اینم گل اول توماس روسیچکی
دوستان 1-0 بردیم
و به یک امتیازی من یو با یک بازی بیشتر رسیدیم
یکشنبه یه روز فوق العادس. یه روز خاصه که ما در اونجا یک گام بزرگ دیگه برای رسیدن به قله های مرتفع پیروزی و افتخار بر می داریم. جایی که الان بارسا قرار داره و در طول یک و یا دو فصل آینده ما به جای اونها در صدر بهترین ها قرار خواهیم گرفت! ما دوباره بهترین خواهیم شد. دوباره به فصل رویایی 2003/2004 باز می گردیم و یاد ویرا،آنری،برکمپ،پیرس،تونی آدامز و خیلی های دیگه رو زنده می کنیم...میریم برای اولین جام
بالاخره 60 هزار پوند یا 100 هزار پوند؟ البته 100 هزار پوند که خیلی تخیلیه! فابرگاس هم فک نکنم اینقدر بگیره! در ضمن این خبر رو تو arsenal.ir ندیدم!سان هم کلا زر زر زیاد می کنه جدیش نگیر هر چند سمیر موندنیه و مشکل خاصی در تمدید قرارداد نیست.به نقل از روزنامه سان، سمير نصري پس از مدتي رايزني شرايط پيشنهادي براي ادامه همكاري درازاي حقوقي بالغ بر بيش از 100 هزارپوند در هفته را قبول كرده است.
بازيكن 23 ساله كه از سال 2008 تاكنون در خدمت لندنيها است، تا هجده ماه ديگر قرارداد دارد. مطابق مفاد اين قرارداد وي حقوقي بالغ بر 60 هزار پوند درماه دريافت ميكند.
وي به تازگي با چند پيشنهاد از جمله المپيك ليون روبرو شد.
بالاخره 60 هزار پوند یا 100 هزار پوند؟ البته 100 هزار پوند که خیلی تخیلیه! فابرگاس هم فک نکنم اینقدر بگیره! در ضمن این خبر رو تو arsenal.ir ندیدم!سان هم کلا زر زر زیاد می کنه جدیش نگیر هر چند سمیر موندنیه و مشکل خاصی در تمدید قرارداد نیست.
/
اما امشب...
روز با شکوهی که هیچ وقت فراموش نمی کنم(زیاد تند رفتم:دی بذار بازی تموم شه بعدا:دی)