• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اطلاعیه باشگاه استقلال، هواداران ورزشگاه را پر کنید

1298048991.jpg

سایت رسمی باشگاه استقلال، از صدور اطلاعیه‌ای خبر می‌دهد که مخاطبش هواداران استقلال است. در این اطلاعیه چنین آمده است:
AFC، در سال‌های اخیر استقلال را پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران و خاورمیانه دانسته است. کنفدراسیون فوتبال آسیا، تماشاگران استقلال را از سرمایه‌های اصلی فوتبال ایران و یکی از عوامل جذابیت‌های مسابقه‌ای و رقابتی غرب آسیا دانسته است. باشگاه استقلال مغرور و مفتخر به چنین سرمایه اصیلی،‌ از هواداران خود می‌خواهد، در تمام بازی‌های لیگ آسیا،‌ به ویژه در مسابقه‌ای که در روز سه‌شنبه برابر السد قطر برگزار می‌کند،‌ با حضور گرم و صمیمانه خود، یک بار دیگر ورزشگاه آزادی را پر و لبریز کنند.
تیم فوتبال استقلال که در هفته‌های گذشته، ‌بهترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشته، ‌به عشق تماشاگران خود و برای رضایت خاطر‌ آنها،‌ فقط منتظر یک مهم است: پر شدن سکوها،‌ برخاستن صدای تشویق استقلال و بازیکنان پرهنرش از جانب تماشاگران.
قدرت امروزی استقلال، در بخش بازی و کسب نتیجه دلخواه بر کسی پنهان نیست، اما این قدرت دو برابر و ده برابر هم می‌شود، ‌وقتی که استقلالیون، ورزشگاه آزادی را پر کنند و با آوای گرم خود،‌ مردان آبی‌پوش خویش را به تحرک بیشتر و سرعت زیاد و پیروزی در همه نبردهای تن به تن فرا بخوانند.
مردان استقلال، ‌توقع هواداران خود را ارج می‌نهد و برای برآوردن انتظار آنها که به استقلال عشق می‌ورزند، سر از پا نمی‌شناسد در عین حال،‌مردان استقلال از مردمی که با مهر خود استقلال را به این مرحله رسانده‌اند یک خواسته دارند:
تنهایمان نگذارید. تشویقمان کنید. با حضور در ورزشگاه و با دم گرم مسیحایی خود پیروزی باشکوه‌تری را باعث شوید.
منتظر شماییم، تا به انتظارات بجایتان پاسخ دهیم. تا برای خوشحال کردنتان هر چه هنر، تکنیک،‌ قدرت و اراده داریم بکار گیریم. چنان کنید که یک بار دیگر آوازه فوتبال ایران و تماشاگران فوتبال شناسش، در تمام قاره آسیا طنین‌انداز شود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تمرين استقلال برگزار شد
مظلومي تماشاگر بود؛ بازي با السد سوژه اصلي آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد.

تيم فوتبال استقلال كه سه‌شنبه هفته جاري در اولين بازي خود در ليگ قهرمانان آسيا ميزبان السد قطر است امروز در زمين كمپ تيم‌هاي ملي تمرين كرد.

در اين تمرين كه از ساعت 16 آغاز شد، 27 بازيكن استقلال در ابتدا به مدت 30 دقيقه با دويدن به دور زمين و حركات كششي و دوهاي استقامتي بدن‌هاي خود را گرم كردند.
سپس يورگن گده كه هدايت تمرين امروز را بر عهده داشت، تمرين پاس‌هاي كوتاه و بلند را براي استقلالي‌ها در نظر گرفت. بازيكنان استقلال پس از اين به دو گروه زرد و آبي تقسيم شدند و در يك نيمه از زمين بازي پرفشار انجام دادند.

پس از اين تمرين كه نيم ساعت طول كشيد، پرويز مظلومي دقايقي براي بازيكنانش صحبت كرد و نكاتي را به آنها گوشزد كرد.

سپس استقلالي‌ها در قالب دو تيم زرد و آبي به انجام بازي فوتبال پرداختند.

* پرويز مظلومي تنها نظاره‌گر كار امروز شاگردانش بود و در گوشه‌اي از زمين بازي استقلالي‌ها را زير نظر داشت.

* محمد محمدي كه چند روزي است از بند مصدوميت رهايي يافته پا به پاي ديگر دروازه‌بان‌ها تمرين كرد اما در بازي فوتبال حضور نداشت.

* استقلالي‌ها تمرين را با صميميت خاصي دنبال مي‌كردند و مدام در زمين با يكديگر شوخي مي‌كردند.

* سوژه اصلي تمرين امروز آبي‌پوشان بازي سه‌شنبه با السد قطر بود.

* از تمرين امروز استقلال 15 تماشاگر ديدن كردند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه
اطلاعیه باشگاه استقلال، هواداران ورزشگاه را پر کنید

نیازی به دعوت نبود استقلال عزیز. آزادی خونه خودمونه.
خوب گفتم؟:دی

در مورد بازی اول فکر میکردم راحت این تیم رو ببریم. البته الان هم فکر میکنم ببریم. ولی این چند روزه همه از سهل بودن این تیم حرف میزنند. این یه ویژگی مثبت و مهم داره و اون اینکه از این تیم غول برای استقلال نسازیم و تیم ترسو نباشه ولی از یه طرف هم ممکنه منجر به دست کم گرفتن حریف بشه. امیدوارم برد خوبی بیاریم و با اختلاف این تیمو ببریم که برای بازی تو خانه حریف هم روحیه پیروزی طلبی خوبی همراه تیم باشه.

@ مجید.
آقا این واتار شما عکس کیه؟ نخدید ها ولی من هی فکر میکنم برهانیه.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
طالب‌لو دو اخطاره نيست

A0941937.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، درحالي كه چند روزي است شايعه شده وحيد طالب لو در فصل گذشته ليگ قهرمانان آسيا در جريان آخرين مسابقه از روي نيمكت از سوي داور كارت زرد دريافت كرده و به همين دليل دو اخطاره شده و فردا مقابل السد قطر نمي تواند به ميدان برود، اين بازيكن مشكلي براي بازي ندارد.
طالب لو در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس اظهار داشت: من فصل گذشته اخطاري نگرفتم و مي توانم درون دروازه قرار گيرم.

* استقبال از السد قطر
تيم السد قطر حريف آبي پوشان در اولين گام ليگ قهرمانان آسيا، بامداد امروز ساعت 3:30 وارد تهران شد. از باشگاه استقلال علي اميري براي استقبال در فرودگاه امام خميني حاضر شده بود. اين تيم در هتل المپيك مستقر شده و امروز در ورزشگاه آزادي تمرين مي كند.

* جلسه آناليز برگزار شد
بازيكنان استقلال صبح امروز در جلسه آناليز تيم قطري در باشگاه حضور پيدا كردند و مربيان نيز در مورد نقاط قوت و ضعف السد با آنها صحبت كردند.
ديدار تيم هاي استقلال و السد قطر فردا ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

مصدوميت دسوزا و خيس شدن آبي‌پوشان زير بارش شديد باران

A0976191.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال ايران كه از ساعت 17:30 فردا در اولين ديدار گروهي دور اول ليگ قهرمانان آسيادر سال 2010-2011 به مصاف نماينده كشور قطر مي‌رود، از ساعت 16 امروز در زمين اصلي ورزشگاه آزادي تمرين تاكتيكي را برگزار كرد.

**در اين تمرين پرويز مظلومي در ابتدا با بازيكنانش در خصوص اهميت ديدار اول در ليگ قهرمانان آسيا صحبت كرد و از آنها خواست با رعايت نكات تمريني تمركز خود را روي مسابقه فردا داشته باشد.

*بارش باران بسيار شديد بود و به همين دليل استقلالي‌ها نتوانستند تمرين خوبي را انجام دهند و باران مسايل فني را تحت تاثير خود قرار داد.

*دسوزا، بازيكن برزيلي استقلال در جريان تمرين دچار مصدوميت شد، اما بنا بر اظهارات كادر پزشكي مصدوميت وي جدي نيست.

*در اين تمرين خبرنگاران فقط 15 دقيقه فرصت تهيه گزارش داشتند ضمن آنكه تيم فوتبال السد در همين زمين از ساعت 15 آخرين تمرين خود را براي ديدار با نماينده ايران برگزار كرد.

تيم فوتبال استقلال تهران در مرحله اول ليگ قهرمانان آسيا با تيم‌هاي السد قطر، پاختارو ازبكستان و النصر عربستان هم گروه است.

A0943750.jpg

مبعلي: به خاطر يك تكل ساده خبر از درگيري دادند

image_gallery

مظلومي: از فتح‌اله‌زاده و ستاد آسيايي سپاسگزارم

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
چه (کلمه خوبی پیدا نمیکنم) داشت این گل دیقه 92 برای سپاهانیها. این بنگر جوری حالش گرفته بود که دیگه توپید به سیدصالحی.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چه (کلمه خوبی پیدا نمیکنم) داشت این گل دیقه 92 برای سپاهانیها. این بنگر جوری حالش گرفته بود که دیگه توپید به سیدصالحی.

تایید میشه
مجید جان تو پرانتز رو بگو نترس. بعدا روش صدای بوق میذاریم :دی

خب پنالتی هم که سوخت دادیم و اگه خسرو اخراج میشد حال نمیداد. بهتر که موند تو زمین و سید رو سرش گل زد :دی

امیدوارم فردا یه برد خوب بیاریم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخرین صحبتهای بازیکنان استقلال قبل از دیدار با السد قطر

آشوبى: از هواداران انتظار داریم ورزشگاه را پر کنند

فرزاد آشوبى گفت: از هواداران انتظار داریم با توجه به نتایج خوب استقلال دربازى هاى گذشته ورزشگاه را پر کنند.هافبک تیم فوتبال استقلال درباره آخرین شرایط خود و تیمش در آستانه اولین دیدار در لیگ قهرمانان آسیا مقابل السد قطر اظهار کرد: شرایط خودم خوب است و خوشبختانه در چند روز گذشته به یک فرم بدنى ایده آل رسیده ام. تیم هم تمرین هاى خوبى را براى این بازى پشت سر گذاشته و آماده ایم که نخستین گام خود در بازى هاى آسیایى را محکم برداریم.وى درباره حاشیه سازى قطرى ها براى آمدن به تهران و تاثیر آن در این بازى گفت: این مسایل براى ما هیچ اهمیتى ندارد و فقط روى کار خودمان تمرکز مى کنیم.آشوبى با اشاره به اینکه استقلال در این بازى در عرصه اى فراتر از لیگ ایران به میدان مى رود ادامه داد: با توجه به بازى هاى خوبى که پس از تعطیلات انجام داده ایم و امتیازهاى مهمى به دست آورده ایم از هواداران انتظار داریم که در این بازى ما را حمایت کنند و با حضور خود باعث پیروزى استقلال شوند.

عمران زاده:همه امیدمان به حضور تماشاگران است

حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال تهران مثل سایر اعضاى این تیم از تماشاگران مى خواهد امروز (سه شنبه) حضور پرشورى در استادیوم آزادى داشته باشند.وى اظهارداشت: همه امید استقلالى ها به حضور پرشور تماشاگران است تا ۳ امتیاز حساس را در اولین بازى آسیایى که پیش رو داریم کسب کنیم.او افزود: تماشاگران استقلال در دیدارهاى آسیایى سال گذشته ما را رو سفید کردند و نشان دادند استقلال پرطرفدارترین تیم آسیاست البته تماشاگران استقلال براى حمایت از تیم خودشان نیازى به صحبتهاى من ندارند اما به هواداران مى گویم همه امید ما به حضور آنها در استادیوم است. با حضور تماشاگران است که ما دلگرم مى شویم و بازى بهترى ارائه مى دهیم. واقعا به حمایت هوادارانمان نیاز داریم و مى دانیم که قطرى ها هم از حضور تماشاگران زیاد در آزادى مى ترسند.عمران زاده ادامه داد: ۳ امتیاز بازى اول براى استقلال اهمیت زیادى دارد. اگر از این بازى خانگى امتیازات کاملى را بدست نیاوردیم کارمان در ادامه دشوار مى شود. استقلال باید قدم اول را محکم برداید و با خیال راحت کار را ادامه دهد.

امیرآبادى۲: ستاره ما هر تیمى را مى ترساند

مهدى امیرآبادى بازیکن استقلال گفت: استقلال داراى ۲ ستاره آسیایى است و این هر تیمى را در آسیا مى ترساند. در حالى که فرهاد مجیدى و وحیدطالب لو کاپیتان هاى اول و دوم استقلال هستند اما در نشست خبرى پیش از بازى استقلال و السد مهدى امیر آبادى کنار مظلومى قرار گرفت تا به سطالات خبرنگاران پاسخ دهد. او گفت: تمام بازیکنان با انگیزه هستند و در چند روز گذشته تمریناتى خوبى را پشت سر گذاشتیم. براى ما کسب ۳ امتیاز اول خیلى مهم است. امیر آبادى تصریح کرد: یادتان باشد استقلال داراى ۲ ستاره آسیایى است و این هر تیمى را در آسیا مى ترساند. بچه ها تمام سعى و تلاش خود را مى کنند تا بتوانیم طلسم را بشکنیم و یک ستاره به ستاره هاى دیگر اضافه کنیم.

سیدصالحى:روى بازى خودمان تمرکز مى کنیم

سید مهدى سیدصالحى در واکنش به درخواست باشگاه السد قطر براى تغییر مکان بازى با استقلال گفت: این عادت تیم هاى حاشیه خلیج فارس است که دست به حاشیه سازى بزنند. مهاجم تیم فوتبال استقلال ایران درباره دیدار تیمش با السد قطر در اولین بازى از لیگ قهرمانان آسیا گفت: در شرایط خوبى قرار داریم و پیروزى هاى خوبى بدست آورده ایم. به دنبال این هستیم که با پیروزى بر السد هم هوادارانمان را خوشحال کنیم و هم به روند خوب خود ادامه دهیم. سید صالحى گفت: تمام تلاشمان این است که هواداران را در این بازى خوشحال کنیم و مى خواهیم در این دیدار مهم نمایشى در حد نام استقلال داشته باشیم. وى در پاسخ به این سوال که استقلال چقدر از السد شناخت دارد گفت: کادر فنى چند فیلم از بازیهاى این تیم ار به ما نشان داده و در این هفته نیز به روى نقاط ضعف و قوت آنها کار کرده ایم. البته السدى ها چند روز پیش سعى داشتند با برخى حرف ها تمرکز ما را بر هم بزنند که فکر مى کنم این عادت همه تیم هاى حاشیه خلیج فارس است که دست به اینگونه کارها بزنند. اما مطمئنا ما روى بازى خودمان تمرکز مى کنیم و کارى به این حاشیه سازى ها نداریم. سیدصالحى که در چند بازى گذشته گل هاى حساسى براى استقلال به ثمر رسانده در پاسخ به این سوال که در این بازى قول گلزنى مى دهید گفت: تمام سعى و تلاش من این است که استقلال موفق باشد اما اگر خدا بخواهد و در موقعیت مناسب قرار بگیرم، انشاالله گل هم مى زنم. مهاجم استقلال در پایان گفت: از هواداران مى خواهم در این بازى ما را تنها نگذارند و با حضور خود در ورزشگاه باعث پیروزى ما شوند.

شکورى: حاشیه سازان نمى توانند استقلال را وارد حاشیه کنند

استقلال در اولین بازى آسیایى خود در آزادى میزبان السد قطر است. مدافع تیم استقلال معتقد است با شناختى که از تیمهاى قطرى دارد السد خیلى با حوصله بازى خواهد کرد و اگر یک بازى منطقى ارائه دهند مى توانند ۳ امتیاز این بازى را بدست آورند.هادى شکورى درباره اعتراضش به نیمکت نشینى گفت: من هیچ اعتراضى به نیمکت نشینى نداشتم. این شیطنت برخى روزنامه هاست که مى خواهند براى تیم استقلال حاشیه درست کنند.او ادامه داد: من اهل حاشیه سازى براى تیمم نیستم. با مظلومى هم در این باره صحبت کردم. همانطور که ما بازیکنان به کادر فنى اعتماد داریم کادر فنى هم به ما اطمینان مى کند و این اعتماد و اطمینان ۲ طرفه است و مظلومى نیز حرفم را پذیرفت.مدافع استقلال درباره اولین بازى شان مقابل السد خاطرنشان کرد: در این رقابتها همیشه بازى اول از اهمیت بالایى برخوردار است. با تجربه اى که من از تیمهاى قطرى دارم، مى دانم که السد خیلى با حوصله فوتبال بازى مى کند و ما نباید بى گدار به آب بزنیم. با یک بازى منطقى مى توانیم پیروز این بازى باشیم.شکورى درباره پیش بینى این بازى تأکید کرد: بزرگترین حسن استقلال در حال حاضر رفاقت و دوستى بین بازیکنان است و کادر فنى هم از این بابت راضى است. ما مقابل السد از شانس میزبانى سود مى بریم وسیستم بازى ما هجومى خواهد بود، بنابراین معتقدم در این بازى پیروز خواهیم بود.وى ادامه داد: یکى از فاکتورهاى ما در این بازى حضورهوادارانمان است. آنها مى آیند تا یک بازى زیبا از استقلال را شاهد باشند. ما هم از آنها تقاضا داریم با تشویق هایشان ما را به خوبى حمایت کنند. تیمهاى قطرى از هواداران پرشور ایرانى هراس دارند و این یک امتیاز خوب براى ماست.بازیکن استقلال درباره احتمال بازى کردنش تصریح کرد: هرچه کادر فنى صلاح بداند اما اگر بازى کنم تمام تلاشم را خواهم کرد تا بازى خوبى را ارائه دهم. من به دلیل سابقه حضورم در تیمهاى قطرى با انگیزه بیشترى مقابل آنها بازى خواهم کرد و از طرف دیگر اگر به زمین بروم باعث مى شود تمام حرف و حدیث ها از بین برود.

هوار محمد: پاس گل را بیشتر از گلزنى دوست دارم

«هوار محمد« یکى از بازیکنان استقلال است که سابقه بازى در لیگ قطر را در کارنامه دارد و امروز مى تواند تجربیات خود را در اختیار آبى ها قرار بدهد.هوار در مورد این بازى گفت: بازى سختى است البته حریف از نظر سطح بازى پایین تر از استقلال است و ما مى توانیم در صورت تلاش بیشتر با ۳ امتیاز از میدان خارج شویم.وى افزود: به هیچ عنوان نباید حریف را دست کم بگیریم و به شکلى باید بازى کنیم که به حریف اجازه خلق موقعیت ندهیم.
هوار محمد در مورد شرایط استقلال تصریح کرد: همه چیز خوب و روى روال پیش مى رود و از شرایط بسیار مناسبى برخورداریم. طى روزهاى گذشته تمرینات منظمى را پشت سر گذاشته ایم و از هر نظر آماده بازى هستیم.
هافبک استقلال که سابقه حضور در لیگ قطر را داشته در مورد وضعیت تیمهاى این کشور گفت: قطریها را خوب مى شناسم. آنها تیمهاى قدرتمندى دارند. من در سال ۲۰۰۶ عضو باشگاه »الخور« قطر بودم. معتقدم حریف ما نخواهند شد.وى پیرو پاس گلى که در دیدار مقابل سپاهان داد، تصریح کرد: خوشحالم که در موفقیت استقلال نقش داشتم. پاس گل را بیشتر از گلزنى دوست دارم و امیدوارم باز همه بتوانم مهاجمان را در موقعیت گلزنى قرار بدهم.

مجیدى: هواداران ما را تنها نمى گذارند

فرهاد مجیدى گفت: هواداران استقلال آنقدر درک شان بالاست که براى حضور در استادیوم نیازى به گفتن من ندارند.کاپیتان تیم فوتبال استقلال به سایت باشگاه استقلال گفت: از هواداران مى خواهم در بازى با السد حضورچشمگیرى داشته باشند. البته هوادارانمان همیشه و در مواقع حساس همراه ما بوده اند و امیدوارم در این بازى هم به کمک ما بیایند و با تشویق هایشان حریف قطرى را در ورزشگاه آزادى با شکست بدرقه کنیم.

برهانى: السد را با نتیجه ۲ بر صفر شکست مى دهیم

آرش برهانى مهاجم استقلال در بازى با سپاهان فرصتى براى بازى پیدا نکرد و بعد از این بازى بود که سایت هاى خبرى و روزنامه ها از ناراحتى مهاجم استقلال خبر دادند. در این میان برهانى در تمرین روز جمعه استقلال گویا دقایقى با پرویز مظلومى صحبت کرد و فعلاظ خبرى از مسائل حاشیه اى نیست. مى گویند برهانى قرار است در بازى با السد قطر در ترکیب ثابت استقلال قرار بگیرد و باید دید در این دیدار چه اتفاقاتى براى برهانى رقم خواهد خورد.گفت وگو با وى را بخوانید:
• مثل اینکه در بازى با سپاهان به دلیل نیمکت نشینى خیلى ناراحت بودى؟
- من اصلاً دوست ندارم در مورد این موضوع حرف بزنم و آن بازى دیگر تمام شده است. نظر کادر فنى این بود که بازى نکنم و من هم حرفى نزدم.
• یعنى مى خواهى بگویى ناراحت نیستى؟
- هر فوتبالیستى دوست دارد بازى کند و نیمکت نشینى براى هیچ بازیکنى خوشایند نیست ولى من بعد از بازى با سپاهان هیچ حرفى نزدم و دیدید که اعتراضى نکردم.
• پس چرا روز جمعه در تمرین استقلال با مظلومى حرف زدى؟
- یعنى نباید با سرمربى حرف بزنم؟
• این را نگفتیم! اما حداقل بگو با مظلومى در چه موردى حرف زدى؟
- مورد خاصى نبود. من در مورد شرایطم با مظلومى حرف زدم و مسائلى که در ذهنم بود را به او گفتم. پرویز خان سرمربى تیم است و در مورد مسائل فنى تصمیم مى گیرد.
• مثل اینکه قرار است در بازى با السد قطر در ترکیب ثابت قرار بگیرى؟
- من اطلاعى ندارم. فقط باید بگویم که الان در آمادگى کامل قرار دارم و اگر در ترکیب استقلال باشم سعى مى کنم بهترین بازى ام را انجام دهم.
• قول گلزنى مى دهى؟
- اول مهم این است که براى استقلال بازیکن مثمر ثمرى باشم و موفقیت تیم از گلزنى فرد مهمتر است. با این حال من تلاش مى کنم بهترین بازى را براى استقلال انجام دهم.
• بازى با السد را چطور مى بینى؟
- بازى بسیار سختى است و به نظر من در لیگ قهرمانان آسیا اصلاظ بازى آسان وجود ندارد. آنها از چند بازیکن خوب خارجى استفاده مى کنند و حریف خطرناکى هستند ولى استقلال تحت هر شرایطى باید ۳ امتیاز این بازى را بگیرد. این اولین بازى ما است و باید گام اول را محکم برداریم.
• نتیجه را چطور پیش بینى مى کنى؟
- ان شاءالله که مى بریم. امیدوارم هواداران استقلال هم به استادیوم آزادى بیایند و تیم خود را تشویق کنند تا با حمایت آنها پیروز شویم. امیدوارم آنها شاهد یک بازى پرگل از استقلال باشند. پیش بینى من این است که با نتیجه ۲ بر صفر السد را شکست مى دهیم.
• از این گروه صعود مى کنید؟
- باید صعود کنیم چون هدف استقلال صعود به مراحل بالاتر است.
• از نتیجه اى که در اصفهان گرفتید راضى هستید؟
- در بازى با سپاهان در دقایق پایانى به گل رسیدیم و به نظرم تساوى در اصفهان بد نبود. من معتقدم استقلال همچنان مدعى جدى قهرمانى است.
• تساوى سپاهان استقلال و پیروزى ذوب آهن شرایط را براى شما سخت نمى کند؟
- هنوز زمان زیادى باقى مانده و ما شانس زیادى براى قهرمانى داریم.

به امید موفقیت آبی دلان در اولین آورد آسیائی ..

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
چند روز پیش دکتر نوشادی بدنساز تیم رو دیدم داره یک کتاب چاپ میکنه در مورد تستهای آمادگی جسمانی
کمی راحب تیم حرف زدیم میگفت فوتبال خیلی کثیف شده این ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان تو فدراسیون خیلی نفوذ داره نمیزارن که تیم دیگه ای غیر سپاهان قهرمان بشه و....

منم به نمایندگی از همتون گفتم ما امسال قهرمانی میخوایم این چیزا سرمون نمیشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایشالله امروز هم استقلال هم سپاهان میترکونن

فردا هم پرپسولیس و ذوب میترکونن

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
يكي بياد اطلاع رساني كنه ببينيم بازي چند چنده؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نیمه اول تموم شد
1-0 به نفع استقلال
گل هم مجیدی زد
روی سانتر مبعلی و اشتباه مدافع السد
تمام !
:)

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
خوب یک یک تموم شد بازی

خیلی حیف شد که نبردیم بازی رو بد موقعی هم گل خوردمیم متاسفانه.....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط میتونک بگم خاک بر سرت استقلال...با این دفاع پشمکی میخواد بره قهرمان اسیا شه؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب مساوی شد :(
آشوبی و دسوزا افتضاح |(
امیرآبادی کلا یدونه سانتر درست و حسابی نکرد
برهانی اصلا تویه اون پست جواب نمی ده
دفاع هم ماشالله هر چی توپ سانتر می شد کلا سر نمی تونستند بزنند
و در آخر هم باید بگیم که مظلومی توی این مساوی تقصیر کار بود
البته ملا محمد توی این چند دقیقه که اومد خوب بود همینطور مبعلی هم خوب بود
در کل هم استقلال میشه گفت بد بود

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دسوزا رو ۹۰ دقیقه نگه داری شریفات رو دقیقه ۹۱ بیاری تو بازی همین می‌شه !

چیزی نمیشه گفت ولی‌ عیب نداره به امید روزهای بهتر:hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا