nana92
کاربر تازه وارد
:blink:
حالا خوبه گریه کردی! عیب نداره که!
عوضش خالی شدی:happy:
آره واقعا
:blink:
حالا خوبه گریه کردی! عیب نداره که!
عوضش خالی شدی:happy:
قسمت دومش رو جواب میدم:يه سوال.
اين ليست نمره ها رو چه جوري وارد سايت ميكنن.دستي وارد ميشه يا جور ديگه اي؟بعد احتمالش هست نمره دو نفر اشتباه يا جابجا وارد بشه؟
يه سوال.
اين ليست نمره ها رو چه جوري وارد سايت ميكنن.دستي وارد ميشه يا جور ديگه اي؟بعد احتمالش هست نمره دو نفر اشتباه يا جابجا وارد بشه؟
سلام
من يكي از بچه هاي تهران جنوب هستم كه شايد منو بشناسيد
اين پروفايل اصلي من نيست ، شايد بعضي موقع ها پروفايل اصلي منو ديده باشيد و فكر ميكنم اينجا يكي ، دو نفر بدونن كه من هميشه از دوران كودكي دست نوشته هاي خودم رو با نام مستعار زيباي پنهان مينوسم . از هر كس كه منو ميشناسه صميمانه خواهش ميكنم راز دار باشه و هويت واقعيه من را - چه به شكل عمومي و چه شكل خصوصي - به كسي نگه .
به دلايلي دوست دارم با اين پروفايل گمنام ترين آدم روي زمين باشم . اميدوارم به اين خواهشم پاسخ مثبتي بديد
يك روزي هويت خودم رو عنوان ميكنم ، روزي كه از اين دانشگاه فارغ التحصيل بشم !
سلام !:blink:
حالا مگه میخوای چه پستی بذاری که میخوای ناشناخته بمونی؟!
تا اونجایی که من میدونم نمره ها هم به عدد هم به حروف و هم مثل کنکور که داخل بیضی هارو سیاه میکنی دقیقا بهمون شکل از 1 تا 20 بیضی داره و 4 تا گزینه خورده ایش هم هست و قاعدتا باید کامپیوتری هم وارد شه.....
يعني يكي از همين خانوماي خوش اخلاق ميشينه 500 تا نمره رو يكي يكي وارد ميكنه.
اين جوري باشه سخته .
من اندیشه2 رو با رضا مافی شیراز برداشتم ، حالا رفتم تو مشاهده انتخاب واحد میبینم نوشته علی قاسمی...
البته بگم از اول ترم تا حالا اندیشمون تشکیل نشده .
نمیدونم قضیه چیه ... حالا از این حرفا گذشته ... کسی قاسمی رو میشناسه واسه اندیشه2 ... چه جور استادیه ؟
(همه زدن به آواتار پاسیلیدهنمونو آب انداختین
)
با قاسمي ترم اولم معارف داشتم سه سال پيش.
پيرمرده اخلاقشم خاصه ولي زياد گير نيست.هر جلسه 7-8 تا سوال ميده ميگه اينارو بخونين كه ميشه كل كتاب!
مرسی میلاد جان.
شما بودی سر انتخاب واحد گفتی غفوری عدل خوبه ؟ ... دستت درد نکنه واقعاً استاد خوبیه![]()
با وجود اینکه زیاد عقیده ندارم ولی لایک!و اكنون قريب هزار و صد و هفتاد سال است كه مردي در انتظار تنها و تنها 313 مرد ميباشد .
و 1170 سال است كه هنوز اين عدد 313 كامل نشده . چه دنياي حقيري كه در طول اين 1170 سال هنوز 313 مرد به خود نديده است و چه فرايند طولاني است مرد شدن !
سال هاست نداي العجل سر داده ايم و بانگ (( أین بقيه الله العظم )) بر لب جاري ساخته ايم سال هاست كه دعاي فرج ميخوانيم اما تنها با زبان خويش و كجايند آن مرداني كه دعاي فرج را نه با زبان كه با عمل خويش مي خوانند ؟
و چه روسياهيم ما !
.
.
.
خبر آمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید...شاید
پرده از چهره گشاید...شاید
دست افشان...پای کوبان می روم
بر در سلطان خوبان می روم
می روم بار دگر مستم کند
بی سر و بی پا و بی دستم کند
می روم کز خویشتن بیرون شوم
در پی لیلا رخی مجنون شوم
هر که نشناسد امام خویش را
بر که بسپارد زمان خویش را
با همه لحظه خوش آواییم
در به در کوچه ی تنهاییم
ای دو سه تا کوچه ز ما دورتر
نغمه ی تو از همه پر شور تر
کاش که این فاصله را کم کنی
محنت این قافله را کم کنی
کاش که همسایه ی ما می شدی
مایه ی آسایه ی ما می شدی
هر که به دیدار تو نایل شود
یک شبه حلال مسائل شود
دوش مرا حال خوشی دست داد
سینه ی ما را عطشی دست داد
نام تو بردم لبم آتش گرفت
شعله به دامان سیاوش گرفت
نام تو آرامه ی جان من است
نامه ی تو خط اوان من است
ای نگهت خاست گه آفتاب
در من ظلمت زده یک شب بتاب
پرده برانداز ز چشم ترم
تا بتوانم به رخت بنگرم
ای نفست یارومدد کار ما
کی و کجا وعده ی دیدار ما
دل مستمندم ای جان به لبت نیاز دارد
به هوای دیدن تو هوس حجاز دارد
به مکه آمدم ای عشق تا تو را بینم
تویی که نقطه ی عطفی به اوج آیینم
کدام گوشه ی مشعر
کدام گوشه ی منا
به شوق وصل تو در انتظار بنشینم
ای زلیخا دست از دامان یوسف بازکش
تاصبا پیراهنش را سوی کنعان آورد
ببوسم خاک پاک جمکران را
تجلی خانه ی پیغمبران را
خبر آمد خبری در راه است
سر خوش آن دل که ار آن آگاه است
شاید این جمعه بیاید...شاید
پرده از چهره گشاید...
شاید........................................................
فكر ميكنم اينجا يكي ، دو نفر بدونن كه من هميشه از دوران كودكي دست نوشته هاي خودم رو با نام مستعار زيباي پنهان مينوسم . از هر كس كه منو ميشناسه صميمانه خواهش ميكنم راز دار باشه و هويت واقعيه من را - چه به شكل عمومي و چه به شكل خصوصي - به كسي نگه .
من شناسایی تون کردم!سلام !
پست خاصي قرار نيست بذارم. اما بعضي موقع ها به دلايلي ترجيح ميدم با اين پروفايل كامنت بذارم.
به هر حال وظيفه داشتم اطلاع بدم همين !
و يك توضيح ديگه هم اينكه اين اسم (( زيباي پنهان )) نه ارتباطي به زيبايي چهره داره و نه هيچ گونه زيبايي مادي ديگه و يا حتي جنيست. صرفا يك كنيه هست كه از كودكي با من هست و فلسفه وجودي اون برميگرده به فطرت انسان!
از دوستان هم خواهش ميكنم به ديد يك آدم كاملا مجازي با اين پروفايل برخورد كنن ( نه پيغام خصوصي و نه ... )
ممنون !
اووووووووووقضیه این پاستیلا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به منم بگید ... !:blink:
پول گرفتید واسه شیبا تبلیغ کنید؟