتان و بازیکنی داریم.

اون صحنه که تابلو تعویض اشتباه رفت بالا یه واکنش خوب از فرهاد بود. شاید هرکی جای اون بود معترض میشد اونم با بازی خوب فرهاد. ولی سریع بازوبند رو در اورد و... که مشخص شد اشتباهه.

بنگر و حسینی خیلی با حاشیه بودند ولی خدا رو شکر بچه ها اگاه بودند :دی
گزارشگر و فیلمبرداری و بقیه این موارد کلا اونقدر رو اعصاب بود که واژه زشت رو طلب میکرد!:wacko:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به همه آبی دلان عزیز

بازی زیاد جالبی نبود ولی خب گل دقیقه آخر خیلی حال داد . به نظر من آشوبی و امیرآبادی و کیانوش رحمتی رو بزارن کنار تیم خوب میشه ...

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
ظاهراً اون دوستانی که می گن این استقلال با همیشه فرق داشت بازی های قبلی استقلال رو ندیدن
به نظر من این بهترین بازی استقلال بود یادمون نره که استقلال داشت با کی بازی می کرد کجا بازی می کرد تو چه جوی بازی می کرد
با چه کل کلی بازی می کرد جلوی تیمی بازی می کرد که شاید بردنشون برای استقلالی ها در حد بردن پرسپولیس باشه
جلوی قلعه نوعی خائن همه اینها باعث شده بود من فکر کنم این بازی رو استقلال وای می سه 11 نفری تو دروازه تکون نمی خوره ولی خدا وکیلی خیلی مردونه بازی کردن اصلا تو اصفهان جلوی سپاهان کم نیووردن هر حمله اونا می کردن اینا هم حداقل یه حمله نصفه نیمه داشتن
ما پارسال تو عمق دفاع و دروازه مشکل داشتیم که کسی بالا سر تیم نبود که درستش کنه حاجی که فقط هافبک و مهاجم می خره
الان من نمی دونم چرا یوسفی بازی نمی کنه چرا هوار بازی نمی کنه چرا دسوزا بازی نمی کنه و چرا امیر آبادی بازی می کنه و چرا رحمتی بازی می کنه و خیلی چرا های دیگه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ظاهراً اون دوستانی که می گن این استقلال با همیشه فرق داشت بازی های قبلی استقلال رو ندیدن
به نظر من این بهترین بازی استقلال بود یادمون نره که استقلال داشت با کی بازی می کرد کجا بازی می کرد تو چه جوی بازی می کرد
با چه کل کلی بازی می کرد جلوی تیمی بازی می کرد که شاید بردنشون برای استقلالی ها در حد بردن پرسپولیس باشه
جلوی قلعه نوعی خائن همه اینها باعث شده بود من فکر کنم این بازی رو استقلال وای می سه 11 نفری تو دروازه تکون نمی خوره ولی خدا وکیلی خیلی مردونه بازی کردن اصلا تو اصفهان جلوی سپاهان کم نیووردن هر حمله اونا می کردن اینا هم حداقل یه حمله نصفه نیمه داشتن
ما پارسال تو عمق دفاع و دروازه مشکل داشتیم که کسی بالا سر تیم نبود که درستش کنه حاجی که فقط هافبک و مهاجم می خره
الان من نمی دونم چرا یوسفی بازی نمی کنه چرا هوار بازی نمی کنه چرا دسوزا بازی نمی کنه و چرا امیر آبادی بازی می کنه و چرا رحمتی بازی می کنه و خیلی چرا های دیگه ...

حرفاتون تائید میشه !
مخصوصا اینکه قلعه نویی واسه بدن استقلال از هیچ کار کثیفی دریغ نمیکنه ...

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
با اینکه همیشه دوست دارم ببریم
ولی خوب باز هم نتیجه ی قابل قبولی بود
جلوی تیمی که ذوب آهن صدر نشین رو هم همینجا برده بود
روی وحید بعضی موقع ها نمیشه خیلی خوب حساب کرد
امید وارم توی جام باشگاه ها دیگه اینجوری توپ دو ضرب نکنه !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بسی حال کردم حاله قلعه نو عی گرفته شد 4 اتیاز ازش گرفتیم مردک دیدین جلو زمین چه بالا پایین میپرید
استقلال تو این بازی اصلا" وسط نداشت کسی نبو د که خوب وسط زمیین رو اداره کنه ولی با اومدن مبعلی کمی وسط میدان رو ادراه کرد و باارسالاش چند وقعیت اجاد کرد خلاصه نیمه اول بد بازی کردیم ولی نیمه دوم از سپاهان سر بودیم
دمه سید صالحی گرم که رو اوجه
گل مفتی هم خوردیم
شرمنده زیاد فک زدم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

شايد به نظر هواداران سپاهان من بي‌غيرت بودم
سيدصالحي: وقتي گل زدم براي اصفهاني‌ها ناراحت شدم

23_8912050815_L600.jpg

خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: خدا شاهد است وقتي گل تساوي را به سپاهان زدم براي هواداران اين تيم ناراحت شدم.

