arash_amini44
Registered User
با 5 تومان هاچ بك تميز پيدا ميشه؟
خاك و چوكواسه دختر بازی که خوبه من قبلاً پراید داشتم دخترا راحت سوار میشدن بعد سمند خریدم هیچکی نتونستم سوار کنم :wacko:
پرادو با 40-50 ؟چهار در چهار سیلندرش منظوره ؟
به نظر من ارزش نداره . مصرفش بالاست راه هم نمیره . آزرا مصرفش خیلی بالاست ولی قدرتش بالاست . و بیشتر به درد جاده میخوره تا توی شهر . بگذریم که توی جاده هم حال سر نشین عقب رو با تکون ها خراب میکنه . در کل اگه راحتی جامع الشرایط برات مهمه مزدا بگیر اگه قدرت میخوای آزرا . کلاس میخوای پرادو
اول باید ببینید چی میخواهید!
ولی درکل از کره ای ها بگذر که بدبختت میکنن
------------------------------------------------------------------------------------------
اگه در حد صفر و تمیز میخواهی میتونی گزینه های زیر رو از ژرمن ها بگیری!
E46 318
E46 320
E46 325
E90 320
E60 520
C180
------------------------------------------------------------------------------------------
تووی ژاپنی ها هم مزدا ۳ بهترین گزینه هست!
تویوتا کمری SE هم بد نست!
کرولا رو پیشنهاد نمیکنم
دلایل!
۱-کره ای ها پر استحلاک و پر خرجن، اصلا انقدر بدی میدونم توضیحش طولانیه!
در مورد هیچ کدوم از کره ای ها حرف نمیزنم!
۲-ژرمن ها معتادت میکنن!
شتاب عالی+هندلینگ عالی تر= یه اتول از دیار ژرمن
خیلی دیر مستحلک میشن و لوازمشون هم قیمت مناسب داره!
به طور مثال خرج یه E46 318i با یه زانتیا برابری میکنه!
۳- ژاپنی ها سگ جوون هستنولی رانندگی باهاشون مثل ژرمن ها لذت بخش نیشت!
بابا پولدار....بابا وضع خوب بده یه بوقم ما بزنیم![]()
در ایران اقتصادی ترین در این رنج سوناتا و ازرا میتونه باشه
با احترام / حجت
با یکی از اشناهای نزدیک که سوناتا داره نزدیکای اصفهان مصرف رو نوشته بود 4.8 در 100 کیلومتر:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
آزرا عالیه ... اما مصرفش بد بالاست ... کسی آمار مصرف سوناتا - آزرا - مزدا رو داره ؟