• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این چه کاریه اینا میکنن:hmm::hmm:
تیم رفت تو حاشیه .تمام :(:(:(:(:wacko:
دیگه باید قید دومی سومی لیگ هم بزنیم :hmm::hmm::(

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مجتبی جباری هم به نظر من حق نداره این جور صحبت کنه!

آره واقعآ
این جباری از 12 ماه سال 13 ماهشو مصدومه وقتی هم سالمه همیشه .... میکنه که میخوام برمو از این شر ورها :hmm: :hmm: :hmm: باید خدا رو هم شکر کنه استقلال چند ساله داره داره باهاش تمدید میکنه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تازه تیم داشت سر و سامان میگرفت :hmm: کاش کمی میتونست جلو زبونش رو بگیره این بشر

شازده ؟! یعنی همه کارشون غلطه فقط تو کار درستی ؟؟؟؟؟! :hmm:

مظلومي: با جباري خيلي مدارا كردم اما او قدر ندانست

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اخراج مجتبي جباري از استقلال تصريح كرد: يك بازيكن وقتي قرارداد مي‌بندند در برگه قراردادش نوشته شده كه وقتي قصد مصاحبه دارد بايد آن را با باشگاه هماهنگ كند.
وي افزود: مصاحبه مجتبي جباري غيرواقعي بوده و او هر چه دلش خواسته گفته، در حالي كه در شرايط فعلي تيم ما نياز به آرامش دارد. او حرف‌هايي زده كه مسئولان باشگاه را زير سؤال برده و اين مسائل دور از حرفه‌اي‌گري است. اگر جباري مشكلي داشت بايد با مسئولان باشگاه آنها را مطرح مي‌كرد نه در رسانه‌ها.

مظلومي با تاكيد بر اينكه اين بازيكن حق حضور در تمرينات را ندارد اظهار داشت: من از باشگاه خواسته‌ام كه ايشان در اختيار كميته انضباطي باشد و برخورد لازم با او صورت بگيرد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه اين بازيكن تا چه زماني در تمرينات استقلال غايب خواهد بود گفت: ابتدا باشگاه بايد در خصوص جريمه و مشكلات اين بازيكن تصميم بگيرد سپس به عنوان سرمربي فكر مي‌كنم كه آيا او مي‌تواند در تمرينات شركت كند يا خير.

سرمربي استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس، در خصوص وضعيت بيژن كوشكي و اتفاقاتي كه در تمرين روز گذشته رخ داد عنوان كرد: اين بازيكن قبل از ديدار با السد وقتي فهميد در ليست 18 نفره حضور ندارد مطالبي را با عصبانيت مطرح كرد. اين گزارش به من رسيد و از باشگاه خواستم در اختيار كميته انضباطي قرار بگيرد. خدا مي‌داند من بيژن كوشكي را دوست دارم. او بازيكن خوبي است اما بعضي مواقع حرف‌هايي مي‌زند كه باعث مي‌شود ديگران از او دلگير شوند.
مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه اگر جباري و كوشكي اخراج شده‌اند پس چرا به تمرين ديروز آمده‌اند گفت: به آنها تلفن زده‌ بوديم كه به محل تمرين نيايند اما مسئولان موفق نشدند با اين 2 بازيكن صحبت كنند.

وي در خصوص اينكه آيا در آستانه بازي با مس كرمان تيمش دچار حاشيه نشده، خاطرنشان كرد: با توجه به شرايطي كه براي ما اتفاق افتاده برخي دوست ندارند موفقيت استقلال را ببينيد. ما فردا بازي سختي با مس كرمان داريم و سپس در عرستان بايد به مصاف النصر برويم. بازيكنان ما خودشان نبايد تيم را وارد حاشيه كنند. در حالي كه از ابتداي فصل خيلي مسائل را به وجود آوردند و ما از آنها جلوگيري كرديم اما استقلال در هر 3 جام مدعي است و تا به امروز چيزي را از دست نداديم.
اين مربي ادامه داد: در جام حذفي جزء 4 تيم مدعي قهرماني هستيم اما برخي رسانه‌ها طوري با ما برخورد مي‌كنند كه فكر مي‌كنند ما تيم انتهاي جدول هستيم و بدترين نتايج را گرفتيم. از روز اول گفته‌ام نظم و انضباط در دستور كار ما است و آن چيزي كه ما صلاح مي‌دانيم اجرا خواهد شد.

مظلومي گفت: در استقلال من تنها تصميم نمي‌گيرم و حتي ليست 18 نفره را با مشورت ديگر اعضاي كادر فني انتخاب مي‌كنم. با هيچ كس غرض ورزي نداريم و بازيكن نبايد به خودش اجازه جسارت بدهد و چنين صحبت‌هاي را مطرح كند.
مظلومي در ادامه با ابراز ناراحتي از صحبت‌هاي مجتبي جباري به فارس گفت: خيلي تلاش كردم كه به او كمك كنم و با او خيلي مدارا كردم اما او قدر ندانست. در بدترين شرايط دست او را گرفتم و هنگامي كه هيچ كس فكر نمي‌كرد جباري فوتبال بازي كند او را به تيم آوردم. آيا اينگونه است كه وقتي جباري بازي مي‌كند همه چيز خوب پيش مي‌رود و وقتي در تركيب اصلي قرار نمي‌گيرد همه چيز بد مي‌شود؟

وي ادامه داد: 2 ماه و نيم است كه تمرينات را يورگن گده انجام مي‌دهد و من فقط نظارت مي‌كنم. اگر بد بود چرا قبل از 2 ماه پيش اعتراض نكردي؟
سرمربي استقلال در خصوص اينكه از نظر او چرا جباري اين صحبت‌ها را مطرح كرده گفت: او مشكلي با مظلومي ندارد. جباري با زندگي شخصي خودش مشكل دارد و بايد خود كنار بيايد.
مظلومي با تاكيد بر اينكه اجازه نمي‌دهد تيمش وارد حاشيه شود، يادآور شد: خوشبختانه آنقدر مرد بزرگ در كنار اين تيم وجود دارد كه صد در صد اجازه نمي‌دهيم در ديدار با مس كوچكترين مشكلي به وجود بيايد. چون بازيكن ما هم با اين شرايط كار كرده‌اند و به همه چيز واقف هستند.

سرمربي تيم استقلال در خصوص صحبت‌هايي كه در حمايت از علي دايي در اتفاقات هفته‌ گذشته و درگيري‌اش با يكي ليدرها مطرح كرده بود گفت: متاسفانه از صحبت‌هاي من سوء برداشت شد. برخي از ليدرهاي ما تصور كردند كه منظورم به آنها است. كلا اشاره‌ام به اين بود كه اين حركت اشتباه است و بايد جلوي آن گرفته شود. امثال علي دايي براي اين فوتبال زحمت كشيده‌اند و مسائلي كه براي ايشان به وجود آمد بي‌احترامي به مجموعه فوتبال بود.
مظلومي در پايان به خبرنگار فارس گفت: متاسفانه فوتبال ما از متن خارج شده و وارد حاشيه شده است. از رسانه‌ها خواهش مي‌كنم كه به حاشيه‌ها نپردازند و وارد متن فوتبال شوند چون اين مسائل دردي از اين رشته پر طرفدار دوا نخواهد كرد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
به نظر من که باید بندازنش بیرون. بازیکن هر چقدر هم خوب باشه وقتی با این کاراش تیم رو وارد همچین حاشیه ای میکنه نباید بهش رو داد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
کار جباری غلط بوده. هیچ شکی هم درش نیست.

اما این عکس العمل بوده.
عمل اصلی و اشتباه اول رو باشگاه کرده که با داد و بیداد آرش برخورد نکرده. به نظر من اگه اون اعتراضی داشته باید اول اون جریمه میشد و نه اینکه بهش بازی هم بدن تا سر و صدا بخوابه.

الان این برخورد خوبه ولی تضاد و دوگانگی در حرکت کلی وجود داره.

الانم که حاجی اومده کانال 5 / ببینیم چی میگه در باره این قضیه!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
این جباری باز حاشیه درست کرد ؟!
دیگه تکراری شده، هر سال کارش همینه، یا مصدومه یا تیم رو میکشه به حاشیه!
nea.gif

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
کار جباری غلط بوده. هیچ شکی هم درش نیست.

اما این عکس العمل بوده.
عمل اصلی و اشتباه اول رو باشگاه کرده که با داد و بیداد آرش برخورد نکرده. به نظر من اگه اون اعتراضی داشته باید اول اون جریمه میشد و نه اینکه بهش بازی هم بدن تا سر و صدا بخوابه.

الان این برخورد خوبه ولی تضاد و دوگانگی در حرکت کلی وجود داره.

الانم که حاجی اومده کانال 5 / ببینیم چی میگه در باره این قضیه!

جواد جون من همون موقع که پستت رو دیدم رفتم دیدم تموم شده داستان چی‌ بود از جباری چی‌ گفت ؟
مجی بچه خوبی‌ هستش اما یه ذره جفت بش میزنه بعضی‌ اوقات که همیشه به ضررش هم میشه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من بازم بخاطر تفکرات مظلومی 2 امتیاز دیگه پرید :eek:
وقتی شیرزاد مصدوم هست و این رو از چسب روی پاش میشه فهمید چرا بازی میده در صورتی که تا همین چند بازی گذشته ازش استفاده نمی کنه ؟؟؟؟
چرا استقلال باید توی آزادی با دو هافبک دفاعی بازی کنه و اون هم در صورتی که رحمتی کلا پاس بلد نیست و دسوزا هم نمیتونه این کار رو بکنه و تنها کار استقلال هم فقط بردن توپ به کنار ه هاا بود که توی اون هم خوب کار نکرد !!!
من نمی دونم چه اصراری هست که سید صالحی رو کناره ها بازی می گیره صالحی نه سرعت داره ن دریبل خوب می زنه مظلومی حتما باید به سید صالحی 90 دقیقه بازی بده و اون رو بزاره کنار یعنی کلا بازی اش نداده همین قضیه برای برهانی هم صدق می کنه گرچه برهانی سرعت داره ولی برای فرار از کنار و غیره اصلا خوب نیست !!!!
چند تا موقعیت هم که داشتیم بیشترش بر اثر اشتباه دروازه بان بود که اونم به مدد شریفات به هدر رفت !!!
در کل بازم بد بازی کردیم و یک مساوی دیگه توی آزادی :hmm:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
:hmm::hmm::hmm::hmm::(:(:(:hmm:
نمیدونم چی بگم از دست استقلال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خبری کوتاه درباره مصدومین آبی و دیگر هیچ .. :eek:

آخرين وضعيت مصدوميت رحمتي، مجيدي، محمدي و شيرزاد

A1018838.jpg

امين نوروزي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس‏ در خصوص كيانوش رحمتي گفت: اين بازيكن از ناحيه استخوان سر(گيجگاه) دچار آسيب ديدگي شد و پزشكان تشخيص دادند وي در بيمارستان بماند. از همين رو شب گذشته را در بيمارستان آتيه گذراند. البته سر اين بازيكن مورد اسكن قرار گرفت و براي اطمينان بيشتر نوار مغزي نيز از ناحيه آسيب ديده خواهيم گرفت اما با توجه به تمامي شرايط رحمتي مشكلي ندارد و امروز از بيمارستان آتيه مرخص خواهد شد.
نوروزي در خصوص مصدوميت شيرزاد گفت: اين بازيكن از ناحيه مچ پا آسيب ديدگي داشت و قرار است امروز پاي او را معاينه كنيم.

رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال در خصوص فرهاد مجيدي گفت: اين بازيكن در ديدار با مس از ناحيه دوقلوي پا دچار آسيب ديدگي شد و قرار است امروز از پاي او نيز تست بگيريم اما مصدوميت او چندان جدي نيست.
وي همچنين در خصوص آخرين وضعيت ميداودي به فارس گفت: شرايط ميداودي خوب است. با توجه به اينكه 2 ماه و 10 روز از عمل اين بازيكن مي گذرد بايد در هفته آينده جلسه اي با جراح اين بازيكن داشته باشيم تا در خصوص تاريخ آغاز نرم‌دوي ميداودي تصميم گيري كنيم.

نوروزي در پايان با ابراز رضايت از وضعيت محمدي گفت: محمدي از امروز در كنار ساير بازيكنان تمرينات خود را آغاز و در تمرينات گروهي نيز شركت مي‌كند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
جباری باید برای همیشه از استقلال اخراج شود/ زمان من جرأت نطق کشیدن نداشت/ مجیدی باید مثل مسی همه جا سرکشی کند