سيد مهدي سيد صالحي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص گل دقايق پاياني به تيم سابقش و همچنين زدن 5 گل در 4 مسابقه صحبت‌هايي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيد:

* 4 بازي و 5 گل زده...
فقط و فقط مديون لطف خدا هستم و خدا كند كه آن بالايي به شخصي نظر كند. من لايق اين همه خوبي نيستم و فكر مي‌كنم خدا به دل فرزندانم نگاه كرد كه توانستم براي استقلال مفيد باشم.

* فكر نمي‌كني اگر از ابتداي فصل بودي آقاي گل مي‌شدي؟
من به اين مسائل اعتقادي ندارم و فكر مي‌كنم تقديرم بود كه مصدوم شوم اما اتفاق تلخي كه برايم رخ داد اين بود كه بعد از 7 سال بازي براي سپاهان حقم اين نبود كه ناسزا بشنوم.

*‌ هواداران سپاهان به تو لقب بي‌غيرت دادند، اين مسئله ناراحتت نكرد؟
شايد به نظر هواداران سپاهان من بي‌غيرت بودم اما خدا شاهد است زماني كه گل زدم ناراحت شدم چون من فوتبالم را مديون سپاهان هستم و هواداران اين تيم مي‌دانند سختي‌هاي زيادي كشيدم. با پاي مصدوم براي آنها بازي كردم و اعتراف مي‌كنم كه سپاهان من را به اينجا رساند اما اگر جواب خوبي اين است بهتر است سكوت كنم.

*‌ اما واكنشي به شعارهاي آنها نداشتي؟
چون فكر نمي‌كردم به من توهين كنند. من زندگي‌ام را مديون آقاي ساكت هستم چون ايشان به من كمك كرد كه موفق شوم و حتي ازدواج كنم ولي دوست داشتم تماشاگران حداقل حرمت سپاهان را نگه مي‌داشتند.

* با تساوي ديروز چه تيمي را مدعي قهرماني مي‌داني؟
هر بازي براي ما حكم فينال را دارد و حالا بايد در مسابقات آسيايي به ميدان برويم. همه هم قسم شديم كه بتوانيم دل تماشاگرانمان را شاد كنيم. اگر خدا بخواهد امسال قهرمان ليگ خواهيم شد.

* صحبت خاصي نداري؟
از تمام كساني كه پاي من ايستادند تشكر مي‌كنم. چون آنها بعد از مصدوميت خيلي به من كمك كردند كه اگر بخواهم اسم بياورم طولاني مي‌شود ولي با اين وجود اميدوارم با ادامه اين روند جواب محبت همه را بدهم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر آبی دلان عزیز

به شخصه از بازی استقلال بخصوص نیمه دومش خیلی خوشم اومد ، بچه ها یسیار جسور دونده و با غیرت بازی میکردن اونهم تو خونه حریف

تو گل سپاهان هم طالبلو بی تقصیر بود چون منتظری جلوش بود و دید نداشت ، منتظری هم میتونست توپ رو بزنه ولی رفلکس مناسبی نداشت

خسرو حیدری هم یک خطای خیلی بدجور رو سید صالحی کرد گفتم وای ! دوبار مصدومش کرد که شکر خدا به خیر گذشت

یه چیزی رو توجه کردین ؟! خسرو و فابیو یه اس اس کجا ، خسرو و فابیو سپاهان کجا ؟! یعنی میشه واسه فصل دیگه برگردن ........ ؟؟! :rolleyes:

این کیانوش هم باز نقش رومخ بودنش رو ایفا کرد ! هوار هم ما رو به بازیهای خوب مخصوصا تو آسیا امیدوار کرد ، سید صالحی هم که بعد از خروج از بند مصدومیت بسیار عالی و گلزن ظاهر شده شیر فرهادم که یه دونس عزیز دله :دی

04gtt9d2ttreviw84d2d.jpg

خدائیش گلمون هم فیفا 2011 ای بود :دی

A1007998.jpg

گفت‌و‌گوي خصوصي مظلومي با برهاني

A0608394.jpg

طالب‌لو: خوشحالم كه مقابل يكي از استادانم درسم را خوب پس دادم

A0734485.jpg

منتظري: خودمان را به آب و آتش زديم كه به سپاهان نبازيم

A1014660.jpg

اميرآبادي: حيدري مقابل من اذيت شد

A1012935.jpg

هوار محمد: حرفه‌اي هستم و دوست دارم استقلال برنده دربي باشد

حاشیه های دیدار استقلال - سپاهان
مظلومی: باد عامل گل زدن سپاهان بود

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بهتاش: نقاط قوت سپاهان را به خوبی می‌شناختیم

فکری: اختلاف با ذوب‌آهن را جبران می‌کنیم

تایید مجدد میزبانی ایران از السد قطر

فوتبالی که همه چیز داشت به جز بازنده

در خانه سپاهان، استقلال مزد برتری‌اش را نگرفت

بازی که توش 90% پاسها اشتباه بود. یه استپ درست نمیتونستن بکنن. چند تا موقعیت درست نداشت تیم بهترین بازی استقلال بود؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آقا تبریک بابت اون یه امتیاز از اصفهان

چرا اکثرا تیم های قلعه نویی دقایق آخر بازی های حساس گل می خورن؟؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
درود بر آبی دلان عزیز
به شخصه از بازی استقلال بخصوص نیمه دومش خیلی خوشم اومد ، بچه ها یسیار جسور دونده و با غیرت بازی میکردن اونهم تو خونه حریف
درود بر فرزاد آبی دل.
دقیقا همین بود.
تو گل سپاهان هم طالبلو بی تقصیر بود چون منتظری جلوش بود و دید نداشت ، منتظری هم میتونست توپ رو بزنه ولی رفلکس مناسبی نداشت
منتظری کلا گیج بود چند تا سوتی دیگه هم داد که به خیر گذشت.
یه چیزی رو توجه کردین ؟! خسرو و فابیو یه اس اس کجا ، خسرو و فابیو سپاهان کجا ؟! یعنی میشه واسه فصل دیگه برگردن ........ ؟؟! :rolleyes:
جان واریو که کلا گم بود تو بازی.
سایه ای از اون جان واریو استقلال بود.
این کیانوش هم باز نقش رومخ بودنش رو ایفا کرد ! هوار هم ما رو به بازیهای خوب مخصوصا تو آسیا امیدوار کرد ، سید صالحی هم که بعد از خروج از بند مصدومیت بسیار عالی و گلزن ظاهر شده شیر فرهادم که یه دونس عزیز دله :دی
فکر کردم فقط من از کیانوش بدم اومده :دی
سید صالحی کلا نباید از 18 خارج شه چون هیچ کاری ازش بر نمیاد (مثل نیستلروی که خارج 18 فلج بود)
خدائیش گلمون هم فیفا 2011 ای بود :دی
آره خیلی ناز بود.همچین چسبید

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
شكست حريف استقلال در ليگ قطر

مجیدی سه اخطاره نیست

تقوی:‌استقلال کادر فنی گردن کلفتی دارد

عسگري: ممبيني دو بازيكن را اخراج نكرد؛ يك پنالتي هم نگرفت
رئيس کميته داوران گفت: داور ديدار سپاهان و استقلال بايد دو بازيکن را با کارت قرمز جريمه مي‌کرد.

00027692.jpg

حسين عسگري در گفت و گو با سايت رسمي فدراسيون فوتبال در مورد ديدار استقلال و سپاهان اظهار داشت: غير از بازي سپاهان و استقلال در ورزشگاه فولاد شهر که متاسفانه ممبيني قضاوت خوبي نداشت و ما انتظار داشتيم به خاطر تجربه بالاي او در داوري بهتر قضاوت مي کرد، در ديگر بازي ها براساس گزارش ناظران داوري تا اين لحظه اشتباهات تاثيرگذاري در ديگر بازي ها گزارش نشده است. البته در بازي استقلال و سپاهان، ممبيني در 2 صحنه بايد خسرو حيدري از سپاهان و همين طور حنيف عمران زاده از استقلال را اخراج مي کرد و بايد يک پنالتي هم در دقيقه 48 به نفع تيم استقلال مي گرفت اما در کل قضاوت هاي داوران خوب بود گرچه داوران هميشه اشتباهات دارند درست مثل بازيکنان اما مهم اين است که داوران اشتباهات تاثيرگذار در نتيجه بازي نداشته باشند.
وي درباره بازي ديروز پرسپوليس با فولاد گفت: داور بازي قضاوت خوبي انجام داد و نتيجه بازي نشان مي دهد که گلايه مجيد جلالي از داوري بي مورد است. سوال من اين است چرا ديوار داوران آنقدر کوتاه است که هر تيمي که مي بازد سرمربي اش داور را مقصر مي داند و اشتباهات بازيکنانش را در دريافت گل در نظر نمي گيرد. متاسفانه پس از بازي استقلال و سپاهان در اصفهان، امير قلعه نويي براساس آنچه که در خبرگزاري ها آمده خطاب به داور بازي گفته است "شرافتت کجاست ؟ " که ما در نامه اي به کميته انضباطي که مرجع رسيدگي به اين قبيل موارد است از سرمربي سپاهان شکايت کرده ايم ضمن اينکه گزارش ناظر بازي و داور بازي هم قرار است درباره اين بازي و اين صحنه بيايد که آن را هم ارائه خواهيم کرد.
عسگري ادامه داد: بازي هاي ليگ، هفته به هفته چه در بالا و چه در پايين جدول حساس تر مي شود و خوشبختانه قضاوت داوران در مجموع طوري بوده که اشتباهات تاثيرگذار هم وجود نداشته است.
وي درباره بخشش سعيد بخشي زاده گفت: به هر جهت اين حکم در زماني صادر شده که من در کميته داوران نبودم، اما ما به بخشي زاده داوري وسط نداده ايم و او داور چهارم بوده است. ضمن اينکه در هفته آينده او يک قضاوت بين المللي دارد و بايد روحيه اش را بازيابي کند. البته من اعلام مي کنم که از اين پس حتي اگر داور در بدترين شرايط قضاوت کند ما داور و کمک داور محروم را اعلام نمي کنيم.

عسگري در پايان درباره انتخاب داور دربي گفت: هنوز براي انتخاب داور دربي زود است اما ما 4 - 5 داور داريم که مي توانند دربي را به خوبي قضاوت کنند ، البته ما بايد تا هفته قبل از دربي صبر کنيم و اتفاقات را بسنجيم چرا که بايد بهترين و با تجربه ترين داور را در شرايط داربي 10 فروردين ماه انتخاب کنيم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
زير سرم رفتن دروازه‌بان استقلال و تمرين با توپ‌هاي جديد

A1007983.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال ساعت 16 در كمپ تيم هاي ملي زير بارش باران برگزار شد.

* وحيد طالب لو با 30 دقيقه تاخير در تمرين شركت كرد. وي قبل از حضور در تمرين به دليل كسالت زير سرم رفت و پس از بهبود و با اجازه از مربيان به تمرين مشغول شد.

* بازيكنان استقلال ابتدا 5 دقيقه دويدند و سپس در گروه هاي 7 نفره زير نظر مظلومي و فريبا تمرينات تاكتيكي را در دستور كار قرار دادند.

* بازيكنان استقلال با توجه به اينكه سه شنبه در ليگ قهرمانان آسيا با السد قطر بازي دارند امروز با توپ هايي كه AFC مد نظر دارد تمرين كردند.

* امير حسين صادقي با فرزند خود در تمرين حاضر شده بود.

* محمد محمدي غايب تمرين امروز آبي پوشان بود.

* بازيكنان فيكس استقلال مقابل سپاهان زودتر از سايرين تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان در دو گروه به بازي فوتبال مشغول شدند.

* پرويز مظلومي تمرين را زودتر از ساير مربيان ترك كرد.

* 20 تماشاگر نظاره‌گر تمرينات استقلال بود.

A0704529.jpg

پورحيدري: به حربه‌ تيم‌هاي عربي كاري نداريم

A1014832.jpg

صادقي: مي‌خواهيم با كمك هواداران در ورزشگاه آزادي دژ بسازيم

A1014829.jpg

سيدصالحي: فقط به موفقيت در آسيا فكر مي‌كنيم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خبری خوش برای آبی پوشان
میداودی از فروردین در تمرین استقلال

118187_news.jpg

خبرانلاین - مهاجم تیم فوتبال استقلال از فروردین ماه می تواند در تمرینات این تیم حاضر ‌شود و به تمرینات سبک بپردازد.

به گفته دکتر نوروزی روند بهبودی میلاد میداودی به خوبی طی می‌شود و اگر این روند را به همین صورت ادامه بدهد از فروردین ماه می‌تواند تمرینات سبک خود را آغاز کرده و برای حضور در تمرینات گروهی آماده شود.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
خبری خوش برای آبی پوشان
میداودی از فروردین در تمرین استقلال

118187_news.jpg

خبرانلاین - مهاجم تیم فوتبال استقلال از فروردین ماه می تواند در تمرینات این تیم حاضر ‌شود و به تمرینات سبک بپردازد.

به گفته دکتر نوروزی روند بهبودی میلاد میداودی به خوبی طی می‌شود و اگر این روند را به همین صورت ادامه بدهد از فروردین ماه می‌تواند تمرینات سبک خود را آغاز کرده و برای حضور در تمرینات گروهی آماده شود.
ایول ....

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
كميته داوران از قلعه‌نويي شكايت كرد
عسگري:
ممبيني قضاوت خوبي نداشت
او بايد يك پنالتي براي استقلال مي‌گرفت
حسين عسگري از شکايت کميته داوران از امير قلعه نويي خبر داد.

به گزارش ايسنا، سرپرست كميته داوران فدراسيون فوتبال درباره بازيهاي هفته بيست و چهارم ليگ گفت: «به غير از بازي سپاهان و استقلال در ورزشگاه فولاد شهر که متاسفانه ممبيني قضاوت خوبي نداشت و ما انتظار داشتيم به خاطر تجربه بالاي او در داوري بهتر قضاوت مي کرد، در ديگر بازيها براساس گزارش ناظران داوري تا اين لحظه اشتباهات تاثيرگذاري در ديگر بازيها گزارش نشده است. البته در بازي استقلال و سپاهان، ممبيني در 2 صحنه بايد خسرو حيدري از سپاهان و همينطور حنيف عمران زاده از استقلال را اخراج مي کرد و بايد يک پنالتي هم در دقيقه 48 به نفع تيم استقلال مي گرفت اما در کل قضاوتهاي داوران خوب بود؛ گرچه داوران درست مثل بازيکنان هميشه اشتباه دارند. اما مهم اين است که داوران اشتباهات تاثيرگذار در نتيجه بازي نداشته باشند.»

وي درباره بازي پرسپوليس برابر فولاد گفت: «داور بازي قضاوت خوبي انجام داد و نتيجه بازي نشان مي دهد که گلايه مجيد جلالي از داوري بي مورد است. سوال من اين است، چرا ديوار داوران آنقدر کوتاه است که هر تيمي که مي بازد سرمربي‌اش داور را مقصر مي داند و اشتباهات بازيکنانش را در دريافت گل در نظر نمي‌گيرد. متاسفانه پس از بازي استقلال و سپاهان در اصفهان، امير قلعه نويي براساس آنچه که در خبرگزاري‌ها آمده خطاب به داور بازي گفته است «شرافتت کجاست ؟» که ما در نامه اي به کميته انضباطي که مرجع رسيدگي به اين قبيل موارد است از سرمربي سپاهان شکايت کرده‌ايم؛ ضمن اينکه گزارش ناظر بازي و داور بازي هم قرار است درباره اين بازي ارائه شود. »

عسگري ادامه داد: «بازيهاي ليگ، هفته به هفته چه در بالا و چه در پايين جدول حساستر مي شود و خوشبختانه قضاوت داوران در مجموع طوري بوده که اشتباهات تاثيرگذار هم وجود نداشته است.»

وي درباره بخشش سعيد بخشي زاده گفت: «به هر جهت اين حکم در زماني صادر شده که من در کميته داوران نبودم ، اما ما به بخشي زاده داوري وسط نداده‌ايم و او داور چهارم بوده است. ضمن اينکه در هفته آينده او يک قضاوت بين المللي دارد و بايد روحيه اش را بازيابي کند. البته من اعلام مي کنم که از اين پس حتي اگر داور در بدترين شرايط قضاوت کند ما داور و کمک داور محروم را اعلام نمي کنيم.»

عسگري در پايان درباره انتخاب داور داربي گفت: «هنوز براي انتخاب داور داربي زود است اما ما 4 - 5 داور داريم که مي توانند داربي را به خوبي قضاوت کنند. البته ما بايد تا هفته قبل از داربي صبر کنيم و اتفاقات را بسنجيم چرا که بايد بهترين و با تجربه ترين داور را در شرايط داربي 10 فروردين ماه انتخاب کنيم.»

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا