• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینم گل اول توماس روسیچکی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
متاسفانه دقیقه 88 گل مساوی رو خوردیم و بازی مساوی تموم شد ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه ارسن ونگر پس از تساوی برابر لیتون...

در کنترل داشتن بازی تا لحظه گل مساوی...
چیزی است که در فوتبال رخ می دهد . باور دارم با وضعیت و نگرش درستی فوتبال بازی کردیم و نمی توانم از روحیه جنگندگی تیم خورده بگیرم . باید به لیتون امتیاز بدهید . هیچ گاه پس نکشیدند و هر گاه شما گل دوم را به ثمر نرسانید این جور مسائل ممکن است رخ دهد . البته این نا امید کننده است اما ما در رقابت حضور داریم و مهم ترین نکته این است که برویم و پیروز شویم و این رقابت این کاپ است . امروز شما برابر تیمی که از لحاظ تکنیکی خوب بود حالت جنگندگی داشتید اما در کاپ ها این روحیه شانس است .

درباره عملکرد آندری آرشاوین...
او به فرمش بازگشته . چیزی که از دست داده بود نیاز به گلزنی مجدد داشت تا بتواند دوباره به آن بازگردد . اما او زنده و خطرناک است .

حضور ترکیبی بزرگ برای فائق آمدن در بازی تکراری...
ما حتی برخی بازیکنان را در خانه داریم . برخی زمان ها از لحاظ روحی شرایط بد نیست .
تا زمان شروع دسامبر ما هر سه روز یک بار بازی می کردیم . گاهی اوقات در هفته هایی که می توانستیم به بازیکنان استراحت بدهیم بد نبوده . باید به لیتون امیتیاز ویزه ای داد . می توانید احساس کنید که همه چیز به گل دوم بستگی داشت و یا اینکه بخواهید اشتباه دفاعی بکنید و به آن ها آوانس بدهید .

درباره دانستن قرعه بعدی و رویارویی با منچستر...
برخی افراد قبل از شروع بازی به من گفتند . این هیجان انگیز و جذاب است . امروز ما هشدار خوبی برابر لیتون دریافت کردیم که بازی در خانه مشکل خواهد بود . آن ها از نظر فیزیکی افتی نداشتند و تند و تیزی خود را حفظ کردند . به سختی تلاش کردند و این بازی سختی برای ما خواهد بود .

درباره بازی بعد از تساوی در دور ششم...
همیشه این تلویزیون است که قانون را می نویسد . این برای ما امروز قابل بهانه نبود . فقط فکر می کنم لیتون بسیار خوب بازی کرد . ما بازی نسبتا خوبی داشتیم اما نتوانستیم ان را تمام کنیم .

درباره جاناتان تهوته...
نه . او را نمیشناسم . من او را وقتی به زمین امد دیدم . پیش از ان هیچ گاه از وی چیزی نشنیده بودم . اگر آن ها بدون وی بازی را آغاز کردند شاید پلن هایی برای دفاع با راول داشتند . اما وقتی وی به زمین آمد ان ها به سیستم چهار چهار دو تبدیل شدند . البته آن ها قبلا از ان وقتی اسکیلاچی سر خود را در برابر توپ قرار داد نیز موقعیت داشتند و به نظر خطرناک می رسیدند هر چند در بیست دقیقه پایانی بازی توپ را زیاد از دست داده بودیم .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صحبت های سرمربی بارسلونا در مورد ویلشر و فابرگاس
گواردیولا سرمربی بارسلونا به سوال برخی خبرنگاران مبنی بر به خدوت گیرفت هافبک جوان آرسنال خندید.

بازیکن 19 ساله و انگلیسی آرسنال در پیروزی 2-1 تیمش برابر بارسلونا بهترین بازیکن زمین بود و سهمی بیشتر از همتایان خودش ژاوی و اینیستا در بازی داشت.
او در این بازی حتی از کاپیتان خودش فابرگاس که بارسلونا به شدت خواهان به خدومت گیری اوست نیز پیشی گرفت

گواردیولا با وجود اینکه پذیرفت برای انتقال ویلشر به نیو کمپ هیچ اقدامی نمی تواند بکند اما تاکید کرد که تیمش به طور جدی برای بازگرداندن سسک فابرگاس به بارسلونا تلاش خواهد کرد

او گفت: " ویلشر یک بازیکن استثنایی است. بازیکنی فوق العاده برای آرسنال. مطمئنا آرسن ونگر بهترین بازیکن تیمش را نخواهد فروخت"

////

ووچیچ ژسنی می خواهد یک دهه شماره یک آرسنال باشد...

دست تقدیر باعث شد این دروازبان بیست ساله و خام بتواند با پشتوانه استعدادی که درون درواه دارد به شماره یک این روز های آرسنال تبدیل شود و کار تا آن جایی پیش رود که این دروازبان انتخاب اول آرسشنال در بازی های مهم و حساسی مانند بارسلونا باشد .
ژسنی اعلام کرد خواهان این است که بتواند برای ده سال آینده دروازبان شماره اول آرسنال باشد .
بی شک پس از ترک ینس لمن پس از گذراندن سال هایی به یاد ماندنی و پیش از ان درخشش دیوید سیمن درون دروازه آرسنال این تیم لندنی از این ناحیه ضربات زیادی خورده اما نمایش این جوان کم تجربه باعث شده تا هواداران دوباره خوشبینانه به آینده بنگرند .
ژسنی که در سن 16 سالگی از کشورش لهستان به آرسنال آمد در این خصوص گفت :

" این واقعا هدف من است که بتوانم برای یک دهه درون دروازه باشم . این هدف من است . من علاقه مند به انجام این کار هستم اما می دانم رقبای دیگری دارم که می خواهند شماره یک آرسنال باشند .
می خواهم با کارم به سمت این بروم که در بهتریم حالتم باشم و آن را حفظ کنم . اگر این شانس ها ادامه یابد بسیار خوشحال خواهم شد .
رقابت بسیار خوبی در باشگاه وجود دارد و نمی توانم بگویم هیچ رقابتی نیست . می دانم باید در بهترین حالتم باشم چراکه اگر لغزشی ایجاد شود و ایرادی در عملکردم وجود داشته باشد دیگر دروازبانانا از گرفتن جای من خوشحال خواهند شد .
می دانم که مطالبه کردن بازی در این باشگاه در سن بیست سالگی معقول نیست . من می دانم وقتی شانس هایی برای من مهیا می شود و باید دو دستی آن ها بگیرم و تلاش کنم به نقطه اول دروازبانی برسم . "

ژسنی ممکن است برای استراحت در بازی روز یک شنبه برابر لیتون اورینت درون دروازه حضور نداشته باشد :

" جام حذفی است . همیشه مسائل ویژه ای برای این جام رخ می دهد و لیگ های رده های پایین تر به نظر بسیار خوب کار می کنند . ما می رویم که متمرکز باشیم و در بهترین حالت خودمان باشیم که اطمینان داریم می توانیم برای آن برویم .
فقط می خواهیم هر رقابت خاص را پیروز شویم و تمام بازی ها اهمیت دارد . بله ما بارسلونا را شکست دادیم و از این بابت بسیار خوشحالیم اما ما باید روی اورینت تمرکز کنیم و با هر بازی با روش خاص ان بازی رفتار کنیم .
ما باشگاه فوتبال آرسنال هستیم و ما در بسیاری از بازی هایی که به میدان می رویم مدعی هستیم . باید مطمئن باشیم که متمرکزیم .
در زمانی که در برنتفورد بودم برابر لیتون اورینت بازی کرده ام . واقعیت توانستم کلین شیت کنم و ما بازی را یک بر صفر برنده شدیم پس من امیدووارم که نتیجه خوبی در پایان هفته بگیریم . "

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دوستان 1-0 بردیم
و به یک امتیازی من یو با یک بازی بیشتر رسیدیم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه این برد به قیمت مصدومیت فابرگاس و ولکات تموم شد! مصدومیت فابی در ابتدای بازی خیلی روی بازی تیم تاثیر منفی گذاشت طوری که دیگه نتونستیم موقعیت گل خلق کنیم و فقط پاسکاری می کردیم ولی باز هم شکر که بردیم و منچستر رو حالا تحت فشار قرار میدیم. به نظر من مصدومیت جفتشون حاد نیست و به زودی بر خواهندد گشت،باید منتظر موند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم
برد خوبی بود و باید بدست میومد هر چند سخت بود.
ایشالا قهرمانیم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خرین وضعیت مصدومین تیم برای فینال برابر بیرمنگام...

در نهایت فرانسس فابرگاس به بازی فینال برابر بیرمنگام نخواهد رسید.
این بازیکن میانی در بازی برابر استوک به دلیل بازگشت مصدومیت دیرینه اش در دقیقه 13 بازی تعویض شد تا در اوج اندوه و در حالی که اعلام کرده بود مدت ها منتظر این فینال بوده است این بازی حساس را از دست داد .
آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین را اینگونه شرح داد :

" این یک مصدومیت بسیار کوچک است اما قطعا وی برای بازی یک شنبه بیرون خواهد بود .
برای اینکه ببینیم چه مقدار وی مصدوم خواهد بود نمی دانم اما قطعا برای یک شنبه نخواهد رسید .
او نا امید است . ما همه احساس تاسف می کنیم و برای وی نارحتیم . تنها راه کمک به وی این است که حالا بتوانیم کارلینگ کاپ را برنده شویم و چرا که در این رقابت ها شرکت داشته . "

در سوی دیگر آرسن ونگر درباره بازگشت مصدومین برای بازی با بارسا گفت :

" سخت که بخواهیم روز پایانی و معین تعیین کنیم . غیر ممکن است . "

و در نهایت وضعیت تئو والکات :

" من وی را امروز صبح دیدم . او یک رگ به یگ شدگی قدیمی قوزک پا دارد . فکر نمی کنیم هیچ صدمه دیگری داشته باشد . اما این رگ به رگ شده است . برای وی نیز متاسفیم . او نیز برای یک شنبه غایب خواهد بود و شاید یک یا دو هفته بیشتر نیاز داشته باشد

////

میریم برای اولین جام

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
میریم برای اولین جام
یکشنبه یه روز فوق العادس. یه روز خاصه که ما در اونجا یک گام بزرگ دیگه برای رسیدن به قله های مرتفع پیروزی و افتخار بر می داریم. جایی که الان بارسا قرار داره و در طول یک و یا دو فصل آینده ما به جای اونها در صدر بهترین ها قرار خواهیم گرفت! ما دوباره بهترین خواهیم شد. دوباره به فصل رویایی 2003/2004 باز می گردیم و یاد ویرا،آنری،برکمپ،پیرس،تونی آدامز و خیلی های دیگه رو زنده می کنیم...
فقط حیف که کاپیتان نیست که این اولین جام راب الای سر ببره کسی که به قول ونگر **** نسل جدید آرسناله.
یکشنبه تولدی دوباره اس...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی های باقیمانده آرسنال :

Feb
23: Stoke City (H)
March
05 Sunderland (H)
19 W.B.A. *(A)
April
02 Blackburn Rovers (H)
09 Blackpool (A)
16 Liverpool (H) (or FA Cup Semi-Final)
23 Bolton Wanderers (A)
30 Manchester United (H)
May
07 Stoke City (A)
14 Aston Villa (H) (Date and kick off time may change due to the FA Cup Final on the same day)
22 Fulham (A)
Game with Spurs (A) still to be rescheduled

به نظر برنامه خوبی برای این تیم لندنی است - فقط سه بازی بزرگ که دو بازی در داخل خانه با منچستر و لیورپول و یک بازی خارج از خانه با تاتنهام. از 36 امتیاز ممکن انتظار میرود توپچی ها 30 تا 32 امتیاز بدست آورند.

بازی های باقیمانده منچستر یونایتد:

Feb
26 Wigan A
March 2011
01 Mar Chelsea A
06 Mar Liverpool A
19 Mar Bolton H
April 2011
02 Apr West Ham A
09 Apr Fulham H
16 Apr Newcastle United A
23 Apr Everton H
30 Apr Arsenal A
May 2011
07 May Chelsea H
14 May Blackburn A
22 May Blackpool H

برنامه به نسبت سخت تری برای منچستر خواهد بود بازی های خارج از خانه در برابر آرسنال، لیورپول، چلسی ،وستهام و نیوکاسل . منچستر میبایست 4 بازی از این پنج بازی را ببرد اگر میخواهد قهرمان لیگ شود با توجه به اینکه آنها فقط در سه بازی خارج از خانه در لیگ امسال پیروز بوده اند. شاید حتی پیروزی در پنج بازی دیگر از هفت بازی نیز کار سخت تری از این بازی های خارج از خانه نیز باشد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
New Legend

فایل های ضمیمه

• 180171_10150093789648509_614173508_6406289_7349948_n.jpg
    180171_10150093789648509_614173508_6406289_7349948_n.jpg
    50.4 KB · نمایش ها: 4

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
این گذاشتن لیست باری ها فکر خیلی خوبی بود
دستت درد نکنه
فردا شب اولین جام بعد از 5 سال میگیریم
جوووووووووووووووووووووووونم
:lol::lol::lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سس فابرگاس و تئو والکات دو بازیکنی هستند که در بازی برابر استوک سیتی مصدوم شده و هر دو در همان بازی مصدوم شدند .
تئو والکات به دلیل مشکل قوزک پایش و سس فابرگاس به دلیل مصدومیت همسترینگ نمی توانند تیم را در بازی یک نشبه برابر بیرمنگام در فینال کارلینگ کاپ همراهی کنند .
آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی برابر بیرمنگام وضعیت این دو بازیکن ره بیشتر شرح داد . پیش از این نیز به صورت جزیی میزان مصدومیت و میزان دور بودن بازیکنان از میادین اعلام شده بود .
آرسن درباره سس فابرگاس گفت :

" او مصدوم و بیرون خواهد بود . ما دیروز اسکنی داشتیم . او برای یک یا دو بازی بیرون خواهد بود . شاید .
البته سس نا امید و ناراحت است اما این می توانست بدتر باشد و این مصدومیت کوچک مهم است که برای زمان بیشتری طول نکشد چرا که ما هدف های بسیاری در فصل پیش رو داریم .
چیزی که مهم است این است که تیم بر روی بازی بعدی متمرکز باشد . ایده آل است که شما بخواهید تمام بازیکنانتان آماده باشند اما پیش از شروع فصل این نکته وجود دارد که در زمان فصل شما برخی بازیکنان را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشته باشید و ما با این مسئله کنار امده ایم .
هیچ گاه نیم خواهید اتفاق اینچنینی رخ دهد اما می توانیم با آن کنار بیاییم و با آن ارتباط داشته باشیم . واقعیتی که درباره سس فابرگاس رخ داد و او و تئو نمی توانند حضور داشته باشند و البته ورمائلن نیز اینگونه است . وقتی بر روی ترکیب نگاه کنید تعدادی از بازیکنانی را در اختیار داریم و ما کیفیت کافی در بازیکنانمان داریم . "

همچنین آرسن ونگر درباره وضعیت تئو والکات نیز گفت :

" تئو برای دو تا سه هفته بیرون خواهد بود . مشکل وی قوزک پایش است .
امروز می توانم بگویم وی شانس کمی برای آمادگی بازی در بارسلون خواهد داشت .
من بدترین حالت را متصور شده ام پس شاید در یک راه مثبت بتوانم سورپریز بشوم اما من فقط وضعیت کنونی را شرح می دهم . "

و در نهایت آرسن ونگر پس از معرفی رابین ون پرسی به عنوان کاپیتان یک شنبه تیم آرسنال اعلام کرد :

" ما باور و اعتماد داریم و متعهد هستیم و تصمیم داریم که از آخرین مرحله نیز عبور کنیم و همه چیز برای انجام این کار بگذاریم . این چیزی است که روی آن تمرکز کرده ایم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منچستریونایتد و آرسنال مدعیان قهرمانی هستند

سرآلکس فرگوسن از تیم های فوتبال منچستریونیاتد و آرسنال به عنوان مدعیان قهرمانی این فصل از رقابت های لیگ برتر انگلستان یاد کرد.

سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد بختی برای تیم های منچسترسیتی و چلسی در رقابت های این فصل لیگ برتر قائل نیست. فرگوسن در این خصوص اظهار داشت: یا ما قهرمان این فصل می شویم و یا آرسنال. این طبیعی است که دو تیم مدعی قهرمانی باشند. صرف نظر از اتفاقات، وقتی فصل رو به انتها می رود، دو تیم مدعی قهرمانی هستند و آن دو تیم ما هستیم و آرسنال.

وی در گفتگو با "دیلی میل" اظهار داشت: شاید تیمی با 82 امتیاز بتواند به عنوان قهرمانی رقابت های لیگ برتر برسد و من فکر می کنم ما بتوانیم این میزان امتیاز را کسب کنیم.

فرگوسن در پایان در خصوص آمادگی مایکل اوون گفت: مایکل به تمرینات بازگشته و فکر می کنم روز شنبه (امروز) بتواند تیم ما را در دیدار با ویگان اتلتیک همراهی کند.

//

آرسن ونگر از ویلشیر انتظار دارد تا در غیاب سسک فابرگاس میانه زمین را در اختیار خود بگیرد...
فابرگاس کاپیتان تیم فوتبال آرسنال که برای بازی یکشنبه در فینال جام اتحادیه از تیم به دلیل مصدومیت بیرون خواهد بود ونگر را مجبور کرد تا تغییراتی را برای این بازی انجام دهد.

فابرگای برای تیم ونگر همیشه یک بازیکن قابل اتکا و رو به جلو بوده و با خلاقیت خود حملات تیم آرسنال را پایه گذاری می کند. به هر حال گویا این مسئولیت به ویلشیر واگذار شده و این جوان 19 ساله که روند رو به رشد خود را ادامه می دهد می رود تا در این فینال بدرخشد.

ونگر گفت :

"جک بازی های بسیار خوبی داشته، مطمئنا اعماد به نفس و مسئولیت پذیری او نیز افزایش یافته."

"روند بازی ساده خواهد بود همیشه بازی روی نقاط قوت تیم به جریان در می آید بنابراین این که بازی توسط ویلشر به جریان در خواهد آمد برای او بسیار خوب است زیرا این نشان می دهد که اطرافیانش به او اعتماد کامل دارند. مسلما او از بازی لذت خواهد برد."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نقل از روزنامه سان، سمير نصري پس از مدتي رايزني شرايط پيشنهادي براي ادامه همكاري درازاي حقوقي بالغ بر بيش از 100 هزارپوند در هفته را قبول كرده است.
بازيكن 23 ساله كه از سال 2008 تاكنون در خدمت لندني‌ها است، تا هجده ماه ديگر قرارداد دارد. مطابق مفاد اين قرارداد و‌ي حقوقي بالغ بر 60 هزار پوند درماه دريافت مي‌كند.
وي به تازگي با چند پيشنهاد از جمله المپيك ليون روبرو شد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نقل از روزنامه سان، سمير نصري پس از مدتي رايزني شرايط پيشنهادي براي ادامه همكاري درازاي حقوقي بالغ بر بيش از 100 هزارپوند در هفته را قبول كرده است.
بازيكن 23 ساله كه از سال 2008 تاكنون در خدمت لندني‌ها است، تا هجده ماه ديگر قرارداد دارد. مطابق مفاد اين قرارداد و‌ي حقوقي بالغ بر 60 هزار پوند درماه دريافت مي‌كند.
وي به تازگي با چند پيشنهاد از جمله المپيك ليون روبرو شد.
بالاخره 60 هزار پوند یا 100 هزار پوند؟ البته 100 هزار پوند که خیلی تخیلیه! فابرگاس هم فک نکنم اینقدر بگیره! در ضمن این خبر رو تو arsenal.ir ندیدم!سان هم کلا زر زر زیاد می کنه جدیش نگیر هر چند سمیر موندنیه و مشکل خاصی در تمدید قرارداد نیست.
/
اما امشب...
روز با شکوهی که هیچ وقت فراموش نمی کنم(زیاد تند رفتم:دی بذار بازی تموم شه بعدا:دی)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر تنها به بردن جام اتحادیه در این فصل راضی نخواهد بود زیرا او چیزهای بیشتری را در این فصل میخواهد...

فینال امروز ومبلی اولین فرصت آرسن ونگر و شاگردانش در این فصل برای بدست آوردن قهرمانی از سال 2005 است ولی حضور آرسنال در کورس قهرمانی لیگ برتر، رقابت بر سر لیگ قهرمانان و تلاش برای قهرمانی در جام حذفی آرسن ونگر مشتاق پیروزی در تمام این جام ها است.
"برای من راضی بودن این است که باید احساس کنم تیم باید تا جایی که میتواند پیش برود. چرا باید در پایان فوریه فرصت هایمان را محدود کنیم؟
"نمیخواهیم که این جام را ببریم و سپس فصل را تمام شده در نظر بگیریم. کیفیت واقعی بازیکنان و من این است که تا جایی که میتوانیم پیش برویم. اگر جام اتحادیه را برنده نشویم برای بقیه فرصت ها ادامه خواهیم داد.
"آن زمان رسیده است. زیرا ما در تمامی رقابت ها شانس برای قهرمانی داریم و این جام نزدیکترین آنهاست. وقتی که متوجه میشوید میتوانید کاری را انجام دهید به خودتان را باور میکنید."

]

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بالاخره 60 هزار پوند یا 100 هزار پوند؟ البته 100 هزار پوند که خیلی تخیلیه! فابرگاس هم فک نکنم اینقدر بگیره! در ضمن این خبر رو تو arsenal.ir ندیدم!سان هم کلا زر زر زیاد می کنه جدیش نگیر هر چند سمیر موندنیه و مشکل خاصی در تمدید قرارداد نیست.
/
اما امشب...
روز با شکوهی که هیچ وقت فراموش نمی کنم(زیاد تند رفتم:دی بذار بازی تموم شه بعدا:دی)

:D
متناقض حرف میزنی امیر :دی
ایشالا
ما انجامش میدیم.

//

چرا این تی وی بیشعور شبکه سه بازی رو پخش نمیکنه!!!!
حدایی نکرده فینال !!!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
pic.jpg

بالا