مصاحبه جنجالی مجتبی جباری با واکنش ناصر حجازی هم رو به رو شده است.اسطوره باشگاه استقلال که خودش هم روزگاری با جباری بر سر رعایت نظم و انضباط مشکل داشت با تایید تصمیم پرویز مظلومی معتقد است که جباری برای همیشه باید برود و استراحت کند چرا که جای او دیگر در استقلال نیست.حجازی حرف‌های خود را درباره اولین بازی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شروع می‌کند:«من فکر می‌کنم مربیان استقلال اندکی در انتخاب ترکیب دچار اشتباه شدند. همیشه گفته‌ام که جای سیدصالحی گوش چپ نیست. سیدصالحی باید نوک بازی کند. مظلومی باید فرهاد مجیدی را یک خط عقب بیاورد؛ یعنی پست مهاجم. فرهاد باید بازیکن آزاد استقلال باشد. مثل مسی و همه جا سرکشی کند.البته السد قطرهم هم خیلی قوی بود. شما به این نگاه نکنید که السد در کشورش رتبه ششم را دارد. آنها با برنامه‌ریزی خاصی وارد مسابقات لیگ قهرمانان آسیا می‌شوند. همان‌طور که دیدید قطری‌ها از 3 بازیکن ملی‌پوش خارجی استفاده می‌کردند. آنها تیم خوبی داشتند.»
حجازی معتقد است تنها راه استقلال برای صعود از این مرحله پیروزی در خانه حریف است:«استقلال باید قطعا در یک بازی خارج از خانه به برتری برسد تا از این گروه صعود کند. من بازی دو تیم دیگر را نگاه کردم. هم پاختاکور تیم خوبی است و هم النصر عربستان. آنها تیم‌های بسیار گردن کلفتی هستند و برای استقلال خطرناک هستند.»
او اخراج جباری از استقلال را این گونه تایید می کند:«باور کنید مظلومی بهترین تصمیم را در قبال جباری گرفت. با این جور بازیکنان نباید مماشات کرد. من هم اگر جای مظلومی بودم، جباری را اخراج می‌کردم. آخر چه معنی دارد یک بازیکن سالی 500-400 میلیون تومان بگیرد، آن وقت با باشگاه این‌طوری رفتار کند.زمان من جباری جرأت نطق کشیدن نداشت. آن موقع جباری جرأت نمی‌کرد از این رفتارها انجام بدهد. نمی‌دانم الان چه اتفاقی افتاده. ظلومی نباید انضباط را فدای نتیجه کند. جباری باید خیلی چیزها را یاد بگیرد.به اعتقاد من جباری برای همیشه باید از استقلال اخراج شود و به خانه اش برود و استراحت کند.»
حجازی معتقد است استقلال با اخراج این جور بازیکنان لطمه‌ای نخواهد دید:«باشگاه استقلال آن‌قدر بزرگ است که به امثال جباری متکی نباشد. حتی اگر با کمبود بازیکن هم روبرو شویم باید این مشکلات از فوتبال ریشه‌کن شود.»حجازی حرف‌های خود را با اظهار نظری پیرامون بازی با مس کرمان به پایان برد:«به نظر من حاشیه های اخیر در نتیجه بازی با مس کرمان بسیار تاثیر گذار بود.»

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

دیروز هم طبق معمول دو تا هافبک دفاعی و همون قصه تکراری. بازی رو راحت ول کردیم.
چند تا موقعیت داشتیم ولی اصلا خوب نبودیم
مس هیچی برای گفتن نداشت. هیچی. راحت باید این تیم رو میبردیم. با این حال افکار دفاعی تیم کار رو بهم ریخت.
حاشیه تیم هم که زیاد شد.
من نمیدونم این آشوبی چیه تو تیم؟
ولش کن اصلا.

این مجتبی رو یا بندازند بیرون یا اینقدر کش ندن موضوع رو. حالا بخاطر همین ما باید چند تا بازی تو حاشیه باشیم.

@ معین:
حاجی ببخشید. من پستت رو الان دیدم.
راستش خبری نشد. تقریبا از این کدخدا منشی ها و موکول کردن به اینده.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
شهاب گردان براي فصل آينده با استقلال به توافق رسيد

سايت گل ـ‌ شهاب گردان دروازه‌بان ملي‌پوش ذوب آهن كه در يك سال اخير يكي از بهترين دروازه‌بان‌هاي ليگ ايران بوده است، به احتمال فراوان سال آينده در استقلال بازي خواهد كرد.
به گزارش سايت گل اين دروازه‌بان براي فصل آينده با چند پيشنهاد جالب توجه مواجه است ولي آخرين اخبار حاكي از آن است كه گردان براي فصل بعد با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسيده است. هر چند استقلال در اين فصل مشكل زيادي را در درون دروازه احساس نكرد ولي وحيد طالب‌لو ديگر نشاني از روزهاي اوج ندارد و استقلالي‌ها نمي‌توانند فقط به حضور محمد محمدي كه دچار مصدوميت‌هاي متعدد مي‌شود دلخوش كند. از طرفي اين دو دروازه‌بان با يكديگر اختلاف هم دارند و تمامي اين مسائل دست به دست هم داده تا استقلال به دنبال جذب يك ستاره در درون دروازه باشد.
به احتمال فراوان مسئولان استقلال و گردان اين خبر را تكذيب خواهند كرد ولي بايد گفت كه دروازه‌بان ذوب آهن با استقلال به توافقات قطعي رسيده است و به احتمال فراوان از تيم اصفهاني جدا خواهد شد.

ولی فکر نکنم همچین اتفاقی بیوفته

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

یه مطلبی بگم

این سایت گل بسیار بسیار سایت قرمزی هست و البته با احترام به همه سایتهای قرمز دوست که به عشقشون میپردازند باید بگم این سایت اوضاعش فرق داره

کلا نا جوانمردانه و بدور از اخلاق حرفه ای و ... دست به تخریب و حاشیه سازی برای رقیب میزنه.
بهترین قاضی هم خودتون هستید. ببینید تو روزهای بد پرسپولیس از این تیم تعریف میکنه و حمایت و ... و اینم نمونه حاشیه سازی هاش برای استقلال هست. کامنت های مردم رو هم دنبال کنید میبینید که دیگه دست این سایت برای همه رو شده.
حالا این چه ربطی داره؟ بخاطر اینکه این سایت پر بیننده هست و البته اصلش که جهانیه و بیشتر لیگ جریره هست. خیلی از سایتهای ایرانی اخبار این سایت رو کپی پیست میکنند تو سایتشون. نمونه اش هم همین سایت فوتبال 3 شبکه سه. دقیقا خبرهای سایت گل رو کپی میکنه. این کشیده میشه به نشریات و نهایتا افکار عمومی که بدلیل مشغله ها خیلی ها فرصت دنبال کردن اخبار صحیح رو ندارند و باعث میشه که حجمه ای علیه تیم و فرد خاصی شکل بگیره.
///////////////////////

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جریمه سنگین باشگاه استقلال برای جباری

مصاحبه تند هافبک تیم فوتبال استقلال علیه کادر فنی و مدیریت این باشگاه باعث شد مسئولان استقلال جریمه‌ سنگینی را برای وی در نظر بگیرند.
در حالی که قرار بود جلسه کمیته انضباطی مجتبی جباری بعد از بازگشت استقلال از عربستان برگزار شود اما در جلسه‌ای که صبح امروز میان سرپرست، کادر فنی و معاونین باشگاه برگزار شد درباره جریمه هافبک استقلال تبادل نظر صورت گرفت.
در پایان این جلسه با موافقت مسئولان باشگاه مقرر شد جباری تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات استقلال محروم شود، ضمن اینکه 60 میلیون تومان از قرارداد این بازیکن که "قراردادی کارانه‌ای" است کسر خواهد شد.
گفتنی است؛ بعد از بازگشت استقلال از عربستان جباری به کمیته انضباطی احضار می‌شود تا دفاعیات خود را ارائه دهد اما به نظر می‌رسد رأی صادره درباره او قطعی باشد.

گزارش و حواشی تمرین امروز استقلال

تیم فوتبال استقلال درحالی که تمریناتش را از ابتدای فصل در ورزشگاه نوبنیاد برگزار می‌کرد، از ساعت 13 امروز در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه مرغوبکار به آماده‌سازی خود برای دیدار با سایپا پرداخت.

* در ابتدای تمرین پرویز مظلومی چند دقیقه برای بازیکنان تیمش صحبت کرد و از آنها خواست تمام تمرکز خود را به دیدار مقابل سایپا معطوف کنند.

* هوار ملا محمد و ایمان مبعلی در تمرین امروز حاضر شدند اما پس از چند دقیقه صحبت با کادر پزشکی استقلال برای معاینه پای خود به کلینیک رفتند.

* کیانوش رحمتی و فرهاد مجیدی از غایبان تمرین استقلال بودند. این دو بازیکن به دلیل مصدومیت در تمرین امروز شرکت نکردند.

* جواد شیرزاد که در دیدار مقابل مس کرمان دچار آسیب‌دیدگی شد، به همراه دسوزا با توپ مدیسن‌بال تمرین کرد و کارهای کششی انجام داد.

* آرش برهانی با 40 دقیقه تاخیر به محل تمرین آبی‌پوشان رسید. این بازیکن برای انجام کارهای گذرنامه خود از مسئولان تیم استقلال اجازه گرفت تا با تاخیر به محل تمرین بیاید.

* حدود 20 نفر از بازیکنان تیم‌های پایه استقلال نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند.

* از نکات حاشیه‌ای تمرین امروز صدای مواد محترقه‌ای بود که در اطراف ورزشگاه استفاده می‌شد و کار به جایی رسید که برخی از بازیکنان از صدای مهیب این نارنجک‌ها ترسیده بودند.

*رضا رجبی از نزدیک نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بود. منصور پورحیدری هم در تمرین استقلال حضور داشت.

* به دلیل نا مساعد بودن چمن طبیعی ورزشگاه مرغوبکار مظلومی بازیکنان تیمش را به چمن مصنوعی این ورزشگاه برد و از آنها خواست کارهای تاکتیکی را در این زمین انجام دهند. همچنین دروازه‌بانان تیم استقلال در زمین چمن طبیعی زیر نظر حسین ترابپور به تمرین پرداختند.

* دویدن دور زمین، ارسال پاس‌های کوتاه و فوتبال درون ‌تیمی از آیتم‌های اصلی تمرین امروز تیم استقلال بود.

*درحالی که بازیکنان استقلال مشغول فوتبال دستگرمی بودند مهرشاد مؤمنی دچار آسیب‌دیدگی شد اما پس از چند دقیقه در کنار سایر بازیکنان تمریناتش را ادامه داد.

* در بخشی از تمرین ترابپور به طالب‌لو پنالتی زد.

استقلال روز پنجشنبه هفته جاری از ساعت 17:30 و از هفته 26 رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا خواهد رفت.

اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران

صادقى بازى با سایپا را از دست داد

مدافع تیم فوتبال استقلال با کارت زردى که در دیدار مقابل مس کرمان دریافت کرد ۳ اخطاره شد و بازى مقابل سایپا را از دست داد.امیرحسین صادقى تنها آبى پوشى بود که در این دیدار از داور کارت زرد دریافت کرد و با توجه به ۳ اخطاره شدن در بازى هفته آینده لیگ مقابل سایپا قادر به حضور در میدان نیست.مدافع آبى پوشان براى دومین بار در طول این فصل ۳ اخطاره شد.

کمیته انضباطى جبارى و کوشکى بعد از سفر عربستان برگزار مى شود

جلسه کمیته انضباطى ۲ بازیکن تیم فوتبال استقلال بعد از سفر این تیم به عربستان برگزار مى شود.بر اساس تصمیم مسئولان باشگاه استقلال و به منظور حفظ آرامش تیم جلسه کمیته انضباطى مجتبى جبارى و بیژن کوشکى بعد از بازگشت استقلال از سفر عربستان انجام خواهد شد.گفتنى است؛ جبارى به دلیل مصاحبه علیه باشگاه استقلال و کوشکى به دلیل درگیرى لفظى با منصور پورحیدرى به صورت موقت از این تیم اخراج شده اند.

فتح الله زاده: کمپ باشگاه استقلال درست شود ۵۰ صاحب دیگر پیدامى کند

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال درباره سفرهاى استقلال ومشکلاتى که باشگاه با آن روبه رو است، گفت: اکنون باشگاه درگیر روادید سفر به عربستان است و متأسفانه سفارت عربستان تا این لحظه اعلام نکرده که آیا کاروان استقلال روادید گرفته اند یا خیر. من از فدراسیون خواسته ام این موضوع را به AFC انتقال دهند چون این نمى شود که در فاصله ۴ روز مانده به سفر هنوز از برنامه خود باخبر نباشیم. وى تصریح کرد: دنبال بازى سوم خود مقابل نیز پاختاکور ازبکستان هستیم. باید به فکر بازى برگشت با این تیم هم باشیم. از طرفى بازى با سایپا را هم در پیش داریم. رسیدگى به این کارها واقعا کار راحتى نیست. سرپرست باشگاه استقلال در ادامه درباره عملکرد این تیم مقابل مس کرمان گفت: مقابل مس ما چند موقعیت تک به تک داشتیم که متأسفانه نتوانستیم درست از آن استفاده کنیم. مس تیم خوبى است و بازیکنان خوبى هم دارد. ما باید این تیم را مى بردیم. البته بعد از بازى با السد قطر بازیکنان استقلال به دلیل نبود زمین تمرین مناسب و بارندگى در تهران در چمن مصنوعى تمرین کردند و ما در این مدت هر جا دنبال زمین بودیم نتوانستیم چمن مناسبى پیدا کنیم. فتح الله زاده درباره اینکه گفته مى شود کمپ باشگاه استقلال صاحب دیگرى پیدا کرده گفت: این کمپ براى استقلال است و اصلا نمى خواهم در این باره صحبت کنم. حالا درست شود هم ۵۰ صاحب دیگر پیدا مى کند.

حریف استقلال از سد تیم قعرنشین جدول گذشت

تیم السد، حریف استقلال در مرحله گروهى لیگ قهرمانان آسیا در هفته شانزدهم لیگ ستارگان قطر مقابل الاهلى به برترى رسید اما جایگاهش در جدول رده بندى ارتقا پیدا نکرد. هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ ستارگان قطر شنبه شب با برگزارى ۲ بازى پیگیرى شد که طى آن تیم السد با یک گل از سد الاهلى گذشت و الوکره نیز در زمین العربى به برترى ۳ بریک دست یافت.السد که در گروه B مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا با تیم هاى استقلال ایران، النصر عربستان و پاختاکور ازبکستان همگروه است، شنبه شب در چارچوب هفته شانزدهم مسابقات لیگ ستارگان قطر به مصاف الاهلى رفت و موفق شد با یک گل قعرنشین جدول رده بندى رقابت ها را از پیش رو بردارد. براى السد در این بازى خارج از خانه یوسف احمد در دقیقه ۵۵ گلزنى کرد و ۳ امتیازى ارزشمند را به اندوخته امتیازات تیمش افزود.

شکورى: مظلومى به همه بازى مى دهد تا کسى مصدوم نشود

هادى شکورى مدافع استقلال اظهارداشت: بحث نیمکت نشینى عمران زاده و بازى کردن من و برعکس آن، بحثى است که روزنامه ها آن را به راه انداخته اند. مظلومى مى خواهد به همه بازى بدهد تا بازیکنى مصدوم نشود. فشردگى بازیها باعث شده مظلومى بازیها را بین بازیکنان تقسیم کند و فکر نمى کنم این موضوع چندان عجیب باشد.وى درباره بازى استقلال مقابل مس گفت: کیفیت بازى پایین بود. نمى دانم مس چه شرایطى داشت اما بازیکنان استقلال واقعا خسته بودند. تیم ما به دلیل شرایط آب و هوایى مجبور شد در چمن مصنوعى تمرین کند که البته چمن نبود و بیشتر به موکت شباهت داشت. همین موضوع پس از بازى سنگین مقابل السد خستگى بازیکنان را تشدید کرد و از کیفیت بازى آنها کاست.شکورى افزود: بازیکنان مس از کسب یک امتیاز مقابل استقلال راضى بودند. متأسفانه ما ۳ موقعیت خوب را از دست دادیم و در نهایت هم فقط یک امتیاز گرفتیم البته نگران فاصله امتیازاتمان با سایر مدعیان نیستم زیرا اختلاف امتیازات کم است و با توجه به بازیهایى که باقى مانده مى توانیم امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.

تساوی حریف عربستانی استقلال

هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ برتر عربستان شب گذشته با برگزاری 3 دیدار همزمان پیگیری شد. در یکی از این دیدارها النصر، حریف هفته آینده استقلال در لیگ قهرمانان آسیا در خانه مقابل القادسیه قعرنشین با نتیجه مساوی بدون گل متوقف شد و با 33 امتیاز در مکان چهارم باقی ماند.
در این دیدار احمد عباس در دقیقه 72 از ترکیب النصر اخراج شد.

رفیعی دیدار استقلال - سایپا را سوت میزند

سایپا - استقلال - آزادی - تهران - ساعت17:30
محمود رفیعی - رضا سخندان - محسن فریمانی - اسماعیل آمری - اسماعیل صفیری

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پاسخ منفی میلاد میداودی به دعوت باشگاه استقلال/میداودی: از پیشنهاد باشگاه استقلال تشکر می کنم

خبر مراجعه میلاد میداودی به دفتر باشگاه استقلال تهران و درخواست وی برای همراهی این تیم در سفر به عربستان سعودی که در یکی از سایت های ورزشی منتشر شده، با توجه به خصوصیات اخلاقی این بازیکن بسیار عجیب به نظر می رسید. بر همین اساس با ستاره مصدوم استقلال که رفته رفته آماده حضور در میادین می شود تماس گرفته و پیگیر موضوع شدیم. میلاد میداودی بعد از اطلاع از مطلب مذکور حسابی شاکی شد و در گفت و گوی اختصاصی با سایت گل توضیحاتی داد که می خوانیم.

حقیقت دارد امروز به دفتر باشگاه استقلال رفته ای و درخواست کردی در سفر به عربستان و مراسم حج، استقلالی ها را همراهی کنی؟!

متأسفانه برخی افراد به نوشتن مطالب خیالی علاقه دارند؛ این ها کارشان همین است که بنشینند و با شایعه سازی و دروغ پردازی اموراتشان را بگذرانند. من حتی وقتی به مناسبت های مختلف رسما برای مراسمی دعوت می شوم، رفتنم قطعی نیست چه برسد به اینکه خودم بروم جایی و بگویم مرا با خودتان به سفر ببرید!

اما سفر عربستان سعودی و زیارت خانه خدا، با دیگر سفرها فرق دارد؟!

برای کسی که نرفته باشد، فرق دارد! من سه بار توفیق انجام مناسک حج نصیبم شده و انشاا... در آینده باز هم نصیبم می شود. در شرایطی که درگیر مراحل درمان پای آسیب دیده ام هستم، درست نیست که بخواهم برنامه درمانی ام را برای یک هفته قطع کنم. در یک هفته می توانم هفت نوبت تمرین با وزنه، هفت نوبت فیزیوتراپی و هفت نوبت آب درمانی داشته باشم و اینها برنامه هایی هستند که همه روزه صبح و بعد از ظهر مشغول انجام آن هستم.

باشگاه استقلال در خصوص این سفر صحبتی با شما نکرده است؟

چرا اتفاقا سه روز پیش صحبت کردیم و الان که این خبر دروغ منتشر شده به شما می گویم تا بنویسید. آقای امیری معاون اجرایی باشگاه استقلال از طرف حاج فتح الله زاده تماس گرفت و رسما برای حضور در سفر عربستان دعوتم کرد و اصرار زیادی هم داشت که در این سفر همراه تیم باشم اما شرایطم را برای وی توضیح داده و تشکر کردم. به آقای امیری گفتم این یک هفته می تواند مقدار زیادی در تسریع بهبود آسیب دیدگی ام موثر باشد؛ انشاا... شما و سایر اعضای باشگاه استقلال در این سفر برایم دعا کنید تا بعد از بازگشت تیم و شروع دور جدید تمرینات از نوروز آینده بتوانم کنار سایر بچه ها حضور داشته باشم و رفته رفته آماده بازگشت به میادین شوم.

زمان شروع نرم دوی و تمرینات سبک شما چه زمانی مشخص خواهد شد؟

ظهر امروز به اتفاق دکتر نوروزی با دکتر رازی پزشک جراحم تلفنی صحبت کردیم. قرار است در دو-سه روز آینده به مطب دکتر رازی برویم تا ایشان یک عکس رادیولوژی برایم بنویسد و بعد از دیدن نتیجه رادیولوژی زمان دقیق شروع نرم دوی ام را مشخص کند. با توجه به وضعیت پایم احساسم اینست که پزشک جراحم بزودی اجازه حضور در تمرینات تیم استقلال را به من خواهد داد.

پیش از این گفته می شد دوران نقاهتت حداقل چهار ماه طول خواهد کشید؟

بله؛ از ابتدا قرار بود که چهار ماه بعد از انجام عمل جراحی ام بتوانم نرم دوی را شروع کنم اما همان زمان قول دادم که تمام تلاشم را خواهم کرد که زودتر از موعد به تمرینات بازگردم. عمل جراحی ام بیست و سوم آذرماه انجام شد و هنوز سه ماه از زمان آن سپری نشده اما اگر خدا بخواهد بزودی تمرینات را شروع خواهم کرد. دکتر نوروزی و همکارانش می توانند شهادت بدهند که روزانه بین هفت تا ده ساعت را مشغول انجام برنامه های درمان و آماده سازی هستم؛ از تمرینات با وزنه زیر نظر دکتر نوشادی مربی بدنساز باشگاه در مجموعه ورزشی انقلاب تا فیزیوتراپی در کلینیک دکتر نوروزی و آب درمانی در استخر. برنامه غذایی و کنترل وزن و سایر موارد هم هست.

اضافه وزن که پیدا نکرده ای؟!

با فشاری که در تمرینات با وزنه وارد می کنم، اضافه وزنی باقی نمی ماند. روز اول که تمرینات با وزنه را شروع کردم، بدلیل ضعیف شدن پاهایم حتی برای تمرین با وزنه بیست کیلویی روی پاهایم مشکل داشتم و لرزش پایم کاملا دیده می شد. الان خدا را شکر می توانم روی پایم با وزنه 140 کیلویی به راحتی کار کنم و مشکلی هم ندارم.

صحبتی اگر مانده؟

امیدوارم زودتر به میادین بازگشته و محبت های تمام آن هایی که در این مدت به من روحیه دادند را جبران کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا